ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نغمه
ماهی
نغمه
اولین غذا یک نوع ساندویچ البته خیلی ساده است از این لحاظ که همه با ترکیبش آشنایید اما نوع سروش فرق میکنه
سالاد الویه به شکل شیرینی تر:
مواد لازم : سالاد الویه برای تعدادی که خودتون در نظر دارید ( ترکیباتش کاملا سلیقه ایه)
نون تست مربع به تعداد لازم / سس مایونز یا هزار جزیره / در صورت دلخواه ژامبون و خیار شور مازاد از مواد ترکیبی سالاد / کاغذ کپسول که البته من نداشتم
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
حالا آموزش: روی یک سطح دو عدد نان تست رو بگذارید روی هر دوش کمی سس بزنید و روی یکی از نانها مقداری از سالاد رو پهن کنید
▧ تصویر در دسترس نیست
یک ورق ژامبون و یا خیار شور زنده شده بریزید روش و نان ها رو روی هم قرار بدید و با کار اره ای یک برش ضربدری به نانها بدید با احتیاط این کارو بکنید که نان خرد نشه و شکیل باشه حالا تکه های ساندویچ رو در داخل کاغذ کپسول قرار بدید به همین ترتیب تمام ساندویچها تون رو آماده کنید و برای شام میل کنید خیلی خوشکل و خوشمزه است
▧ تصویر در دسترس نیست
برای جشن تولدها عصرونه و مهمونی هم کاربرد داره امیدوارم خوشتون بیاد
نغمه
البته این اسمو خودم روش گذاشتم اینم ترکیباتش تقریبا براتون آشناست پختش کمی متفاوته
مواد لازم: سیب زمینی 3 عدد / تخم مرغ 2 عدد/ پیاز 1 عدد/ زیزه نمک زردچوبه و کنجد به همراه کمی آرد سوخاری
سیب زمینی ها را رنده ریز میکنیم و پیاز را هم رنده درشت تر و چون آب میندازه کاملا آبش رو بگیرید بعد این دوتا رو در ظرفی با هم مخلوط کنید تخم مرغ و ادویه ها رو بهش اضا فه کنید و کاملا مخلوط کنید
در یک تابه دو طرفه کمی روغن بریزید تا داغ شود بعد مواد ترکیبی رو داخل تابه بریزید و پهنش کنید و در تابه رو ببندید شعله اول باید کمی زیاد باشه نه که بسوزه تا حدی که مواد خودش رو بگیره بعد کمش کنید تا مغز پخت بشه حالا تابه رو برگردونید تا روی دیگه اش سرخ بشه
به همین راحتی و به همین خوشمزگی بازم خوشگل و خوشمزه است ایشالا بپزید و در کنار خانواده لذت ببرید اینهاش عکسش
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
نوش جان▧ تصویر در دسترس نیستjaj
تنها
عالی بوووووووووووود ماهی جون
نغمه,
آفرین نغمه جون....محشرن
ماهی
بسیار عالی..منظورت کوکو بود دیگه
خیلی خوشمزه خواهد بود
بندری
خيلي دوست دارم غذاهاي هرمزگان رو هم براتون من بزارم منتها يا وقت نيست يا يادمون ميره عكس بگيريم يا هم من كه زياد خونه نيستم كه از كار كدبانو عسك بگيرم
نغمه
ماهههههههههی دقیقا مواد کوکو سیب زمینیه فقط نوع پختش کمی متفاوته گفتم که این اسمو خودم روش کذاشتم چون روش خط خطی شده بود
حورا
KuRoSh
از بس خوشگل و خوشمزه درست کردید
ماهی ونغمه عزیز
آشپز باشی های سایت در این صفحه
KuRoSh
هاچو هاچو
خیلی ساده ولی عالی بود آبجی نغمه
بچه مثبت
این ماهی خوردن دارهها
شیرینی به شکل سالاد الویه ندارین؟
جی جی چی؟
راستی جی جی چینگ سبزی برگر هم داریم؟ داریم عایا؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
akopik
▧ تصویر در دسترس نیست
نغمه
نغمه
دومم جی جی یپپپپپپ جینگ *8پپپ سیب زمینی برگر نیست اسمش فقط( سیب زمینی برگر) است 000
نمایش یا پنهان متن
الان این پارازیتهایی که بین متن تایپ شده من هست شاهکار هدیه سادات با همکاری باباییشjaj
حورا
ماهی
یکی دوتا عکسم باشه کافیه.غذاهای بندری تند و تیز و خوشمزه ان
منم از این کارا می کنم نغمه جون..یه بار با تن ماهی و تخم مرغ یه کوکو درست کردم اما برای اینکه این شازده ایراد نگیره و بخوره گفتم اسمش کوتولیتو زوپوریتو هست
KuRoSh,
مرسی کورش
اشکالی نداره ..زامبیا همه شون پررو هم هستن
ماهی در هر صورت خوردن داره
akopik,
وای چقدر وسوسه انگیزه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→