₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نغمه
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 20 21

بدون عکس

صفحه شخصی نغمه

1848 بازدید، 415 پست، نویسنده: نغمه

• ♥Rose♥

نقل قول: ژنرال
    من دیگه حرفی برای گفتن ندارم

:84:

1 سپاس: ژنرال

• jaj

2 سپاس: ♥Rose♥، نغمه

• ♥Rose♥

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: jaj
    اینجا نشستم دارم نظارت می کنم بر کار دو کاربر جان خان
    دقت کردید که اگر جان خان رو تند بگید یه معنی دیگه میده
    در ضمن صحبت های خصوصیتونو برید سر خیابون دامپزشکی انجام بدید خونه مردمو بیخودی اشغال آشغال نکنید

:83:

تصویر در دسترس نیست

1 سپاس: نغمه

• نغمه

:56: بچه هاااا دعوا نکنید خان جان هر کدوم عشقتونه فرقی نه فوکوله راحت باشید تو خونه فقط صداتون رو بلند نکنیدکه از خونه میندازنمون بیرون 245
    2 سپاس: نخبه، ♥Rose♥

• نغمه

انگار نه انگار که پارسال همین موقعها انتظار آمدنش را میکشیدم دیگر به خوبی حسش میکردم تکانهایش سک سکه هایش همه دیگر شده بود بخشی از وجودم از طرفی فکر میکردم اگر به دنیا بیایی دلم برایت تنگ میشود خالی از تو میشدم اما حالا که هنوز تازه وارد ماه آذر میشویم تو دیگر دستهایت را به هر جا که باشد میگیری و می ایستی هر کار که میکنیم تقلید میکنی همه چیز را متوجه میشوی دیگر تو با ما دالی بازی میکنی هر روز که به بازی ها و شیطنت هایت نگاه میکنم غرق میشوم که این تویی؟! همان دخترک کوچک من که تا دیروز برای آمدنش انتظار میکشیدم نصف بیشتر وقتم را در اتاقت میگذراندم چندین بار لباسهایت را نگاه میکردم و ذوقی که تو بیایی تا اینها را تنت کنم که اندازه ات هست ، بهت میاد، آه ه ه
    حالا عروسک سبزت که شکل یک کلم بروکلی هست رو بغل میکنی دوستش داری وقتی مامان بزرگ میگه نی نی ات کو کلم سبزت را می آوری روی پا لالایی اش میکنی همه ی اینها را مامان بزرگ یادت داد. باور نمیکنم حتی دلم نمیخواهد که از نی نی بودن در بیای بزرگ بشی دلم نمیخواد یکسری حرفهایی از این قبیل را بشنوم وقتی که مامان جون میگه : دیگه از نوزادی در اومده بزرگ شده در حالی که از طرفی با شنیدن این حرف گاه خستگی از تنم بیرون میرود. خلاصه دلتنگم عکسهای نوزادیت را این روزها بیشتر نگاه میکنم کی تو اینقدری شدی مادر کی؟! :79: اینقدر شیرین شیرینه شیرینی که با هر ادایت در دلمان آب میشوی مثل قند318

خدایا شکر حال دخترکی سالم دارم دخترکی که در غربت به من دادی 5 ماه اولش را با سختی گذراندم فقط به خاطر بد حالی هایم نه چیز دیگری حالا آن موقع هم الان فکر میکنم برایم شیرین است تجربه ویار بارداری که خیلی ها با وجود داشتن بچه تجربه نکردنش.
    و خبر دادن داشتن تو بعد از بازگشت و چهر های متعجب همه و ذوقی که کردند همه همه همه برایم لذت بخش است. خدایا لذت مادر شدن رو همه کسانی که آروز دارند بچشند انشاالله همانطور که به من بی هیچ مشکلی نصیب کردی آمین :46:

نمایش یا پنهان متنچیزی جز حس این روزهای من نبود... :1:

تصویر در دسترس نیست

15 سپاس: serpent، garfild، تنها، ژنرال، هاچو هاچو، بچه مثبت، KuRoSh، Holtek، ♥Rose♥، بچه ايران، نخبه، ماهی، jaj، mz56mz، maryamlondon1

