آقا امین مگه نگفتی مال همه رو میدونی، خب بوگو دیگه
با توجه به صفحه محبوبیتها گفتم دیگه! البته گفتم استثنائاتی هم وجود داره! چون صفحات اولیه محبوبیت برخی از کاربران وجود نداره. مثل آقاجون آرش 52
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
علیرضا قارداش یرورمویاسان فکر کنم یه خورده کمه آخه من تموم بودم لطفا در صفحه اصلی کد وارد شدن به جعبه موزیک رو فعال کنید راستی سفر خوش بگذره و از دیدار ایران و آرژانتین واسه ما دست تکون بدید
چنانچه اعتراضی به عددهای قرمز رنگی که نوشته شده موجود نیست همونها رو اضافه کنیم به حساب کاربریتون.
اعداد قرمز به حساب کاربران واریز شد. چنانچه اعتراضی وجود دارد اعلام کنید
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بگین تعداد محبوبیت (مثبتها) و یا امتیازاتتون حدوداً چقدر بود
پس چرا من دوباره هزار و هفتصد و خورده ای منفی هستم؟
چون جز استثنائاتی استثنائاً صفحات اولیه مربوط به محبوبیتت در سایت نیست. با توجه به صفحات ذخیره شده در سایت http://web.archive.org تونستم به عدد محبوبیت شما و برخی دوستان دسترسی پیدا کنم و امتیازات رو اصلاح کنم.
استثنائاً صفحات اولیه مربوط به محبوبیتت در سایت نیست. با توجه به صفحات ذخیره شده در سایت http://web.archive.org تونستم به عدد محبوبیت شما و برخی دوستان دسترسی پیدا کنم و امتیازات رو اصلاح کنم.
نقل قول: دلشاد
آقا چرا به اعنراضاتم رسیدگی نمیکنید من بالای 7000 بودم فکر کنم حقوقای آخریم ریزش کرده
تعداد امتیازاتی که هنوز درست نشده مربوط هست به ضریب آخرین حضور در سایت. (forum_last) که یک ستون در جدول کاربران هست و به عنوان ضریبی در امتیازات کاربری محسابه میشد از بعد از اون جریان آپدیت نمیشه و به خاطر همین مقداری از امتیاز ها رو کمتر از اون حد نشون میده. عدد محبوبیت چون از روی دیتابیس حساب شده من فکر می کنم درست باشه ولی این ضریب آخرین حضور قطعا محاسبه نشده و کمتر از مقدار نرمال نشون میده.
دو جا از سایت خراب بودن این مورد رو تایید می کنن. صفحه اصلی انجمن تصویر آخرین کاربران وارد شده به انجمن و پایین همون صفحه آخرین حضور شما در انجمن که سال 1348 رو نشون میده
سعی می کنم علت این موضوع رو یافته و به زودی اشکالش رو برطرف کنم.
♥Rose♥
اوکــــــــــــی راست میگی ، اصلاً حواسم نبود
مرسی که یادآوری کردی
jaj
علیرضا
خوب من فردا و پس فردا تاااااااا یکشنبه نیستم در خدمتتون
ولی خوشحالم که با کمک و همفکری شما این تاپیکو به یک جایی رسوندیم قبل از رفتن
پس تا یکشنبه خوش باشید و به امید پیروزی ایران در بازی بعدی که دیگه اسم حریفشو نمیارم...
نمایش یا پنهان متن
راستی این آرژانتین هم بعد از اسپانیا و برزیل حذف بشه من دیگه کاملا خوشحال مبشم کاملابچه مثبت
البته گفتم استثنائاتی هم وجود داره! چون صفحات اولیه محبوبیت برخی از کاربران وجود نداره. مثل آقاجون آرش 52
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
اوکی
خب همونایی رو که وجود داره رو بزارین
فکر کنم دقیق تر باشه، نه ؟
arash52
من بوف بوف سوم شده بودم
دلشاد
علیرضا قارداش یرورمویاسان
فکر کنم یه خورده کمه آخه من تموم بودم
لطفا در صفحه اصلی کد وارد شدن به جعبه موزیک رو فعال کنید
راستی سفر خوش بگذره و از دیدار ایران و آرژانتین واسه ما دست تکون بدید
بچه مثبت
چنانچه اعتراضی وجود دارد اعلام کنید
دلشاد
♥Rose♥
lion1360
داش امین خسته نباشید
من چرا از رده فیلسوف شدم استاد،یک رده تنزل درجه چرا پیدا کردم
بچه مثبت
♥Rose♥
hadi04
aac198000
من طبق معمول دیر رسیدم
مدیران کمک من با عرق جمیل و درجه یک این امتیازات را جمع کردم
قابل شماراهم نداره 3560اگر ریزش را درست یادم باشه
aac198000
aac198000
بچه مثبت
استثنائاً صفحات اولیه مربوط به محبوبیتت در سایت نیست. با توجه به صفحات ذخیره شده در سایت http://web.archive.org تونستم به عدد محبوبیت شما و برخی دوستان دسترسی پیدا کنم و امتیازات رو اصلاح کنم.
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
آقا چرا به اعنراضاتم رسیدگی نمیکنید من بالای 7000 بودم فکر کنم حقوقای آخریم ریزش کرده
علیرضا
تعداد امتیازاتی که هنوز درست نشده مربوط هست به ضریب آخرین حضور در سایت.
(forum_last) که یک ستون در جدول کاربران هست و به عنوان ضریبی در امتیازات کاربری محسابه میشد از بعد از اون جریان آپدیت نمیشه و به خاطر همین مقداری از امتیاز ها رو کمتر از اون حد نشون میده.
عدد محبوبیت چون از روی دیتابیس حساب شده من فکر می کنم درست باشه ولی این ضریب آخرین حضور قطعا محاسبه نشده و کمتر از مقدار نرمال نشون میده.
دو جا از سایت خراب بودن این مورد رو تایید می کنن. صفحه اصلی انجمن تصویر آخرین کاربران وارد شده به انجمن
و پایین همون صفحه آخرین حضور شما در انجمن که سال 1348 رو نشون میده
سعی می کنم علت این موضوع رو یافته و به زودی اشکالش رو برطرف کنم.
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→