₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6

غذا بیار ! بوفی ببر!

8945 بازدید، 103 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

سلام دوستان خوبم
    از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون :4: دست به هنر زیبای آشپزی بزنند .و با ارائه این هنر ، هم سایر دوستان استفاده کنند و هم خودشون یه جورای کسب و کار کنند :10:

تصویر در دسترس نیست

می پرسید کسب و کار چیه؟
    الان براتون توضیح می دم..
    در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه. :5: تازه.... آقایون عزیزی که اصولا یه کمی تنبل تشریف دارند :4: هم می تونند از آشپزی والده مکررمه یا همسر دلبندشون :4: عکس گرفته و یه پست آموزشی خوب برای بقیه درست کنند و امتیاز بگیرند...به همین راحتی

سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد..و برای دوره بعد مجددا تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .

جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..

1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه

2- محاسبه امتیاز پس از نظر سنجی به عهده مسئول این تاپیک می باشد :15:

3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...

4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.

5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.

6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.

7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.

8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.

9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..

10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمنا به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملا اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود.
    11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواهد داشت :4:

بوفیلندی های عزیز ! منتظر غذاهای خوشمزه شما هستیم..

بدو بدو...غذا بیار ! بوفی ببر!
    تصویر در دسترس نیست

لینکهای مرتبط:

دور اول غذا بیار ! بوفی ببر!

دور دوم غذا بیار! بوفی ببر!

دور سوم غذا بیار! بوفی ببر!

دور چهارم غذا بیار! بوفی ببر!

دور پنجم غذا بیار ! بوفی ببر!

دور ششم غذا بیار! بوفی ببر!

دور هفتم غذا بیار ! بوفی ببر!

دور هشتم غذا بیار ! بوفی ببر!

دور نهم غذا بیار ! بوفی ببر!

دور دهم غذا بیار! بوفی ببر!

دور یازدهم غذا بیار! بوفی ببر!

دور دوازدهم غذا بیار! بوفی ببر!

دور سیزدهم غذا بیار! بوفی ببر!

دور چهاردهم غذابیار! بوفی ببر!

دور پانزدهم غذابیار! بوفی ببر!

دور شانزدهم غذا بیار! بوفی ببر!

دور هفدهم غذا بیار! بوفی ببر!

دور هجدهم غذ ابیار ! بوفی ببر!
    آشپزخانه بوف بوفی

15 سپاس: تنها، aac198000، mz56mz، هاچو هاچو، gilas، بچه مثبت، نخبه، KuRoSh، دلشاد، garfild، SePaNDaR313، Holtek، zrnznn، ژنرال، ♥Rose♥

• تنها

سلام ماهی جونم 1020
    فکر نکنم امتحان ها اجازه بدن تو این دوره بتونم شرکت کنم 1228 ولی حتما میام از هنر دوستان استفاده میکنم :3: مرسی از زحماتت 786

1 سپاس: ماهی

• aac198000

نقل قول: ماهی
    دور نوزدهم

:4:
    ماشالله
    خدا قوت :3:

• mz56mz

ماهی,
    دستت طلا بابت ايجاد تاپيك و ايول به دوستان شركت كننده :buff:

2 سپاس: ماهی، هاچو هاچو

• هاچو هاچو

اِ این مسابقهه :bahone:
    بوی غذات سایت رو برداشته 322

2 سپاس: ماهی، نغمه

• 2 سپاس: ماهی، هاچو هاچو

• KuRoSh

به به بازم مسابقه و بازم صابون زنی به شکم خالیمون

• دلشاد

بفرماید شام در کانادا :10:

• garfild

خسته نباشی ماهی خانم :46:

• ماهی

پس کو غذاهاتون؟ :22:
    تخم مرغ هم قابل قبوله برا آقایون :4:
    مرسی دوس جونـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا 369 زودتر بیاین غذا بیارین..
    فعلا این کیک رو که داداشم زور زورکی از جونم کشید :4: داشته باشین تا بعدا بیام..از یکی از تاپیکای بچه ها ایده گرفتم.از مراحلش عکس ندارم چون بابای بچه یه ریز بغل گوشم حرف م یفرمودند و هی ترانه ی یه ختر دارم شاه نداره و اینا می خوندن :10:

این که مستطیلش زیاد میزون نیست توی عکس پیداست..نمی دونم چرا از بالا نگاش می کردم یا از بغل متوجه این همه انجراف نشده بودم :34:

خداییش خیلی خوشمزه شده بود :9:

14 سپاس: تنها، jaj، نخبه، Holtek، هاچو هاچو، zrnznn، بچه مثبت، garfild، mz56mz، ژنرال، نغمه، ♥Rose♥، gilas، a-s-l-a-i-b-a

• تنها

نقل قول: ماهی
    از یکی از تاپیکای بچه ها ایده گرفتم

از تاپیک من بوده :93:
    چقدر خوشگل شده آفرین به ماهی خانم هنرمند :78:

• 1 سپاس: ماهی

• Holtek

مبارك برندگان باشه :1:
    اها نبايد تبريك ميگفتم هنوز اسامي اعلام نشده :bahone:

• هاچو هاچو

ماهی,
    من این کیک رو قبلا یه جا دیدم :37:
    انصافا با آشپزی نکردنت خیانت بزرگی به بشریت میکنی :10: خیلی کارت درسته :39:
    نقل قول: Holtek
    اها نبايد تبريك ميگفتم هنوز اسامي اعلام نشده :bahone:

