ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ماهی
از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون
می پرسید کسب و کار چیه؟
الان براتون توضیح می دم..
در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه.
سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد..و برای دوره بعد مجددا تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .
جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..
1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه
2- محاسبه امتیاز پس از نظر سنجی به عهده مسئول این تاپیک می باشد
3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...
4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.
5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.
6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.
7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.
8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.
9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..
10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمنا به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملا اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود.
11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواهد داشت
بوفیلندی های عزیز ! منتظر غذاهای خوشمزه شما هستیم..
▧ تصویر در دسترس نیست
لینکهای مرتبط:
دور اول غذا بیار ! بوفی ببر!
دور دوم غذا بیار! بوفی ببر!
دور سوم غذا بیار! بوفی ببر!
دور چهارم غذا بیار! بوفی ببر!
دور پنجم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور ششم غذا بیار! بوفی ببر!
دور هفتم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور هشتم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور نهم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور دهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور یازدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور دوازدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور سیزدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور چهاردهم غذابیار! بوفی ببر!
دور پانزدهم غذابیار! بوفی ببر!
دور شانزدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور هفدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور هجدهم غذ ابیار ! بوفی ببر!
آشپزخانه بوف بوفی
تنها
فکر نکنم امتحان ها اجازه بدن تو این دوره بتونم شرکت کنم
aac198000
ماشالله
خدا قوت
mz56mz
دستت طلا بابت ايجاد تاپيك و ايول به دوستان شركت كننده
هاچو هاچو
بوی غذات سایت رو برداشته
gilas
KuRoSh
دلشاد
garfild
ماهی
تخم مرغ هم قابل قبوله برا آقایون
مرسی دوس جونـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
فعلا این کیک رو که داداشم زور زورکی از جونم کشید
این که مستطیلش زیاد میزون نیست توی عکس پیداست..نمی دونم چرا از بالا نگاش می کردم یا از بغل متوجه این همه انجراف نشده بودم
خداییش خیلی خوشمزه شده بود
تنها
از تاپیک من بوده
چقدر خوشگل شده آفرین به ماهی خانم هنرمند
jaj
Holtek
اها نبايد تبريك ميگفتم هنوز اسامي اعلام نشده
هاچو هاچو
من این کیک رو قبلا یه جا دیدم
انصافا با آشپزی نکردنت خیانت بزرگی به بشریت میکنی
خیلی باحالی
zrnznn
با تبریک دوباره خدمت ماهی خانم که عمه شده......
منم چند وقت پیش کیک درست کردم هی فرصت نشد بزارم تا به الان که یک دفعه حوصله ام از همه چیز سر رفت گفتم گور بابای هر چی درسه
.
.
.
اگر گفتید الان جای چی خالیه؟؟؟؟!
نمایش یا پنهان متن
آفرین درست حدس زدید.
.
.
خوب طرز تهیه:
زبرا کیک(همون گور خر خودمون)
مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
شکر 250 گرم
شیر یک پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایی خوری
ارد 300 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
▧ تصویر در دسترس نیست
ایتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو به مدت ده دقیقه با هم زن هم میزنیم. سپس روغن مایع و شیر رو اضافه میکینم
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
حالا ارد و بکینگ پودر رو که باهم قاطی کردیم اضافه میکینم و به هم زدنمون ادامه میدیم
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
خوب حالا که مواد آماده شد اون رو در دو ظرف به دو قسمت مساوی تقسیم میکینم. و تو یکی دو قاشق پودر کاکائو رو میریزم و تو یکی دیگه چون میخواهیم از نظر غلظت دو ظرف به یک اندازه باشن ارد میریزیم به همون میزان (پس یک ظرفمون رو دو قاشق سوپخوری پودر کاکائو می ریزیم و یک ظرفمون رو دو قاشق سوپخوری ارد)
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
وقتی هم زدیم و مواد به خورد هم رفتن ته ظرف رو کاغذ روغنی قرار میدیم و از وسط ظرف شروع میکینم و یک قاشق از مواد ساده میریزیم و یک قاشق از مواد کاکائویی دقیقاً باز وسط میریزم و همین طوری ادامه میدیم و یک قاشق از این و یکی از اون تو وسط ظرف میریزم و خودش پیش میره و به بدنه ظرف میرسه.نمیخواد شما ظرف رو کج کنید ...مواد خودشون راهشون رو پیدا خواهند کرد
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
حالا فقط کافیه ظرفتون رو داخل فری که از ده دقیقه قبل روشن کردید و روی 180 درجه سانتیگراد گذاشتید قرار بدید به مدت یک ساعت...........بعدشم که با یک شاهکار رو برو خواهید شد
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
ماهی
راستی؟..
همچین تصویری توی ذهنم بود نیم دونم توی کدوم تاپیک دیدم
مرسی جلال جان
با نمک!
من کلا آدم خیانتکاری نیستم والا
مرسی نجمه عزیزم
واااااااااااااای
حتما امتحانش می کنم
Holtek
كيك گورخر خودتون ، خيلي دستت درد نكنه ، حتما خوشمزست.
zrnznn
شک نکن.قطعاً خوشمزه اس.....
تازه اینها رو هم با برادر زاده ام از باقی مانده مواد درست کردیم...واسه اینکه دست از سر من برداره بهش قول داده بودم که بزارم کیک های تو قالب رو خودش تزیین کنه....
▧ تصویر در دسترس نیست
تقلب چی؟؟؟؟
هاچو هاچو
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→