₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ محسن صائب๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ محسن صائب๑۩۞۩๑
1 2 3 4 5 ... 9 10

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ محسن صائب๑۩۞۩๑

759 بازدید، 193 پست، نویسنده: بندری

• ♥Rose♥

بالاخره صندلی داغ حاج محسن برگزار شد :4:
    نمایش یا پنهان متنآفرین حاج محسن خیلی مفید و مختصر جواب میدین
    بقول نجمه، فقط شعر ننویسین، مثل اونجا من گفتم خاطره، شعر نوشتین :4:
    نقل قول: محسن صائب
    راستی چی شد
    چرا چند سال ما رو جدا کردند و الان باز کنار هم هستیم

واسه اینکه با هم آمپول بازی نکنند :83: گفتند بزرگ میشوند و عاقل!

شماره سوال پست قبلی 49 و
    50- تا کنون چندتا همسر صیغه ای داشتین ؟ 684
    51- ان شاءالله صاحب فرزند دختر شدین، اسمشو چی میزارین؟

11 سپاس: بندری، Holtek، zrnznn، محسن صائب، بچه مثبت، علیرضا، baron jon، تنها، garfild، ژنرال، gilas

• Holtek

سلام
    به به حاج محسن و صندلي داغ و صد حيف .....
    50 - سوال 50 فاطمه سوال منم هست :4:
    52 - از نظر سني بزرگ تر از خودت تو سايت كيا هستن؟اسم ببر؟

11 سپاس: zrnznn، محسن صائب، بندری، بچه مثبت، علیرضا، baron jon، تنها، garfild، ژنرال، ♥Rose♥، gilas

• zrnznn

نقل قول: zrnznn
    27.چند وقت یک بار میری حرم؟؟؟؟

سوال 27 منو جواب ندادید برادر
    معمولا همین جوره

خیلی جالبه...شما جز اولین پدر و مادرایی هستید که این حرفو تایید کردید
    .
    .
    .
    53. چی میشه که جواب دادن به یه سوال پیچیده میشه؟ (نمیدونم چجوری منظورمو بیان کنم!) چه موقع تو جواب یه سوال در میمونید؟ یا اینکه جوابو میپیچونید و اونطور که سوال کننده میخواد جوابی نمیدید؟؟؟؟

11 سپاس: Holtek، محسن صائب، بندری، بچه مثبت، علیرضا، baron jon، تنها، garfild، ژنرال، ♥Rose♥، gilas

• محسن صائب

نقل قول: تنها
    40 - عجیب ترین اتفاقی که تو شغلتون دیدید چی بوده؟

کاش مینوشتی توی زندگیم
    یکی از رفقا یکباره وضعش خوب شد 30 سالش بود با اینکه همسر داشت یکباره افتاد توی خط زنا و مشروب خوری جوان خوش هیکل و ورزشکاری بود . صبح 3دی دوسال قبل سنگ کوب کرد و فوت کرد . همیشه زندگیش و اخر و عاقبتش برام عبرت انگیز هست
    41 - چه چیزی رو تو دنیا به همه چیز ارجح تره و مهمتر میدونید؟

من دنیا رو یک پک میدونم که باید همه چی درش باشه و در مورد ما ادمهای معمولی به یک اندازه باشه . ولی مهمترین خواسته و ارزوم اینکه اخرو عاقبتم به خیر بگذره و.....
    خدایا چنان کن سرانجام کار *** تو خشنود باشی و ما رستگار
    42 - نظرتون راجع به مرگ چیه؟ازش میترسید؟

راستش مواقعی که حال خوشی بهم دست میده و احساس میکنم که یخورده به معشوق کل نزدیک تر شدم ترسم از مرگ بیشتر میشه . از خود مرگ ترسی ندارم از دنیای بعد و حسابرسی میترسم
    نقل قول: ژنرال
    43. یعنی چی؟ بیشتر توضیح بده؛ مبهمه.

یکی از حافظ میپرسه
    چه خبره انقدر مشروب میخوری .....حافظ میفرماید، تو در ظاهر فقط پیاله و شراب می بینی ولی من با خوردن این شراب(شراب معنوی)و در این پیاله عکس رخ یار و معشوق کل رو میبینم و بعد ادامه میده . ای بیخبر از لذت شرب مدام ما ...... میگه چی بگم هر کسی باید خودش به مرحله ای برسه که متوجه لذت و حظ معنوی ما بشه .........
    محسن جان ...... واقعا سعادتی عظیم هست که به انسان اجازه بدهند مشرف بشود .......
    نقل قول: pAshMak
    45-زندگی حال حاضرت آرزوی بچگی هات بود؟

الان بیشتر از بچگی هام هست اصلا فکر نمیکردم به این مرحله برسم .من در بچگی در خیلی از زمینه ها کمبود و مشکل داشتم
    نقل قول: pAshMak
    46-چراجامعه شناسی خوندی؟

تقریبا مورد علاقه ام هست
    نقل قول: baron jon
    47- تا حالا دروغ گفتین؟بزرگترینش چی بوده ؟

سلام بارون جان
    اره خیلی دروغ گفتم .... نمیدونم منظورت از بزرگترین چی هست ...چقدر بزرگ؟
    نقل قول: baron jon
    48- چقدر نظر بقیه در مورد خودتون براتون مهمه ؟

یک زمانهایی خیلی مهم بود ولی الان در اکثر زمینه ها اصلا برام مهم نیست
    نقل قول: masoud624
    49 . میگن مشهدها یه کمی‌ خورد شیشه دارن تو هم داری

عجب سوالی :83:
    بزار در مورد مشهد توضیحی بدم
    مشهد شهری است که تقریبا مشهدی اصیل درش کمتر از 10 درصده و باقی جمعیت مهاجر هستند مهاجرینی از تمام دنیا که از دو یا سه نسل قبل ساکن اینجا شده اند اینا هر کدومشون فرهنگ خاصی دارند
    واقعا نمیشه در مورد مشهد ومردمانش یک نظر یکسان داد
    نقل قول: ♥Rose♥
    50- تا کنون چندتا همسر صیغه ای داشتین ؟
    خجالت هم خوب چیزیه منو صیغه ای :4:
    نقل قول: ♥Rose♥
    51- ان شاءالله صاحب فرزند دختر شدین، اسمشو چی میزارین؟

ای گفتی و داغ دلم و تازه کردی :8: واقعا مهمترین ارزوم اینکه خدا به همه بی اولاد ها بچه بده و به من هم یک سه قلو دختر بده :4:
    اسمشون رو دیگه میزارم به عهده مادرشون اخه من اسم دوتا پسرم رو گذاشتم

12 سپاس: Holtek، zrnznn، بندری، بچه مثبت، علیرضا، baron jon، تنها، garfild، ماهی، ژنرال، ♥Rose♥، gilas

• محسن صائب

نقل قول: Holtek
    52 - از نظر سني بزرگ تر از خودت تو سايت كيا هستن؟اسم ببر؟

فکر نکنم کسی باشه بازم نمیدونم بنظر شما کسی هست ؟
    پس اینجوری من میشم بابا بزرگ سایت :83:
    مامان بزرگ سایت کیه :4: :7:
    سوال 27 منو جواب ندادید برادر

شرمنده خواهر :24: یادش بخیر یک زمانهایی این خواهر و برادر گفتن چقدر مد بود
    تقریبا هر روز
    53. چی میشه که جواب دادن به یه سوال پیچیده میشه؟ (نمیدونم چجوری منظورمو بیان کنم!) چه موقع تو جواب یه سوال در میمونید؟ یا اینکه جوابو میپیچونید و اونطور که سوال کننده میخواد جوابی نمیدید؟؟؟؟

معمولا در جواب دادن به یک سوال باید مقداری جلو تر رو هم دید ، یعنی بعضی سوالها و جواب هایی که میدیم پشت سرش هزار حرف و حدیث و سوال میاد . اینجاست که بقول معروف باید توی جواب دادن ها تامل کرد
    یک سوال ازت بپرسم
    تو معمولا تو حرف زدن چقدر حرفت رو مزه مزه میکنی ؟ متوجه سوال شدی؟

12 سپاس: Holtek، zrnznn، بندری، بچه مثبت، علیرضا، baron jon، تنها، garfild، ماهی، carlos، ♥Rose♥، gilas

• zrnznn

از خود مرگ ترسی ندارم از دنیای بعد و حسابرسی میترسم

54.سه مورد از همین اعمالی که انجام دادید تو این دنیا و باعث ترسیدنت از حسابرسیشون تو اون دنیا شده رو بگید لطفا.

8 سپاس: بندری، محسن صائب، بچه مثبت، تنها، pAshMak، garfild، ♥Rose♥، gilas

• Holtek

فکر نکنم کسی باشه بازم نمیدونم بنظر شما کسی هست ؟

ياد فيلم هاي جنايي افتادم كه بازپرسه ميگه : شما الان در موقعيتي نيستي كه سوال كني ... فقط بايد جواب بدي :19:
    مامان بزرگ سایت کیه :4: :7:

مامان مريم :3:
    پس اینجوری من میشم بابا بزرگ سایت :83:

هميشه دست بالاي دست زياده :4:
    55- نظرت در مورد صيغه چيه ؟ قبلنا خلاصه توضيح دادي ولي الان كامل توضيح بده ؟
    ویرایش توسط : بندری

11 سپاس: zrnznn، بندری، محسن صائب، بچه مثبت، تنها، pAshMak، garfild، Kishe Mehr، ♥Rose♥، gilas، maryamlondon1

• zrnznn

نقل قول: محسن صائب
    یک سوال ازت بپرسم
    تو معمولا تو حرف زدن چقدر حرفت رو مزه مزه میکنی ؟ متوجه سوال شدی؟

شما الان در موقعيتي نيستي كه سوال كني :16:

نمایش یا پنهان متنآقا رضا ، ایشال..خدا یک در دنیا و صد در آخرت بهت بده :4:

56.چقدر بیت شعر از حفظ دارید؟؟

57. یکی از اخلاقاتون که همیشه باعث شکایت خانمتون میشه تو خونه چیه؟؟

11 سپاس: بندری، محسن صائب، Holtek، بچه مثبت، baron jon، تنها، pAshMak، garfild، ♥Rose♥، gilas، maryamlondon1

• محسن صائب

54.سه مورد از همین اعمالی که انجام دادید تو این دنیا و باعث ترسیدنت از حسابرسیشون تو اون دنیا شده رو بگید لطفا.

اولش حق الناس(این موضوع طیف وسیعی رو شامل میشه ازیک بوق زدن ساده بگیر و تا مسایل مادی )
    2- گناهان زبانی مخصوصا دلی رو شکستن
    3-کم گذاشتن برای پدر و مادر
    ياد فيلم هاي جنايي افتادم كه بازپرسه ميگه : شما الان در موقعيتي نيستي كه سوال كني ... فقط بايد جواب بدي

عجب ادمهای بی رحمی هستید . ها :4:
    54 - نظرت در مورد صيغه چيه ؟ قبلنا خلاصه توضيح دادي ولي الان كامل توضيح بده ؟

خدا قسمت همه ارزو مندانش بکنه :4:
    بنظرم اگه درست اجرا بشه خیلی مفیده . اگه توضیح دیگه ای لازم هست بگو
    شما الان در موقعيتي نيستي كه سوال كني

شما الان در موقعيتي نيستي كه سوال كني

آه کز اهل محبت ، اثری پیدا نیست ** ز آنهمه سوخته جانان ، شرری پیدا نیست :10:
    56.چقدر بیت شعر از حفظ دارید؟؟

تعداد بگم ؟
    57. یکی از اخلاقاتون که همیشه باعث شکایت خانمتون میشه تو خونه چیه؟؟

توجه زیادی به بچه ها ..... همیشه خانمم بهم اشکال میگیره و میگه اینا رو تو لوس میکنی :12:

12 سپاس: zrnznn، Holtek، بندری، بچه مثبت، baron jon، تنها، pAshMak، garfild، ماهی، ♥Rose♥، gilas، maryamlondon1

• zrnznn

آه کز اهل محبت ، اثری پیدا نیست ** ز آنهمه سوخته جانان ، شرری پیدا نیست :10:

دوباره تاکید میکنم! :9: لطفا در جواب من شعر نگید :9:

تعداد بگم ؟

هر طوری دوست دارید جواب بدید...اگر آمارشون رو دارید خوب به تعداد بگید..اگر نه که میتونید با گزینه های : خیلی زیاد/زیاد/.... جواب بدید

58. خانمتون چادریه؟؟؟ اگر دختر می داشتید دخترتون رو چجوری بار میاوردید؟؟ چادری؟؟

59.من اگر من باشم (همون یه کاربری به اسم zrnznn تو بوفی) و بهتون بگم که آقا محسن صائب پول دارید بهم قرض بدید؟؟ تا چه اندازه بهم قرض میدید؟؟؟؟(فرض کنید هیچ سقفی برا نیازم در نظر نگرفتم ...)
    اصلا قرض میدید؟؟؟؟ اگر به عنوان امانت و قرض بگیرم و خودم فراموش کنم بهتون برگردونم آیا به روم خواهید اورد؟؟؟؟ حتی اگر خودتون بهش نیاز داشته باشید؟؟

60. یکی از اخلاقاتون که خانمتون همیشه برا خاطرش تعریفتون رو میکنه؟؟؟

9 سپاس: Holtek، بندری، بچه مثبت، baron jon، تنها، pAshMak، garfild، ♥Rose♥، gilas

• Holtek

بازم سوال صيغه اي :4:
    61. چرا تو مشهد و قم صيغه خيلي خيلي زياده؟
    62 . آيا صيغه ساعتي هم داريم ؟ يعني شرعيه؟

10 سپاس: zrnznn، بندری، بچه مثبت، baron jon، تنها، pAshMak، garfild، ♥Rose♥، ژنرال، gilas

• محسن صائب

دوباره تاکید میکنم! لطفا در جواب من شعر نگید

اقا جان توی قانون که نیامده جواب رو چطوری بدم و چطوری ندم
    حالا که اینجوری شد همه جواب های شما رو با شعر میدم :4:
    هر طوری دوست دارید جواب بدید...اگر آمارشون رو دارید خوب به تعداد بگید..اگر نه که میتونید با گزینه های : خیلی زیاد/زیاد/.... جواب بدید

معمولا شعر هایی رو که حفظ میکنم بیشتر جنبه کاربردی برام داره و یخورده ای هست
    58. خانمتون چادریه؟؟؟ اگر دختر می داشتید دخترتون رو چجوری بار میاوردید؟؟ چادری؟؟

یکبار جواب این سوال رو در خصوصی به یکی از خانم ها دادم و کلی ازم ناراحت شد :4:
    خانم من تو شهر و محلمون و خانواده چادر سرش میکنه وقتی به مکه میریم علاوه به چادر پوشیه هم میزنه توی مسافرت های به شهر های دیگه مانتو میپوشه (البه مانتوش بلند و پوشیده هست و معمولا مقنه سرش میکنه ) کشورهایی که خانمهاشون حجابی ندارند شکیل تر راه میره ولی باز هم با حجاب کامل
    نظر من در مورد حجاب اینکه نباید کاری کرد که در جمعی انگشت نما بشی
    الان توی مشهد اذان میگن برم نماز و برگردم

12 سپاس: zrnznn، بندری، بچه مثبت، Holtek، baron jon، تنها، pAshMak، garfild، ماهی، ♥Rose♥، ژنرال، gilas

• محسن صائب

59.من اگر من باشم (همون یه کاربری به اسم zrnznn تو بوفی) و بهتون بگم که آقا محسن صائب پول دارید بهم قرض بدید؟؟ تا چه اندازه بهم قرض میدید؟؟؟؟(فرض کنید هیچ سقفی برا نیازم در نظر نگرفتم ...)
    اصلا قرض میدید؟؟؟؟ اگر به عنوان امانت و قرض بگیرم و خودم فراموش کنم بهتون برگردونم آیا به روم خواهید اورد؟؟؟؟ حتی اگر خودتون بهش نیاز داشته باشید؟؟

اولا این سوالتون چند تا سواله و باید شماره مجزا داشته باشه :3:
    من با توجه به شناختی که نسبت به شما دارم (نوع تاپیک هاتون و رفتارتون و اینکه ساکن جنوب کشور هستید )بهتون پول قرض میدم البته مبلغش اندک خواهد بود
    قبل از قرض دادن ازتون مدرک محکم میخوام مثل چک و در ان باید تاریخ مشخص حداکثر یکماه ذکر شده باشه
    من اگه خودم نیاز داشته باشم به هیچ عنوان قرض نمیدم
    یک نصیحت
    سعی کن در موارد مالی به دیگران با احتیاط شدید برخورد کنی
    60. یکی از اخلاقاتون که خانمتون همیشه برا خاطرش تعریفتون رو میکنه؟؟؟

اینکه مرد هستم :4:
    61. چرا تو مشهد و قم صيغه خيلي خيلي زياده؟

اینو کی گفته ؟ میشه منبعش رو عنوان کنی؟
    62 . آيا صيغه ساعتي هم داريم ؟ يعني شرعيه؟

اره داریم
    ولی فکرنکنم به مزاج تو سازگار باشه :4: زنی که یائسه باشه میتونه بدون نگه داشتن عده به ازدواج موقت دیگری در بیاد

12 سپاس: بچه مثبت، Holtek، zrnznn، baron jon، بندری، تنها، pAshMak، garfild، ماهی، ♥Rose♥، ژنرال، gilas

• بچه مثبت

شراب(شراب معنوی)

63. شراب معنوی نوع خاصی از شراب است؟؟ یا با توجه به اینکه خورندش کی باشه معنوی میشه؟ فرقش با غیرمعنوی چیه؟ :4:

64. 3 مورد از کارهایی که پنهان از خانم بچه ها انجام میدی نام ببر!

65. چه نعمتهایی در بهشت هست که در این دنیا نیست؟ آیا حلالی در بهشت هست که در این دنیا حرام باشه؟ (لطفاً نگو نمیدونم و بهشت نرفتم و ...! باورت رو بگو)

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    10 سپاس: بندری، Holtek، zrnznn، تنها، pAshMak، garfild، ماهی، ♥Rose♥، ژنرال، gilas

• Holtek

اینو کی گفته ؟ میشه منبعش رو عنوان کنی؟

نمایش یا پنهان متنتو خدمت يه رئيسي داشتم حاج آقا بود ( ملا ) هر هفته ميرفت قم و هر هفته از شناسنامه اش كپي مياورد ميگرفتيم ، بچه ها ميگفتن برا صيغه لازمش ميشه ...

منبعش اينو اون بوده نديدم ولي شنيدم توي حرم بعضي از خانمها از كنارشون كه رد ميشه ميگن صيغه صيغه :1:
    ولی فکرنکنم به مزاج تو سازگار باشه

برا خودم نمي خوام چون اصلا تا بحال بهش فكر هم نكردم ، يكي تعريف كرده بود برام خواستم ببينم صحت داره يا نه ، چون طرف جوون بوده و در نتيجه يائسه هم نبوده .
    خب بريم دوباره سراغ سوالات صيغه اي :4:
    66. جواب سوال 50 رو دقيق نداديد؟ :10:
    67. بنظرتون اونايي كه دائما كارشون صيغه هست ( فقط سرپوش شرعي گذاشتن روي ...) مورد عده رو رعايت مي كنن؟

10 سپاس: بچه مثبت، بندری، zrnznn، تنها، pAshMak، garfild، ماهی، ♥Rose♥، ژنرال، gilas

• محسن صائب

نقل قول: بچه مثبت
    63. شراب معنوی نوع خاصی از شراب است؟؟ یا با توجه به اینکه خورندش کی باشه معنوی میشه؟ فرقش با غیرمعنوی چیه؟

صفا دارد شکست ساغر و پیمانه و توبه *** بیا در مجمع رندان که بشکن بشکن است امشب :4:
    اولا خیلی خوش اومدی
    شکسته نفسی میکنید خودتون اختلاف این دو مورد رو خوب میدونید
    64. 3 مورد از کارهایی که پنهان از خانم بچه ها انجام میدی نام ببر!

یکیش اومدن به سایت :4:
    و اما جدی
    در موارد اقتصادی به هیچ عنوان خانمم و کل خانواده از کارهای من سر در نمیارند و کاملا مخفی هست
    معمولا حرم رفتنم هم بدون اطلاع خانمم هست
    65. چه نعمتهایی در بهشت هست که در این دنیا نیست؟ آیا حلالی در بهشت هست که در این دنیا حرام باشه؟ (لطفاً نگو نمیدونم و بهشت نرفتم و ...! باورت رو بگو)

در مورد بهشت و دنیای پس از مرگ حرف و حدیث زیاده شاید به اندازه تعداد انسانها و هر کسی میتونه بنا به عقیده اش به یک یا چند تا از گفته ها و روایات اعتنا کنه مثلا یک روایت داریم که اگه اهل زمین بتونند یک لحظه حوری بهشتی رو ببینند از شدت زیبایی اونا بی هوش میشنند
    حالا یکی به حوری علاقه داره این روایت براش خیلی عالیه :4:
    ولی از نظر من چیزی که مهمه اینکه
    دنیایی پس مرگ وجود داره باقی جزئیاتش اصلا مهم نیست
    منبعش اينو اون بوده نديدم ولي شنيدم توي حرم بعضي از خانمها از كنارشون كه رد ميشه ميگن صيغه صيغه

اینا همه اش بی انصافی هست
    عده ای مغرض برای خراب کردن وجه اماکن مقدسه اونو رواج دادند

