گوشت را با چنگال پخش کنید، به آن سیر، پیاز و ادویه خشک را اضافه کنید و با کمک چنگال و یا با دست به خوبی در گوشت مخلوط کنید. گوشت را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید و در این مدت می توانید میز را بچینید و سالاد را حاضر کنید. انواع چاشنی های مورد علاقه خودتان و اگر دوست دارید شراب را به گوشت اضافه کنید و بگذارید که با حوصله برای ۱۰ دقیقه دیگر گوشت به خوبی جا بیافتد.
بعد با دست مخلوط آبدار و پر و پیمانه را درست کنید. قطر همبرگرها باید دو تا سه سانتیمتر باشد. حالت آن نرم ولی شل و آبکی نباشد.
وقتی که روغن به خوبی در ماهیتابه داغ شد، البته نباید به مرحله سوختن و دود کردن برسد، همبرگرها را بگذارید در ماهیتابه و بعد از حدود یک دقیقه حرارت را کم کرده و بگذارید که همبرگرها به مدت ۴ دقیقه بپزند. بعد ماهیتابه را از روی اجاق بردارید، همبرگرها را زیر و رو کرده و مجددا آن را بگذارید روی اجاق. مثل دفعه قبل ابتدا به مدت یک دقیقه با حرارت زیاد و پس از آن به مدت ۳ دقیقه با حرارت کم بگذارید که گوشت سرخ شود.
هر دو طرف همبرگر باید برشته و قهوه ای و داخل آن باید آبدار و صورتی رنگ باشد.
نمایش یا پنهان متنارنست همینگوی، نویسنده سرشناس آمریکایی را به خاطر داستان های گیرا، نقش او در ادبیات انگلیسی زبان دهه های میانی قرن بیستم و جایزه نوبل ادبیات می شناسند.
ولی به گفته کسانی که از نزدیک با وی آشنا بودند و از روی خاطرات و نامه نگاریهای نویسنده می توان دید که در کنار ادبیات، وی عاشق همه لذت های زندگی بوده است. از نوشیدن و هم صحبتی با دوستان گرفته تا جهانگردی و سفر به نقاط زیبا و بکر طبیعی و البته لذت بردن از غذا و دقت در پخت و پز.
چند روز پیش کتابخانه جان اف کندی که بخشی از یادداشت ها و نامه نگاریهای ارنست همینگوی در آنجا نگهداری می شود، طرز پخت همبرگر مورد علاقه این نویسنده را در نسخه ای دیجیتال منتشر کرد.
علاقه وافر ارنست همینگوی به خوردن و نوشیدن معمولا در آثار وی منعکس شده است. در بعضی از نوشته های وی می توان دید که چگونه با تمام دقت، ظرافت و هیجان یک بشقاب کلوچه و یا جرعه ای از آب کمپوت گلابی را توصیف می کند.
در کتاب "ضیافت متحرک" که پس از مرگ نویسنده منتشر شد، وی با چنان عشق و حرارتی لحظه خوردن صدف همراه با شراب خنک را توصیف می کند گو اینکه لذتی بزرگتر از این در دنیا وجود ندارد.
در سال ۱۹۵۳ جایزه ادبی پولیتزر و در سال ۱۹۵۴ جایزه نوبل ادبیات را برد.
از آثار معروف او می توان به وداع با اسلحه، زنگها برای که به صدا در می آیند، برف های کلیمانجارو و پیرمرد و دریا اشاره کرد که از روی همه آنها فیلم های سینمایی ساخته شده است.
لقمه مغز دار سلام نمایش یا پنهان متنخدا بگم كه چيكارت نكنه نجمه كه باعث شدي اينجوري سلام بدم يه غذل طراحي وساخت كردم كه دقيقا اسمشو نمي دونم شما دونستيد بگيد تا جلال تو صفحه اصلي بنويسه : اما مواد لازم از هركدام بمقدار لازم 1- گوشت مرغ ( كجاش زياد فرقي نمي كنه ) 2 - پنير پيتزا 3 - ماست 4 - خمير يوفكا 5 - نخود فرنگي 6 - خامه 7 - زرده تخم مرغ
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستطرز تهيه: مرغ رو مي پزيم ( مال من قبلا پخته بود ) و به تكه هاي كوچيك تقيسم مي كنيم و بعد نخود فرنگي و خامه و پنير پيتزا و نمك اضافه كرده ، همه رو با هم مخلوط مي كنيم .
▧ تصویر در دسترس نیست
خمير يوفكا ( بوفكا هم مي نونين بگين ) رو كه ورقه هاي بهم چسبيدهست از هم جدا مي كنين ( دوتا دوتا هم باشه عيب نداره ، سيركنندگيش بيشتر ميشه ) و روش يكم ماست مي ماليم ( يعني ماست مالي مي كنيم ) بعد ملاتمون كه قبلا آماده كرده بوديم رو لاش ميذاريم و مثل دلمه مي پيچونيم .
