اینم از سبد من تا اونجایی که یادم مییاد بالای 8000 بود حالا شده 950 من موندم حقوقمونو به موقع نمیدید عیدی امسال هم ندادید یارانه ندادید پاداش ندادید حالا این شما و اینم سبد خالی بنده ▧ تصویر در دسترس نیست
به به بلاخره سايت درست شد، از پشت زمينه روشنش خيلي خوشم اومد؛ اون قبليه خيلي تلخ و تيره بود، دستت درد نكنه مدير خان
راستي من امتازاتمو يادم نمياد چند بود از بس زياد بود حسابش از دستم در رفته، به خاطر همين اين ابر كمپرسي رو با خودم اوردم يه وقت چيزي از امتيازاتم جا نمونه
سلام علیرضا جان حالت چطوره برادر ؟ ای بابا دلت خوش داداش !!! تورم ، بیکاری ، بی پولی جامعه ایران را فرا گرفته ... شما میگید که ما امتیازمون چند بوده و چقدر می شود !!! ولش کن داداش به جای اینها مطالبی را در سایت بگذارید که حداقل کمکی به وضعیت جامعه بکند . باز از زحمات شما تقدیر و تشکر می کنم.
علیرضا پسرم یه توجه بنموووووووو همینایی که الان داریم ، ننه فقط کافیه منفیشو برداری مثبتش کنی توجه نمودی ننه، فقط یه خط عمودی بزار رو این افقیه Life Dream, ببین این چی آورده
جناب علیرضا خان : از اینکه دارین اشکالات سایت رو بر طرف میکنید بسیار سپاسگزاریم ، امیدواریم که هر چه زودتر بتونیم نوشتارهایمان را بفرستیم ، ما فقط هدفمان اینه که چیزهای مفیدی را در اختیار دوستان قرار دهیم از امتیاز ممتییاز هم چیزی سر در نمیاریم و دنبالشم نیستیم ، بوش مال ما ، امتیازش مال شما . از همگی دوستان دست اندر کار بسیار سپاسگزارم .
دلشاد
اینم از سبد من تا اونجایی که یادم مییاد بالای 8000 بود حالا شده 950 من موندم حقوقمونو به موقع نمیدید عیدی امسال هم ندادید یارانه ندادید پاداش ندادید حالا این شما و اینم سبد خالی بنده
▧ تصویر در دسترس نیست
Life Dream
به به بلاخره سايت درست شد، از پشت زمينه روشنش خيلي خوشم اومد؛ اون قبليه خيلي تلخ و تيره بود، دستت درد نكنه مدير خان
راستي من امتازاتمو يادم نمياد چند بود از بس زياد بود حسابش از دستم در رفته، به خاطر همين اين ابر كمپرسي رو با خودم اوردم يه وقت چيزي از امتيازاتم جا نمونه
sadra
سلام علیرضا جان
حالت چطوره برادر ؟
ای بابا دلت خوش داداش !!! تورم ، بیکاری ، بی پولی جامعه ایران را فرا گرفته ... شما میگید که ما امتیازمون چند بوده و چقدر می شود !!! ولش کن داداش به جای اینها مطالبی را در سایت بگذارید که حداقل کمکی به وضعیت جامعه بکند . باز از زحمات شما تقدیر و تشکر می کنم.
♥Rose♥
سبد کالا یادت رفت قارداش
علیرضا پسرم یه توجه بنموووووووو
همینایی که الان داریم ، ننه فقط کافیه منفیشو برداری مثبتش کنی
توجه نمودی ننه، فقط یه خط عمودی بزار رو این افقیه
Life Dream,
ببین این چی آورده
Life Dream
امتيازاتم بالاي 4000 بود فكر كنم، شايدم بالاي 3700 يادم نمياد والا، ولي كمپرسي رو لازم داره كه
♥Rose♥
برات زنبیل اضافه قرض بیگیرم
Cyrus66
سلام عرض شد ...
آقا اگه شد یه چند تا امتیاز مفتی هم به مناسبت درست شدن سایت به ما بدبد ممنون میشیم ها !
دلشاد
داداش یه سوال این محبوبيت کاربران کجا رفتن من هوارتا محبوبيت کاربر داشتم الان شده یکی
pAshMak
چندامتیاز داشتم فکرکنم حدود 770 یا760 بود.تازه کارم دیگه چه کنم
▧ تصویر در دسترس نیست
♥Rose♥
قارداش، محبوبیت مگه همون امتیازات نیست ؟
دلشاد
یوخ بابا او آیری بیشیدی
lion1360
علیرضا,
سلام داش علیرضا
خسته نباشید آقا،من امتیازم یادم نیست ولی رده فیلسوف سایت شده بودم که این مشکل برای سایت پیش اومد
بازم تشکر میکنم از زحماتون
levrone
سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان و دستندرکاران اصلاح سایت.
تنها
سلام جناب مدیر...فکر میکنم امتیاز هام نزدیک 1700تا بود اگر اشتباه نکنم
♥Rose♥
قارداش اینو دیگه نمیدونم چی میشه
نمایش یا پنهان متن
آقا حالا که خوب فکر میکنم میبینم مال من به اندازه بچه مثبت بوده البته ی 10، 20 تایی کمترmz56mz
من هيچى نمى خوام فقط دستتون طلااااااااا
پرهام
یادش بخیر تو دوران دبیرستان دفتر نمره معلممون رو بچه ها برداشته بودن
بابک
جناب علیرضا خان : از اینکه دارین اشکالات سایت رو بر طرف میکنید بسیار سپاسگزاریم ، امیدواریم که هر چه زودتر بتونیم نوشتارهایمان را بفرستیم ، ما فقط هدفمان اینه که چیزهای مفیدی را در اختیار دوستان قرار دهیم از امتیاز ممتییاز هم چیزی سر در نمیاریم و دنبالشم نیستیم ، بوش مال ما ، امتیازش مال شما .
از همگی دوستان دست اندر کار بسیار سپاسگزارم .
arash52
خدا به همه جات برکت بده علیرضا جون
من امتیازم 6033 یا 6133 یا 6233 بود شما روندش کن بزن 10000 . قیمت همکار حساب کردم
mojde
اینجانب امتیازهایم را میخواهم
هم اکنون و با در نظر گرفتن اسکونت آن
م.م از تهران
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→