خیلی باحالی :83:

2 سپاس: ماهی، نغمه

• zrnznn

سلام 261 خوبید؟! 241
    با تبریک دوباره خدمت ماهی خانم که عمه شده...... :6:
    منم چند وقت پیش کیک درست کردم هی فرصت نشد بزارم تا به الان که یک دفعه حوصله ام از همه چیز سر رفت گفتم گور بابای هر چی درسه :2: و به خودم استراحت دادم :4:
    .
    .
    .
    اگر گفتید الان جای چی خالیه؟؟؟؟! :15:
    نمایش یا پنهان متنآفرین درست حدس زدید :83: جای سالاد الویه تزیین شده ما خالیه....ولی چشمون زدید دیگه چند وقته سالاد الویه درست نکردیم:2:

.
    .
    .
    خوب طرز تهیه:
    زبرا کیک(همون گور خر خودمون)

مواد لازم:
    تخم مرغ 4 عدد
    شکر 250 گرم
    شیر یک پیمانه
    روغن مایع یک پیمانه
    وانیل یک چهارم قاشق چایی خوری
    ارد 300 گرم
    بکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
    پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

ایتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو به مدت ده دقیقه با هم زن هم میزنیم. سپس روغن مایع و شیر رو اضافه میکینم

تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست

حالا ارد و بکینگ پودر رو که باهم قاطی کردیم اضافه میکینم و به هم زدنمون ادامه میدیم :3:

تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست

خوب حالا که مواد آماده شد اون رو در دو ظرف به دو قسمت مساوی تقسیم میکینم. و تو یکی دو قاشق پودر کاکائو رو میریزم و تو یکی دیگه چون میخواهیم از نظر غلظت دو ظرف به یک اندازه باشن ارد میریزیم به همون میزان (پس یک ظرفمون رو دو قاشق سوپخوری پودر کاکائو می ریزیم و یک ظرفمون رو دو قاشق سوپخوری ارد)

تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست

وقتی هم زدیم و مواد به خورد هم رفتن ته ظرف رو کاغذ روغنی قرار میدیم و از وسط ظرف شروع میکینم و یک قاشق از مواد ساده میریزیم و یک قاشق از مواد کاکائویی دقیقاً باز وسط میریزم و همین طوری ادامه میدیم و یک قاشق از این و یکی از اون تو وسط ظرف میریزم و خودش پیش میره و به بدنه ظرف میرسه.نمیخواد شما ظرف رو کج کنید ...مواد خودشون راهشون رو پیدا خواهند کرد :4:

تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست

حالا فقط کافیه ظرفتون رو داخل فری که از ده دقیقه قبل روشن کردید و روی 180 درجه سانتیگراد گذاشتید قرار بدید به مدت یک ساعت...........بعدشم که با یک شاهکار رو برو خواهید شد :85:
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست

13 سپاس: بچه مثبت، jaj، garfild، نخبه، ماهی، Holtek، هاچو هاچو، mz56mz، تنها، ژنرال، نغمه، ♥Rose♥، gilas

• 3 سپاس: ماهی، zrnznn، هاچو هاچو

• ماهی

نقل قول: تنها
    از تاپیک من بوده

راستی؟..
    همچین تصویری توی ذهنم بود نیم دونم توی کدوم تاپیک دیدم :65:
    نقل قول: jaj
    خیلی زیباست

مرسی جلال جان :9:
    اها نبايد تبريك ميگفتم هنوز اسامي اعلام نشده

با نمک!:10:
    نقل قول: هاچو هاچو
    انصافا با آشپزی نکردنت خیانت بزرگی به بشریت میکنی خیلی کارت درسته

من کلا آدم خیانتکاری نیستم والا :9: خودمم نخوام آشپزی کنم وادارم می کنن :83:
    نقل قول: zrnznn
    با تبریک دوباره خدمت ماهی خانم که عمه شده......

مرسی نجمه عزیزم :11:

واااااااااااااای :93: خیلی خوشگله..زیادم سخت نیست..برای عصرونه با چایی خیلی خوبه یا صبحونه با شیر :93:

حتما امتحانش می کنم :3:

4 سپاس: Holtek، zrnznn، هاچو هاچو، تنها

• Holtek

كيك گورخر خودتون ، خيلي دستت درد نكنه ، حتما خوشمزست.

3 سپاس: zrnznn، نغمه، هاچو هاچو

• zrnznn

حتما خوشمزست.

شک نکن.قطعاً خوشمزه اس..... :72:

تازه اینها رو هم با برادر زاده ام از باقی مانده مواد درست کردیم...واسه اینکه دست از سر من برداره بهش قول داده بودم که بزارم کیک های تو قالب رو خودش تزیین کنه.... :83: طفلی یکی از ادمک ها بعد پختن یه چشم داشت ...یه چشمش حین پختن کور شده بود :23:

نقل قول: jaj
    نجمه تقلب

تقلب چی؟؟؟؟ :23: تو که نباید از این شکلک استفاده کنییییییییییییییییییییییییییی :23:

8 سپاس: jaj، هاچو هاچو، mz56mz، ماهی، Holtek، تنها، نغمه، ♥Rose♥

• هاچو هاچو

نجمه ایول داری :77:

2 سپاس: zrnznn، ماهی
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: