ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
akopik
بله درسته نیمرو با پیازچه کوهی و در کوهستان، جای همتون خالی
تنها
چه نیمروی خوشگلی
مرسی کوروش خان
نغمه
mz56mz
از قضا من اسمم امين نيست ولى كوفت سرخ كرده ميخوام اصلا پنير هم بايد سرخ كرد والوووو
jaj
تنها
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
چون مزه پیتزا و پیراشکی پیتزایی بیرون رو میداد اسمشو گذاشتم پیراشکی پیتزاییقارچ ، کالباس ، پیاز ، رب ، نمک ، فلفل هر کدوم به مقدار لازم و یک بسته خمیر پیراشکی
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد فر رو با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم شه و کاغذ روغنی که تو قالب گذاشتیم چرب کرده و مواد رو داخل خمیر پیراشکی می پیچیم و به مدت 30 دقیقه داخل فر میذاریم تا پیراشکی ها آماده بشن.
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
حورا
نمایش یا پنهان متن
ژامبون دوست ندارم شیدا چوننمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست حالا مگه خوابم میبرهماهی
والا این شازده اگر یه ذره طعم غذا رو عوض کنم ادادر میاره.پریروزا کیک برنج که قبلا آموزش داده بودم درست کردم .همیشه با مرغ درست می کردم اینبار با گوشت قرمز..اونو نخورد ، به جاش سیب زمینی سرخ کرده خورد.و منو عصبانی کرد..تا شب باهاش حرف نزدم و جواب سر بالا به حرفاش دادم
عمو! بهتون نمیاد چربی خور باشیدا..شما جزو اون آدمای خوشبخت هستینا
واااااو
حورا جان می تونی به جاش گوشت چرخ کرده هم بذاری فکر کنم
راستی هفته ی پیش خواهرم میرزا قاسمی درست کرد.خیلی دلم می خواست عکس بگیرم و مخصوص شما بذارم اینجا ولی نشد....
تنها
حورا جونم بجاش گوشت چرخ کرده بریز یا هر چی که دوست داری، درست کردن سسش بستگی به سلیقه خودمون داره.....من چون گوشت چرخ کرده دوست ندارم ژامبون ریختم
الهیییییییی
واااااو چه خوشگل.. حتما خوشمزه هم هست...دستت درد نکنه شیدا خانوم..مرسی مرسی
بله جاتون خالی خوشمزه هم بود.....خواهش میکنم ماهی جونم
نغمه
نمایش یا پنهان متن
ل ع ن ت به گاز صفحه ای که فر ندارهبچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
تنها
نغمه جونم روی گاز تو روغن هم میشه سرخش کرد.....مرسی چشمات خوشگل میبینه
نخبه
اقا فرهاد کی بید من بار اوله اسمشو میبینم.... من نیمرو میخام اونم تو کوهستاننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن.. من کوه میخاممممممممممممممممممممم اینجا کجاسسسسسسسسسسسسس نیمرو پزوندی
akopik
اتفاقا پیازچه کوهی رو هم از کوه همون روز جمع کرده بودیم و باهاش این نیمرو رو پزونیدیم جاتون خالی
حورا
راستی هفته ی پیش خواهرم میرزا قاسمی درست کرد.خیلی دلم می خواست عکس بگیرم و مخصوص شما بذارم اینجا ولی نشد....
مرسی حتما
مرسی بیادم بودین
تنها,
چشم دوستم
تنها
مرسی شیرین جون
هاچو هاچو
شیدا خانوم خیلی خوب بود
zrnznn
فاطمه از دستمال سفره ات خیلی خوشم اومد و خیلی خوب توضیح داده بودی
نغمه جونم شیدای عزیزممممممممممم هر دوتون هنر مندیددددد
ماهی جون اون ماهیه خیلی جالب بود حتمی ازش درست میکنم
.
.
.
آقا من یه چیزی میخوام بگم اونا که عین هو کیک یزدیدن رو خواهشن بردارید از اون صفحه اول ...آخه خیلی زشتن..چون زشت بودن تقدیمشون کردم به اقا کیش مهرررر...اصلش یه چیز دیگه اسسسسس ....
اصلش زبرا کیک یا کیک گورخری بود
راستی ما باز سالاد الویه داشتیم...یعنی ما نداشتیم ها داداشم اینا داشتن من تزیین کردم....میدونم الان میگید شما چقدر سالاد الویه میخورید؟
نغمه
نمایش یا پنهان متن
چیقده الویه میخورید؟آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→