در مورد اون حاجی اقا هم اگه صیغه کن باشه هیچ احتیاجی به فتوکپی شناسنامه نداره
    مطمئن هستم اشتباه میکنید

11 سپاس: بچه مثبت، Holtek، بندری، baron jon، تنها، pAshMak، garfild، ماهی، ♥Rose♥، ژنرال، gilas

• بندری

68.
    ر موارد اقتصادی به هیچ عنوان خانمم
    چطور مگه خانومتون چرا نباید در جریان باشه ؟ مگه ایشون همسر تون نیستن؟
    69 . یه جایی خوندم که توی کار ساخت و ساز هستین ٰحالا اگه بچه های بوف بوفی هوای مشهد رو داشته باشن آیا حاضرید برا بچه ها یکی از واحد هاتون رو در اختیارشون قرار بدین یا نه یا حد اقل کمکشون کنید تا یه جای خوب و مناسب پیدا کنن ؟
    70 . روابط جنسی خارج از قائده ازدواج رو هم تجربه کردی ؟ اگه داشتی مربوط میشه به قبل از ازدواج یا بعد از ازدواج یا هر دو ؟ تصویر در دسترس نیست

خدا قوت حاج محسن :46:

9 سپاس: baron jon، Holtek، بچه مثبت، تنها، محسن صائب، pAshMak، garfild، ♥Rose♥، ژنرال

• zrnznn

واسه مثلا 500 تومن هم چک میگیرید؟؟؟؟؟
    هوووو میدونی من چقدر طلب دارم از اینو و اوننننن؟؟؟؟ ادم که روش نمیشه بگه مثلا واسه 200 ، 300 تومن چک بده!.....

71.چیزی هست که به اسم خانمتون باشه؟؟ مثلا خونه یا ماشین؟؟؟
    اگر نه، تا به حال خانمتون همچین تقاضایی نداشته ازتون؟؟؟ چی گفتید در جوابشون؟؟؟

72.تا به حال شده نوع پوشش یه خانم، توجه شما رو به خودش جلب کرده باشههه؟؟؟
    مثلا مثل این عکس:
    نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

منظورم اینه که عبور یه خانم از جلوتون باعث شده باشه که نگاه شما هم باهاش حرکت کنه.

11 سپاس: Holtek، baron jon، بچه مثبت، تنها، محسن صائب، pAshMak، garfild، بندری، ♥Rose♥، ژنرال، gilas

• baron jon

اره خیلی دروغ گفتم .... نمیدونم منظورت از بزرگترین چی هست ...چقدر بزرگ؟

بزرگترینش دیگه . اونی که بیشتر لطمه وارد کرده . اون رو بگین .

73- به نظرتون با توجه به شرایط فعلی اقتصادی بهترین و مناسب ترین سرمایه ای که می تونیم داشته باشیم چیه ؟ سود بانکی -طلا- سکه - زمین -خونه و .... غیره
    74- مالیات یه خونه حدودا صد متری تو مشهد چقدره ؟
    75-شماره ی چه تعداد از خانم های سایت تو گوشی تون ذخیره س ؟ یا اسم مستعار گذاشتین تشخیص داده نشه یا خیر ؟خانمتون در جریان این مخاطبین هستند ؟

10 سپاس: بچه مثبت، تنها، محسن صائب، pAshMak، zrnznn، garfild، بندری، ♥Rose♥، ژنرال، gilas

• بچه مثبت

ممنون محسن جان بابت پاسخهات :46:
    لطفا اگر امکان داره پاسخ سوال 64 را کامل تر کنید:
    آیا حلالی در بهشت هست که در این دنیا حرام باشه؟ (لطفاً نگو نمیدونم و بهشت نرفتم و ...! باورت رو بگو)

76. فرض کن برای کاری حتما (تاکید میکنم حتما) خانومتون باید بره برزیل اونم تو فصل گرما. حفظ حجاب باعث انگشت نما شدن خواهد شد. حالا به من بگید حالتون چطوره؟

77. من دوست دارم شراب رو امتحان کنم اما اینکار نهی شده. به جاش فندق بشکنم یا پسته؟

78. خدا از همه اعمال ما خبر داره. به نظرت فلسفه سوالات شب اول قبر چیه؟ چرا این قدر ترسناکه؟

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    9 سپاس: تنها، محسن صائب، pAshMak، zrnznn، garfild، بندری، ♥Rose♥، ژنرال، gilas
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: