سلام اشکالات انجمن تا حدود زیادی تشخیص داده شده و در حال برطرف سازی آنها هستیم. ستون امتیازات کاربران هم ریست شده ولی با توجه به امتیاز منفی که اکنون برای شما نشان داده میشود، امتیاز واقعی قابل محاسبه و اصلاح می باشد. لذا خواهشمندیم در این تاپیک با ارسال یک پست، خود را در نوبت اصلاح امتیازات کاربران مقدم نمایید. لطفا چنانچه به خاطر دارید امتیاز واقعی خود را نیز بنویسید. با تشکر
آرسام جان امتیازت چقدر بود که این زنبیلو براش آوردی؟؟
البته بیشتر از اینا بود ولی خووو حالا هر چقدر که کرمته دیگه بچربون مشتری شیم تا حدود 356 یادمه حالا شاید دوستان یه میلیونی بهم حال داده باشن من ندیده باشم
مادر حالا که اینقده شما آقاییییی بیا یه چیزی در گوشت بگم که خیر این دنیا و آخرت رو بببری ....ثواب میکنی اگر این کارو هم انجام بدی نمایش یا پنهان متنراستش ...حقیقتش.....نمیدونم چجوری بگگم
خواستم بگم هیچی محل این بچه منفی نزار...الان اگر الکی الکی اومد بهت گفت که امتیازام داشتن میشدن 9 هزار تا اصلا باور نکن که دروغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ میگه هر وقت نوبت اون رسید به من بگو خودم اصل امتیازاشو بهت میگم مادر....فکر کنم 20 یا 21 بود اگر اشتباه نکنم....نه ستاره ای داشت و نه مدالی نه شمش طلاییی....
. . .
نقل قول: hadi04
بچربون مشتری شیم
وا بچربون چیه؟؟؟؟ مگه نشنیدی؟ جدیداً باید بگی بسُلفففففففففففف؟ تازه اسم این تاپیک رو هم باید بزاریم تاپیک سُلفیدن
ننه نجمه شوما که آفتاب لب بومی درست نیست اینقدر حرص مال دنیا رو بخوری
درسته ننه ولی تو این تورم و اوضاع نابسامون کی میتونه ریسک کنه و از حق خودش بگذره؟ یعنی میخوای سر پیری دستمو دراز کنم واسه چندر غاز پیش این و اون؟ حقمه ننه... . . .
نقل قول: jaj
تازه وامش رو هم تصفیه نکرده بود یه 500 تا هم بابت وام بدهی داره
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
یعنی میخوای بگی لو میرم که چند امتیاز بیشتر گفتممممممممممممم؟!
آقا علیرضا جون بببخشیدددددد.... ولی دیگه خدایش امتیازام تا 1584 یا 1585 رو یادمه به خدا فقط خواستم یکم روندش کنم! دیگه گفتم چیه این خرده هاشو بگم؟ تازه میخواستم بگم 1600 تا بود که دیگه عذاب نزاشت همچین بگم بببچخیدددددد
علیرضا
اشکالات انجمن تا حدود زیادی تشخیص داده شده و در حال برطرف سازی آنها هستیم.
ستون امتیازات کاربران هم ریست شده ولی با توجه به امتیاز منفی که اکنون برای شما نشان داده میشود، امتیاز واقعی قابل محاسبه و اصلاح می باشد. لذا خواهشمندیم در این تاپیک با ارسال یک پست، خود را در نوبت اصلاح امتیازات کاربران مقدم نمایید.
لطفا چنانچه به خاطر دارید امتیاز واقعی خود را نیز بنویسید. با تشکر
hadi04
آقا اینم زنبیل ما ▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
سلام دستت درد نکنه علیرضا جان
خیلی زحمت کشیدی
من امتیازم قبلا حدود 2600 بود
نجمه هم امتیازاتش تازه صفر شده بود
zrnznn
خدا خیرت بده ننه...اول کار این مادر پیرت رو انجام بده...برات دعا میکنم...خیر از جونیت بببینیییی
.
.
.
والا مادر هم خودت و هم بقیه همه در جریانید که من فقط یک امتیاز دیگه میخواستم تا بوفی تمام بشم... که این اتفاق ناگوار افتاد
نمایش یا پنهان متن
مدیونید اگر یه لحظه فکر کنید که امتیازات من 1590 بود هاااااااااااا
ژنرال
دستت درد نکنه علیرضا جان
zrnznn
الهی امتیازت jaj,hadi04,همه محوالسان بشه که فکر منه علیلو نمیکنید
.
.
.
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستجرات داری یه بار دیگه در مورد امتیازت من اظهار نظر کننننننننننننننننن ▧ تصویر در دسترس نیست
♥Rose♥
علیرضا پسرم منم تو صفم تازه از ننه نجمه دوسال پیرترم
hadi04
ننه نجمه شوما که آفتاب لب بومی درست نیست اینقدر حرص مال دنیا رو بخوری
علیرضا
آرسام جان امتیازت چقدر بود که این زنبیلو براش آوردی؟؟
hadi04
البته بیشتر از اینا بود ولی خووو حالا هر چقدر که کرمته دیگه بچربون مشتری شیم
jaj
تازه وامش رو هم تصفیه نکرده بود
یه 500 تا هم بابت وام بدهی داره
zrnznn
وای مادر راس میگییییییییییییییییییی؟؟؟؟
مادر حالا که اینقده شما آقاییییی بیا یه چیزی در گوشت بگم که خیر این دنیا و آخرت رو بببری ....ثواب میکنی اگر این کارو هم انجام بدی
نمایش یا پنهان متن
راستش ...حقیقتش.....نمیدونم چجوری بگگمخواستم بگم هیچی محل این بچه منفی نزار...الان اگر الکی الکی اومد بهت گفت که امتیازام داشتن میشدن 9 هزار تا اصلا باور نکن که دروغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ میگه
هر وقت نوبت اون رسید به من بگو خودم اصل امتیازاشو بهت میگم مادر....فکر کنم 20 یا 21 بود اگر اشتباه نکنم....نه ستاره ای داشت و نه مدالی نه شمش طلاییی....
.
.
.
وا بچربون چیه؟؟؟؟ مگه نشنیدی؟ جدیداً باید بگی بسُلفففففففففففف؟
تازه اسم این تاپیک رو هم باید بزاریم تاپیک سُلفیدن
zrnznn
درسته ننه ولی تو این تورم و اوضاع نابسامون کی میتونه ریسک کنه و از حق خودش بگذره؟
حقمه ننه...
.
.
.
یه 500 تا هم بابت وام بدهی داره
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستjaj
تازه اسم این تاپیک رو هم باید بزاریم تاپیک سُلفیدن
دیدی اشتباه گفتی
سلفیدن یه ذره مفهوم زور گیری هم داره
اینجا سبیل چرب کردن درست تر می آد
♥Rose♥
آقا منم یادم نیست چندتا بوفی موفی داشتم
garfild
یادم نمیاد چقد بود امتیاز هام ولی زیاد بود
بچه مثبت
من امتیازهای تکتکتون یادم هست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
علیرضا
دوستانی که یادشون نیست یعنی اینکه از گرفتن بوفانه صرف نظر کردن. دست شما درد نکنه
ژنرال
من یادم نیس ولی بالای 2000 بود
zrnznn
به خدا فقط خواستم یکم روندش کنم!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→