مواد لازم برای دو نفر: تخم مرغ1 عدد. آرد سفید1پیمانه و سوخاری2ق غ. ماالشعیر1پیمانه. مایه خمیر فوری1ق س. شیر1/3پیمانه. ماهی سالمون نصف یک عدد. لیموترش1عدد. نمک. و ادویه. کاری زرد چوبه یا زعفران. فلفل سیاه ▧ تصویر در دسترس نیست
ابتدا شیر و مایه خمیر و ماالشعیر و روغن رو با هم مخلوط میکنیم کمی هم میزنیم تا کامل باهم ترکیب بشه و میگذاریم کمی استراحت کنه بعد از کمی استراحت در حد چند دقیقه آرد و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم و در آخر آب لیمو ترش و ادویه ها را به مخلوط اضافه میکنیم. ▧ تصویر در دسترس نیست
حالا ماهی یا میگو یا فیله مرغ که به تکه های نسبتا کوچک تقسیم کردید رو دونه دونه بندازید توی خمیر و بعد بندازید توی روغن داغ البته نیاز به روغن شناور نیست هر چند روغن شناور یا استفاده از سرخ کن به پفکی شدن این غذا کمک شایانی میکنه ولی خوب سلامت کمتری داره و البته کاملا دلبخواه هست. سریع مغز پخت میشه و خیلی خوشمزه اس میتونید با برنج یا خود ماهی یا جوجه چینی رو با دورچین سبزیجات میل کنید .
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متناگر از ماهی استفاده میکنید باید ماهی بدون استخوان مانند تیلاپیلا باشه که بعدا برای خوردن به زحمت نیفتید من حواسم به اینکه ماهی ام استخوان دارد نبود البته مشکل خاصی پیش نیومد ولی اینطوری بهتره مهم خمیریه که گفتم برید حالش را ببرید
اول فیله های مرغ رو برای 24 ساعت توی ماست و زعفران و روغن زیتون و نمک و فلفل می خوابونیم بعد فیله هارو بدون اینکه ماست اضافی اون رو بگیریم توی پودر سوخاری تند قرار میدیم و سرخ میکنیم
میتونید مثل من بدون روغن سرخ کنید یا توی فر قرارشون بدین یا توی روغن سرخ کنید
واوووووووو نغمه جون عالی بودددددددددددددددددددددددددد ماهم امروز ماهی داشتیم... درسته برا این کار نیاز به ماهی بدونه تیغ و استخونه که وقتی با این خمیر خوشمزه سرخ میشه یه لقمه چپششششششش کنی نغمه ای جونم همکار دوست داشتنیت کمکت نکردددددددددد!!! دلم برای فیشار دادنش و بوسیدنش تنگیدهههههه :786 . . .
نقل قول: gilas
فیله استریپس
به عروس خانمممممممم ماشال به شمااااااااااا باید خوشمزه باشه منم مثل شما این جور مخلفات اگر کنار غذا باشه بیشتر از خود غذا دوسشون میدارم . . .
نقل قول: jaj
حالا باید تا غروب منتظر بمونم تا برم بیرون بخرم
الان خوردی؟! چند وقته دلم از این بستنی قیفیا که روبرو پارک ملت میفروشنننن و حدود یه متری بلنده از اونها دلم میخواددددددددددددددد بستنی میخوریم هاااااااااولی هر وقت بهشون میگم با من فلان مدل بخرید هی میگن دیگه همه مثلاً سنتی و من مجبوری حرفی نمزنمممممممم ....ولی دلم میخواد یه روز بشینم یه بستنی قیفی بزرگگگگگگ رو بدون ملاحظه دیگران لیس بزنم و بخورممممممممم......عین هو بچگیام که با هزار ذوق و شوق با دوستامون میرفتیم میخریدم و با حرص و ولع میخوردیممممممممم
عوضش یک ترشی توپ و تند و تیز خوردیمممممممممممممممممم
به هدفت نرسیدییییییی امروز کلی با ماهی، ترشی خوردم و اینقد تند که شماها بهش عادت ندارید ترشی و خیار شور درست کردن مامان من و طعم و مزه اشون تو کل فامیل و دوست آشنا زبان زده
نغمه
مواد لازم برای دو نفر: تخم مرغ1 عدد. آرد سفید1پیمانه و سوخاری2ق غ. ماالشعیر1پیمانه. مایه خمیر فوری1ق س. شیر1/3پیمانه. ماهی سالمون نصف یک عدد. لیموترش1عدد. نمک. و ادویه. کاری زرد چوبه یا زعفران. فلفل سیاه
▧ تصویر در دسترس نیست
ابتدا شیر و مایه خمیر و ماالشعیر و روغن رو با هم مخلوط میکنیم کمی هم میزنیم تا کامل باهم ترکیب بشه و میگذاریم کمی استراحت کنه بعد از کمی استراحت در حد چند دقیقه آرد و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم و در آخر آب لیمو ترش و ادویه ها را به مخلوط اضافه میکنیم.
▧ تصویر در دسترس نیست
حالا ماهی یا میگو یا فیله مرغ که به تکه های نسبتا کوچک تقسیم کردید رو دونه دونه بندازید توی خمیر و بعد بندازید توی روغن داغ البته نیاز به روغن شناور نیست هر چند روغن شناور یا استفاده از سرخ کن به پفکی شدن این غذا کمک شایانی میکنه ولی خوب سلامت کمتری داره و البته کاملا دلبخواه هست. سریع مغز پخت میشه و خیلی خوشمزه اس میتونید با برنج یا خود ماهی یا جوجه چینی رو با دورچین سبزیجات میل کنید .
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
اگر از ماهی استفاده میکنید باید ماهی بدون استخوان مانند تیلاپیلا باشه که بعدا برای خوردن به زحمت نیفتید من حواسم به اینکه ماهی ام استخوان دارد نبود البته مشکل خاصی پیش نیومد ولی اینطوری بهتره مهم خمیریه که گفتم برید حالش را ببریدjaj
Holtek
نغمه,
اگه اينو زودتر گذاشته بودي ، ديشب ماهي رو اينجوريش مي كرديم
gilas
من عمه نمیشم الکی دلت رو صابون نزن
jaj
gilas
این قبول نیست اینجوری روح آدم کم قلقلکش میاد
نمایش یا پنهان متن
مدیونی اگه فکر بد کرده باشی
فکر بد ؟؟ من ؟؟؟ نه اصلا
Holtek
عمه گيلاس !!! چقدم بهت مياد
gilas
مواد لازم :
فیله مرغ به تعداد دلخواه
ماست
زعفران
روغن زیتون 1 تا 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل
آبلیمو به دلخواه
پودر سوخاری تند
▧ تصویر در دسترس نیستفیله استریپس
اول فیله های مرغ رو برای 24 ساعت توی ماست و زعفران و روغن زیتون و نمک و فلفل می خوابونیم
بعد فیله هارو بدون اینکه ماست اضافی اون رو بگیریم توی پودر سوخاری تند قرار میدیم و سرخ میکنیم
میتونید مثل من بدون روغن سرخ کنید یا توی فر قرارشون بدین یا توی روغن سرخ کنید
▧ تصویر در دسترس نیستفیله استریپس
برای کنارش هم سیب زمینی و نخود و قارچ ذرت استفاده کردم دیگه هر چی میل مبارکتون هستش استفاده کنید
Holtek
البته بايد اشاره كنم كه كنار اينا كه نوشتي ، يكم هم فيله استرپس گذاشتي
jaj
gilas
اینا رو عمه ام درست نکرده ها خودم درست کردم
به نکته ظریفی اشاره کردی
من این مخلفات رو همیشه بیشتر دوست دارم
zrnznn
واوووووووو
درسته برا این کار نیاز به ماهی بدونه تیغ و استخونه که وقتی با این خمیر خوشمزه سرخ میشه یه لقمه چپششششششش کنی
نغمه ای جونم همکار دوست داشتنیت کمکت نکردددددددددد!!!
.
.
.
به عروس خانمممممممم
منم مثل شما این جور مخلفات اگر کنار غذا باشه بیشتر از خود غذا دوسشون میدارم
.
.
.
الان خوردی؟!
چند وقته دلم از این بستنی قیفیا که روبرو پارک ملت میفروشنننن و حدود یه متری بلنده
ژنرال
چه قشنگه! فقط توت فرنگیشو دوس دارم
نمایش یا پنهان متن
راستی میشه به جای ماهی سالمون، از ماهی سالتون یا ماهی سالشون استفاده کرد؟مقادیر معتنابهی آنزیم در معده ام تولید شد!
یه توضیحی در مورد بدون روغن سرخ کرده، بده لطفا
jaj
zrnznn
خدا رو شکر
jaj
zrnznn
به هدفت نرسیدییییییی
ترشی و خیار شور درست کردن مامان من و طعم و مزه اشون تو کل فامیل و دوست آشنا زبان زده
jaj
zrnznn
باشه تو بردی
نغمه
دخملم خیلی ماهی دوست داره و از همین میخوره کوچولوه مگه چیقده میخواد بخوره
خواهش میکنم نوش جان کنید
آره دیگه اون کارتون هم دریایی بود یادش بخیر
عهههه اشکال نداره مقدار وعدههای مصرف ماهیتون رو افزایش بدید و هفته ای چند بار ماهی بخورید و این روش رو امتحان کنید انشاالله
گیلاس جونمممم به نظر خیلی اشتها آوره کارت عالییییییه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→