والا یه چیزی بگم قبل از اینکه امتیازات کم بشه بقالی سر کوچه واجبینو میداد 5هزار دیروز رفتم بگیرم شده 15 هزار با این حساب باید امتیازهامون 3برابر بشه تا از تورم عقب نمونیم
به نظرم میرسه اگه تعداد صفحاتی که امتیازات کاربران رو نشون میده ضربدر 25 کنیم میشه تعداد حدودی محبوبیت هایی که قبلا بوده و پاک شده که باید به امتیازات فعلی کاربرها اضافه بشه من برای چند نفر امتحان کردم حدودا درست درومد
چه ربطی داره برادر من؟ شاید یکی تو اون دوره زمانی بیشتر محبوبیت کسب کرده و یکی کمتر!
الان امتیازاتی که کمه و نیست تعداد محبوبیت هاییه که نیست که حاصل مثبت و منفی هاییه که کاربرها دادند توی هر صفحه 25 ردیف ثبت میشه که بعضی هاش منفیه و اکثرا مثبت که محبوبیت هر ماربر حاصل جمع جبری اینهاست امتیازاتی که توسط مدیریت واریز میشه توی این لیست نمیاد پس اگه تعداد صفحاتو ضرب در 25 کنیم و میزان محبوبیتی که الان هر فرد داره (که حاصل امتیازاتیه که در این چند روز اضافه شده ) رو کسر کنیم و حاصل رو به امتیاز فعلی که هر کاربر داره اضافه کنیم میشه امتیاز کلی که خواهد داشت البته از اونجایی که صفحه آخر تعداد از 25 کمتره باید تعداد کسری رو کم کنیم که دقیق دقیق در بیاد
به نظرم میرسه اگه تعداد صفحاتی که امتیازات کاربران رو نشون میده ضربدر 25 کنیم میشه تعداد حدودی محبوبیت هایی که قبلا بوده و پاک شده که باید به امتیازات فعلی کاربرها اضافه بشه
به علیرضا گفتم اگر ممکن باشه ستون مربوطه در دیتابیس رو به آخرین بک آپ برگردونه اگر نشد باید همین کارو که گفتی انجام بدیم. البته استثنائاتی هم وجود داره
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مال منم زیر 700 تا بود، دقیقشو یادم نیست با روشی که آقا جلال گفتن شد 333 و طبق گفته داداش بهروز 300 تا هم کم میاد روش جالبی بود آفرین استاد آقا امین مگه نگفتی مال همه رو میدونی، خب بوگو دیگه
ه نظرم میرسه اگه تعداد صفحاتی که امتیازات کاربران رو نشون میده ضربدر 25 کنیم میشه تعداد حدودی محبوبیت هایی که قبلا بوده و پاک شده که باید به امتیازات فعلی کاربرها اضافه بشه
دوستان عزیز و گرامی عددی که در قسمت چپ اولین پست شما در این تاپیک با رنگ قرمز نوشته شده مستقیما از دیتابیس استخراج گردیده و برابر هست با تعداد کل امتیازاتی که به شما تعلق گرفته (مثبت و منفی) و از اونجاییکه فکر نمی کنم کسی امتیاز منفی داشته باشه پس همون را ملاک قرار میدیم برای تعداد امتیازهای از دست رفته تون. البته با روشی هم که آقا جلال گفته بودند هم کاملا همخوانی داره رقم بدست اومده می تونید امتحان کنید. چنانچه اعتراضی به عددهای قرمز رنگی که نوشته شده موجود نیست همونها رو اضافه کنیم به حساب کاربریتون.
ولی برای من خیلی کمتر از این بود تقریبا زیر 700 بود
بابا فاطمه این عددی که اقا علیرضا نوشته چمع میشه با اون عددی که علامت منفی داره و الان محبوبیتته....منفی با مثبت دست به یکی میدن و امتیازت میشه همونی که خودت میگی کمتر از 700 بود دیگه.... الان من کاملاً شیر فهم شیر فهم شدم ...هر کی خواست نحوه برگشت امتیازشو با مثال براش توضیح بدم البته با اجازه اقا علیرضا و اقا جلال هاااا
baron jon
سلام
خسته نباشین
من یادم نیست امتیازم چند بود
شایسته
علیرضا خان دستتون واقعا پربرکت
اینجور که من فهمیدم امتیازاتمونو خودمون باید یاداوری کنیم اینطور نیست؟؟؟؟پس هر
چی بگیم قبوله دیگه نه
دلشاد
والا یه چیزی بگم قبل از اینکه امتیازات کم بشه بقالی سر کوچه واجبینو میداد 5هزار دیروز رفتم بگیرم شده 15 هزار با این حساب باید امتیازهامون 3برابر بشه تا از تورم عقب نمونیم
jaj
من برای چند نفر امتحان کردم حدودا درست درومد
zrnznn
چه ربطی داره برادر من؟
بندری
دست شما درد نكنه منم فكر كنم بالاي 1500 بود
jaj
الان امتیازاتی که کمه و نیست تعداد محبوبیت هاییه که نیست
که حاصل مثبت و منفی هاییه که کاربرها دادند
توی هر صفحه 25 ردیف ثبت میشه که بعضی هاش منفیه و اکثرا مثبت که محبوبیت هر ماربر حاصل جمع جبری اینهاست
امتیازاتی که توسط مدیریت واریز میشه توی این لیست نمیاد
پس اگه تعداد صفحاتو ضرب در 25 کنیم و میزان محبوبیتی که الان هر فرد داره (که حاصل امتیازاتیه که در این چند روز اضافه شده ) رو کسر کنیم و حاصل رو به امتیاز فعلی که هر کاربر داره اضافه کنیم میشه امتیاز کلی که خواهد داشت
البته از اونجایی که صفحه آخر تعداد از 25 کمتره باید تعداد کسری رو کم کنیم که دقیق دقیق در بیاد
بچه مثبت
به علیرضا گفتم اگر ممکن باشه ستون مربوطه در دیتابیس رو به آخرین بک آپ برگردونه اگر نشد باید همین کارو که گفتی انجام بدیم. البته استثنائاتی هم وجود داره
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
علیرضا
jaj,
مرسی از فکر بکرت
بچه مثبت, تعداد امتیازها قابل نمایش هست. فکر کنم تو همون پنجره ویرایش کاربر یا پاپ آپ مشخصات کاربر بیاریم بهتر باشه.
دلشاد
تقریبا درست درمیادمثلا مال من
273 صفحه ضرب بر 25 بعلاوه امتیاز مونده 959 = 7784 یعنی تقریبا 300 تا از امتیازات قبلیم کم مییاد
gilas
دست شما درد نکنه بابت زحمات
SaMaN TaJ
آقا بی زحمت مال ما هم لایت کنین
یه 4 5 میلیونی امتیاز داشتم ولی نیستش
♥Rose♥
با روشی که آقا جلال گفتن شد 333 و طبق گفته داداش بهروز 300 تا هم کم میاد
روش جالبی بود آفرین استاد
آقا امین مگه نگفتی مال همه رو میدونی، خب بوگو دیگه
ژنرال
حاج جاج جان
zrnznn
در مورد من که کاملاً درست بود
.
.
.
گفته جناب ژنرال رو کاملاً تصدیق میکنم
♥Rose♥
جناب ژنرال که حرف خاصی نزده فقط گفته جاج جان
zrnznn
عزیزم منظورم همون تشویقشه
علیرضا
البته با روشی هم که آقا جلال گفته بودند هم کاملا همخوانی داره رقم بدست اومده می تونید امتحان کنید.
چنانچه اعتراضی به عددهای قرمز رنگی که نوشته شده موجود نیست همونها رو اضافه کنیم به حساب کاربریتون.
♥Rose♥
شوخی کردم توروخدا ناراحت نشو
1536
دست شما درد نکنه، ممنون از تمامی زحماتتون
ولی برای من خیلی کمتر از این بود تقریبا زیر 700 بود
zrnznn
بابا فاطمه این عددی که اقا علیرضا نوشته چمع میشه با اون عددی که علامت منفی داره و الان محبوبیتته....منفی با مثبت دست به یکی میدن و امتیازت میشه همونی که خودت میگی کمتر از 700 بود دیگه....
الان من کاملاً شیر فهم شیر فهم شدم ...هر کی خواست نحوه برگشت امتیازشو با مثال براش توضیح بدم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→