₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » دعوت به چالش ✚ تف تو شانس شاپری، تشکر ممنون
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » دعوت به چالش ✚ تف تو شانس شاپری، تشکر ممنون
1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 11

بدون عکس

دعوت به چالش ✚ تف تو شانس شاپری، تشکر ممنون

4785 بازدید، 214 پست، نویسنده: بچه مثبت

• هاچو هاچو

چقدر حس خوبیه دوستان دوباره دور هم جمع شدن 369 اشک توی چشای آدم جمع میشه :79:
    این قسمت دوم اسم تاپیک ایده کی بوده؟؟عجب اسم با مسمایی!!خیلی آدم زیرکی بوده این هاچو :4:

نقل قول: تنها
    چالش چهارم هاچو هاچو

مچاله میشویم 852
    منم دو نفر رو مچاله میکنم :
    بهونه و عمو خان ali41 بود به گمونم.. 403

9 سپاس: بچه مثبت، نخبه، mz56mz، mojde، KuRoSh، بندری، garfild، Holtek، 313-KaMiKaZe

• بچه مثبت

نزدیک ولنتاین بود با آقاجون آرش رفتیم کتاب گرفتیم برای جوایز سالگرد بوف بوفی تصویر در دسترس نیست
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    9 سپاس: هاچو هاچو، نخبه، mz56mz، mojde، KuRoSh، بندری، garfild، Holtek، 313-KaMiKaZe

• hadi04

سردار عشق
    الهام
    چکاوک
    نیوتیش آتیشپاره (غزاله)
    هیفا
    مد
    دو کله
    بچه تهرون
    بلو استار
    مهتاب
    یسنا
    ستاره نخبه
    ... هی یادش بخیر

9 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، نخبه، mz56mz، mojde، KuRoSh، بندری، Holtek، 313-KaMiKaZe

• carlos

نقل قول: نخبه
    چقد دلم تنگ شدهههههههههههههههههههه الان که اسمها رو میبینم یاد روزهای خوش قدیم می افتم

یه دوست داشتی به نام ستاره . اینم گفتم که بیشتر دلت تنگ بشه :4:
    بعدش گفتی گم شده
    راستی پیدا شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

9 سپاس: بچه مثبت، نخبه، mz56mz، mojde، KuRoSh، بندری، garfild، Holtek، 313-KaMiKaZe

• sib

یکی دیگه هم بود
    Aliiiiiii

10 سپاس: بچه مثبت، hadi04، نخبه، mz56mz، mojde، KuRoSh، بندری، garfild، Holtek، 313-KaMiKaZe

• هاچو هاچو

یاد صنم هم بخیر 208
    چقدر روزای خوبی بود..آرزو دارم دوباره برگردم به اون روزا غم نداشتیم به مولا اگه هم داشتیم کنار هم فراموشش میکردیم.. 668

12 سپاس: hadi04، بچه مثبت، baron jon، نخبه، mz56mz، mojde، KuRoSh، دلشاد، تنها، بندری، garfild، 313-KaMiKaZe

• تنها

چالش ششم soheyla
    12 سپاس: hadi04، carlos، بچه مثبت، baron jon، نخبه، mz56mz، mojde، KuRoSh، دلشاد، بندری، garfild، 313-KaMiKaZe

• hadi04

هاچو هاچو,
    sanam :44:

11 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، نخبه، mz56mz، mojde، KuRoSh، تنها، دلشاد، بندری، garfild، 313-KaMiKaZe

• بچه مثبت

نقل قول: تنها
    چالش ششم
    همین فرمون برین قهرمانین تصویر در دسترس نیست

10 سپاس: carlos، نخبه، mz56mz، mojde، KuRoSh، تنها، دلشاد، بندری، garfild، 313-KaMiKaZe

• هاچو هاچو

تاپیک سوتی های نخبه پررو و سوتی های ناب دیااکو فراموشم نمیشه :4:
    راستی arash52 کو؟؟

10 سپاس: بچه مثبت، نخبه، mz56mz، mojde، KuRoSh، تنها، دلشاد، بندری، garfild، 313-KaMiKaZe

• بچه مثبت

هاچو هاچو,
    بیخود قرمز نکن اسامی رو تا دوتای اول نیان بقیه ثبت نمیشه :4:
    هستی و دانیال و بوسه عزیز هم جاشون خالیه :65:

11 سپاس: هاچو هاچو، carlos، نخبه، mz56mz، mojde، KuRoSh، تنها، دلشاد، بندری، garfild، 313-KaMiKaZe

• هاچو هاچو

نقل قول: بچه مثبت
    بیخود قرمز نکن اسامی رو تا دوتای اول نیان بقیه ثبت نمیشه :4:

اِ کی اینارو قرمز کرد؟؟؟ 451 :4:

یه خاطره از محل خدمتم بگم یکم هوا عوض بشه ؟؟ :bahone:
    نمایش یا پنهان متنیادم رفت 443

نمایش یا پنهان متنخب اونجایی که من هستم مورد ارتباط نا مشروب و ازین کثافت کاریا زیاد میاد..یه روز یه دختره اومد گفتم بفرمایی امرتون چیه؟؟بدون هیچ مقدمه ای گفت 6 نفر بهم تجاوز کردن 866
    منم بی مقدمه گفتم بکنش 7 تا :bahone:

نمایش یا پنهان متنالبته توی دلم گفتم :103:
    ولی جدی همچین با افتخار میگفت شش نفر انگار رکورد گینسو زده :83:

12 سپاس: بچه مثبت، carlos، نخبه، mz56mz، mojde، zrnznn، KuRoSh، تنها، دلشاد، بندری، garfild، 313-KaMiKaZe

• نخبه

اره علی
    ستاره پیدا شد
    اخرین خبری که ازش داشتم دانشجوی کیش شده بود گویا
    یا طرحش اونجا بود یه همچین چیزی

11 سپاس: mz56mz، mojde، KuRoSh، بچه مثبت، carlos، تنها، دلشاد، بندری، هاچو هاچو، garfild، 313-KaMiKaZe

• gilas

:78:
    به زودی میام :4:

11 سپاس: mz56mz، mojde، KuRoSh، بچه مثبت، carlos، تنها، دلشاد، بندری، هاچو هاچو، garfild، 313-KaMiKaZe

• gilas

:78:
    به زودی میام :4:

9 سپاس: mz56mz، mojde، KuRoSh، بچه مثبت، تنها، دلشاد، بندری، garfild، 313-KaMiKaZe

• mz56mz

hadi04,
    به به كاكو جان قنارى لوپه گلم

چالش ششم محمد گلكسى

اول: مستانه :90:
    دوم :مژده :8:
    سوم : هادى٠٤ :46:
    چهارم : كارلوس :46:
    پنجم : سامان كلانتر ........
    ششم : گلكسي .........

10 سپاس: mojde، KuRoSh، بچه مثبت، carlos، تنها، دلشاد، بندری، garfild، 313-KaMiKaZe، مستانه

• arash52

سلااااااااااااااااام :8:

چه طرح جالبی
    فقط یک کم خزش کردین :3:
    قانون تاپیک میگه 2 نفر رو به چالش دعوت کنین نه ده نفر :4:

من هم علیرضا و بهروز مشهدی levrone را به چالش دعوت میکنم :buff:

13 سپاس: mz56mz، mojde، KuRoSh، بچه مثبت، نخبه، تنها، دلشاد، بندری، علیرضا، هاچو هاچو، garfild، 313-KaMiKaZe، مستانه

• ♥Rose♥

سلام به همگی
    تشکر میکنم از همه دوستانی که به یاد بنده بودن :46:
    مگه اینکه مسابقه ای برگزار بشه تا کسی یاد ما بیفته :10:
    ممنون نجمه جان :46: اومدم تا غافلگیرت کنم

دو نفر بودن که خیلی با محبت بودن و همون اوایل که اکثریت یه فکرایی در مورد من داشتن :3: این دو نفر صمیمیتشون یه طور خاص بود :65:
    فرزانه و اهورا کوئین

خیلی ها هستن که جاشون واقعا خالیه مثل مجیدآرت که اولین خوشامد رو بهم گفت، مامان مریم، امیر سرپنت، مهدی یره هم رفت سربازی و قاطی مرغا شد، عمو محمود، حورا خانم، آقای آرش 52، آقای beh که محتوای تاپیک ها براشون خیلی مهم بود، پرهام، ساناز خانم، دیااکو، مهسا جون، پری سا، بوسه، کسری و ...

عمو محمود 18 مرداد امسال را به یاد 18 مرداد 92 گرامی داشتم، روز خوبی بود :46:

یه چیزی: این موضوع، چالشش کوجاشه ؟! من هر چی نگریستم و تفکر کردم چالششو پیدا ننمودم!!! :4:

12 سپاس: mojde، zrnznn، KuRoSh، mz56mz، بچه مثبت، نخبه، تنها، دلشاد، بندری، هاچو هاچو، garfild، 313-KaMiKaZe

• mojde

[quote=هاچو هاچو]البته توی دلم گفتم
    ولی جدی همچین با افتخار میگفت شش نفر انگار رکورد گینسو زده [/quo
    خفه نشی هاچو :23:

9 سپاس: KuRoSh، mz56mz، بچه مثبت، تنها، دلشاد، بندری، هاچو هاچو، garfild، 313-KaMiKaZe

• mojde

میشه تاپیکو همینجا نهید یا بایدبریم تاپیک جدید بنهیم :4:
    9 سپاس: KuRoSh، mz56mz، بچه مثبت، تنها، دلشاد، بندری، garfild، 313-KaMiKaZe، مستانه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: