1. اسم 2. محل زندگی / محل تولد 3. سن 4. رشته و میزان تحصیلات 5. رنگ مورد علاقه 6. غذای مورد علاقه 7. ماشین مورد علاقه / ماشین فعلی 8. خواننده و آهنگ مورد علاقه 9. ورزش و ورزشکار مورد علاقه 10. فیلم و بازیگر مورد علاقه ( ایرانی و خارجی ) 11. حیوان مورد علاقه 12. میوه مورد علاقه 13. قد و وزن 14. تعداد خواهر و برادر / چندمین فرزند خانواده 15. مجرد یا متاهل در صورت تاهل چند سال 16. چرا برای صندلی داغ ثبت نام کردی 17. علت موندن در بوف بوفی 18. یک پیشنهاد و یک انتقاد از بوف بوفی 19. چرا «محسن صائب» ؟ 20. در یک سطر «محسن صائب» را توصیف کنید.
کاربران عزیز لطفا از پرسیدن سوألات تکراری خودداری کنید و شماره سوألات را از 21 شروع کنید .
[quote]➀در هر ماه 1 نفر به عنوان شرکتکننده که با رأی گیری مدیران انتخاب میشود در صندلی داغ شرکت میکند.[/quote]
[quote]➁شرکت کننده در طول یک هفته در هر بار مراجعه به سایت، به سؤالات کاربران پاسخ خواهد داد و چنانچه شخص شرکت کننده بعد از گذشت یک هفته و یا پاسخ به 300 سؤال به تمامی سؤالات مورد قبول از طرف کاربران پاسخ دهد، به عنوان برنده آن دوره شناخته خواهد شد.[/quote]
[quote]➂سوالات کلیشه ای مانند محل زندگی ، شغل ، تحصیلات ، سن و ... توسط مسئولان برگزاری پرسیده میشود.[/quote]
[quote]➃در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد. پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص مینویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین میشود ).[/quote]
[quote]➄هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد. به هر کاربر که 30 سوال از میهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.[/quote]
[quote]➅با توجه به حالت مسابقهای بودن این بخش فقط سؤالها و جوابها نوشته میشود. و پرداختن به مسائل حاشیهای و تفسیر پاسخهای قبلی یا اعتراض به نحوه مسابقه، پیشنهاد و هر گونه مورد غیر از سؤال و جواب ممنوع است و سریعاً حذف میگردد.
✺ پیشنهادات و انتقادات خود را در مورد بخش صندلی داغ به صورت پیغام خصوصی به gilas ارسال نمایید.[/quote]
[quote]➆شرکت کننده باید خود را برای پاسخگویی به سوالات داغ آماده کرده باشد و موظف است به تمام سوالات با صداقت کامل پاسخ دهد در صورت تناقضگویی به عنوان بازنده شناخته شده و از دور مسابقه حذف میگردد.
تبصره1: سؤالات به گونهای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره... تبصره2: شرکت کننده می تواند به 1 سوال نسبتا شخصی پاسخ ندهد.[/quote]
[quote]➇چنانچه بیش از 24 ساعت (1 روز) از آخرین پاسخ شرکت کننده گذشته و سؤالات بعدی بدون جواب مانده باشد، در صورتیکه این غیبت بدون دلیل موجه باشد، شرکت کننده بازنده اعلام شده و از دور مسابقه حذف میگردد.[/quote]
[quote]➈در پایان مسابقه به 1 نفر از کاربران در هر بخش که بهترین سوال، خندهدارترین سوال، داغترین سوال، خلاقانهترین سوال و مهمترین را از میهمان صندلی داغ پرسیده باشد به عنوان جایزه 15 بوفی تعلق میگیرد.[/quote]
[quote]➉جایزه نفر برنده یک عدد ستاره طلایی میباشد که در زیر آواتار وی خواهد درخشید به همراه 100 تا 300 بوفی براساس رضایت کاربران و با نظر هیئت مدیره .[/quote]
مهم: میهمان صندلی داغ و کاربرانی که در پرسیدن سوال مشارکت مینمایند موظف به رعایت قوانین فوق بوده و در صورت تخلف، با نظر هیئت مدیره تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.
سلام همشهری چنان داغت کنم که هر موقع رفتی حرم شکایتمو به آقا بکنی 29. آخرین بار که من و دیدی کِی بود و نظرت راجع به هاچو چیه ؟؟ 30. یادمه گفتی تقریبا هر روز مشرف میشی حرم..چکار میکنی که اینطور شوق زیارت در دلت وجود داره؟؟ 31. آخرین خوابی که دیدی و یادته رو مختصر تعریف کن. نمایش یا پنهان متنفعلا دارم گرمت میکنم یره
1. اسم...........محسن پاکدامن 2. محل زندگی / محل تولد...................مشهد 3. سن43سال(شد عمر تمام و نا تمامم هنوز** صد بار بسوختیم و خامیم هنوز) 4. رشته و میزان تحصیلات لیسانس جامعه شناسی 5. رنگ مورد علاقه .......... بیشتر رنگهای روشن 6. غذای مورد علاقه.......... تقریبا همه غذا ها 7. ماشین مورد علاقه / ماشین فعلی........... ماکسیما 8. خواننده و آهنگ مورد علاقه........... محمد اصفهانی تقریبا همه اهنگهاش 9. ورزش و ورزشکار مورد علاقه .......... پیاده روی ورزشکار مورد علاقه حسین رضا زاده 10. فیلم و بازیگر مورد علاقه ( ایرانی و خارجی ).......فیلم زیاده ... اخرینش رسوایی 11. حیوان مورد علاقه.......... پرنده ها 12. میوه مورد علاقه.......... موز 13. قد و وزن......... وزن 72 قد 175 14. تعداد خواهر و برادر / چندمین فرزند خانواده............3برادر و یک خواهر ... فرزند ارشد خانواده هستم 15. مجرد یا متاهل در صورت تاهل چند سال .............متاهل 20 سال 16. چرا برای صندلی داغ ثبت نام کردی....خدا همه مریض ها رو شفا بده 17. علت موندن در بوف بوفی........وجود برخی از دوستان با معرفت 18. یک پیشنهاد و یک انتقاد از بوف بوفی...... بماند 19. چرا «محسن صائب» ؟چون به صائب خیلی علاقه دارم 20. در یک سطر «محسن صائب» را توصیف کنید. یک ادم معمولی
اول سلامی خدمت دوستان عرض کنم و دیگه اینکه امیدوارم بتونم جواب های درست به سوال ها بدم
نقل قول: بندری
21 . محسن جان سلام . بریم سر اصل مطلب نظر راجع به همسر دوم چیه ؟
با همسر دوم و اونهم در جامعه و فرهنگ ایرانی بشدت مخالف هستم
نقل قول: pAshMak
-سلام محسن جان. بالاخره نوبت توشد...واسه اولین سوال بگو بدونیم نظرت درمورد این طرح تفیک جنسیتی دانشگاه ها چیه؟موافقی؟مخالفی؟اصلا منطقیه؟
pAshMak, یادش بخیر زمانی که کودکستان(امروزی ها میگن مهدکودک)میرفتم کنارم دوتا دختر مینشستند بعدش که بزرگتر شدم و رفتم ابتدایی گفتند که دیگه اینا بزرگ شدند باید دختر ها یک شیفت باشند و پسرها یک شیفت و راهنمایی که رفتیم کلا مدرسه پسرانه با دخترانه جدا شدند و در دبیرستان خیابون هامون عوض شدند ولی یکباره توی دانشگاه باز مثل کودکستان توی کلاسمون با دخترها نشستیم راستی چی شد چرا چند سال ما رو جدا کردند و الان باز کنار هم هستیم
23-بزورمیشه جوانان روبه سمت دین سوق داد؟
بزور هیچ کاری نمیشه کرد ....... حتی عشق و حال هم نمیشه کرد
24-زندگی محسن آسمونش چه رنگیه؟
معمولا روشن و زیبا
نقل قول: tiktik
سلام محسن خواستم بدونم نظرت در مورد داعش چیه ؟
داعش موضوعی هست که در تک تک ماها وجود داره ......... بزار بهتر توضیج بدم .... هر کدوم از مااز که حد نرمال (مذهبی . فرهنگی . اقتصادی ...)خارج بشویم ، برای جامعه و اطرافیانمون تبدیل به داعش میشویم داعشی که در سوریه و عراق میبینم یعنی افراطی گری مذهبی
نقل قول: zrnznn
26.این که میگن پدر و مادرا بین بچه هاشون تبعیض میزارن درسته؟؟؟(خود بچه ها میگن)
معمولا همین جوره ......... البته نه به اون شدتی که بچها فکر میکنند
حس شما نسبت به بچه هاتون چجوریه؟؟؟ به یه اندازه براتون عزیزن؟؟؟؟
مجتبی پسر بزرگم که الان 12 سالشه رو پسر بابا صدا میزنم و مهدیار رو که 5سالشه رو نفس بابا صدا میزنم
28.حس علاقه ای که به خانمتون دارید الان، چه تغییری کرده نسبت به اوایل؟؟؟ بیشتر شده؟؟ کمتر شده؟؟؟
یخورده بیشتر شده
نقل قول: هاچو هاچو
29. آخرین بار که من و دیدی کِی بود و نظرت راجع به هاچو چیه ؟؟
توی حرم به همراه جناب بهروز خان بود که شما رو زیارت کردم در مورد تو اگه دختر داشتم و به خواستگاریش میامدی . حتما از جانب من جواب مثبت میگرفتی
30. یادمه گفتی تقریبا هر روز مشرف میشی حرم..چکار میکنی که اینطور شوق زیارت در دلت وجود داره؟؟
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
31. آخرین خوابی که دیدی و یادته رو مختصر تعریف کن.
ماشینم رو دزد برده بود ... صبح که اومدم دیدم دیشب توی پارکینک نبردمش و شیشه ی عقب هم پایین هست
سلام جاج آقا خسته نباشی بگفته بودیدا ازدواج دوم مخالفید حالا 38- نظرتون راجع به این جمله چیه ؟ یه مرد یا هیچ زنی رو دوست نداره یا همه ی زنهای دنیا رو دوست داره 39-
راستش اولش خیلی تشکر میکنم که اجازه دادند من بیام و اعتقاد کامل دارم تا اجازه ندهند کسی نمیتونه مشرف بشه
36-این محسن پاکدامن ما،آدم کینه ای هست؟زودمیبخشه یانه؟
اصلا ادم کینه ای نیستم معمولا کمتر دلگیر میشم که بخوام ببخشم
37-اگه مشهدی نبودی کدوم شهرایران روبه عنوان زادگاه دوست داشتی؟
بازم مشهد هر شهر دیگه ای که میرم زودی دلم میگیره راستش دلیل عمده اش میتونه وجود حرم اقا باشه
نقل قول: ماهی
بگفته بودیدا ازدواج دوم مخالفید حالا
چرا حالا
نقل قول: ماهی
38- نظرتون راجع به این جمله چیه ؟ یه مرد یا هیچ زنی رو دوست نداره یا همه ی زنهای دنیا رو دوست داره
همه زنهای دنیا باور کن مردها شاید اشتهاشون صاف باشه ولی اینهمه ........ در اینکه مردها تنوع طلب هستند هیچ بحثی نیست ولی اینکه نوشته شما رو نمیتونم قبول کنم مردهای زیادی رو میشناسم که نسبت به همسرشون عشق میورزند و فقط همسرشون رو دوست دارند
ولی اینکه نوشته شما رو نمیتونم قبول کنم مردهای زیادی رو میشناسم که نسبت به همسرشون عشق میورزند و فقط همسرشون رو دوست دارند
39- آیا شما جزو این دسته هستید یا نه؟ اگر هستید یعنی هیچ وقت به هیچ زنی هیچ پیشنهادی نداده اید و نخواهید داد و حتی پیشنهاد ارتباط یواشکی رو نپدیرفته و نخواهید پذیرفت؟
39- آیا شما جزو این دسته هستید یا نه؟ اگر هستید یعنی هیچ وقت به هیچ زنی هیچ پیشنهادی نداده اید و نخواهید داد و حتی پیشنهاد ارتباط یواشکی رو نپدیرفته و نخواهید پذیرفت؟
سخت شد من جواب شما رو میدم ولی قبلش بهم بگید ؟نظر شما در مورد من چیه (در مورد این سوال عرض میکنم)
40 - عجیب ترین اتفاقی که تو شغلتون دیدید چی بوده؟ 41 - چه چیزی رو تو دنیا به همه چیز ارجح تره و مهمتر میدونید؟ 42 - نظرتون راجع به مرگ چیه؟ازش میترسید؟
بندری
سه شنبه 29 مهرماه تا سه شنبه 6آبان ماه
[/quote]
[quote]میهمان این ماه صندلی داغ:
محسن صائب[/quote]
▧ تصویر در دسترس نیست
گروه: عضو پیشرفته
آخرین ورود: 29 مهر1393 10:29
نام واقعی: محسن
وضعیت تاهل: متاهل [/quote]
سوالات سایت از «محسن صائب»
میهمان موظف است ابتدا به این سوالات پاسخ دهد.
1. اسم
2. محل زندگی / محل تولد
3. سن
4. رشته و میزان تحصیلات
5. رنگ مورد علاقه
6. غذای مورد علاقه
7. ماشین مورد علاقه / ماشین فعلی
8. خواننده و آهنگ مورد علاقه
9. ورزش و ورزشکار مورد علاقه
10. فیلم و بازیگر مورد علاقه ( ایرانی و خارجی )
11. حیوان مورد علاقه
12. میوه مورد علاقه
13. قد و وزن
14. تعداد خواهر و برادر / چندمین فرزند خانواده
15. مجرد یا متاهل در صورت تاهل چند سال
16. چرا برای صندلی داغ ثبت نام کردی
17. علت موندن در بوف بوفی
18. یک پیشنهاد و یک انتقاد از بوف بوفی
19. چرا «محسن صائب» ؟
20. در یک سطر «محسن صائب» را توصیف کنید.
[quote]➁ شرکت کننده در طول یک هفته در هر بار مراجعه به سایت، به سؤالات کاربران پاسخ خواهد داد و چنانچه شخص شرکت کننده بعد از گذشت یک هفته و یا پاسخ به 300 سؤال به تمامی سؤالات مورد قبول از طرف کاربران پاسخ دهد، به عنوان برنده آن دوره شناخته خواهد شد.[/quote]
[quote]➂ سوالات کلیشه ای مانند محل زندگی ، شغل ، تحصیلات ، سن و ... توسط مسئولان برگزاری پرسیده میشود.[/quote]
[quote]➃ در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد.
پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است.
هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص مینویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین میشود ).[/quote]
[quote]➄ هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد
با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
به هر کاربر که 30 سوال از میهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.[/quote]
[quote]➅ با توجه به حالت مسابقهای بودن این بخش فقط سؤالها و جوابها نوشته میشود. و پرداختن به مسائل حاشیهای و تفسیر پاسخهای قبلی یا اعتراض به نحوه مسابقه، پیشنهاد و هر گونه مورد غیر از سؤال و جواب ممنوع است و سریعاً حذف میگردد.
✺ پیشنهادات و انتقادات خود را در مورد بخش صندلی داغ به صورت پیغام خصوصی به gilas ارسال نمایید.[/quote]
[quote]➆ شرکت کننده باید خود را برای پاسخگویی به سوالات داغ آماده کرده باشد و موظف است به تمام سوالات با صداقت کامل پاسخ دهد در صورت تناقضگویی به عنوان بازنده شناخته شده و از دور مسابقه حذف میگردد.
تبصره1: سؤالات به گونهای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره...
