₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ محسن صائب๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ محسن صائب๑۩۞۩๑
1 2 ... 6 7 8 9 10

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ محسن صائب๑۩۞۩๑

759 بازدید، 193 پست، نویسنده: بندری

• محسن صائب

نقل قول: pAshMak
    سلام سلااااااااااام محسن که خستگی ناپذیره مهربونه وقت واسه همه میذاره

ممنون لطف داری . بعضی از سوالها واقعا اموزنده و زیباست
    218-اهل موسیقی هستی ؟اگه آره یه آهنگ که بیانگر احوالات تو باشه بنویس؟

مگه میشه کسی گوش نکنه
    اهنگ خوب زیاد هست ولی یک موسیقی از مختاباد هست که خیلی دوست دارم
    تمنای وصال
    .
    تا کی به تمنای وصال تو یگانه
    .
    در میکده و دیر که جانانه تویی (تو)
    .......................................مقصود من از کعبه و بتخانه تویی تو
    219-چرا آدما زودتر از اونچه که فکرشو میکنیم از همدیگه خسته و دلزده میشن؟

یخورده اش روال طبیعی این دنیاست
    زودی همه چی برامون یک نواخت میشه
    .
    به این خاطر میگن عشق مهمه
    چون عشق قدرتی داره که عاشق و معشوق هر روز نو و تازه میشن
    در عشق
    یکنواختی و کهنه شدن وجود نداره
    .

220-به نظرت به چه چیز این دنیا باید دلخوش کرد؟

به همه چی و هیچی :4:
    یعنی چی؟
    باید نسبت به همه نعمت های خداوند دلخوش و زاضی بود
    و به هیچ کدومش دل نسبت
    ولی کلیش
    دنیا یک اصل کلی داره
    هر جور باهاش رفتار کنی باهات رفتار میکنه

10 سپاس: pAshMak، بندری، بچه مثبت، تنها، ژنرال، zrnznn، garfild، ♥Rose♥، Holtek، gilas

• pAshMak

نقل قول: محسن صائب
    بعضی از سوالها واقعا اموزنده و زیباست

خب خداروشکررررررکه راضی هستی :74:

221-به نظرت در مقابل خیانت دیدن چه عکس العملی باید انجام داد؟سکوت کرد وادامه داد اون رابطه رو یااینکه کلا تموم کردورفت

222-کدوم برهه از زندگیت رو دوست داری .چرا؟چه چیزخاصی داشته که برات ارزشمندشده

223-تصور محسن پاکدامن از تولد و مرگ چیه؟

9 سپاس: بندری، بچه مثبت، تنها، ژنرال، zrnznn، garfild، ♥Rose♥، Holtek، gilas

• pAshMak

بندری :
    قانون صندلی داغ : هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ می‌تواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد
    با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر می‌تواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
    به هر کاربر که 30 سوال از میهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق می‌گیرد.

پارمیس خانوم سوالات شما شده 39 سوال گفتم حواستون باشه

خسروجان ممنون که توضیح دادی عزیز...ولی خب خودت بگواگه نپرسم صندلی سردمیشه :24:

8 سپاس: بندری، بچه مثبت، تنها، ژنرال، zrnznn، garfild، Holtek، gilas

• بندری

خسروجان ممنون که توضیح دادی عزیز...ولی خب خودت بگواگه نپرسم صندلی سردمیشه :24:

در پرسیدن که هیچ ایرادی نیست بپرس .گفتم اگه مثل مهندس دودوتا چارتا می کنی سر امتیاز یوقت امیتزاتو از دست ندی . . ببین مهندس سی تا سوالشو پرسید و رفت تا تو افق محو بشه :4:

224 . فارغ از قوانین حکومتی کشورمون و شرع و اسلام شما برای اسید پاش های اصفهانی چه مجازاتی در نظر می گرفتی که دلت راضی شده ؟
    مثلا منکه طاقت دیدن کشته شدن یه مرغ رو ندارم رو هر کدومشون یه بیست لیتری اسید به صورت مقطعی خالی میکردم تا حسابی زجر بکشند و دردشو بچشند

225 . دست پخت مامان یا خانومتون کدوم رو ترجیح میدین ؟

226 .
    معمو لا حرف زدن های من با جنس مخالف فاقد دید شهوانی هست
    میشه یه ذره بیشتر توضیح بدی یعنی بعضا از دید شهوانی هم بوده ؟ تصویر در دسترس نیست

بندری :
    قانون صندلی داغ : هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ می‌تواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد
    با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر می‌تواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.

9 سپاس: بچه مثبت، تنها، ژنرال، محسن صائب، zrnznn، garfild، ♥Rose♥، Holtek، gilas

• بندری

برا خودم شد 31 سوال
    امین جان حواست باشه 30 تا سوالتو پرسیدی برای چالش بیشتر محسن صائب باید خرج کنی
    :3:

9 سپاس: بچه مثبت، pAshMak، تنها، ژنرال، محسن صائب، zrnznn، garfild، Holtek، gilas

• بچه مثبت

[hide]227. فرض کن انقلاب 57 شکل نمیگرفت وضعیت ایران با وجود حکومت پهلوی در سال 1393 با وضعیت حال حاضر ما چه تقاوت هایی داشت؟

228. شما استفتائی از یکی از مراجع انجام میدی و براساس پاسخ آن عمل میکنی. اگر در اون دنیا مشخص بشه که مرجع پاسخش اشتباه بود به نظرت مقصر خودتی که مرجعت رو به درستی انتخاب نکردی یا جناب مرجع؟

229. اندر شهرما یک مسلمان هست، آن هم ارمنیست! از پک کامل صحبت کردی و گفتی اشتباه از شماست که نمیتونی به تمام دستوراتش عمل کنی. حالا سوال من اینه که برنامه ای که قابلیت اجرا نداشته باشه و هزارو یک جور بشه تفسیرش کرد چه جوری پک کامله؟ اگر کاملترین پک هست چرا ملت هایی که مدعی هستند براساس این پک عمل میکنن وضعشون اینجوریه؟ به نظرت پک اصلی توسط برخی از خدا بی خبران مورد دخل و تصرف واقع نشده؟

نمایش یا پنهان متنپ. نوشت: مسلما این سوال من جواب کاملی داره. من فقط میخوام جواب محسن عزیز رو بدونم. پس لطفا سوء برداشت و سوء استفاده نشه :4:

[/hide]

بندری :

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    10 سپاس: بندری، pAshMak، تنها، ژنرال، محسن صائب، zrnznn، garfild، ♥Rose♥، Holtek، gilas

• بچه مثبت

نقل قول: بندری
    امین جان حواست باشه 30 تا سوالتو پرسیدی برای چالش بیشتر محسن صائب باید خرج کنی :3:
    ممنون خسرو جان :46:
    دارندگی و برازندگی. پولشُ میدم :83:

8 سپاس: بندری، تنها، ژنرال، محسن صائب، garfild، pAshMak، Holtek، gilas

• pAshMak

در پرسیدن که هیچ ایرادی نیست بپرس .گفتم اگه مثل مهندس دودوتا چارتا می کنی سر امتیاز یوقت امیتزاتو از دست ندی . . ببین مهندس سی تا سوالشو پرسید و رفت تا تو افق محو بشه

خداروشاهدمیگیرم اصلااااااااااااا نمیدونستم این جریان امتیاز وتعدادسوالات رو :21:

ولی خب الان هم که فهمیدم فرق نمیکنه...حالا مگه مثلا امتیازاتم بشه صفر یا 2000000

چه تفاوتی میکنه...مهم بودن بین شماهاست که برام ارزش و اهمیت داره :72:

7 سپاس: بندری، تنها، ژنرال، محسن صائب، garfild، Holtek، gilas

• ژنرال

من قبول دارم جائز الخطاء هستم و خوشحال میشم عیوبم رو متوجه بشم

اصلا و ابدا دنبال عیوب جویی حاجی؛ در یکی از پست های قبلی هم گفتم که هیچ قضاوت ارزشی درباره شما ندارم.

هیچ جا نگفتم که اشعار حافظ و سعدی و مولانا و بقیه بی اهمیت یا کم اهمیته.
    بزرگان و عرفا و حکما و شعرا و صلحا :4: هم همه رو تخم چشم من جا دارن، ارتباطش با سوال من چیه؟
    شما در پاسخ بیشتر سوالات و کلا در بحث ها، مخاطب رو حواله میدی به شعر که معمولا هم مبهمه و گاهی بی ربط.
    اینکه من توی حرف هام مرتب، شعر و حدیث نقل استناد، غیر مستقیم دارم به مخاطبم میگم: ببین! حافظ هم همینو گفته! ببین من دارم همون کاری رو میکنم که پیغمبر گفته! ببین آیه قرآن هم تایید میکنه حرف منو! ببین فلان حکیم و عارف هم با من هم عقیده س! این یه جور ترسوندن (ولو ناخواسته) مخاطب نیس؟
    بهتر نیست به جای ارجاع دادن به شعر و حدیث، مستقلا و شفاف نظر خودتو بگی.

نقل قول: محسن صائب
    واقعا در زندگی دنبال کلاه شرعی نبودم چون کاملا این بیت رو قبول دارم
    ما برون را ننگریم و قال را ** ما درون را بنگریم و حال را

وات؟
    من گفتم ارجاع دادن به شعر ارزشی نداره؛ وگرنه توی صحبت های عادی و روزمره که بد نیست.
    مثلا من از سه نفر میپرسم چرا سیب زیاد میخوری؟
    نفر اول در پاسخ شعری درباره سیب میخونه یا حدیثی از پیغمیر(ص) در فوائد سیب نقل میکنه؛
    نفر دوم پاسخ میده من سیب خیلی دوست دارم.
    نفر سوم میگه پزشکم توصیه کرده سیب زیاد بخورم.
    برای من پاسخ های شخص دوم و سوم قابل قبوله اما پاسخ شخص اول نه؛ شخص اول اگر میگفت سیب زیاد میخورم چون خاصیت های زیادی داره، اون وقت قابل قبول بود برای من.
    خیلی از پاسخ های شما شبیه شخص اوله.
    کلاه شرعی سازها هم معمولا جزو دسته اول هستن.
    حالا شاید درباره شما اصطلاح کلاه شرعی ساز خیلی دقیق نباشه؛ میتونم بگم دین رو با تمایلات شخصی خودت هماهنگ کردی و نه بالعکس؛
    اگر خواستی من یک مثال میزنم؛ خودم تمایلی ندارم که این مثالو عنوان کنم.

باز هم تاکید میکنم ابدا دنبال ارزش گذاری اعتقادات و نوع زندگی شما نیستم؛
    فقط چون صندلی داغه :4:

6 سپاس: بندری، محسن صائب، pAshMak، Holtek، تنها، gilas

• محسن صائب

221-به نظرت در مقابل خیانت دیدن چه عکس العملی باید انجام داد؟سکوت کرد وادامه داد اون رابطه رو یااینکه کلا تموم کردورفت

بستگی داره از طرف کی باشه
    من تا حالا مردهای زیادی رو دیدم که خیانت کردند ولی ریشه درصد بالایی از این خیانت ها هوس رانیبوده و کمتر بار عاطفی داشته اکثرشون اگه زنشون بتونه خوب کنترل کنه دست از خیانت بر میدارند و بر میگردند
    ولی در مورد خیانت زن به همسرش
    یخورده قضیه فرق میکنه
    این خیانت ها معمولا بار عاطفی و روحی روانی دارند و معمولا این زنها دیگه نمیتونند با همسرشون به تفاهم برسند
    بهتره مرد جدا بشه
    222-کدوم برهه از زندگیت رو دوست داری .چرا؟چه چیزخاصی داشته که برات ارزشمندشده

تقریبا تمام قسمت هاش به غیر از دوران مدرسه رو دوست دارم (ابتدایی و راهنمایی)
    223-تصور محسن پاکدامن از تولد و مرگ چیه؟

خدا رحمت کنه اموات شما رو یک رفیق پیرمرد داشتم که خیلی نکته سنج بود چند سال قبل فوت کرد
    همیشه میگفت
    اخ مادر جان کاش بله نمیگفتی :4:
    این از تولد
    ولی مرگ
    یخورده ترسناکه مخصوصا برای من
    خسروجان ممنون که توضیح دادی عزیز...ولی خب خودت بگواگه نپرسم صندلی سردمیشه

خسرو جان یک مشتری پرو پا قرص داریم اینم میخوای از ما بگیری :83:
    224 . فارغ از قوانین حکومتی کشورمون و شرع و اسلام شما برای اسید پاش های اصفهانی چه مجازاتی در نظر می گرفتی که دلت راضی شده ؟
    مثلا منکه طاقت دیدن کشته شدن یه مرغ رو ندارم رو هر کدومشون یه بیست لیتری اسید به صورت مقطعی خالی میکردم تا حسابی زجر بکشند و دردشو بچشند

اسید موضوعی هست که نمی کشه فقط زندگی یک انسان رو یکباره تبدیل به جهنم میکنه
    تصورش هم سخته که یک دختر جوان و زیبا یکباره تبدیل به چهره ای وحشتناک بشه
    بنظرم اگه بطرف انسان تیر اندازی بکنند خیلی خیلی بهتره چون در اون صورت یا خوب میشی و یا میمیری
    بنظرم
    حتما و حتما باید در مورد اسید قصاص انجام بشه
    و حتما و حتما این قصاص به اطلاع مردم برسه اینجوری شاید افراد دیونه ای که تصمیم به این کار میگیرند منصرف بشوند
    225 . دست پخت مامان یا خانومتون کدوم رو ترجیح میدین ؟

هردوشون دست پخت خوبی دارند
    ولی هر کدومشون در زمینه ای تبحر دارند
    حاج خانم خورشت قیمه بادمجان خوبی درست میکنه
    و خانم
    مرغ و ماکارونی و سوپ شیر خیلی عالی درست میکنه
    نقل قول: بچه مثبت
    229. اندر شهرما یک مسلمان هست، آن هم ارمنیست! از پک کامل صحبت کردی و گفتی اشتباه از شماست که نمیتونی به تمام دستوراتش عمل کنی. حالا سوال من اینه که برنامه ای که قابلیت اجرا نداشته باشه و هزارو یک جور بشه تفسیرش کرد چه جوری پک کامله؟ اگر کاملترین پک هست چرا ملت هایی که مدعی هستند براساس این پک عمل میکنن وضعشون اینجوریه؟ به نظرت پک اصلی توسط برخی از خدا بی خبران مورد دخل و تصرف واقع نشده؟

همین پک کامل توسط بعضی از افراد به بهترین شکل اجرا شده . پس قابلیت اجرا داره
    وقتی نگاهی به قبل مثلا زمان پدر بزرگ های خودمون هم میکنیم میبینم اجراش توسط اونا خیلی بهتر و کامل تر از زمان ما بوده
    پس یک اشکال اساسی وجود داره که در دوره فعلی حتی دین دارهای ما هم نمیتوانند اونو کامل اجرا کنند
    من نظرم اینکه با ورود کشورهای اسلامی به دوره مدرنیه اونا نتونستند افکار و اندیشه های خودشون رو منطبق با این دوران بازسازی کنند و اینجوری برزخی درست شده که حال و روزمون این شده
    البته این مورد فقط نظر شخصی منه
    میشه یه ذره بیشتر توضیح بدی یعنی بعضا از دید شهوانی هم بوده ؟

این حرف از ادم با تجریه ای مثل شما بعیده :4:
    هر مردی از ابتدایی که میخواد با زنی حتی یک کلام حرف بزنه هدفش مشخصه . کاملا میدونه که الان قصد چیه
    فقط یک حرف و یا سوال عادی هست
    یا در پشت این سوال توری پهن کرده :11:

227. فرض کن انقلاب 57 شکل نمیگرفت وضعیت ایران با وجود حکومت پهلوی در سال 1393 با وضعیت حال حاضر ما چه تقاوت هایی داشت؟

بنظرم در بعضی از زمینه ها بهتر بود
    باز هم بنظرم این مشکلات فعلی در خاورمیانه بوجود نمیامد
    کشور ما یک جورایی شبیه امروز ترکیه میشه البته بنظرم حوزه های علمیه نفوذ بیشتری در عامه مردم نسبت به ترکیه داشتند
    از نظر دمکراسی فکر کنم اوضاع بهتر از الان نبود
    ولی از نظر اقتصادی مطمئن هستم اوضاع بهتر بود
    فاصله طبقاتی مثل الان وجود داشت
    بنظرم اعتقادات عده ای که معتقد به اسلام بودند از مشابه اون ادمها در حال حاضیر بهتر بود
    228. شما استفتائی از یکی از مراجع انجام میدی و براساس پاسخ آن عمل میکنی. اگر در اون دنیا مشخص بشه که مرجع پاسخش اشتباه بود به نظرت مقصر خودتی که مرجعت رو به درستی انتخاب نکردی یا جناب مرجع؟

احکام اصلی مراجع تقریبا یکسان هست . توی بعضی جزییات با هم اختلاف دارند

فکر نکنم در این زمینه به مشکلی بر بخورم
    دارندگی و برازندگی. پولشُ میدم

فقط چون معاون اول هستی اختلاس نکنی
    حتما پولش رو پرداخت کنی
    حرام است اقا جان :83:
    خداروشاهدمیگیرم اصلااااااااااااا نمیدونستم این جریان امتیاز وتعدادسوالات رو

ولی خب الان هم که فهمیدم فرق نمیکنه...حالا مگه مثلا امتیازاتم بشه صفر یا 2000000

چه تفاوتی میکنه...مهم بودن بین شماهاست که برام ارزش و اهمیت داره

اصلا اقا جان خرج این پشمک خانم با من
    فکر کنم بعد از این صندلی داغ میخواد امتیاز به ما برسه
    بزار حالا که رسیده سفره ای پهن بشه همه استفاده کنند
    اقا امین هم از الان مهمون ما :3:
    نقل قول: ژنرال
    بهتر نیست به جای ارجاع دادن به شعر و حدیث، مستقلا و شفاف نظر خودتو بگی.

اقا جان قرار شد نمونه و با جزییات توضیح بدی
    من الان چی بگم
    مثلا شما میگی شعری که من میگم در بعضی مواقع ربطی نداره . از نظر من کاملا مربوطه و من تا الان شعری در جواب سوالی ننوشتم که بنظرم بی ربط به اون سوال باشه
    البته زبان شعر یخورده فهمش سخته
    در مورد حدیث و روایات من معمولا خیلی کم استفاده میکنم
    غیر از دو مورد که در اینجا گفتم که کاملا منبع معتبری داره و کاملا شفاف هم هستند
    باز هم عاجزانه تقاضا دارم که نمونه بگو :3:
    من گفتم ارجاع دادن به شعر ارزشی نداره؛ وگرنه توی صحبت های عادی و روزمره که بد نیست.
    مثلا من از سه نفر میپرسم چرا سیب زیاد میخوری؟
    نفر اول در پاسخ شعری درباره گلابی میخونه یا حدیثی از پیغمیر(ص) در فوائد سیب نقل میکنه؛
    نفر دوم پاسخ میده من سیب خیلی دوست دارم.
    نفر سوم میگه پزشکم توصیه کرده سیب زیاد بخورم.
    برای من پاسخ های شخص دوم و سوم قابل قبوله اما پاسخ شخص اول نه؛ شخص اول اگر میگفت سیب زیاد میخورم چون خاصیت های زیادی داره، اون وقت قابل قبول بود برای من.
    خیلی از پاسخ های شما شبیه شخص اوله.
    کلاه شرعی سازها هم معمولا جزو دسته اول هستن.
    حالا شاید درباره شما اصطلاح کلاه شرعی ساز خیلی دقیق نباشه؛ میتونم بگم دین رو با تمایلات شخصی خودت هماهنگ کردی و نه بالعکس؛

مشکل اساسی منو و نسل شما همین موضوعی هست که شما گفتی
    و خدا خیرت بدهد که با جزئیات کامل توضیح دادی
    .
    نسل من و ما قبل از من اینجوری اعتقادات خودشون رو تفسیر میکنند
    من اعتقاد دارم که احادیث و روایات بزرگان دینی مثل رسول ا... ،و ائمه ، کاملا منطبق بر حقیقت است و درستی و فواید ان از نظر من کاملا اثبات شده هست
    .
    من اصلا کاری به اثبات درستی ان از نظر علمی و حتی عقلی ندارم
    حرف انها در صورتی که روایت و احادیث صحیح باشه کاملا مورد قبول من هستند
    در مورد شعر
    من اشعاری رو که منطبق به روایات و ایات قرانی باشه رو بنا به همان دلایل بالا صحیح میدونم و بر اجرای انها تاکید میکنم

حتما و ازت تشکر میکنم
    باز هم تاکید میکنم ابدا دنبال ارزش گذاری اعتقادات و نوع زندگی شما نیستم؛
    فقط چون صندلی داغه

بزار صندلی داغ تموم بشه میدونم چه بلایی سرت بیارم . حالا که دستم بنده :83:

8 سپاس: بندری، zrnznn، garfild، pAshMak، ♥Rose♥، Holtek، تنها، gilas

• pAshMak

این خیانت ها معمولا بار عاطفی و روحی روانی دارند و معمولا این زنها دیگه نمیتونند با همسرشون به تفاهم برسند
    بهتره مرد جدا بشه

محسن :22: مرده خیانت کرده اونوقت خانمه حق نداره دلخورباشه؟

ای مردسالار :43: بهتره مرده جدا بشه دیگه :13: واقعاااااااااااا که محسن :32:

یخورده ترسناکه مخصوصا برای من

چرا؟ازمرگ میترسی؟ :7:

خسرو جان یک مشتری پرو پا قرص داریم اینم میخوای از ما بگیری

میبینی محسن جان..منم همین روگفتم :19:

اصلا اقا جان خرج این پشمک خانم با من

ممنووووووووووونم ...دست شمادردنکنه راضی به زحمت نیستماااااااا :83: :93:

229-میگن وقتی کسی رو دوس داری باید به خاطر خودش باشه..با تمام نقاط قوت و ضعفش ..
    با دیدن ضعف های طرفت تو رابطه چه حسی بهت دست میده ؟ واقعا تو احساست نسبت به اون تغییری ایجاد نمیشه ؟

230-اگه اشتباه کنی راحت عذرخواهی میکنی یا نه اصلا زیربارنمیری وباید بزورسرنیزه مجبوربه عذرخواهی بکنن تورو؟

231-گفتی هروقت دلت بگیره میری حرم...حالا راستش روبگو موقع دعا کردن اولین کسی
    که میادتوی ذهنت کیه؟اگه بهت بگم التماس دعادارم وبخاطرمن مخصوص بروحرم دعاکن میری؟

8 سپاس: ♥Rose♥، Holtek، بندری، zrnznn، محسن صائب، تنها، garfild، gilas

• ♥Rose♥

خدا کنه دیگه جواب سوالت رو گرفته باشی

حاج محسن ممنون از شعر، لازم نبود ، من در همون جواب اولتون، جواب خودمو گرفته بودم :4:
    منظور من اینکه ستون اصلی خمیه زندگی و یک خانواده بر دوش مرد و چادر و حجاب و محافظ این خانواده زن هست
    هیچ کدام از این دو نباید در جای یکدیگر قرار بگیرند

آهان این شد، قصدم فقط رسیدن به این جمله بود، از اول باید همینو میگفتین :52:
    مسلماً به بهشت و جهنم اعتقاد داری. اسمت رو میذارم محسن صائب1
    فرض کن بهشت و جهنمی در کار نبود. اسمت رو میذارم محسن صائب2

یاد مهدی یره 1 و 2 افتادم :4:
    نقل قول: zrnznn
    مهریه، میزان مهریه که مرد به زن داره و این مرده که باید میزانشو تعیین کنه (این اعقیده شخصیه من در شرایط ایده آله.....نه الان)

این نه تنها عقید شخصی تو هست بلکه اصل موضوع مهریه در اسلام نیز همین هست، میزان مهری که مرد برای همسر آینده اش درنظر میگیرد

غیر سوالهای صیغه ای باقیش رو حرفی ندارم :4:

:83:
    jaj,
    اینارو از کجا میارین؟ :23:

نقل قول: hadi04
    209- نظرت رو بی پرده در خصوص بنده عنایت بفرمایید؟

232- برای بنده هم عنایت بفرمایید ؟
    233- چرا خداوند به خر شاخ نداد ؟ :4:
    234- با عرض پوزش فراوان، نظرتون رو راجع به شکلک زیر بفرمایید ؟
    :19:
    نمایش یا پنهان متن :9:
    تصویر در دسترس نیست نمایش یا پنهان متن
    1140

9 سپاس: hadi04، Holtek، بندری، zrnznn، محسن صائب، تنها، garfild، ژنرال، gilas

• hadi04

ای دوست ای دوست ای دوست *** جور تو از آن کشم که روی تو نکوست
    مرد مومن کجایی؟

زیر سایه شما بسیار گرفتارم خیلی خیلی
    به به چه بوی خوشی امد
    در مورد ازدواج موقت و اینکه من موافق هستند . هم اره هم نه
    اینکه چقدر مردهای سایت رو تشویق میکنم . غیر از دکتر رضا هیچکس
    بحث مفصلی داره سوالت رو کامل بپرس تا توضیح بیشتر ی بدم

235- باشه سوالم رو کاملتر می پرسم: به نظر شما چه کسانی نیازمند ازدواج موقت هستند و یا واجد شرایط هستند هم در مورد خانومها و هم در مورد آقایون توضیح بفرمایید
    236- از اینکه به من نظر لطف داری بسیار سپاسگزارم و ممنون از دیدگاهت مثبتت نسبت به من
    ولی اگر روزی براتون مشخص بشه که من بسیار گنهکار بودم باز هم همین نظر رو نسبت به من دارید؟
    237- یه سوال تخصصی دارم : صیغه از کجا وارد اسلام شد و چرا عده ای از مسلمانان به شدت باهاش مخالفت دارند ؟ (صرفا جهت بالاتر بردن اطلاعات خودم پرسیدم )

8 سپاس: ♥Rose♥، Holtek، بندری، zrnznn، محسن صائب، تنها، garfild، gilas

• محسن صائب

محسن مرده خیانت کرده اونوقت خانمه حق نداره دلخورباشه؟

دلخور که تا اخر عمر زن از دلش نمیره ............. صحبت من چیز دیگه ای بود
    جنس خیانت مرد ها بیشتر بر پایه هوس رانی هست . احتمال برگشت اونا نسبت به خیانت زنها بیشتر است . چون جنس خیانت یک زن نسبت به همسرش بیشتر بر پایه عاطفه و روحی و روانی هست
    چرا؟ازمرگ میترسی؟

خوب خودم که میدونم کی هستم :4:
    خرقه پوشی من از غایت دین داری نیست *** پرده ای بر سر صد عیب نهان پوشیدم
    متوجه این شعر هستی یا توضیح بدم؟
    229-میگن وقتی کسی رو دوس داری باید به خاطر خودش باشه..با تمام نقاط قوت و ضعفش ..
    با دیدن ضعف های طرفت تو رابطه چه حسی بهت دست میده ؟ واقعا تو احساست نسبت به اون تغییری ایجاد نمیشه ؟

منظورت رابطه جنسی هست ؟
    230-اگه اشتباه کنی راحت عذرخواهی میکنی یا نه اصلا زیربارنمیری وباید بزورسرنیزه مجبوربه عذرخواهی بکنن تورو؟

خیلی زود
    من حتی از مهدیار هم بارها عذر خواهی کردم . مثلا بغل کردم و یخوردم محکم بوسش کردم :4: سر وصداش در اومد . زودی معذرت خواهی میکنم و یک بوس یواش :83:
    البته همیشه معذرت خواهی ها با بوس همراه نیست :83:
    231-گفتی هروقت دلت بگیره میری حرم...حالا راستش روبگو موقع دعا کردن اولین کسی
    که میادتوی ذهنت کیه؟اگه بهت بگم التماس دعادارم وبخاطرمن مخصوص بروحرم دعاکن میری؟

سوال خوبی پرسیدی
    ممنون
    اولین دعا اینه
    خدایا همه دختر و پسر ها بخت و روزی و همسر خوبی نصیبشون بشه
    مخصوصا دختر خانمها
    من واقعا دلم براشون میسوزه و براشون دعا میکنم
    دعای بعدی
    خدایا همه زن و شوهرهایی که فرزند ندارند رو خودت فرزند صالح اعطا کن
    .
    برای خودم
    خدایا یک دختر خوب و خوشکل و زیبا و پولدار نصیب من کن :4: معمولا اینجای دعا که میرسم
    هاتفی بهم میگه
    اقا محسن وقت کردی نوشابه بخور یک وقت ترش نکنی :83:

نقل قول: ♥Rose♥
    حاج محسن ممنون از شعر، لازم نبود ، من در همون جواب اولتون، جواب خودمو گرفته بودم

دختر خوب مگه مریضی که شورش میدی :83:
    آهان این شد، قصدم فقط رسیدن به این جمله بود، از اول باید همینو میگفتین
    خدا رو شکر با یکی توی این صندلی داغ به تفاهم رسیدیم
    232- برای بنده هم عنایت بفرمایید ؟

چشم
    233- چرا خداوند به خر شاخ نداد ؟

نمیدونم
    شاید اولش داده ولی از بس خر بوده و به درو دیوار زده شاخش افتاده :83:
    234- با عرض پوزش فراوان، نظرتون رو راجع به شکلک زیر بفرمایید ؟

امان از شما جونها :83:
    یک لحافتی هست که یک مقداری کوچیکه و هوا سرده و دو نفر مجبورند زیرش بخوابند ، چون لحاف اندازشون نیست لرزشون میگیره :23:
    235- باشه سوالم رو کاملتر می پرسم: به نظر شما چه کسانی نیازمند ازدواج موقت هستند و یا واجد شرایط هستند هم در مورد خانومها و هم در مورد آقایون توضیح بفرمایید

خانمها
    بنظرم هر خانمی که مطلقه شد و بنا بدلایلی موقت یا دائم قصد ازدواج دائم نداره بهتره که به ازدواج موقت تن در بده
    الان کلی فحش نثارم میشه :4:
    .
    و اما اقایون
    اگه یکی مثل تو محل کارش توی شهر دیگه ای هست و خانه و خانواده اش شهر دیگه (درست میگم) بهتره توی شهر محل کارش دست به عمل خیر ازدواج موقت بزند .
    خوب گفتم :83:
    236- از اینکه به من نظر لطف داری بسیار سپاسگزارم و ممنون از دیدگاهت مثبتت نسبت به من
    ولی اگر روزی براتون مشخص بشه که من بسیار گنهکار بودم باز هم همین نظر رو نسبت به من دارید؟

بنظرم من تو نرمه شیشه نداری . همین کافیه
    237- یه سوال تخصصی دارم : صیغه از کجا وارد اسلام شد و چرا عده ای از مسلمانان به شدت باهاش مخالفت دارند ؟ (صرفا جهت بالاتر بردن اطلاعات خودم پرسیدم )

اینجوری که من فهمیدم زمانهای قدیم و در میان اعراب ازدواج زیاد میکردند هر کدومشون چند تاز زن داشتند(البته الان هم همینطوره)روایت داریم که در زمان رسول ا... یک نوع از این ازدواجها ،ازدواج موقت بوده .........که در زمان خلیفه دوم این امر نهی شده
    الان در فقه شیعه ازدواج موقت حلاله ولی در بین اهل سنت حرامه

8 سپاس: zrnznn، بندری، تنها، pAshMak، hadi04، garfild، ♥Rose♥، gilas

• بندری

238 . مهریه خانومت چیا کردی ؟

239 . تو کل عمرت سیگار ، مشروب ، قلیون میوه ای ، مخدرات تا حالا کدوم یکی از اینا رو تجربه کردی ؟

به عنوان آخرین سوالم :

240 . با گاز معده توی یک جمع شلوغ که حسابی هم بهت فشار آورده چکار میکنی ولش می کنی یا از اون جمع میری به هر نحوی ؟ :4: :4:

راستی
    سوالم رو با سوال ایندفعه جواب نده :4:

7 سپاس: zrnznn، محسن صائب، تنها، pAshMak، garfild، ♥Rose♥، gilas

• Jeegaram

سلام. :84: منهم دلم خواست سوال بپرسم

241 . باچه افرادی سریعتر ارتباط برقرار میکنید؟

242 . اگه کسی بهتون تهمت بزنه چه عکس العملی نشون میدید ؟

243 . شنیدید که کمال همنشین در انسان اثرمیکنه...میشه توضیح بدید یعنی چی؟

7 سپاس: تنها، pAshMak، Holtek، zrnznn، garfild، ♥Rose♥، gilas

• محسن صائب

238 . مهریه خانومت چیا کردی ؟

85سکه تمام بهار ازادی(خیلی زیاده ، نه)
    239 . تو کل عمرت سیگار ، مشروب ، قلیون میوه ای ، مخدرات تا حالا کدوم یکی از اینا رو تجربه کردی ؟

خدا رو شکر هیچ کدوم
    240 . با گاز معده توی یک جمع شلوغ که حسابی هم بهت فشار آورده چکار میکنی ولش می کنی یا از اون جمع میری به هر نحوی ؟

:4: :4:
    فقط دعا میکنم صداش بلند نباشه :83:

9 سپاس: بندری، بچه مثبت، تنها، pAshMak، Holtek، garfild، ژنرال، ♥Rose♥، gilas

• محسن صائب

نقل قول: Jeegaram
    سلام. منهم دلم خواست سوال بپرسم

سلام بر خانم گل
    امیدوارم خوب و خوش باشی
    باچه افرادی سریعتر ارتباط برقرار میکنید؟

من هر جا که میرم سعی میکنم به همه سلام کنم . اینجوری جو طوری میشه که همون لحظه و یا بعد مدتی جو عوض میشه و دیگران و خود ادم چشمانش زیبا میبینه
    .
    از بین اقایون معمولا با 90 درصدشون میتونم ارتباط برقرار کنم
    از بین خانم ها . معمولا خانمهایی که جلف نباشند و با حیا باشند .
    اگه کسی بهتون تهمت بزنه چه عکس العملی نشون میدید ؟

در چه شرایطی باشه ؟ اگه در جمع دوستانه باشه . معمولا ازش توضیح میخوام و در برابر تهمتش اگه نا حق باشه عکس العمل نشون میدم
    البته اینو بگم بعضی از تهمت ها اگه منصفانه نگاه کنیم همه اش تهمت نیست و در مواردی رگه هایی از حقیقت توش داره که باید نسبت به این موضوعات نگاه منصفانه داشت .
    .
    اما بعضی از ادمها معمولا مریض هستند اینارو هر کاریشون بکنی به همه تهمت میزنند حالا هر کسی به یک جوری مورد ازار قرار میگیره
    با اینا بحث جدل فایده ای نداره و باید به خدا سپردشون
    شنیدید که کمال همنشین در انسان اثرمیکنه...میشه توضیح بدید یعنی چی؟

تا حالا مجلس عروسی رفتی که توش از این دی جی ها هست و داره یک اهنگ بابا کرم میزنه
    اونجا اگه نگاه کنی میبینی تو هم داری اروم یا با دستت یا با پات با اونا همراهی میکنی
    این میشه کمال همنشین که در انسان اثر میکنه :83:
    واقعا محیط و دوست خوب و یا بد ،میتونه تاثیر زیادی در انسان بگذاره

سوال های خوبی پرسیدی
    ممنون

10 سپاس: بندری، بچه مثبت، تنها، pAshMak، Holtek، zrnznn، garfild، ژنرال، ♥Rose♥، gilas

• بچه مثبت

خدا قوت :46:

[hide]و آخرین سوال من:

244. نظرت رو حداقل در 5 خط در مورد عکس زیر و به ویژه این نوع اعتراض بنویس

نمایش یا پنهان متن
    از راست به چپ: حقوق بشر، شریعت و ریحانه جباری
    تصویر در دسترس نیست
    [/hide]

9 سپاس: بندری، محسن صائب، تنها، pAshMak، Holtek، zrnznn، garfild، ♥Rose♥، gilas

• محسن صائب

244. نظرت رو حداقل در 5 خط در مورد عکس زیر و به ویژه این نوع اعتراض بنویس

این یکی واقعا داغ داغ هست
    باز خدا بابات رو بیاموزه سانسورش کردی :3:
    .
    اینو میشه استفاده ابزاری از جسم برای رسیدن به هدف و یا رساندن پیام به دیگران دونست .
    در طول تاریخ هم استفاده شده . حال هر زمانی بصورتی این عمل توسط خانمها انجام شده
    توی ایران ما هم یکجورایی استفاده میشه
    زیاد شنیدیم خانمی با روی خوش نشون دادن به مردها اونا رو سر کیسه کرده و .......
    و امادر این مورد مشخص و اعتراض اونا
    حقوق بشر در ایران مورد اعتراض خیلی هاست . البته در ایران جوابی که میدن اینکه قوانین اسلامی به این صورت هست و اگه شما بر اساس قوانین اسلامی به کشور ما نگاه کنید حقوق بشر در کشور ما کاملا جاری است .
    منظورشون رو از شریعت نفهمیدم
    و اما ریحانه جباری
    قضیه این خانم بیشتر بعد رسانه ای گرفت و چون یک طرف دعوا خانم بود و این خانم حرفش این بود که قاتل نیست و برای حفظ شرافتش دست به این کار زده . بعد اعدام سر و صدای زیادی بر پا شد
    یکی از اعتراضات هم این میتونه باشه
    ولی تمام این اعتراضات نه تنها برای مردم عادی در کشور ما مفید نخواهد بود بلکه عوارضش دقیقا توی چشم همین مردم میره
    چون نه سران حکومت به حرف جهانی گوش میدند ونه دنیا کوتاه میاد اینجوری تنها نتیجه اش تحریم بیشتر مردم کوچه و بازار خواهد بود

10 سپاس: بچه مثبت، تنها، pAshMak، Holtek، zrnznn، بندری، garfild، ژنرال، ♥Rose♥، gilas
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: