چرا خیلی بدتر شدی هی به ملت میگی بیا تو عمق اغوشم و تور سیاحتی غیر زیارتی توسایت راه انداختی هی میری خارجه برا عرض تسلیت به خانومای بیوه و این صحبتا
نقل قول: hadi04
ایشالا دخملت خوشبخت بشه یکی هم واسه دخمل من پیدا بشه قول هم نمیدم بالا یه ساعت توضیح دادم به خاطر شرایط کاری دومی ممکن نیست حالا هی بگو بزا والا
رضا دو قلو بزا
توهم فانتزی بزنم یکم فکر کن قراره با برو بکس سایت یه سفر بریم شمال .. اونایی که میان هم دخملا هستن هم پسرا همگی هم اجازه گرفتن از خانواده هاشون ..تو هم میتونی با خانومت بیای هم بدون فاطمه..... فاطمه خانوم هم این اجازه رو به شما میده که تنها بیای.. ایا تنها میای یا فاطمه رو هم میاری برای قرار سایت
چرا خیلی بدتر شدی هی به ملت میگی بیا تو عمق اغوشم و تور سیاحتی غیر زیارتی توسایت راه انداختی هی میری خارجه برا عرض تسلیت به خانومای بیوه و این صحبتا
این کارا رو که موقع مجردی هم میکردم فقط الان یه کم فعالتر شدم همین
نقل قول: نخبه
رضا دو قلو بزا
Holtek ببین شیرین چکارت داره با تو بود
توهم فانتزی بزنم یکم
خیلی هم سخت نیستا توهم چرا؟
ایا تنها میای یا فاطمه رو هم میاری برای قرار سایت
خوب بذار یه اعتراف کنم همیشه میگم سفر مجردیش خیلی حالش بیشتره حالا جدا از قرار سایت و یا سفرای دیگه ولی خوب تصمیم بافاطیه دیگه اگر خواست بیاد میارمش اگر هم مایل نبود با کمال میل تنها میام
اگر قرار باشه همین فردا یه مسافرت بری و هر جای دنیا که بخوای برات مهیا باشه که بری دوست داری اول همه کجا بری؟
اتفاقا گفتم فردا میاد گیر میده با اسم من نزایید هادی سه قلو بزا...برا هادی یه چی دیگه بلتم نمیگم
خو منم نوشتم که بدتر شدی
چرا دیگه خعلی سخته برنامه ریزی کردنش و پذیرفتن مسئولیتش و خانومای مجرد احتمالش خیلی کمه بیان مگه یکی دو نفر با مادراشون اونم احتمالش کمه.. و فقط متاهیلین میان و یه مشت پسر عذب پس دیدی توهمه
خوب بذار یه اعتراف کنم همیشه میگم سفر مجردیش خیلی حالش بیشتره حالا جدا از قرار سایت و یا سفرای دیگه ولی خوب تصمیم بافاطیه دیگه اگر خواست بیاد میارمش اگر هم مایل نبود با کمال میل تنها میام
میشه اینو جای لایک استفاده کنیم
گر قرار باشه همین فردا یه مسافرت بری و هر جای دنیا که بخوای برات مهیا باشه که بری دوست داری اول همه کجا بری؟
وای من همه جا دوست دارم برم اول از همه احتمالا فرانسه ولی کلا دوست دارم دور دنیا بگردم..ولی پیلش کجا بید ننه
خو حالا اگه عروسی یکی از پسرای سایت باشه بیشتر بچه های سایت هم دعوت باشن ..علوسی هم مختلط بید..فاطمه رو میاری یا باز تنها میای بچه پرو
اتفاقا گفتم فردا میاد گیر میده با اسم من نزایید هادی سه قلو بزا...برا هادی یه چی دیگه بلتم نمیگم
خودم میدونم میخوای چی بگی ذلیل مرده برای آرسام بگو
خو منم نوشتم که بدتر شدی
در واقع توی کارم بهتر شدم
چرا دیگه خعلی سخته برنامه ریزی کردنش و پذیرفتن مسئولیتش و خانومای مجرد احتمالش خیلی کمه بیان مگه یکی دو نفر با مادراشون اونم احتمالش کمه.. و فقط متاهیلین میان و یه مشت پسر عذب پس دیدی توهمه
با این اوصاف باید بریم جنوب نه شمال
به شرطی که نره تو چش و چارمون
وای من همه جا دوست دارم برم اول از همه احتمالا فرانسه ولی کلا دوست دارم دور دنیا بگردم..ولی پیلش کجا بید ننه
خدا بزرگه ننه جون
خو حالا اگه عروسی یکی از پسرای سایت باشه بیشتر بچه های سایت هم دعوت باشن ..علوسی هم مختلط بید..فاطمه رو میاری یا باز تنها میای بچه پرو
شک نکن که اگر بخوام بیارمش خودش نمیاد خیلی توی این چیزا سختگیره خصوصا جایی که کسی رو درست و حسابی نشناسه و آشنا دورش نباشه زیاد حال نمیکنه بیاد ولی باز هم اگر بخواد بیاد میارمش ولی خوب جلوی رقص خودمو نمیتونم بگیرم دیگه باید تحمل کنه البته میدونه خودش من نمیتونم توی عروسی ها ثابت باشم همش متحرکم
عروسی عمم بابا تخیل بود جدی نگیر... اینجا الان دو نفر نومزدنگ پسر داریم سامان و مجی.. خو هیچ کدوم هم دعوت نمیکنن.. مجی شیرازی رو نمیدونم ولی عروسی کردها مختلطه.
سوال:کردی بلتی برقصی؟ اگه بلت نیستی و به فرض محال عروسی سامان دعوت بودی و رفتی همش اهنگ کردی خو چیکار میخای بکنی .. میپری وسط کردی میرقصی و همونجا یاد میگیری.. یا میشینی کنار ما و هی نون برنجی قورت میدی
سوال:کردی بلتی برقصی؟ اگه بلت نیستی و به فرض محال عروسی سامان دعوت بودی و رفتی همش اهنگ کردی خو چیکار میخای بکنی .. میپری وسط کردی میرقصی و همونجا یاد میگیری.. یا میشینی کنار ما و هی نون برنجی قورت میدی
نون برنجی رو که در حال رقص هم میشه خورد ولی خیالت راحت بلدم خوب هم بلدم کردی لری عربی و باباکرم و ... خلاصه گلیم خودمو از آب میکشم خیالت تخت بگو دعوت کنه سوال-یعنی تو توی عروسی خویشاوندتون نمیرقصی؟
نون برنجی رو که در حال رقص هم میشه خورد ولی خیالت راحت بلدم خوب هم بلدم کردی لری عربی و باباکرم و ... خلاصه گلیم خودمو از آب میکشم خیالت تخت بگو دعوت کنه
نون برنجی میپره تو گلوت موقع رقص خفه میشیا نکن این کارا رو ..بشین اول نون برنجی و کاکت رو بخور بعد پاشو قر بریز همون جا
سوال-یعنی تو توی عروسی خویشاوندتون نمیرقصی؟
من؟ نرقصم؟ عروسی باحال باشه اهنگا هم باحال باشه چرا نمیرقصم. علوسی گیلاسی هم یکمی لقصیدم.. دنیز نمیزاشت اخر هم دخمل عموی مهدی دنیزو نگه داشت یکم با علوس رقص در کردیم
خو حالا که همه رقصا رو بلتی جراتش رو داری این چوبیه جوبیه چیه که سر وایمیسه و رهبر رقص میشه برقصی و ملت هم عینهون تو برقصن
نون برنجی میپره تو گلوت موقع رقص خفه میشیا نکن این کارا رو ..بشین اول نون برنجی و کاکت رو بخور بعد پاشو قر بریز همون جا
خوب حالا یه کاریش میکنم ولی اولویت با رقصه
من؟ نرقصم؟ عروسی باحال باشه اهنگا هم باحال باشه چرا نمیرقصم. علوسی گیلاسی هم یکمی لقصیدم.. دنیز نمیزاشت اخر هم دخمل عموی مهدی دنیزو نگه داشت یکم با علوس رقص در کردیم
آخی اصلا رقص جز جدانشدنی یه ادمه من توی خونه بعد از اینکه از سر کار میام اول یه سری ردیف میرقصم که حال بیام بعد میرم سراغ کارام فاطمه هم کلی بهم میخنده
خو حالا که همه رقصا رو بلتی جراتش رو داری این چوبیه جوبیه چیه که سر وایمیسه و رهبر رقص میشه برقصی و ملت هم عینهون تو برقصن
در اون حد نمیتونم ولی پاش برسه آره
به نظرت من زیادی دیوونه نیستم یعنی منظورم اینه به قول قدیمیا جلف و سبک نیستم در دید یه مرد؟
اگه بابات یهویی گوشی تو برداشت و خواست گوشیتو چک کنه اول از همه نگران چی میشی اس ام اس هات یا فیلم و فایل های صوتیت
بابام عمرشو داده به شما ، البته اگه عمري داشت خودش مي كرد ، پس از اين بابت خيالم راحته ، اما چند وقت پيش گوشيمو دزدين ، گوشي جديد كه گرفتم ، فقط يه اهنگ برا زنگ داره وسلام ، پس خيالم ديگه راحته
تو این دوره نشون نداده مردم دو قلو مزان اگر نشون بده کار دستت میده ها اونوقت تعداد میره بالا تو اخبار سراسری هم میگن
شما نگران من باش ، من گرگ باران ديده ام
من با حجاب موافقم ولی دوست داشتم حجاب اجباری نبود البته چیزای دیگه ای هم هست ولی به نظرم جامعه و اعتقادات مردم از این یه مورد در حال لطمه دیدنه
قبل انقلاب حجاب اجباري نبود ، اونايي كه حجاب داشتن واقعا از روي اعتقاداتشون بود . بعد انقلاب مد شد كه اونايي كه ريش ميذارن حزب اللهي هستن ، ولي اينجوري نبود . چند روز پيش با يكي از رفيقام رفتم يه كارخونه اي ، رئيس كارخونه منو نمي شنتاخت ، رو كرد به دوستم و گفت : اينم ريش داره آدم ميترسه پيشش حرف بزنه ، هنوزهم جامعه اين ذهنيت ازش پاك نشده .
چقدر حاضری برای اعتقاداتت بجنگی حاضری همه چیزتو از دست بدی یا بالاخره یه جایی محافظه کاری میکنی و کوتاه میای؟
اعتقادات دو نوع يه نوعش از بچه گي بهمون گفتن تا حالا باهامونه كه خيلياشو قبول نداريم ولي يكسريش كه با تمام وجودم قبولش كردم ، فكر كنم تا اين حد كه براش مي جنگم . يه بار توي تركيه با يكي بحث مي كردم ، گفت شما ها اينقدر از امام زمان گفتين ما هم باورمون شده ولي قلبا قبولش نداريم .....
قبل انقلاب حجاب اجباري نبود ، اونايي كه حجاب داشتن واقعا از روي اعتقاداتشون بود . بعد انقلاب مد شد كه اونايي كه ريش ميذارن حزب اللهي هستن ، ولي اينجوري نبود . چند روز پيش با يكي از رفيقام رفتم يه كارخونه اي ، رئيس كارخونه منو نمي شنتاخت ، رو كرد به دوستم و گفت : اينم ريش داره آدم ميترسه پيشش حرف بزنه ، هنوزهم جامعه اين ذهنيت ازش پاك نشده .
همین دیگه این یعنی آسیب دیدن اعتقادات مردم
نقل قول: Holtek
يه نوعش از بچه گي بهمون گفتن تا حالا باهامونه كه خيلياشو قبول نداريم
خوب دیگه اینو نمیشه گفت اعتقاد
ولي يكسريش كه با تمام وجودم قبولش كردم ، فكر كنم تا اين حد كه براش مي جنگم .
اعتقاد یعنی این چیزی که خودمون بهش رسیدیم و قبولش داریم البته نه از روی خرافه بلکه با تحقیق از منابع محکم ممنون رضا جان
ايا واقعا حجاب معصونيته ؟
نه بارها شده توی همین جامعه به خیلی از بانوان محجبه توهین و تعرض شده حجاب ربطی به مصونیت نداره البته درسته که وجودش خوبه ولی در صورتی که شخصی که محجبه هست از صمیم قلب به حجابش معتقد باشه نه با زور برده باشنش زیر چادر و ... به نظر من مصونیت رو باید با ایجاد جامعه سالم ایجاد کرد راهش ایجاد شغله ایجاد فرصت ازدواجه یاد دادن برخوردهای درست بین جنس مخالفه اینا طوری برخورد کردن توی این سالها که الان هرکس یه دختر و پسر رو با هم ببینه و حتی شاید خود دختر و پسره هم همین فکر توی سرشون باشه زود ذهنش به اونجایی میره که نباید بره من توی دوران دانشجوییم با خیلی از خانوم دخترهای همکلاسیم روابط خوبی داشتم دوستی خوبی بود حریم رو هم رعایت میکردیم خیلی هم به درد هم میخوردیم ولی خدایی اصلا یه بار هم به فکرم خطور نکرد این مسائل البته بودند کسایی که فقط برای اون مسائل طرح دوستی میریختند وقتی فقط بخوایم با ایجاد حجاب در جامعه جلوی این مسائل رو بگیریم مثل این هست که شخصی رو گرسنه گذاشته باشی و غذا رو گذاشته باشی پشت یه پرده و شخص هم بدونه که اون پشت چیه قطعا اگر فرصتی پیش بیاد سوءاستفاده میکنه و این یعنی از بین رفتن امنیت در جامعه
نخبه
رضا دو قلو بزا
توهم فانتزی بزنم یکم
فکر کن قراره با برو بکس سایت یه سفر بریم شمال .. اونایی که میان هم دخملا هستن هم پسرا همگی هم اجازه گرفتن از خانواده هاشون ..تو هم میتونی با خانومت بیای هم بدون فاطمه..... فاطمه خانوم هم این اجازه رو به شما میده که تنها بیای.. ایا تنها میای یا فاطمه رو هم میاری برای قرار سایت
hadi04
Holtek ببین شیرین چکارت داره با تو بود
اگر قرار باشه همین فردا یه مسافرت بری و هر جای دنیا که بخوای برات مهیا باشه که بری دوست داری اول همه کجا بری؟
نخبه
خو منم نوشتم که بدتر شدی
چرا دیگه خعلی سخته برنامه ریزی کردنش و پذیرفتن مسئولیتش و خانومای مجرد احتمالش خیلی کمه بیان مگه یکی دو نفر با مادراشون اونم احتمالش کمه.. و فقط متاهیلین میان و یه مشت پسر عذب
پس دیدی توهمه
hadi04
خودم میدونم میخوای چی بگی ذلیل مرده
در واقع توی کارم بهتر شدم
پس دیدی توهمه
با این اوصاف باید بریم جنوب نه شمال
به شرطی که نره تو چش و چارمون
خدا بزرگه ننه جون
شک نکن که اگر بخوام بیارمش خودش نمیاد خیلی توی این چیزا سختگیره خصوصا جایی که کسی رو درست و حسابی نشناسه و آشنا دورش نباشه زیاد حال نمیکنه بیاد ولی باز هم اگر بخواد بیاد میارمش ولی خوب جلوی رقص خودمو نمیتونم بگیرم دیگه باید تحمل کنه البته میدونه خودش من نمیتونم توی عروسی ها ثابت باشم همش متحرکم
سوال -حالا راستشو بگو عروسی کسی هست ؟
نخبه
عروسی عمم
hadi04
شیرازی ها عروسی نمیگیرن یعنی حوصلشون نمیشه رسمشون نیست اصلا ولش کن
شام هم میدن؟
نون برنجی رو که در حال رقص هم میشه خورد ولی خیالت راحت بلدم خوب هم بلدم کردی لری عربی و باباکرم و ... خلاصه گلیم خودمو از آب میکشم خیالت تخت بگو دعوت کنه
سوال-یعنی تو توی عروسی خویشاوندتون نمیرقصی؟
mz56mz
hadi04,
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
فک کنم مجی کلا حوصله اش نشه بره سر خونه زندگیش
پ ن پ
نخبه
hadi04
من از الان میرم در خونه سامان اینا میشینم
خوب حالا یه کاریش میکنم ولی اولویت با رقصه
آخی اصلا رقص جز جدانشدنی یه ادمه من توی خونه بعد از اینکه از سر کار میام اول یه سری ردیف میرقصم که حال بیام بعد میرم سراغ کارام فاطمه هم کلی بهم میخنده
در اون حد نمیتونم ولی پاش برسه آره
به نظرت من زیادی دیوونه نیستم یعنی منظورم اینه به قول قدیمیا جلف و سبک نیستم در دید یه مرد؟
نخبه
نه اصلا.. البته از نظر من نیستی..بقیه رو نمیدونم
نفر بعدی هم جواب سوال هادی رو بده
jaj
Holtek
اس ام اس هات
یا فیلم و فایل های صوتیت
بابام عمرشو داده به شما ، البته اگه عمري داشت خودش مي كرد ، پس از اين بابت خيالم راحته ، اما چند وقت پيش گوشيمو دزدين ، گوشي جديد كه گرفتم ، فقط يه اهنگ برا زنگ داره وسلام ، پس خيالم ديگه راحته
الان گوشيت چيه ؟ مي خواي گوشي بعديت چي باشه ؟
تنها
الان nokia x6 در آینده هم فعلا هنوز تصمیم نگرفتم
چرا آدما یه وقتا حالشون خیلی گرفته میشه و حوصله ندارن؟
Holtek
خيلي دلايل داره كه اينجا نمي شه همشو گفت و توضيح داد، نامراديها ، نامرديها ، شكست هاي عشقي ، شكست هاي مالي ، مريضي ، نمرات امتحاني و .....
نمایش یا پنهان متن
در اين مواقع توصيه مي كنم كه اصلا آهنگ هاي غمگين گوش نديد.چقدر به كارهاي فني علاقمندي؟
hadi04
در حد مرگ کلا من یه آدم فوق العاده فنیم
دوست داشتی توی انتخاب چه چیزی صد در صد تصمیم با تو بود و جامعه روی انتخابت تاثیری نداشت لطفا فقط یه مورد که از همه مهمتره برات رو بگو؟
Holtek
بزار اول برم يه حساب باز كنم بعد
فكر كنم در سوالت جاي جامعه با دولت ها بايد عوض بشه چيز خاصي بذهنم نميرسه ولي خيلي چيزا هست كه تو جامعه مي خوام تغيير داده بشه.
شما دوست داري چه چيزاي در جامعه عوض بشه؟
hadi04
تو این دوره نشون نداده مردم دو قلو مزان اگر نشون بده کار دستت میده ها اونوقت تعداد میره بالا تو اخبار سراسری هم میگن
من با حجاب موافقم ولی دوست داشتم حجاب اجباری نبود البته چیزای دیگه ای هم هست ولی به نظرم جامعه و اعتقادات مردم از این یه مورد در حال لطمه دیدنه
چقدر حاضری برای اعتقاداتت بجنگی حاضری همه چیزتو از دست بدی یا بالاخره یه جایی محافظه کاری میکنی و کوتاه میای؟
Holtek
شما نگران من باش ، من گرگ باران ديده ام
قبل انقلاب حجاب اجباري نبود ، اونايي كه حجاب داشتن واقعا از روي اعتقاداتشون بود .
بعد انقلاب مد شد كه اونايي كه ريش ميذارن حزب اللهي هستن ، ولي اينجوري نبود . چند روز پيش با يكي از رفيقام رفتم يه كارخونه اي ، رئيس كارخونه منو نمي شنتاخت ، رو كرد به دوستم و گفت : اينم ريش داره آدم ميترسه پيشش حرف بزنه ، هنوزهم جامعه اين ذهنيت ازش پاك نشده .
اعتقادات دو نوع يه نوعش از بچه گي بهمون گفتن تا حالا باهامونه كه خيلياشو قبول نداريم ولي يكسريش كه با تمام وجودم قبولش كردم ، فكر كنم تا اين حد كه براش مي جنگم .
يه بار توي تركيه با يكي بحث مي كردم ، گفت شما ها اينقدر از امام زمان گفتين ما هم باورمون شده ولي قلبا قبولش نداريم .....
ايا واقعا حجاب معصونيته ؟
hadi04
شکم چندمتونه مگه؟
بعد انقلاب مد شد كه اونايي كه ريش ميذارن حزب اللهي هستن ، ولي اينجوري نبود . چند روز پيش با يكي از رفيقام رفتم يه كارخونه اي ، رئيس كارخونه منو نمي شنتاخت ، رو كرد به دوستم و گفت : اينم ريش داره آدم ميترسه پيشش حرف بزنه ، هنوزهم جامعه اين ذهنيت ازش پاك نشده .
همین دیگه این یعنی آسیب دیدن اعتقادات مردم
خوب دیگه اینو نمیشه گفت اعتقاد
اعتقاد یعنی این چیزی که خودمون بهش رسیدیم و قبولش داریم البته نه از روی خرافه بلکه با تحقیق از منابع محکم ممنون رضا جان
نه بارها شده توی همین جامعه به خیلی از بانوان محجبه توهین و تعرض شده حجاب ربطی به مصونیت نداره البته درسته که وجودش خوبه ولی در صورتی که شخصی که محجبه هست از صمیم قلب به حجابش معتقد باشه نه با زور برده باشنش زیر چادر و ... به نظر من مصونیت رو باید با ایجاد جامعه سالم ایجاد کرد راهش ایجاد شغله ایجاد فرصت ازدواجه یاد دادن برخوردهای درست بین جنس مخالفه اینا طوری برخورد کردن توی این سالها که الان هرکس یه دختر و پسر رو با هم ببینه و حتی شاید خود دختر و پسره هم همین فکر توی سرشون باشه زود ذهنش به اونجایی میره که نباید بره
من توی دوران دانشجوییم با خیلی از خانوم دخترهای همکلاسیم روابط خوبی داشتم دوستی خوبی بود حریم رو هم رعایت میکردیم خیلی هم به درد هم میخوردیم ولی خدایی اصلا یه بار هم به فکرم خطور نکرد این مسائل البته بودند کسایی که فقط برای اون مسائل طرح دوستی میریختند وقتی فقط بخوایم با ایجاد حجاب در جامعه جلوی این مسائل رو بگیریم مثل این هست که شخصی رو گرسنه گذاشته باشی و غذا رو گذاشته باشی پشت یه پرده و شخص هم بدونه که اون پشت چیه قطعا اگر فرصتی پیش بیاد سوءاستفاده میکنه و این یعنی از بین رفتن امنیت در جامعه
دروغ رو چگونه میبینی ؟ دروغ میگی یا نه؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→