احساساتی ترینش ... یکم بی تربیتی بود...و دوست داشتنو تشبیه کرده بود به یه چیزی روم نمیشه بگم...مخصوصاً واسه اقایون . . . تا به حال برات شده مسئله ای در مورد دینت یا مذهبت برات پیش بیاد که یه لحظه تامل کنی...! و بگی من مثلاً که اسمم مسلمونه ... چرا فلان چیزو بلد نیستم؟! و ایا پیگیری کردی در موردش که ابهاماتو برطرف کنی؟! اگر میشه بگید در چه مورد بوده
تا به حال برات شده مسئله ای در مورد دینت یا مذهبت برات پیش بیاد که یه لحظه تامل کنی...! و بگی من مثلاً که اسمم مسلمونه ... چرا فلان چیزو بلد نیستم؟! و ایا پیگیری کردی در موردش که ابهاماتو برطرف کنی؟! اگر میشه بگید در چه مورد بوده
الان من بدبخت چطوری به این سوال پاسخ بدم؟ تا صبح باید تعریف کنم که اون قسمت فقط نگفتم مثلا من که الان مسلمونم چون اونموقع نبودم ولی خیلی سوالها برام پیش اومد که خوب خیلی ها شو به نتیجه رسیدم که بحثش در این تاپیک و این پست نمیگنجه
والا جونم واست بگه که چند روز پیش بدترین سوتی رو دادم یکی از مسئولین رده بالای وزارت نفت رو که داشت کنار دستگاه ها قدم میزد با انگشت اشاره به نزد خود فرا خواندم و گفتم کی به شما اجازه داده بدون هماهنگی توی سایت بچرخید ؟ اون بنده خدا هم با آرامش خاصی گفت پسرم من فلانی هستم باور کن آب شدم از خجالت
نمیدونم؟یعنی من از خدامه ولی نیدونم نظر همسرک چه باشد؟ ولی کلا اگه برم شهرهایی که اونجا دوستان قدیمی دارم بهشون سر میزنم و همسری مخالفتی نداره.. خب کی بیاییم؟ پشت بوم خونتون رو درست کنید عینوهون اون تاپیکه بعد مهمون دعبت کنید
دنیز نق میزد تو خواب رفتم ارومش کردم برگشتم.. در میانه راه نمیدونم چرا مرضم گرفت برم لیمو ترش بیارم بخورم.. تو میدونی چرا من این کارو کردم؟ چقدر سوالم علمیه
سوال:اگر هر دوتا بچه دختر شد چی؟ برای پسر تلاش نمیکنی؟
دنیز خیلی ناز و عشوه ایه.. خیلی هم ناز میرقصه..عصری میرقصید و هی به من و باباش میگفت دست بزنید و به باباش اشاره میکرد بشکن بزن..با چنان عشوه ای میرقصید که دل ادم ضعف میرفت من رو به ارش گفتم وای چقدر خوبه بچم دختر شد من اوایل پسر دوست داشتم ولی خدا رو شکرت که دختر دارم.. بعد هم گفتم وای چه حالی میده من دو تا دختر داشته باشم ..دیگه پسر نمیخام فقط میترسم دنیز که بزرگ شد جایی که نیاز داره برادرش کنارش باشه بگه کاش داداش داشتم ولی اگه اگه بعد از سه سال بچه دوم اوردم فرقی برام نمیکنه چی باشه دوستش خاهم داشت ولی اگه پسر نبود دیگه دنبال پسر دار شدن و این حرفا نمیرم..با دخملام کیف دنیا رو میکنم..فقط قول بدین شما پسمل بیارید بعد بیایید دخملای منو بگیرید من به هر کسی اعتماد نمیکنم دخمل بدم دستشون
Holtek
هوش مصنوعي
اخرين اس ام اس طنزي كه برات اومده چي بوده ؟
حورا
نمایش یا پنهان متن
سلام ببخشید الان دیدم . همه موارد به اضافه اینکه شارژ گوشیم تموم شده خاموشه پیداش نمیکنم کجاست 5 روزه همه خونه رو گشتم نیست
با تمام شیرینی وجودم دوست دارم ….. قربانت لیمو ترش !!!
چرا برف نمیباره آخه
Holtek
چقد پاستوريزه
برا ما كه زياد باريده ، برا شما هم انشالله امسال نشد سال بعد
احساسي ترين اس ام اسي كه داشتي؟
zrnznn
احساساتی ترینش ... یکم بی تربیتی بود...و دوست داشتنو تشبیه کرده بود به یه چیزی
.
.
.