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
( بقول نغمه ) ابتدا با فرچه ( من ميگم قلم مو ) زرده تخم مرغ رو كه خوب هم زده بوديم رو روش مي كشيم .
▧ تصویر در دسترس نیست
محصول رو ميذاريم تو فر و هي مي ريم نگاش مي كنيم كه نسوزه . البته فك كنم محتوياتشو زياد گذاشته بودم وقتي پخت ، زد بيرون ولي اشكالي نداره اتفاقا اينجوري خشگل تر ميشه و نياز به تزئين نداره
▧ تصویر در دسترس نیست
خب غذاي ما آمادست و با سس و سبزي قشنگ تزئين شده و اماده خوردن با يك نوشابه كوكا كولا مي باشد .
▧ تصویر در دسترس نیست
اميدوارم از اين غذا و آموزشش لذت كافي رو ببريد و اگه يكم شلخته بود ديگه به بزرگي خودتون ببخشيد .
پوففففففففففففففففففف ....من مگه گفتم این طور سلام بدیییییییید ولی بهتون میاد هاااااااااااا . . . Holtek, واییییییییییییییییییییییییی عالی بود کارتونننننننننننننن.........هم تمیزیتون و هم کامل توضیح دادنتون........در کل فکر نمیکردم کامل و جامع و این شکلی توضیحح بدیدددددددد.....افرین بهتون اقا رضااااااااا شما هم خمیر یوفکار و تجربه کردیدددددددددددد! هنو که هنوه...خودمو دارم فوش میدم واسه اون پنج، شیش تومنی که خرج این خمیر کوفتی کردم هنو ازش کلی داریم...من با ماست نرمش نکردم....کارتون خوب بود... به نظرم منم باید این رو امتحان کنم ....فکر کنم با ماست خوب بشه نه! نمیدونم دیدید یا نه! من باهش غذا درست کردم و به شدت خمیری خشکی...من تو تصورم خیلی نرم تر میاومد...و این بر عکس بود و سریع خشک میشد و واصلاً انعطاف نداشت . . . نمره شما بیسته.... حتماً با خمیر های باقی مانده امتحان میکنم این غذا رو هم دوباره هم منتظرتون هستیم () امیدوارم بقیه آقایون هم از شما یاد بگیرنننننننن . . . به نظر من اینو میتونیم یه نوع پیراشکی با خمیر یوفکار بدونیم!
یعنی خوشم میاد شما دوتا تصمیمتون رو گرفتید رفت بدون پرسیدن سرآشپز مهندس خانم دکتر نجمه! . . .
نقل قول: Holtek
الان مي توني براحتي هنرهاي انگشتامو بشمري
ماشال..دیگه وقتشه ....الان هنرهاتون کاملنننننننننننننننننننننننننننننننن نمایش یا پنهان متنخودتون مجبورم کردید همچین شکلکی بزارمممممممم . . .
نگو برعكسه
دارمتونننننننننننننننننننننننننننننن یکی باید مثل من و شما داغ دیده باشه تا درک کنه لپ مطلبوووووووووووووووووووووووووووو . . .
يه مثبت از طرف شما بخاطر شركت كردن من در اين تاپيك بهتنون دادم ..
من شرمنده ام...فعلاً نمیتونم و چاره ای دیگه جز یه مثبت از عهده ام بر نمیاددددد ولی اخر تاپیک امتیاز ها که حساب شدن ...شما یک امتیاز ویژه خواهید داشت . . .
من از اينكه براي بقيه آقايون سرمشق قرار گرفتم در پوستم نمي گنجم
نغمه
نعععع فخط فخط از ماهی سال مون یا تیلا پیلا اینا
ژنرال
این ژتونه دیگه؛ جایزه میدم به افرادی که کارای خوب و قابل تحسین انجام میدن؛ ارزش معنوی بالایی داره!
zrnznn
.
.
.
نغمه ای من هر وقت میبینمش یاد یه مدل آبنباتهاییی که دقیقاً این شکلین میفتمم
gilas
من و شازده
2 نفر و ...
2تا فیله با یه عااالمه سیب زمینی
سعیمو میکنم خوووو
توی ماهی تابه مخصوص که بدون روغن سرخ میکنن
1- 2 قطره روغن میریزی و بقیش حله
روی غذا هم شبیه این میشه که روی باربیکیو غدا درست کردی
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستخیلی متفاوت شده بود و خیلی شبیه به فیله استریپس های فس فودیا
مستانه
قربون دست و پنجت عروس گلم
نوش جون خودت و پسرم
نغمه
آره منم همیشه فک میکردم این یه مدل تارت توت فرنگیه
هااااه الان این جایزه بود
دو نفرو نصفی
jaj
مواد لازم
گوشت چرخ کرده گاو: حدود نیم کیلو
سیر رنده شده: دو حبه
پیاز خرد شده: دو عدد
سس ایندیا: دو قاشق
کَبَر (Capers): دو قاشق غذاخوری
ادویه بوموند: نصف قاشق چایخوری
ادویه می ین: نصف قاشق چایخوری
شراب سفید یا قرمز: یک سوم فنجان
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
دستور پخت
گوشت را با چنگال پخش کنید، به آن سیر، پیاز و ادویه خشک را اضافه کنید و با کمک چنگال و یا با دست به خوبی در گوشت مخلوط کنید. گوشت را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید و در این مدت می توانید میز را بچینید و سالاد را حاضر کنید. انواع چاشنی های مورد علاقه خودتان و اگر دوست دارید شراب را به گوشت اضافه کنید و بگذارید که با حوصله برای ۱۰ دقیقه دیگر گوشت به خوبی جا بیافتد.
بعد با دست مخلوط آبدار و پر و پیمانه را درست کنید. قطر همبرگرها باید دو تا سه سانتیمتر باشد. حالت آن نرم ولی شل و آبکی نباشد.
وقتی که روغن به خوبی در ماهیتابه داغ شد، البته نباید به مرحله سوختن و دود کردن برسد، همبرگرها را بگذارید در ماهیتابه و بعد از حدود یک دقیقه حرارت را کم کرده و بگذارید که همبرگرها به مدت ۴ دقیقه بپزند. بعد ماهیتابه را از روی اجاق بردارید، همبرگرها را زیر و رو کرده و مجددا آن را بگذارید روی اجاق. مثل دفعه قبل ابتدا به مدت یک دقیقه با حرارت زیاد و پس از آن به مدت ۳ دقیقه با حرارت کم بگذارید که گوشت سرخ شود.
هر دو طرف همبرگر باید برشته و قهوه ای و داخل آن باید آبدار و صورتی رنگ باشد.
نمایش یا پنهان متن
ارنست همینگوی، نویسنده سرشناس آمریکایی را به خاطر داستان های گیرا، نقش او در ادبیات انگلیسی زبان دهه های میانی قرن بیستم و جایزه نوبل ادبیات می شناسند.ولی به گفته کسانی که از نزدیک با وی آشنا بودند و از روی خاطرات و نامه نگاریهای نویسنده می توان دید که در کنار ادبیات، وی عاشق همه لذت های زندگی بوده است. از نوشیدن و هم صحبتی با دوستان گرفته تا جهانگردی و سفر به نقاط زیبا و بکر طبیعی و البته لذت بردن از غذا و دقت در پخت و پز.
چند روز پیش کتابخانه جان اف کندی که بخشی از یادداشت ها و نامه نگاریهای ارنست همینگوی در آنجا نگهداری می شود، طرز پخت همبرگر مورد علاقه این نویسنده را در نسخه ای دیجیتال منتشر کرد.
علاقه وافر ارنست همینگوی به خوردن و نوشیدن معمولا در آثار وی منعکس شده است. در بعضی از نوشته های وی می توان دید که چگونه با تمام دقت، ظرافت و هیجان یک بشقاب کلوچه و یا جرعه ای از آب کمپوت گلابی را توصیف می کند.
در کتاب "ضیافت متحرک" که پس از مرگ نویسنده منتشر شد، وی با چنان عشق و حرارتی لحظه خوردن صدف همراه با شراب خنک را توصیف می کند گو اینکه لذتی بزرگتر از این در دنیا وجود ندارد.
در سال ۱۹۵۳ جایزه ادبی پولیتزر و در سال ۱۹۵۴ جایزه نوبل ادبیات را برد.
از آثار معروف او می توان به وداع با اسلحه، زنگها برای که به صدا در می آیند، برف های کلیمانجارو و پیرمرد و دریا اشاره کرد که از روی همه آنها فیلم های سینمایی ساخته شده است.
او چهار بار ازدواج کرد و سه فرزند داشت.
Holtek
سلام
نمایش یا پنهان متن
خدا بگم كه چيكارت نكنه نجمه كه باعث شدي اينجوري سلام بدميه غذل طراحي وساخت كردم كه دقيقا اسمشو نمي دونم شما دونستيد بگيد تا جلال تو صفحه اصلي بنويسه :
اما مواد لازم از هركدام بمقدار لازم
1- گوشت مرغ ( كجاش زياد فرقي نمي كنه )
2 - پنير پيتزا
3 - ماست
4 - خمير يوفكا
5 - نخود فرنگي
6 - خامه
7 - زرده تخم مرغ
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستطرز تهيه:
مرغ رو مي پزيم ( مال من قبلا پخته بود ) و به تكه هاي كوچيك تقيسم مي كنيم و بعد نخود فرنگي و خامه و پنير پيتزا و نمك اضافه كرده ، همه رو با هم مخلوط مي كنيم .
خمير يوفكا ( بوفكا هم مي نونين بگين ) رو كه ورقه هاي بهم چسبيدهست از هم جدا مي كنين ( دوتا دوتا هم باشه عيب نداره ، سيركنندگيش بيشتر ميشه
( بقول نغمه ) ابتدا با فرچه ( من ميگم قلم مو ) زرده تخم مرغ رو كه خوب هم زده بوديم رو روش مي كشيم .
محصول رو ميذاريم تو فر و هي مي ريم نگاش مي كنيم كه نسوزه . البته فك كنم محتوياتشو زياد گذاشته بودم وقتي پخت ، زد بيرون ولي اشكالي نداره اتفاقا اينجوري خشگل تر ميشه و نياز به تزئين نداره
خب غذاي ما آمادست و با سس و سبزي قشنگ تزئين شده و اماده خوردن با يك نوشابه كوكا كولا مي باشد .
اميدوارم از اين غذا و آموزشش لذت كافي رو ببريد و اگه يكم شلخته بود ديگه به بزرگي خودتون ببخشيد .
jaj
نغمه
zrnznn
گیلاس عروس یا جوابگو باش...منم منتظرمممممممم
.
.
.
الان یعنی شما هم شرکت کردیییییییییی؟!
.
.
.
پوففففففففففففففففففف
.
.
.
Holtek,
اقا رضااااااااا شما هم خمیر یوفکار و تجربه کردیدددددددددددد!
هنو ازش کلی داریم...من با ماست نرمش نکردم....کارتون خوب بود...
.
.
.
نمره شما بیسته....
دوباره هم منتظرتون هستیم
امیدوارم بقیه آقایون هم از شما یاد بگیرنننننننن
.
.
.
به نظر من اینو میتونیم یه نوع پیراشکی با خمیر یوفکار بدونیم!
gilas
بیشتر از غذای اصلی هم خورده میشه
نوش جون خودت و پسرم
فدات مادر شوورم
نه بابا نصف هم نیست
jaj,
Holtek,
آورین
zrnznn
گلاسیییییییییییی خبریه؟! در حد یه دونه؟ در حد یه فندق؟ در حد یه..... چی؟
Holtek
خيليم خوبه ، با نظر اكثريت اراء تصويب شد
ما هنوز ( ابتدا ) ي راهيم به شماها كه نميرسيم
الان مي توني براحتي هنرهاي انگشتامو بشمري
من فكر كردم با ماست تردتر ميشه ، نگو برعكسه
از 100
نمایش یا پنهان متن
يه مثبت از طرف شما بخاطر شركت كردن من در اين تاپيك بهتنون دادم ..من از اينكه براي بقيه آقايون سرمشق قرار گرفتم در پوستم نمي گنجم
تنها
آفرین نغمه جونم...عالیه
آفرین گیلاسی...عالی شده
آفرین آقا رضا...عالیههههه
zrnznn
یعنی خوشم میاد شما دوتا تصمیمتون رو گرفتید رفت
.
.
.
ماشال..دیگه وقتشه
نمایش یا پنهان متن
خودتون مجبورم کردید همچین شکلکی بزارمممممممم.
.
.
دارمتونننننننننننننننننننننننننننننن
.
.
.
من شرمنده ام...فعلاً نمیتونم و چاره ای دیگه جز یه مثبت از عهده ام بر نمیاددددد
ولی اخر تاپیک امتیاز ها که حساب شدن ...شما یک امتیاز ویژه خواهید داشت
.
.
.
انشال که الگو بردار های خوبی باشن
Holtek
ميگم كار كار شماست ميگي نه
هرچه از دوست رسد نيكوست ، شوخي كردم بابا ، ما براي اجر اخرويش درايم كار مي كنيم
نمایش یا پنهان متن
كو هنوز كه ندادي !!!!انشاا.. و من ا... توفيق
jaj
نغمه
پس چیقده اس؟ گیلاسسسسس بیا این درخماری ماندگان را نجات بده
شما در ابتدای راه گوی میدان را ربودید کارتون عالییییی بود خوشبحال همسرتون نظرش در مورد این غذا چی بود؟
zrnznn
.
.
.
من میخوام طرز تهیه فلافل رو بزنم.ولی عکس فلافل سرخ شده اماده ندارم!
وگرنه مابقی عکس ها اماده ان
.
.
.
یعنی خبریه نغمه جون؟!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→