• 1 سپاس: نغمه

• تنها

1153
    نمایش یا پنهان متن
    حستو خیلی زیبا گفتی مامان نغمه 786

• ژنرال

نغمه,
    ایشالا عروسی نغمه خانومو ببینی

2 سپاس: نغمه، نخبه

• هاچو هاچو

چقدر زیبا بود احساس پاک مادرانه ات :65:
    تولد پاره تنت مبارک باشه آبجی 1015

• نغمه

نقل قول: هاچو هاچو

چقدر زیبا بود احساس پاک مادرانه ات
    تولد پاره تنت مبارک باشه آبجی

مرسی هاچو جان تولدش نزدیکه به یک ماه دیگه اس 6 دی ماه یه روز سرد و برفی
    318

2 سپاس: ♥Rose♥، هاچو هاچو

• KuRoSh

تولدش مبارک
    اومد کوچیک و شیطون
    تو این روز به زندگیتون

2 سپاس: نغمه، هاچو هاچو

• نغمه

نقل قول: KuRoSh
    اومد کوچیک و شیطون
    تو این روز به زندگیتون

تولد دخملم 6 دی ماهه یک ماه دیگه انشاالله

2 سپاس: KuRoSh، هاچو هاچو

• KuRoSh

نقل قول: نغمه
    تولد دخملم 6 دی ماهه یک ماه دیگه انشاالله

اخی خدا نگهش داره پس برداشتم اشتباه بود خوبه فکر کردم گذشته :18:

• نغمه

نقل قول: KuRoSh
    اخی خدا نگهش داره پس برداشتم اشتباه بود خوبه فکر کردم گذشته

نگران نباش مطمئن باش برای تولدش دیگه احساساتم می ترکونه این فقط حس این روزهام بود و فکر این که پارسال این موقع انتظار اومدنش رو میکشیدم و حالا چقدر بزرگ شده توانا شد
    ممنون از اظهار لطفت فسقل جان :46:

2 سپاس: KuRoSh، هاچو هاچو

• ژنرال

از پست من اون بالای صفحه تشکر نکردی 783
    4 سپاس: KuRoSh، نغمه، هاچو هاچو، jaj

• نخبه

ای جون دلم هزار ماشلله هدیه جونم بزرگ شده خانوم شده282
    منم اونقدر دلم برا بچگیهای دنیز برای روزایی که باردار بودم تنگ شدهههههههههههههههه که نگو..چقدر زود بزرگ شدن :20: و چقدر لذت بخشه دیدن همه این لحظات :8: ان شالله خدا به همه اونایی که نی نی ندارن نی نی صحیح و سلامت بده:46:

3 سپاس: KuRoSh، نغمه، هاچو هاچو

• KuRoSh

نگران نباش مطمئن باش برای تولدش دیگه احساساتم می ترکونه این فقط حس این روزهام بود و فکر این که پارسال این موقع انتظار اومدنش رو میکشیدم و حالا چقدر بزرگ شده توانا شد

این طبیعیه هیچ وقت احساس مادرانه رو به نظر من نباید پنهان کرد چون نشون از مهری میده که مادر به فرزندش داره
    منتظر نوشته های زیباتون هستم :65:

• نغمه

نقل قول: ژنرال
    از پست من اون بالای صفحه تشکر نکردی

محسن خان گریه نکن واقعا ازت ممنونم که تشریف آوردی و ابراز لطف کردی آخه تو همیشه به ما لطف داری بازم ممنون
    تصویر در دسترس نیست
    نقل قول: نخبه
    منم اونقدر دلم برا بچگیهای دنیز برای روزایی که باردار بودم تنگ شدهههههههههههههههه که نگو..چقدر زود بزرگ شدن و چقدر لذت بخشه دیدن همه این لحظات ان شالله خدا به همه اونایی که نی نی ندارن نی نی صحیح و سلامت بده

343 فقط باید شکر سالم بودنشون رو بجا بیاریم 397

3 سپاس: هاچو هاچو، ژنرال، نخبه

• ماهی

ای جونم..چه ماهه..هزار ماشالا...ایشالا نامدار باشه عزیزم 786 786 786
    3 سپاس: هاچو هاچو، نغمه، KuRoSh

• ژنرال

محسن خان گریه نکن واقعا ازت ممنونم که تشریف آوردی و ابراز لطف کردی آخه تو همیشه به ما لطف داری بازم ممنون

شما لطف داری سید خانوم :46:
    اون اشک شوق بود :83:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: