4 سال قبل که من وارد این محیط شدم اوایل شروع به کار سایت بود . دوستانی مدیر بودند که الان بجز یکی دو نفرشون باقیاشون نیستند در این مدت بسیار افراذی امدند و بعضی ها ماندند و بعضی ها هم بعد مدتی دیگه به اینجا نیامدند خیلی ها رو یادم هست که اگه بخواهم نام ببرم لیستی طولانی خوهد شد . صحبت من در این باره نیست که علت این نیامدن ها چی هست . . حرف و سوال من اینکه . امروز وقتی نگاهی به تاپیکها میکنم متوجه میشم تاپیکهای که گذاشته میشه معمولا توسط تعداد معدود و مشخصی از دوستان هست و درصد بالای از اونا نقل قول کردن و بقول معروف کپی پیس کردن به اینجاست که البته در جای خودش کاری خوب و قابل احترام هست
ولی دیگه از تاپیکهای دوستان از خودش و بقول معروف با خط و امضا خودشو باشه خبری نیست دوستانی مثل کورش کبیر....... با موضوع های طنزی که مطرح میکردند . نخبه خانم........ با موضوع های انحصاری و اکثرا بر پایه شادی بخش
مژده خانم....... با انتشار اشعارش و دلنوشته های زنانه اش . ارش خان....... کربلایی ارش با سفرنامه هایش . باران خانم....... با دلنوشته های پر احساسش
حورا خانم....... نوشته هایی بیشتر اعتقادیش . مستانه خانم...... تاپیکهای جنجالی و بسیار جذاب و پر بازدیدش
. دیاکو خان....... با خانم معروف و البته در بعضی از موارد گفتن از تجربیاتش که بسیار مغتنم و عالی بود .
و خیلی های دیگه که الان ذهن یاری نمیدهد
که معمولا هر کدومشون در فازی خاص که نشان دهنده روحیات و علاقه شون بود ، تاپیک میگذاشتند و این محیط رو بسیار متنوع کرده بودند . فکر کنم لااقل دوستان قدیمی متوجه عرایض من شده باشند . علت چی میتونه باشه که الان این تنوع در سایت کم شده ؟
این یه چیز مشخصه اون جوی که قبلا تو این سایت بود الان دیگه نیست و کاربرای جدیدی که وارد این سایت شدن جو این سایت عوض کردن مثل خیلی از این تاپیکهای جدیدی که هر روز یکی از کاربرا میزاره و کسی هم حرفی نمیزنه مخصوصا معاونهای سایت و شاید حتی اون صمیمتی که قبلا بود هم از بین رفته و همینطور مشغله های که این روز ها همه دارن
البته با حرف نجمه خانم هم بسیار موافقم که میتونه یکی از دلایل باشه
خوشحال میشم معنی این کلمه رو از نظر شما بودنم؟ البته ندید میدونم یعنی زور گوییی...یعنی به هر قیمتی شده حرف خودت رو به کرسی بنشونی
نقل قول: jaj
گذشت و بخشش هم خوبه
بله خوبه ...ولی به شرط اینکه کسی ازت تقاضایی بخشی کرده باشه! یا حداقل غُد بازی در نیاره و تاکید بر حرف غیر صحیح خودش نکنه!
شما حتی به روی خودت هم نیوردی که اشتباه کردی!...چرا؟ چون معنی تعامل رو بلدی؟ حتی همه این ها به کنار....نرفتی اشتباه خودت رو پاک کنی!!!!!!!! هنوز نامه ای رو که توش بهم گفتی پشیمونی از اینکه باهام محترمانه رفتار کردی دارم و پاک نکردم........ بعدش که متوجه شدی اشتباه کردی چی شد؟ چیکار برای جبران اشتباهت کردی؟!
. . . در کل من از حرفی که تو پست اولم زدم منظورم شخص خاصی نبوده....چون تا به حال ازطرف خیلی از مدیران برای من رسیده ... موضوع شما خیلی کوچیک و جزئی بود.... مسائل مهمتری بودن که به نظرم بین کاربرا تبعیض قائل شده و خیلی سرشون بحث کردم با چند نفر ولی دیگه خسته شدم از بس حرف خودشون رو بزننن و هیچ ارزشی برا اعتراض کننده قائل نشن......
من با خیلی از همین دوستان قدیمی شما ارتباط دارم....از خیلی هاشون هم پرسیدم که چرا کم میان؟ همشون هم ماجراهاییی از این قبیل رو و همچنین بی توجهی دیگران رو برام گفتن .... و به خاطر رفتاری بعضی از همین افراد یا حاضر نیستن زیاد صحبت کنن یا کم میان و میگن به همین حضور غیر محسوس راضین.........
موضوع خوبي رو اشاره كردي محسن جان، من مهمترين دليلمو ميگم وجود باندبازي توو گذاشتن كامنتها و سر زدن به تاپيكها يكيشون هست، و مهمترين دليل براي خودم جنبه كم بعضي از دوستان كه تا ميبينن يكي با يكي كمي گرم گرفته پشت سرش حرفها و حديثها در ميارن و انگ هاي عجيب غريب براش ميزنن، شنيدن اين حرف ها از طرف كساني كه بهشون اعتماد داشتي و توو سايت راحت حرفاتو ميزدي كمي آزار دهنده بود. لطفاً ازم توضيح نخواييد چون حوصله توضيح دادن ندارم، 4 سال قبل خيلي حاضر جواب بودم براي همه مسائل، ولي الان ديگه پير شديم رفت پي كارش قربون همگي
به نظر من تو این سایت بین افراد قدیمی و افرادی که تازه عضو میشن خیلی فرق گذاشته میشه...درسته مشغله ها زیاده ولی مشغله بهونه هست...همه کاربرا هر چند وقت یبار میان سایت ولی تو تاپیکایی که افراد جدید میزارن نظری نمیدن...مسلما کاربری که تاپیک میذاره خواسته اون موضوع رو با دیگران شریک بشه و در اختیار بقیه دوستان بذاره ولی هیچ یک از کاربرا توجهی بهش نمیکنه در صورتی که اگه همون تاپیک رو یکی از بچه های قدیم سایت بزاره حتما میرن و نظر میدن...اینجور رفتار ها باعث میشه تا اعضای جدید علاقه ای به گذاشتن تاپیک یا پست نشون ندن
درسته نت فضای مجازیه ولی تو این سایت اکثر بچه ها باهم خارج از محیط مجازی در ارتباطن و من حس میکنم دلیل این همه تعبیض همین باشه...این جور رفتار ها باعث سرد شدن دوستان برای گذاشتن مطالب جدید میشه و در نهایت نتیجش میشه سوت و کور شدن سایت
محسن صائب, اول از همه مرسی از شما ک این مطلب رو تاپیک کردید ، بزارید من اول جواب شما رو از نظر خودم بدم و بعد برم نظرم رو راجع ب هرکدوم از کامنت هایی ک بچه ها میزارن بگم
ب نظر من علتش اینه ک سایت از اون حالت صمیمیت و دوستی خارج شده و ب نوعی مدرنیته شده ، منظورم رو با ی مثال میگم ، مثلا چنتا ادم جمع میشن یجا و قالی میبافن وقتی چند سال گذشت کارگاه قالی بافیشون تبدیل میشه ب ی کارخونه ی عظیم فرش بافی ، اون صمیمیت از ببین میره ، همه مشغله های بیشتری پیدا میکنن ، اون احترامه از بین میره و خیلی. چیزای دیگه
zrnznn,
حرفتو قبول دارم ، شاید اگه این سوال رو از تک تک مدیرا بپرسی حرفت رو تایید کنن
حرفت رو قبول دارم ، کاربرای جدید رو باید بهشون بها داد ، باید باهاشون دوست شد تا بیان وارد سایت بشن و فعالیتت کنن ولی ما بجای اینکه باهاشون دوست باشیم ، شمشیر رو از رو میبندیم و باهاشون جنگ داریم ، من خودم رو میگما
مثلا ی کاربر بود ک اسمش اگر اشتباه نکنم hannahmaried بود ، خب ی طرزه فکره خاصی داشت ، ما بجای اینکه با حرف راضیش بکنیم و با محبت جلو بریم ، شمشیرمون رو کشیدیم ، از این جور کاربرایی ک از سایت زده شدن ب دلیل رفتار بد خیلی هستن ، خیلیایی ک میتونستن ، یعنی پتانسیلش رو داشتن ک سایت رو بسته ب تواناییشون بالا بکشند
وجود باندبازي توو گذاشتن كامنتها و سر زدن به تاپيكها
مهمترین مشکلی که تو این سایت از روز اول بوده و متاسفانه حل نشده همینه
نقل قول: تنها
به نظر من تو این سایت بین افراد قدیمی و افرادی که تازه عضو میشن خیلی فرق گذاشته میشه...درسته مشغله ها زیاده ولی مشغله بهونه هست...همه کاربرا هر چند وقت یبار میان سایت ولی تو تاپیکایی که افراد جدید میزارن نظری نمیدن...مسلما کاربری که تاپیک میذاره خواسته اون موضوع رو با دیگران شریک بشه و در اختیار بقیه دوستان بذاره ولی هیچ یک از کاربرا توجهی بهش نمیکنه در صورتی که اگه همون تاپیک رو یکی از بچه های قدیم سایت بزاره حتما میرن و نظر میدن...اینجور رفتار ها باعث میشه تا اعضای جدید علاقه ای به گذاشتن تاپیک یا پست نشون ندن
چقدر خوب بود کسانی که قبلاً فعال بودن هم میومدن نظر بدن! یک زمانی بود که تا من 5 تاپیک در یک روز نمیذاشتم روزم شب نمیشد! واقعاً الان نه وقتش رو دارم نه انگیزش رو! اما بازم میام و به وظایفم رسیدگی میکنم. خیلی راحته کس دیگر رو مقصر بدونم اما بهتره دلیل اصلی رو در خودم جستجو کنم.
نباید وجود FB و یا مسدود شدنهای مکرر سایت رو نادیده گرفت. اشتغال، ازدواج، بچه دار شدن، مشکلات خانوادگی، کم جنبه بودن، سو تفاهمها و ناراحتی پس از پایان دوران مدیریت هم بی تأثیر نبوده!
یه چیز هم در نظر بگیریم که مدیران معصوم نیستن اونا هم اشتباه میکنن اما همیشه بدون هیچ چشم داشتی برای سایت تلاش میکرده و میکنن
راستی اسم خیلی از ذوستان در لیستی که نوشتید خالی بود
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
با حرف نجمه جون موافقم...اگه یه تاپیک گذاشته میشه باید اول مدیرا بیان نظر بدن تا هم کاربرای دیگه واسه کامنت گذاشتن تشویق بشن و هم اون کاربری که تاپیک گذاشته از زحمتش قدردانی بشه و باز هم فعالیت داشته باشه
محسن صائب, آقا محسن ممنون از تاپیکی که گذاشتید ولی امیدوارم اینجور نباشه که فقط یه مطلبی گفته شده باشه و در پایان هیچ نتیجه ای نداشته باشه
نقل قول: jaj
این نکته درست ولی نوی سایت هر هفته حدودا 20 نفر عضو میشن خوب اینایی که جدیدن چرا پست نمیزارن
درسته که هفته ای 20 نفر عضو میشن اما خیلی هاشون حتی نام کاربریشون رو هم فراموش میکنن...منظور من به کسانی هست که فعالند یا حداقل دوست دارن فعال باشن ولی برخورد درستی باهاشون نمیشه
Life Dream,
نمایش یا پنهان متن بله دیگه روابط به ضوابط حاکم شدن
انتقاد از دیگران آسان است ، ولی خود سازی مشگل است . ایراد گیری از دیگران آسان است ، عبرت گرفتن از آنها مشگل است . حفظ دوستی با کلمات آسان است ، حفظ آن با مفهوم کلمات مشگل است . و یا اینکه :::::: دیگران ببخش ، نه اینکه آنها سزاوار بخشش تو هستند ، فقط بخاطر اینکه تو سزاوار آرامشی. با آرزوی صلح و صفا و دوستی وصمیمیت برای همگی عزیزان .
خدا رو شکر هیچ وقت فرقی بین کاربر جدید و قدیم قائل نشدم و نخواهم شد هر تاپیکی که بتونم بخونم و نظر بدم این کار رو می کنم و برام مهم نیست تاپیک رو کی زده و هیچ وقت هم خودم رو داخل این باند بازی ها نشدم
خودم سعی می کنم مطلبی رو قرار بدم که برای خودم آموزنده بوده و یا جالب هستش و دوست دارم دیگران هم هر چند اندک بازدید داشته باشه و یا کسی نظر نده بزنم که با دیگران شریک باشم این روز ها هم که با وضعیت کاری که هست خیلی کم میتونم وارد سایت بشم ولی هر چند وقت یک بار رو سر میزنم
در گذشته دوستان وقت آزاد تری داشتند و میتونستند اینجا بیان و تو سایت فعال باشن ولی کم کم مشکلات زیاد شد و طرف دیگه بجای این که بیاد اینجا و خوش باشه ترجیح میده استراحت کنه تا وقتش رو اینجا صرف کنه
من مهمترين دليلمو ميگم وجود باندبازي توو گذاشتن كامنتها و سر زدن به تاپيكها يكيشون هست،
مرحبا احسنت چقدر خون دل خوردم این باند مافیارا متلاشی کنم نشد که نشد
نقل قول: Life Dream
مهمترين دليل براي خودم جنبه كم بعضي از دوستان كه تا ميبينن يكي با يكي كمي گرم گرفته پشت سرش حرفها و حديثها در ميارن و انگ هاي عجيب غريب براش ميزنن،
افرین حتی به من پیرزن هم رحم نکردند تنها,
مسلما کاربری که تاپیک میذاره خواسته اون موضوع رو با دیگران شریک بشه و در اختیار بقیه دوستان بذاره ولی هیچ یک از کاربرا توجهی بهش نمیکنه در صورتی که اگه همون تاپیک رو یکی از بچه های قدیم سایت بزاره حتما میرن و نظر میدن...اینجور رفتار ها باعث میشه تا اعضای جدید علاقه ای به گذاشتن تاپیک یا پست نشون ندن
صد در صد موافقم.. مازیار به این نکته مهم اشاره کرد
درسته نت فضای مجازیه ولی تو این سایت اکثر بچه ها باهم خارج از محیط مجازی در ارتباطن و من حس میکنم دلیل این همه تعبیض همین باشه...این جور رفتار ها باعث سرد شدن دوستان برای گذاشتن مطالب جدید میشه و در نهایت نتیجش میشه سوت و کور شدن سایت
افرین درسته برمیگردیم به مافیا بازی serpent,
نقل قول: بچه مثبت
نباید وجود FB و یا مسدود شدنهای مکرر سایت رو نادیده گرفت. اشتغال، ازدواج، بچه دار شدن، مشکلات خانوادگی، کم جنبه بودن، سو تفاهمها و ناراحتی پس از پایان دوران مدیریت هم بی تأثیر نبوده!
قبلا بچه ها ی که از مدیریت استعفا میدادن وبه کاربر عادی برمیگشتند باز فعالتر از قبل باقی میموندن
واقعاً الان نه وقتش رو دارم نه انگیزش رو!
من همینطور
مثل مرحوم مامان مریم با سفرنامه وخبر گذاریها واشبزی هاش و تیم فوتبالش روحش شاد
نقل قول: KuRoSh
و برام مهم نیست تاپیک رو کی زده و هیچ وقت هم خودم رو داخل این باند بازی ها نشدم
من همنطور که من شا هد تبعیض هم بودم چه مدیر بودم وچه وقتی کاربر عادی بودم تو دلم مانده بود که همون یک نفر (یک نفر خاص هستش) از زحمات که برا سایت میکشیدم از من تشکر کنه یا یک روز سراغ عیبت من بگیره ویا یک مثبت برام بزاره که بفهمم بودن ونبودن من برا سایت چقدرارزش داره نکته دوم هم حضور کم رنگ مدیران سایت . سوم نکته هم یکی از دوستان بهش اشار ه کرد ند واون تاپیک گذشتند کاربرا وتبعیض قایل شدن بین اونا مثلا یکی از کاربرا قدیمی یک تاپیک بی مزه وبی محتوا میزاره ولی چون مطلب مثلا مزه سکس یا بی ادابی داشته باشه اون تا پیک جنجالی میشه وکلی دوستان محترم اون به چالش میکشند ونظر دهنده وبازدید کننده زیادی پیدا میکنه وتا چند صفحه بالا میره ولی اگه یک تا پیک مذهبی ویا علمی باشه کسی حوصبه خوندن و پست گذشتن نداره واصلا بازدید کننده خیلی کم داره من این سایت دوست دارم وبچه های سایت بچه های من وخواهر وبرادری من هستند وخیلی خیلی دوستشون دارم وحتی اگه ماهی یک بار وارد سایت نشم ولی هیچ وقت دوستانم فراموش نمیکنم همیشه تو قلبم هستند باور کنید هر وقت بیکار باشم ووقت گیر بیارم به بوف بوفی سر میزنم وقتی خنده وشوخی بچه ها را میبینم غم وغصه ام فراموش میکنم بلخصوص وقتی کاربران قدیمی را میبینم انگار یکی از عزیزانم دیدم ..مثل دادش محسن ودادش خسرو ودادش محمود وشاپری ارامش ووووووودلم باز میشه ویاد قدیم میاافتم وایییییییی چقدر نوشتم امیدوارم قارسی را خوب نوشتم .کسی من به به خاطر در هم برهم این نوشته ها را مسخره نکنه اگه هم مسخره کنند من اونارا میبخشم چون حق دارند نمیدونند من سواد فارسی ندارم ویکی از علل نیاامدن من به سایت همین هست
محسن صائب
در این مدت بسیار افراذی امدند و بعضی ها ماندند و بعضی ها هم بعد مدتی دیگه به اینجا نیامدند
خیلی ها رو یادم هست که اگه بخواهم نام ببرم لیستی طولانی خوهد شد
.
صحبت من در این باره نیست که علت این نیامدن ها چی هست .
.
حرف و سوال من اینکه
.
امروز وقتی نگاهی به تاپیکها میکنم متوجه میشم تاپیکهای که گذاشته میشه معمولا توسط تعداد معدود و مشخصی از دوستان هست و درصد بالای از اونا نقل قول کردن و بقول معروف کپی پیس کردن به اینجاست
که البته در جای خودش کاری خوب و قابل احترام هست
ولی دیگه از تاپیکهای دوستان از خودش و بقول معروف با خط و امضا خودشو باشه خبری نیست
دوستانی مثل
کورش کبیر....... با موضوع های طنزی که مطرح میکردند
.
نخبه خانم........ با موضوع های انحصاری و اکثرا بر پایه شادی بخش
مژده خانم....... با انتشار اشعارش و دلنوشته های زنانه اش
.
ارش خان....... کربلایی ارش با سفرنامه هایش
.
باران خانم....... با دلنوشته های پر احساسش
حورا خانم....... نوشته هایی بیشتر اعتقادیش
.
مستانه خانم...... تاپیکهای جنجالی و بسیار جذاب و پر بازدیدش
.
دیاکو خان....... با خانم معروف و البته در بعضی از موارد گفتن از تجربیاتش که بسیار مغتنم و عالی بود
.
و خیلی های دیگه که الان ذهن یاری نمیدهد
که معمولا هر کدومشون در فازی خاص که نشان دهنده روحیات و علاقه شون بود ، تاپیک میگذاشتند و این محیط رو بسیار متنوع کرده بودند
.
فکر کنم لااقل دوستان قدیمی متوجه عرایض من شده باشند
.
علت چی میتونه باشه که الان این تنوع در سایت کم شده ؟
.
zrnznn
درصد بالاییش به خاطر رفتار برخی از دوستانه... (بخصوص منظورم با بعضی از مدیران محترمه).
jaj
jaj
garfild
این یه چیز مشخصه
اون جوی که قبلا تو این سایت بود الان دیگه نیست و کاربرای جدیدی که وارد این سایت شدن جو این سایت عوض کردن مثل خیلی از این تاپیکهای جدیدی که هر روز یکی از کاربرا میزاره و کسی هم حرفی نمیزنه مخصوصا معاونهای سایت و شاید حتی اون صمیمتی که قبلا بود هم از بین رفته
و همینطور مشغله های که این روز ها همه دارن
البته با حرف نجمه خانم هم بسیار موافقم که میتونه یکی از دلایل باشه
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
خوشحال میشم معنی این کلمه رو از نظر شما بودنم؟ البته ندید میدونم یعنی زور گوییی...یعنی به هر قیمتی شده حرف خودت رو به کرسی بنشونی
بله خوبه ...ولی به شرط اینکه کسی ازت تقاضایی بخشی کرده باشه! یا حداقل غُد بازی در نیاره و تاکید بر حرف غیر صحیح خودش نکنه!
شما حتی به روی خودت هم نیوردی که اشتباه کردی!...چرا؟ چون معنی تعامل رو بلدی؟ حتی همه این ها به کنار....نرفتی اشتباه خودت رو پاک کنی!!!!!!!!
هنوز نامه ای رو که توش بهم گفتی پشیمونی از اینکه باهام محترمانه رفتار کردی دارم و پاک نکردم........ بعدش که متوجه شدی اشتباه کردی چی شد؟ چیکار برای جبران اشتباهت کردی؟!
.
.
.
در کل من از حرفی که تو پست اولم زدم منظورم شخص خاصی نبوده....چون تا به حال ازطرف خیلی از مدیران برای من رسیده
من با خیلی از همین دوستان قدیمی شما ارتباط دارم....از خیلی هاشون هم پرسیدم که چرا کم میان؟ همشون هم ماجراهاییی از این قبیل رو و همچنین بی توجهی دیگران رو برام گفتن .... و به خاطر رفتاری بعضی از همین افراد یا حاضر نیستن زیاد صحبت کنن یا کم میان و میگن به همین حضور غیر محسوس راضین.........
سالگرد عضویتتتون مبارکککککککککککککککککککککککککککک
دلشاد
.
علت چی میتونه باشه که الان این تنوع در سایت کم شده ؟
Life Dream
لطفاً ازم توضيح نخواييد چون حوصله توضيح دادن ندارم، 4 سال قبل خيلي حاضر جواب بودم براي همه مسائل، ولي الان ديگه پير شديم رفت پي كارش
تنها
jaj
serpent
اول از همه مرسی از شما ک این مطلب رو تاپیک کردید ، بزارید من اول جواب شما رو از نظر خودم بدم و بعد برم نظرم رو راجع ب هرکدوم از کامنت هایی ک بچه ها میزارن بگم
ب نظر من علتش اینه ک سایت از اون حالت صمیمیت و دوستی خارج شده و ب نوعی مدرنیته شده ، منظورم رو با ی مثال میگم ، مثلا چنتا ادم جمع میشن یجا و قالی میبافن وقتی چند سال گذشت کارگاه قالی بافیشون تبدیل میشه ب ی کارخونه ی عظیم فرش بافی ، اون صمیمیت از ببین میره ، همه مشغله های بیشتری پیدا میکنن ، اون احترامه از بین میره و خیلی. چیزای دیگه
zrnznn,
حرفتو قبول دارم ، شاید اگه این سوال رو از تک تک مدیرا بپرسی حرفت رو تایید کنن
serpent
اقا محسن اونی ک تو مثالم گفتم ک صمیمیت و احترام بهم دیگه کم میشه اینجور جاهاست
دلشاد,
داش بهروز گلم غصه نخور ، از ماست ک بر ماست
Life Dream,
نوکر داش مازیار گلمم هستم ، حرفات سنده ماله ما
تنها,
حرفتون رو کااااملا قبول دارم ، شاهد مثال ها برای حرف شما هم کم نیستن
serpent
حرف بهش زده میشه ولی عمل نمیشه
حرفت رو قبول دارم ، کاربرای جدید رو باید بهشون بها داد ، باید باهاشون دوست شد تا بیان وارد سایت بشن و فعالیتت کنن ولی ما بجای اینکه باهاشون دوست باشیم ، شمشیر رو از رو میبندیم و باهاشون جنگ داریم ، من خودم رو میگما
مثلا ی کاربر بود ک اسمش اگر اشتباه نکنم hannahmaried بود ، خب ی طرزه فکره خاصی داشت ، ما بجای اینکه با حرف راضیش بکنیم و با محبت جلو بریم ، شمشیرمون رو کشیدیم ، از این جور کاربرایی ک از سایت زده شدن ب دلیل رفتار بد خیلی هستن ، خیلیایی ک میتونستن ، یعنی پتانسیلش رو داشتن ک سایت رو بسته ب تواناییشون بالا بکشند
پرهام
مهمترین مشکلی که تو این سایت از روز اول بوده و متاسفانه حل نشده همینه
آی گل گفتی
پرهام
بچه مثبت
یک زمانی بود که تا من 5 تاپیک در یک روز نمیذاشتم روزم شب نمیشد! واقعاً الان نه وقتش رو دارم نه انگیزش رو! اما بازم میام و به وظایفم رسیدگی میکنم. خیلی راحته کس دیگر رو مقصر بدونم اما بهتره دلیل اصلی رو در خودم جستجو کنم.
یه چیز هم در نظر بگیریم که مدیران معصوم نیستن اونا هم اشتباه میکنن اما همیشه بدون هیچ چشم داشتی برای سایت تلاش میکرده و میکنن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
تنها
محسن صائب,
آقا محسن ممنون از تاپیکی که گذاشتید ولی امیدوارم اینجور نباشه که فقط یه مطلبی گفته شده باشه و در پایان هیچ نتیجه ای نداشته باشه
ولی نوی سایت هر هفته حدودا 20 نفر عضو میشن
خوب اینایی که جدیدن چرا پست نمیزارن
درسته که هفته ای 20 نفر عضو میشن اما خیلی هاشون حتی نام کاربریشون رو هم فراموش میکنن...منظور من به کسانی هست که فعالند یا حداقل دوست دارن فعال باشن ولی برخورد درستی باهاشون نمیشه
Life Dream,
نمایش یا پنهان متن
بله دیگه روابط به ضوابط حاکم شدن
serpent,
پرهام,
خیلی ممنون
بابک
ایراد گیری از دیگران آسان است ، عبرت گرفتن از آنها مشگل است .
حفظ دوستی با کلمات آسان است ، حفظ آن با مفهوم کلمات مشگل است . و یا اینکه ::::::
دیگران ببخش ، نه اینکه آنها سزاوار بخشش تو هستند ، فقط بخاطر اینکه تو سزاوار آرامشی.
با آرزوی صلح و صفا و دوستی وصمیمیت برای همگی عزیزان .
KuRoSh
منظورت منم دیگه آره نجمه ای
خدا رو شکر هیچ وقت فرقی بین کاربر جدید و قدیم قائل نشدم و نخواهم شد هر تاپیکی که بتونم بخونم و نظر بدم این کار رو می کنم و برام مهم نیست تاپیک رو کی زده و هیچ وقت هم خودم رو داخل این باند بازی ها نشدم
خودم سعی می کنم مطلبی رو قرار بدم که برای خودم آموزنده بوده و یا جالب هستش و دوست دارم دیگران هم هر چند اندک بازدید داشته باشه و یا کسی نظر نده بزنم که با دیگران شریک باشم این روز ها هم که با وضعیت کاری که هست خیلی کم میتونم وارد سایت بشم ولی هر چند وقت یک بار رو سر میزنم
در گذشته دوستان وقت آزاد تری داشتند و میتونستند اینجا بیان و تو سایت فعال باشن ولی کم کم مشکلات زیاد شد و طرف دیگه بجای این که بیاد اینجا و خوش باشه ترجیح میده استراحت کنه تا وقتش رو اینجا صرف کنه
فعلن اینا به ذهنم رسید بعدن میام نظر میدم
maryamlondon1
جواب
مدیر مدیران قدیم
افرین حتی به من پیرزن هم رحم نکردند
تنها,
صد در صد موافقم.. مازیار به این نکته مهم اشاره کرد
افرین درسته برمیگردیم به مافیا بازی
serpent,
قبلا بچه ها ی که از مدیریت استعفا میدادن وبه کاربر عادی برمیگشتند باز فعالتر از قبل باقی میموندن
من همینطور
من همنطور
که من شا هد تبعیض هم بودم چه مدیر بودم وچه وقتی کاربر عادی بودم
من این سایت دوست دارم وبچه های سایت بچه های من وخواهر وبرادری من هستند وخیلی خیلی دوستشون دارم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→