تا به حال برات شده مسئله ای در مورد دینت یا مذهبت برات پیش بیاد که یه لحظه تامل کنی...! و بگی من مثلاً که اسمم مسلمونه ... چرا فلان چیزو بلد نیستم؟! و ایا پیگیری کردی در موردش که ابهاماتو برطرف کنی؟! اگر میشه بگید در چه مورد بوده
hadi04
الان من بدبخت چطوری به این سوال پاسخ بدم؟ تا صبح باید تعریف کنم که اون قسمت فقط نگفتم مثلا من که الان مسلمونم چون اونموقع نبودم
ــ سایز کفشت چنده؟
shimbeh
سایز کفشم 38..
بدترین سوتی که تا حالا دادی بگو
نخبه
38
دنبال سیندرلا میگردی؟
hadi04
والا جونم واست بگه که چند روز پیش بدترین سوتی رو دادم یکی از مسئولین رده بالای وزارت نفت رو که داشت کنار دستگاه ها قدم میزد با انگشت اشاره به نزد خود فرا خواندم و گفتم کی به شما اجازه داده بدون هماهنگی توی سایت بچرخید ؟ اون بنده خدا هم با آرامش خاصی گفت پسرم من فلانی هستم باور کن آب شدم از خجالت
گشتم نبود نگرد که نیست
اگه دعوتت کنم میای خونمون؟
نخبه
نمیدونم؟یعنی من از خدامه ولی نیدونم نظر همسرک چه باشد؟ ولی کلا اگه برم شهرهایی که اونجا دوستان قدیمی دارم بهشون سر میزنم و همسری مخالفتی نداره..
خب کی بیاییم؟
hadi04
همین فردا بیا یه باغ نزدیکای خونمون داریم بد نیست حالا رو پشت بوم نیست ولی خوبه لیمو داره خرما داره پرتقال داره خوبه
تا حالا سواحل جنوب اومدی؟
نخبه
نوچ
hadi04
پس سوالت چی شد من الان چی بگم؟
نخبه
دنیز نق میزد تو خواب رفتم ارومش کردم برگشتم.. در میانه راه نمیدونم چرا مرضم گرفت برم لیمو ترش بیارم بخورم.. تو میدونی چرا من این کارو کردم؟
mz56mz
شايد يه نى نى ديگه در راه است
سوال : درست گفتم
hadi04
چون لیمو دلت خواست دیگه
اگر آزاد بودی برای من تصمیم بگیری دوست داشتی در مورد زندگی من چه تصمیمی بگیری؟
نخبه
سوال : درست گفتم
اشتباه گفتین عمو
شهری که توش زندگی میکنی رو حتما عوض میکردم.. دوس ندارم عسلویه باشی با اون وضع گلوت
سوال: حالا که عمو حرف نی نی دوم زد ..ایا نی نی دوم داشتن خوب است چرا ؟ نی نی پسمل باشد یا دخمل؟
hadi04
خیلی گلی کاش میشد
خوب است خیلی چون نیاز بچه اول هست ولی فعلا ممکن نیست روش زندگی ما یه کم برای دومی سخته وگرنه هر دومون موافقیم
سوال:اگر هر دوتا بچه دختر شد چی؟ برای پسر تلاش نمیکنی؟
نخبه
دنیز خیلی ناز و عشوه ایه.. خیلی هم ناز میرقصه..عصری میرقصید و هی به من و باباش میگفت دست بزنید و به باباش اشاره میکرد بشکن بزن..با چنان عشوه ای میرقصید که دل ادم ضعف میرفت من رو به ارش گفتم وای چقدر خوبه بچم دختر شد من اوایل پسر دوست داشتم ولی خدا رو شکرت که دختر دارم.. بعد هم گفتم وای چه حالی میده من دو تا دختر داشته باشم ..دیگه پسر نمیخام فقط میترسم دنیز که بزرگ شد جایی که نیاز داره برادرش کنارش باشه بگه کاش داداش داشتم ولی اگه اگه بعد از سه سال بچه دوم اوردم فرقی برام نمیکنه چی باشه دوستش خاهم داشت ولی اگه پسر نبود دیگه دنبال پسر دار شدن و این حرفا نمیرم..با دخملام کیف دنیا رو میکنم..فقط قول بدین شما پسمل بیارید بعد بیایید دخملای منو بگیرید من به هر کسی اعتماد نمیکنم دخمل بدم دستشون
نخبه
hadi04
ایشالا دخملت خوشبخت بشه یکی هم واسه دخمل من پیدا بشه قول هم نمیدم بالا یه ساعت توضیح دادم به خاطر شرایط کاری دومی ممکن نیست حالا هی بگو بزا والا
نه فقط یه کم گرفتار شدی هیچ تغییری نکردی و این خیلی خیلی خوبه
من از وقتی بابا شدم عوض نشدم؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→