تبصره2: شرکت کننده می تواند به 1 سوال نسبتا شخصی پاسخ ندهد.[/quote]
[quote]➇ چنانچه بیش از 24 ساعت (1 روز) از آخرین پاسخ شرکت کننده گذشته و سؤالات بعدی بدون جواب مانده باشد، در صورتیکه این غیبت بدون دلیل موجه باشد، شرکت کننده بازنده اعلام شده و از دور مسابقه حذف میگردد.[/quote]
[quote]➈ در پایان مسابقه به 1 نفر از کاربران در هر بخش که بهترین سوال، خندهدارترین سوال، داغترین سوال، خلاقانهترین سوال و مهمترین را از میهمان صندلی داغ پرسیده باشد به عنوان جایزه 15 بوفی تعلق میگیرد.[/quote]
[quote]➉ جایزه نفر برنده یک عدد ستاره طلایی میباشد که در زیر آواتار وی خواهد درخشید به همراه 100 تا 300 بوفی براساس رضایت کاربران و با نظر هیئت مدیره .[/quote]
مهم: میهمان صندلی داغ و کاربرانی که در پرسیدن سوال مشارکت مینمایند موظف به رعایت قوانین فوق بوده و در صورت تخلف، با نظر هیئت مدیره تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.
gilas
بندری
بندری
pAshMak
23-بزورمیشه جوانان روبه سمت دین سوق داد؟
24-زندگی محسن آسمونش چه رنگیه؟
▧ تصویر در دسترس نیست
tiktik
zrnznn
حس شما نسبت به بچه هاتون چجوریه؟؟؟ به یه اندازه براتون عزیزن؟؟؟؟
27.چند وقت یک بار میری حرم؟؟؟؟
28.حس علاقه ای که به خانمتون دارید الان، چه تغییری کرده نسبت به اوایل؟؟؟ بیشتر شده؟؟ کمتر شده؟؟؟
(با شعر جوابمو ندید...جوابها کاملا به صورت شفاف داده بشه به سوالاتم با تچکر
هاچو هاچو
29. آخرین بار که من و دیدی کِی بود و نظرت راجع به هاچو چیه ؟؟
30. یادمه گفتی تقریبا هر روز مشرف میشی حرم..چکار میکنی که اینطور شوق زیارت در دلت وجود داره؟؟
31. آخرین خوابی که دیدی و یادته رو مختصر تعریف کن.
نمایش یا پنهان متن
فعلا دارم گرمت میکنم یرهمحسن صائب
2. محل زندگی / محل تولد...................مشهد
3. سن43سال(شد عمر تمام و نا تمامم هنوز** صد بار بسوختیم و خامیم هنوز)
4. رشته و میزان تحصیلات لیسانس جامعه شناسی
5. رنگ مورد علاقه .......... بیشتر رنگهای روشن
6. غذای مورد علاقه.......... تقریبا همه غذا ها
7. ماشین مورد علاقه / ماشین فعلی........... ماکسیما
8. خواننده و آهنگ مورد علاقه........... محمد اصفهانی تقریبا همه اهنگهاش
9. ورزش و ورزشکار مورد علاقه .......... پیاده روی
10. فیلم و بازیگر مورد علاقه ( ایرانی و خارجی ).......فیلم زیاده ... اخرینش رسوایی
11. حیوان مورد علاقه.......... پرنده ها
12. میوه مورد علاقه.......... موز
13. قد و وزن......... وزن 72 قد 175
14. تعداد خواهر و برادر / چندمین فرزند خانواده............3برادر و یک خواهر ... فرزند ارشد خانواده هستم
15. مجرد یا متاهل در صورت تاهل چند سال .............متاهل 20 سال
16. چرا برای صندلی داغ ثبت نام کردی....خدا همه مریض ها رو شفا بده
17. علت موندن در بوف بوفی........وجود برخی از دوستان با معرفت
18. یک پیشنهاد و یک انتقاد از بوف بوفی...... بماند
19. چرا «محسن صائب» ؟چون به صائب خیلی علاقه دارم
20. در یک سطر «محسن صائب» را توصیف کنید. یک ادم معمولی
محسن صائب
با همسر دوم و اونهم در جامعه و فرهنگ ایرانی بشدت مخالف هستم
pAshMak,
یادش بخیر زمانی که کودکستان(امروزی ها میگن مهدکودک)میرفتم کنارم دوتا دختر مینشستند
راستی چی شد
چرا چند سال ما رو جدا کردند و الان باز کنار هم هستیم
بزور هیچ کاری نمیشه کرد ....... حتی عشق و حال هم نمیشه کرد
معمولا روشن و زیبا
داعش موضوعی هست که در تک تک ماها وجود داره ......... بزار بهتر توضیج بدم .... هر کدوم از مااز که حد نرمال (مذهبی . فرهنگی . اقتصادی ...)خارج بشویم ، برای جامعه و اطرافیانمون تبدیل به داعش میشویم داعشی که در سوریه و عراق میبینم یعنی افراطی گری مذهبی
معمولا همین جوره ......... البته نه به اون شدتی که بچها فکر میکنند
مجتبی پسر بزرگم که الان 12 سالشه رو پسر بابا صدا میزنم و مهدیار رو که 5سالشه رو نفس بابا صدا میزنم
یخورده بیشتر شده
توی حرم به همراه جناب بهروز خان بود که شما رو زیارت کردم
در مورد تو
اگه دختر داشتم و به خواستگاریش میامدی . حتما از جانب من جواب مثبت میگرفتی
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
ماشینم رو دزد برده بود ... صبح که اومدم دیدم دیشب توی پارکینک نبردمش و شیشه ی عقب هم پایین هست
pAshMak
33-نهایت آرزوت برای پسرهات چیه؟
34-راستش روبگوچقدر زن ذلیلی؟دقیقااااااااااا بگی هاااااااااا
▧ تصویر در دسترس نیست
محسن صائب
بیشتر در مورد موارد اقتصادی مورد مشورت قرار میگیرم یعنی توی این قسمت معمولا حرفتم رو اطرافیان قبول میکنند
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
نهایت ارزوم اینکه بزرگ بشن و یک دختر خوب مثل تو براشون بگیرم
راستش رو بخوای هر مردی که تونسته با زنی زندگی کنه رو باید جزو زن ذلیل ها دونست حالا هر چی مدت زندگی مشترکشون بیشتر بشه این زن ذلیلی بیشتر میشه
pAshMak
نهایت ارزوم اینکه بزرگ بشن و یک دختر خوب مثل تو براشون بگیرم
خیلی ممنووون
شادکام وموفق باشند.
35-وقتی میری حرم اولین چیزی ک توی ذهنت میادچیه؟
36-این محسن پاکدامن ما،آدم کینه ای هست؟زودمیبخشه یانه؟
37-اگه مشهدی نبودی کدوم شهرایران روبه عنوان زادگاه دوست داشتی؟
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
بگفته بودیدا ازدواج دوم مخالفید حالا
38- نظرتون راجع به این جمله چیه ؟ یه مرد یا هیچ زنی رو دوست نداره یا همه ی زنهای دنیا رو دوست داره
39-
محسن صائب
راستش اولش خیلی تشکر میکنم که اجازه دادند من بیام و اعتقاد کامل دارم تا اجازه ندهند کسی نمیتونه مشرف بشه
اصلا ادم کینه ای نیستم معمولا کمتر دلگیر میشم که بخوام ببخشم
بازم مشهد هر شهر دیگه ای که میرم زودی دلم میگیره
راستش دلیل عمده اش میتونه وجود حرم اقا باشه
چرا حالا
همه زنهای دنیا
در اینکه مردها تنوع طلب هستند هیچ بحثی نیست ولی اینکه نوشته شما رو نمیتونم قبول کنم مردهای زیادی رو میشناسم که نسبت به همسرشون عشق میورزند و فقط همسرشون رو دوست دارند
ماهی
محسن صائب
سخت شد
من جواب شما رو میدم ولی قبلش بهم بگید ؟نظر شما در مورد من چیه (در مورد این سوال عرض میکنم)
تنها
41 - چه چیزی رو تو دنیا به همه چیز ارجح تره و مهمتر میدونید؟
42 - نظرتون راجع به مرگ چیه؟ازش میترسید؟
ژنرال
43. یعنی چی؟ بیشتر توضیح بده؛ مبهمه.
pAshMak
این درموردخودت هم صدق میکنه محسن؟
45-زندگی حال حاضرت آرزوی بچگی هات بود؟
46-چراجامعه شناسی خوندی؟
▧ تصویر در دسترس نیست
baron jon
47- تا حالا دروغ گفتین؟بزرگترینش چی بوده ؟
48- چقدر نظر بقیه در مورد خودتون براتون مهمه ؟
masoud624
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→