چقدر حس خوبیه دوستان دوباره دور هم جمع شدن اشک توی چشای آدم جمع میشه این قسمت دوم اسم تاپیک ایده کی بوده؟؟عجب اسم با مسمایی!!خیلی آدم زیرکی بوده این هاچو
نقل قول: تنها
چالش چهارم هاچو هاچو
مچاله میشویم منم دو نفر رو مچاله میکنم : بهونه و عمو خان ali41 بود به گمونم..
نزدیک ولنتاین بود با آقاجون آرش رفتیم کتاب گرفتیم برای جوایز سالگرد بوف بوفی ▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو, بیخود قرمز نکن اسامی رو تا دوتای اول نیان بقیه ثبت نمیشه هستی و دانیال و بوسه عزیز هم جاشون خالیه
بیخود قرمز نکن اسامی رو تا دوتای اول نیان بقیه ثبت نمیشه
اِ کی اینارو قرمز کرد؟؟؟
یه خاطره از محل خدمتم بگم یکم هوا عوض بشه ؟؟ نمایش یا پنهان متنیادم رفت نمایش یا پنهان متنخب اونجایی که من هستم مورد ارتباط نا مشروب و ازین کثافت کاریا زیاد میاد..یه روز یه دختره اومد گفتم بفرمایی امرتون چیه؟؟بدون هیچ مقدمه ای گفت 6 نفر بهم تجاوز کردن منم بی مقدمه گفتم بکنش 7 تا نمایش یا پنهان متنالبته توی دلم گفتم ولی جدی همچین با افتخار میگفت شش نفر انگار رکورد گینسو زده
سلام به همگی تشکر میکنم از همه دوستانی که به یاد بنده بودن مگه اینکه مسابقه ای برگزار بشه تا کسی یاد ما بیفته ممنون نجمه جان اومدم تا غافلگیرت کنم
دو نفر بودن که خیلی با محبت بودن و همون اوایل که اکثریت یه فکرایی در مورد من داشتن این دو نفر صمیمیتشون یه طور خاص بود فرزانه و اهورا کوئین
خیلی ها هستن که جاشون واقعا خالیه مثل مجیدآرت که اولین خوشامد رو بهم گفت، مامان مریم، امیر سرپنت، مهدی یره هم رفت سربازی و قاطی مرغا شد، عمو محمود، حورا خانم، آقای آرش 52، آقای beh که محتوای تاپیک ها براشون خیلی مهم بود، پرهام، ساناز خانم، دیااکو، مهسا جون، پری سا، بوسه، کسری و ...
عمو محمود 18 مرداد امسال را به یاد 18 مرداد 92 گرامی داشتم، روز خوبی بود
یه چیزی: این موضوع، چالشش کوجاشه ؟! من هر چی نگریستم و تفکر کردم چالششو پیدا ننمودم!!!
هاچو هاچو
این قسمت دوم اسم تاپیک ایده کی بوده؟؟عجب اسم با مسمایی!!خیلی آدم زیرکی بوده این هاچو
مچاله میشویم
منم دو نفر رو مچاله میکنم :
بهونه و عمو خان ali41 بود به گمونم..
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
hadi04
الهام
چکاوک
نیوتیش آتیشپاره (غزاله)
هیفا
مد
دو کله
بچه تهرون
بلو استار
مهتاب
یسنا
ستاره نخبه
... هی یادش بخیر
carlos
یه دوست داشتی به نام ستاره . اینم گفتم که بیشتر دلت تنگ بشه
بعدش گفتی گم شده
راستی پیدا شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sib
Aliiiiiii
هاچو هاچو
چقدر روزای خوبی بود..آرزو دارم دوباره برگردم به اون روزا غم نداشتیم به مولا اگه هم داشتیم کنار هم فراموشش میکردیم..
تنها
hadi04
sanam
بچه مثبت
هاچو هاچو
راستی arash52 کو؟؟
بچه مثبت
بیخود قرمز نکن اسامی رو تا دوتای اول نیان بقیه ثبت نمیشه
هستی و دانیال و بوسه عزیز هم جاشون خالیه
هاچو هاچو
اِ کی اینارو قرمز کرد؟؟؟
یه خاطره از محل خدمتم بگم یکم هوا عوض بشه ؟؟
نمایش یا پنهان متن
یادم رفتنمایش یا پنهان متن
خب اونجایی که من هستم مورد ارتباط نا مشروب و ازین کثافت کاریا زیاد میاد..یه روز یه دختره اومد گفتم بفرمایی امرتون چیه؟؟بدون هیچ مقدمه ای گفت 6 نفر بهم تجاوز کردنمنم بی مقدمه گفتم بکنش 7 تا
نمایش یا پنهان متن
البته توی دلم گفتمولی جدی همچین با افتخار میگفت شش نفر انگار رکورد گینسو زده
نخبه
ستاره پیدا شد
اخرین خبری که ازش داشتم دانشجوی کیش شده بود گویا
یا طرحش اونجا بود یه همچین چیزی
gilas
به زودی میام
gilas
به زودی میام
mz56mz
به به كاكو جان قنارى لوپه گلم
چالش ششم محمد گلكسى
اول: مستانه
دوم :مژده
سوم : هادى٠٤
چهارم : كارلوس
پنجم : سامان كلانتر ........
ششم : گلكسي .........
arash52
چه طرح جالبی
فقط یک کم خزش کردین
قانون تاپیک میگه 2 نفر رو به چالش دعوت کنین نه ده نفر
من هم علیرضا و بهروز مشهدی levrone را به چالش دعوت میکنم
♥Rose♥
تشکر میکنم از همه دوستانی که به یاد بنده بودن
مگه اینکه مسابقه ای برگزار بشه تا کسی یاد ما بیفته
ممنون نجمه جان
دو نفر بودن که خیلی با محبت بودن و همون اوایل که اکثریت یه فکرایی در مورد من داشتن
فرزانه و اهورا کوئین
خیلی ها هستن که جاشون واقعا خالیه مثل مجیدآرت که اولین خوشامد رو بهم گفت، مامان مریم، امیر سرپنت، مهدی یره هم رفت سربازی و قاطی مرغا شد، عمو محمود، حورا خانم، آقای آرش 52، آقای beh که محتوای تاپیک ها براشون خیلی مهم بود، پرهام، ساناز خانم، دیااکو، مهسا جون، پری سا، بوسه، کسری و ...
عمو محمود 18 مرداد امسال را به یاد 18 مرداد 92 گرامی داشتم، روز خوبی بود
یه چیزی: این موضوع، چالشش کوجاشه ؟! من هر چی نگریستم و تفکر کردم چالششو پیدا ننمودم!!!
mojde
ولی جدی همچین با افتخار میگفت شش نفر انگار رکورد گینسو زده [/quo
خفه نشی هاچو
mojde
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→