₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6

غذا بیار ! بوفی ببر!

8667 بازدید، 102 پست، نویسنده: ماهی

• hadi04

نقل قول: ماهی
    ممنون از مشا هم مدرسه ای

ماهی؟ مشایی هم هم مدرسه ایت بوده؟ :bahone: خدایا این دیگه کیه؟ :4:

5 سپاس: بچه مثبت، ماهی، هاچو هاچو، نخبه، نغمه

• ماهی

نقل قول: تنها
    دلمه کلم و پیاز

به به تنهای عزیزم :6: بسیار هم عالی..معلومه که خوشمزه ست..فقط پیاز با این شکل تا حالا نخوردم..معده رو اذیت نمی کنه؟ :37:
    چقدر سخته چطوری مواد رو توی پیاز ریختی؟ الان اون پیازا درسته هستن؟ :37:
    نقل قول: hadi04
    ماهی؟ مشایی هم هم مدرسه ایت بوده؟

مشایی اینقدر نخبه بوده که از همه ی مدرسه ها یه دیپلمی چیزی گرفته... :83:
    راستی راستی مشایی مدرسه هم می رفته؟ :4:

3 سپاس: هاچو هاچو، نغمه، تنها

• هاچو هاچو

صاب تاپیک اومد 852
    اتفاقا از شمال یه رب انار خریدم.... :85: ..وای دهنم آب افتاد :9:

چُکارت میشد یه شیشه هم واسه من میخریدی؟؟؟ 232
    یه رب انار خریدم مثل ماه..می خوام باهاش فسنجون درست کنم

وای فسنجون! 343
    پرررررررررروبه جای قهقرا بازی پاشو یه غذای مشهدی درست کن تا ما هم یاد بگیریم 346

مُدُنُم و نُمُگم..مُتُنُم و نُمُکنُم :4:
    خیلی دوس دارم انواع ساندوچو بلد باشم درست کنم

آخ جون غذای جدید 320
    zrnznn,
    نجمه گل کاشتی دختر واقعا کارت حرف نمیزنه 399
    تنها,
    شیدا خانوم جات توی تاپیک آشپزی خالی بود :84:

4 سپاس: نخبه، نغمه، تنها، ماهی

• نغمه

hadi04,

مشایییییی :83:

دعا کنید نرم افزار زوون رو زودتر دوباره نصب کنیم تا عکسها روانه رایانه شود :9:

2 سپاس: هاچو هاچو، ماهی

• تنها

معده رو اذیت نمی کنه؟

نه ماهی جونم...خواهرم معدش خیلی حساسه ولی مشکلی براش پیش نیومده :3:

چقدر سخته چطوری مواد رو توی پیاز ریختی؟ الان اون پیازا درسته هستن؟

خب باید حوصله خرج داد مواد رو کم توش ریخت تا بشه پیچوندش.....نه دیگه هر دلمه یه برگ از پیازه :1:

نقل قول: هاچو هاچو
    شیدا خانوم جات توی تاپیک آشپزی خالی بود

280

2 سپاس: هاچو هاچو، ماهی

• تنها

دلمه فلفل

چون مواد دلمه زیاد اومد برای شام با فلفل دلمه ای هم دلمه درست کردم....فلفل دلمه رو خالی کردم و داخلش رو با مواد دلمه پر کردم

اینم عکسش

11 سپاس: garfild، هاچو هاچو، ♥Rose♥، ماهی، علیرضا، بچه مثبت، نغمه، نخبه، mz56mz، gilas، zrnznn

• ♥Rose♥

نمایش یا پنهان متنسلام :5:
    بالاخره انتظارها به پایان رسید و منم اومدم
    :bahone: تصویر در دسترس نیست

لازانیای قارچ و بادمجون

مواد لازم برای 4 نفر :
    گوشت چرخ شده 250 گرم
    قارچ 300 گرم
    بادمجون سرخ شده 2 عدد بزرگ (بصورت حلقه ای برش دهید و سرخ کنید)
    فلفل دلمه ای درشت 1 عدد
    پنیر پیتزا 300 گرم
    پیاز سرخ شده 3 ق غ
    لازانیا 2 بسته یا 8 ورق پهن
    رب 4 ق غ
    پودر اورگانو 1 ق م
    نمک، فلفل، زردچوبه، روغن و آبلیمو به میزان نیاز
    سس سفید مخصوص 2 پیمانه (شامل : شیر نیم لیتر، آدر سفید 2 ق غ، کره 50 گرم)

طرز تهیه :

در تابه مقداری روغن رو روی حرارت ملایم داغ میکنیم، گوشت چرخ شده رو تفت میدیم و کنار میذاریم.

دوباره در همون تابه :4: رب رو با روغن تفت میدیم، پودر اورگانو و نمک و فلفل و زردچوبه رو میریزیم و هم میزنیم

و بعد از کمی تفت خوردن، گوشت تفت داده شده رو اضافه مینموییم و هم میزنیم.

سپس فلفل دلمه ای خورد شده رو به این مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از یک مین از روی حرارت برمیداریم.

قارچ هارو که خوب شسته بودیم بصورت ورقه ورقه برش میدیم، با 2 ق روغن و نمک و کمی آبلیمو (برای اینکه قارچ آب نیندازد) روی حرارت به مدت 5 مین تفت میدیم و مدام باید هم بزنیم که قارچ نسوزه

سپس پیاز سرخ شده رو میریزیم و هم میزنیم.

در این مرحله مایه گوشتی قبل رو به مخلوط قارچ و پیاز داغ اضافه مینموییم و کاملاً مخلوط میکنیم و به نیمکت ذخیره میفرستیم. :19:

درون قابلمه رو تا دو سوم از آب پر میکنید و میذارین که بجوش بیاد، وقتی که جوش اومد ورقه های لازانیا رو به آرامی درون قابلمه میریزین و به مدت 6 تا 8 مین اجازه بدین جوش بخوره (البته حرارت نباید خیلی زیاد باشه چون باعث پاره شدن ورقه های لازانیا میشه) و بعد از این مدت آبکش میکنید.

طرز تهیه سس سفید مخصوص :
    کره رو در ظرفی روی حرارت میذاریم تا آب شود، آرد رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا تفت بخوره و بوی خامی آرد گرفته بشه و عطر کره و آرد به مشام برسه.

در این مرحله شیر رو یکجا بریزین، در حین ریختن مرتب بهم بزنید تا گلوله نشود و ته نگیرد تا به غلظت مناسب برسه و وقتی به شکل مایه ماست مانندی دراومد از روی حرارت بردارین.
    در شکل زیر من شیر رو دارم به شدت هم میزنم و خواهرم عسکشو گرفت، با این عکس گرفتنش :83:

سینی فر یا ظرف پیرکس نسوز مستطیل شکل رو با کمی روغن چرب میکنیم.
    سس سفید رو برای راحت تر ریختن آن بر روی مواد، داخل کیسه فریزر ریخته و انتهای آن را سوراخ کرده و بشکل قیف درآورید، کمی از سس رو در کف سینی پخش کنید. ورق های لازانیا رو بچینید، مقداری پنیر پیتزای رنده شده یا پنیر پیتزای ورقه ای رو روی ورق های لازانیا پخش کنید، مقداری از مایه آماده شده رو میریزیم و خوب در سطح لازانیا پخش میکنیم، مقداری از بادمجون حلقه ای سرخ شده رو میچینیم، پنیر پیتزای رنده شده و مقداری سس رو روی مواد پخش کنید و روی آنها را با ورق های لازانیا کاور کنید.

این کار رو تا سه بار تکرار کنید و روی ورق آخر لازانیا رو با مواد دلخواه مثل قارچ، گوجه حلقه شده، فلفل دلمه خورد شده، بادمجون سرخ شده حلقه ای تزئین کنید و روی آنها را با پنیر پیتزا کاور کنید.

ظرف محتوی لازانیا آماده قرار گرفتن داخل فر میباشد. :13:
    ظرف رو درون فر به مدت 30 تا 40 مین با حرارت 175 درجه فارنهایت یا 220 درجه سانتی گراد درون فر که از قبل به مدت 15 مین گرم کردید در طبقه وسط قرار بدین. زمانیکه پنیر پیتزای سطح لازانیا برشته شد، لازانیای ما آماده مصرف میباشد و شما میتونید به سمتش شیرجه بزنید یا پرواز کنید. بسته به میل خودتونه :4:

این دستمالشم خودم درستیدم :5:

نکته 1 : دلیل استفاده از این سس در پخت لازانیا، جلوگیری از خشک شدن لازانیا هنگام پختن است و همچنین به دلیل داشتن شیر مانع از پخش شدن مواد در اثر حرارت میشود.
    نکته 2 : مواظب دستاتون باشید چون فر دشمن دستان زیبای شماست. :29:
    نکته 3 : خواهر کوچیکاتونو از زمین اخراج کنید. :83:
    تبصره : ممکن هست پورد اورگانو رو به آسونی نتوانید تهیه کنید چون در تهران بسختی پیدا میشود، در صورت پیدا نکردن هیچ اشکالی نداره، خودتون رو ناراحت نکنید میتونید بالکل از دنیای لازانیا حذفش کنید :bahone: و بجای اون از همون پودر آویشن استفاده کنید. ( پودر اورگانو همان پودر آویشن هست با این تفاوت که مقدار تندیِ آن کمتر از آویشن هست.)

نوش جون تصویر در دسترس نیست

11 سپاس: ماهی، garfild، تنها، هاچو هاچو، بچه مثبت، نغمه، نخبه، mz56mz، بندری، gilas، zrnznn

• ماهی

.نه دیگه هر دلمه یه برگ از پیازه

آها..الان فهمیدم...باید خوشمزه باشه..مرسی عزیز دلم :11:
    تنها,
    آفرین..دستت درد نکنه..
    نقل قول: ♥Rose♥
    لازانیای قارچ و بادمجون

به به...فاطمه خانوم چه کرده :93:
    وای لازانیا خیلی دوس دارم ولی همیشه بعد از خوردنش عذاب وجدان می گیرم :9:
    چه جالب..تا حالا بادمجون نریختم توی لازانیا...باید امتحان کنم :105:
    خیلی عالی بود.مرسی..توضیحات هم کامل بود.. :110:
    این دستمالشم خودم درستیدم

یه توضیح کوچولو هم با عکس روی این قسمت بدی ممنون میشم :bahone:

6 سپاس: تنها، هاچو هاچو، بچه مثبت، ♥Rose♥، نغمه، gilas

• تنها

کیک اسفنجی

مواد لازم:

آرد 1/5 پیمانه
    تخم مرغ 6 عدد
    شکر 1 پیمانه
    بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
    وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم و سفیده را هم میزنیم تا پف کند.

وقتی سفیده به این شکل درآمد نصف شکر را به آن اضافه کرده و هم میزنیم.
    زرده را با نصف شکر و وانیل آنقدر هم میزنیم تا کرمی رنگ و کشدار شود.

سپس سفیده را به زرده اضافه کرده و با قاشق چوبی یا پلاستیکی آرام و به یک جهت هم میزنیم.

آرد را 3 بار الک کرده و به تدریج به مخلوط زرده و سفیده اضافه میکنیم و آرام هم میزنیم.

کاغذ روغنی را درون داخل میگذاریم و آن را چرب میکنیم و مواد را داخل قالب میریزیم و در دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 فارینهات که به مدت 10 دقیقه از قبل روشن شده به مدت تقریبی 30 دقیقه میگذاریم.

کیـــــــــــــــــــــــــــــــــک آماده شد.....نــــــــــــــــــــوش جان 904

11 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، ♥Rose♥، نغمه، ماهی، نخبه، garfild، mz56mz، بندری، gilas، zrnznn

• هاچو هاچو

لازانیای قارچ و بادمجون

احسنت :39: چرا قاشق چوبیت در همه عکس ها به یک جهت هست؟؟نکنه تو عضو فرقه خاصی هستی؟؟ :4:
    اون تزیین دستمال ها خیلی خوب بود خواهرم هم خیلی خوشش اومد :65:

تنها,
    چقدر خوشگله باب اسفنجیت :95:

4 سپاس: بچه مثبت، ♥Rose♥، نغمه، تنها

• بچه مثبت

لازانیای قارچ و بادمجون
    آفرین آفرین :39:

کیک اسفنجی

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: ♥Rose♥، نغمه، تنها، هاچو هاچو

• ♥Rose♥

به به...فاطمه خانوم چه کرده :93:

ممنونم از لطفت فرحناز جون 261
    وای لازانیا خیلی دوس دارم ولی همیشه بعد از خوردنش عذاب وجدان می گیرم :9:

عیب نداره فقط یباره :bahone:
    چه جالب..تا حالا بادمجون نریختم توی لازانیا...باید امتحان کنم :105:

برای تزئین سطح لازانیا هم خیلی خوشگل میشه، متأسفانه برای تزئینش نرسید :9:
    یه توضیح کوچولو هم با عکس روی این قسمت بدی ممنون میشم :bahone:

به روی چشم، آموزش تصویری تزئین دستمال هم خدمتتون ارائه میدم :6:

احسنت :39: چرا قاشق چوبیت در همه عکس ها به یک جهت هست؟؟نکنه تو عضو فرقه خاصی هستی؟؟ :4:

ممنون :46: دلیل خاصی نداره ولیکن چون راست دست هستم وقتی میخواستم عکس بگیرم ناخوداگاه قاشق در همان جهت قرار میگرفت و یکی اینکه نظم هم در کارها، برام اهمیت ویژه ای داره.
    این فرقه خاصی که وَگفتی چه ربطی به یک جهت بودن قاشق در تمام عکس ها داره ؟؟
    :7:
    اون تزیین دستمال ها خیلی خوب بود خواهرم هم خیلی خوشش اومد :65:

ممنونم از شما و همینطور از توجه خواهرتون :46:

نقل قول: بچه مثبت

مرسی مرسی :46:

4 سپاس: نغمه، ماهی، هاچو هاچو، بچه مثبت

• ♥Rose♥

تزیین دستمال سفره به طرح گل نیلوفر

تصویر در دسترس نیست
    دستمال سفره پارچه ای یا کاغذی به ابعاد مربع، نکته ای که باید در نظر داشته باشین این هست که دستمال از جنس پارچه باشه ، طرح رو بهتر از جنس کاغذی نشون میده و طرحمون بهتر و قشنگ تر روی کار میشینه.

تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    ابتدا چهار گوشۀ دستمال رو به سمت مرکز تا کرده و بر روی مرکز قرار دهید.

تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    دستمال رو به آرامی برگردونید و یکبار دیگر مرحلۀ قبل رو به سمت مرکز تکرار کنید.

تصویر در دسترس نیست
    گوشه های دستمال رو با دست در مركز مربع نگه دارید، در حالیكه یك دست خود رو بر روی گوشه ها در مركز مربع نگه داشته اید دست دیگر رو به زیرِ یكی از گوشه ها برده و لایه اول رو به طرف بیرون به آرامی بیاورید تا مطابق تصویر به صورت مثلثی در بالای گوشه مربع قرار بگیرد.

تصویر در دسترس نیست
    این كار رو در سه گوشۀ دیگر مربع نیز انجام بدهید.
    نکته : بهتر هست با قرار دادن یك پیالۀ کوچک یا ترشی خوری كوچك و زیبا در مركز گل، مانع باز شدن احتمالیِ تای دستمال شوید.

تصویر در دسترس نیست

نکتۀ دیگر : اگر دستمالتون به ابعاد 40 در 40 بود میتونید مرحلۀ یک و دو رو یکبار دیگر تکرار کنید تا در کنار گلبرگ ها یک ردیف گلبرک کوچکتر به شکل مثلث درست شود که باعث شکیل تر شدن طرح میشه ، دستمال من چون به ابعاد 33 در 33 بود امکان این مرحله ممکن نبود و باعث میشد که طرح خیلی کوچک بشه .

13 سپاس: نغمه، تنها، ماهی، نخبه، garfild، بچه مثبت، هاچو هاچو، mz56mz، بندری، gilas، KuRoSh، zrnznn، mojde

• نغمه

به بههههههههههههههههههه آفرین به این همه سلیقه و دست پخت چه کردین تاپیک و غذا بارون کردین کارتو ن حرف نداری رزی جان و شیدای نازنینم 260 260

این مدل دستمال سفره رو بلدم خیلی خوشگل میشه 286

5 سپاس: تنها، ماهی، بچه مثبت، هاچو هاچو، ♥Rose♥

• تنها

هاچو هاچو,
    بچه مثبت,
    نغمه,

خیلی ممنون 280

3 سپاس: ماهی، بچه مثبت، هاچو هاچو

• ماهی

کیک اسفنجی

به به ..خیلی عالی.. :93: توضیحات هم عالی و خوب بود...مرسی :3: دلم الان کیک خواست :38:
    آفرین شیدا خانوم..خیلی عالی بود :11:
    عیب نداره فقط یباره

بدبختی اینه که همه ش همینو می گم :bahone: دوباره کنترل خوردنمو از دست داده م :62:
    تزیین دستمال سفره به طرح گل نیلوفر

چه عالی..سیو کردم مرسی فاطمه خانوم :110:

5 سپاس: نخبه، بچه مثبت، تنها، هاچو هاچو، ♥Rose♥

• beh

این دستمالشم خودم درستیدم

خیلی عالیه ، واقعا شما ها چنین هنرمندانی بودین و این سایت داره کپی پیس میشه از جاهای دیگه ، هزار آفرین هم کمه برای شماها :39:

5 سپاس: بچه مثبت، تنها، ماهی، هاچو هاچو، ♥Rose♥

• تنها

به به ..خیلی عالی.. توضیحات هم عالی و خوب بود...مرسی دلم الان کیک خواست
    آفرین شیدا خانوم..خیلی عالی بود

مرسی ماهی جونم 786

3 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، بچه مثبت

• ماهی

پیراشکی گوشت به شکل ماهی

مواد لازم :

تخم مرغ دو عدد ( تخم مرغا ریز بودن از دو تا و نصفی استفاده کردم )
    آرد 4 پیمانه
    کره 50 گرم
    خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
    شکر سه قاشق غذاخوری
    آب سه چهارم لیوان
    نمک یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه این خمیر رو با فیلینگ پنیر گذاشه بودم قبلا.ولی یک بار مختصر توضیح می دم.
    ابتدا خمیر مایه رو با آبی که داریم و اون رو گرم کردیم ( در حد ولرم رو به داغ ) با یک قاشق از شکر در هوای گرم آشپزخانه قرار می دیم تا ور بیاد.
    بعد وسط آرد رو گود می کنیم بقیه مواد به اضافه خمیر مایه ی ور اومده ، به اضافه ی تخم مرغ ( که با هم زن دستی یا چنگال زده شده و باز شده) رو اضافه و خمیر به دست اومده رو حسابی ورز می دیم .روی اون رو می پوشونیم و اجازه می دیم به مدت 1 ساعت استراحت کنه.

در این فاصله مواد فیلینگ رو درست می کنیم.
    داخل پیراشکی رو به سلیقه خودتون هر جور دوست دارید با انواع گوشت می تونید پر کنید .من از مواد زیر استفاده کردم.
    گوشت چرخ کرده
    قارچ
    فلفل دلمه ای
    پیاز
    پنیر پیتزا
    نمک ، فلفل ، زردچوبه ، آویشن و روغن به میزان لازم

خیلی ساده ست..پیازها رو سرخ می کنیم گوشت ، فلفل دلمه ای و قارچ رو به ترتیب اضافه و تفت می دیم.ادویه جات غیر از آویشن رو اضافه می کنیم.اجازه می دیم تا مواد خنک شه..

حالا می ریم سراغ خمیر ور اومده و اون رو روی میز کار به شکل مستطیل باز کرده و به شکل زیر برش می دیم:

حالا مواد رو در قسمت وسط پهن کرده روی اون پنیر پیتزا و آویشن می ریزیم

حالا لبه ها رو یک در میان روی هم روی مواد می گذاریم.غیر ازقسمت دم :4: که روش پنیر پیتزا ریخته و دیگه خمیر روی اون بر نمی گرده..سر رو هم من خودم با یه تیکه خمیر به شکل زیر درست کردم

فر رو در دمای 180 درجه گرم کرده .روی ماهی رو با زرده تخم مرغ آغشته کرده و در صورت تمایل سیاه دانه بپاشید..

( متاسفانه دیروز وسط درست کردن خمیر آب قطع شد.عصبی شده بودم و روی تزئینش زیاد وقت نگذاشتم..می خواستم با دانه های سیاه دونه توی کمرش رو بیشتر بپوشونم و همین طور چشماش رو با زیتون پر کنم اما نکردم )

10 دقیقه اجازه می دیم تا فر گرم شه و دوبار ماهی کمی استراحت کنه :5: منظورم ماهی خمیری هست نه ماهی آشپز :10:

بعد از نیم ساعت پیراشکی ما آماده ست..نوش جان :24:

15 سپاس: هاچو هاچو، garfild، نغمه، jaj، mz56mz، تنها، بندری، نخبه، علیرضا، gilas، حورا، ♥Rose♥، KuRoSh، بچه مثبت، zrnznn

• هاچو هاچو

این فرقه خاصی که وَگفتی چه ربطی به یک جهت بودن قاشق در تمام عکس ها داره ؟؟ :7:

دقیقا هیچ ربطی نداره :bahone:
    ممنون از آموزش تزیین دستمال 826

پیراشکی گوشت به شکل ماهی

فوق العاده بود 852
    نمایش یا پنهان متندارم زامبی میشیم از بس گرسنم شد با دیدن این عکسات 965

5 سپاس: نغمه، ماهی، حورا، ♥Rose♥، بچه مثبت
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: