ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
jaj
از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون
می پرسید کسب و کار چیه؟
الان براتون توضیح می دم..
در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه.
سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد و برای دوره بعد مجدداً تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .
جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..
1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه
2- محاسبه امتیاز پس از نظر سنجی به عهده مسئول این تاپیک می باشد
3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...
4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.
5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.
6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.
7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.
8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.
9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..
10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمناً به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملاً اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود.
11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواهد داشت
بوفیلندی های عزیز ! منتظر غذاهای خوشمزه شما هستیم..
▧ تصویر در دسترس نیست
لینکهای مرتبط:
دور اول غذا بیار ! بوفی ببر!
دور دوم غذا بیار! بوفی ببر!
دور سوم غذا بیار! بوفی ببر!
دور چهارم غذا بیار! بوفی ببر!
دور پنجم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور ششم غذا بیار! بوفی ببر!
دور هفتم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور هشتم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور نهم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور دهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور یازدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور دوازدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور سیزدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور چهاردهم غذابیار! بوفی ببر!
دور پانزدهم غذابیار! بوفی ببر!
دور شانزدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور هفدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور هجدهم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور نوزدهم غذ ابیار ! بوفی ببر!
آشپزخانه بوف بوفی
jaj
بچه مثبت
ممنون جلال جان
ممنون خانم مهندس
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mz56mz
Holtek
نمایش یا پنهان متن
الحق جاي ماهي خيلي خالي ديده ميشهa-s-l-a-i-b-a
تشکر فراوان از ماهی عزیز تایپک های قبلی و میدیدم همیشه
تو این یکی شرکت میکنم دیگه
و تشکر از شما هم
تنها
jaj
تنها
zrnznn
اره کمال جان الان بیار منتظریم...عکستم لازم نیست تو قسمت پنهان بزاری...اگر سالاد الویه هم درست کردی باز بیار نشون بده
نمایش یا پنهان متن
فکر نمیکردم دست به آشپزیت اینقدر خوب باشه ها.
.
.
تنها,
مخصوصاً از این طرحا... خیلی شیک شده
.
.
.
صبا جون بی صبرانه منتظریمممممممممممم
.
.
.
انشال که در غیاب ماهی خانم
تنها
مخصوصاً از این طرحا... خیلی شیک شده
مرسی نجمه جونم....از الکی از خودم طرح اختراع کردم دیکه
zrnznn
به نظر من که واقعاً زیبا بود
.
.
.
من میگم قبل گذاشتن عکسها یه تجدید نظری بنما
نمایش یا پنهان متن
کمال بدو بببینم زودی عکس سمبوسه و سالاد الویه ات رو بزار....بببین من زرنگتر بودم.....زودی رفتم سالاد الویه درست کردم.
.
.
امروز برا جشنواره غذا واسه پیش دبستانی برادر زاده محترم سالاد الویه تزیین کردیم
▧ تصویر در دسترس نیست
راستی همبرگرد هم درست کردم انگشتاتون رو هم باهاش میخورید...طعم و مزهاش و شکلش مو نمیزنه با همبرگرد های بیرون... امتحان فردامو بدم میام براتون میزنم عکساشو...با یه کیک
jaj
نغمه
شیدا عجب کیکیییییییییییییییییییییییییییییی
راستی من طرز تهیه نان بربری رو میتونم بذارم برای عزیزان که در بلاد کفر به سر میبرند و دستشون کوتاهه خودم درستیدم مدارکش هم موجوده
ژنرال
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
آره واقعا
تنها
مرسی
نغمه
نمایش یا پنهان متن
من زمانی که دستم به نان بربری نمیرسید و هنر درستیدن نان های دیگه رو نداشتم طرز تهیه نان بربری رو از یوتیوب پیدا کردم و درستیدم اولین بار به نوع آردم توجه نکردم و افتضاح شد ولی دفعات بعد عااالی شدنان بربری
مواد لازم : آرد سفید 4 پیمانه مایه خمیر 2 قاشق غذا خوری آب ولرم به میزان لازم کنجد نمک هم به میزان دلخواه
اول باید آرد رو الک کنید بعدنمک و مایه خمیر اگه فوری بود رو با آرد مخلوط کنید و کم کم آب ولرم رو بهش اضافه کنید تا خمیر تقریبا سفت باشد نه خیلی شل نه خیلی سفت. حالا باید به خمیر استراحت بدید توی یه ظرف ترجیحا فلزی در جای گرم من زیر شوفاژ میذاشتم و روش پتو میانداختم بعد حدود یک ساعت استراحت بدید بعد روی خمیر رو بردارید خمیر حجمش زیاد شده و وقتی که انگشت بزنید رد انگشتتون پر میشه
حالا سطح کارتون رو آرد پاشی کنید و فر رو روشن کنید دمای 160 تا گرم بشه حالا خمیر و چونه بگیرید.
برای اینکه روی نون رنگ خوشگلی پیدا کنه میتونید دو قاشق آرد رو با نصف استکان آب سرد حل کنید و روی گاز بزارید تا کمی غلظت پیدا کنه و بعد که خنک شد برای رو مال نون استفاده کنید.
روی چونه ها یک سفره یا دستمال مرطوب بندازید و چونه ها را دونه دونه به اندازه ظرفیت فر باز کنید و با انگشت روش خط بندازید بعد از اون رومال روی نون کمی بمالید و کنجد بپاشید و داخل فر بگذارید و به ترتیب همینطور تا نونها آماده بشه. نان ها را زمانی که در فر هستن نگاه کنید که نسوزند.
نمایش یا پنهان متن
نکته: اگه مایع خمیر فوری نبود باید در کمی آب ولرم یا شیر ولرم حل کنید بزارید تا آماده بشه و بعد استفاده کنید.
آرد سفید سبوس نداشت من از سبوس آرد قبلی که الکش کرده بودم استفاده میکردم در آخر کار مثل کنجد کمی میپاشیدم روش
اولین نانی که درست کردم با آرد مخصوص نان تست تیره بود که این شکلی شد
▧ تصویر در دسترس نیست
اینم نانی که بعد از کلی تجربه های خوب نهایتا این شده
▧ تصویر در دسترس نیست
اگه هم دلتون نخواست که بربری درست کنید ساده پهن کنید نان رو میشه این"
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
در زمان پخت نان چون دستهام خمیری بود و تنها بودم از مراحل کار عکس ندارم متاسفانهHoltek
افرين
آفرين مهندس هنرمند آشپز
عالي بود ،فكر كنم يكم روغن و تخم مرغ هم ميزدي ميشد ن.ن روغني
jaj
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→