₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ محسن صائب๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ محسن صائب๑۩۞۩๑
1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ محسن صائب๑۩۞۩๑

759 بازدید، 193 پست، نویسنده: بندری

• محسن صائب

نقل قول: بچه مثبت
    172. شما یارانه دریافت میکنید؟ چرا؟

بله
    اگه من نگیرم کی بگیره :4:
    ولی من استفاده نمیکنم

11 سپاس: pAshMak، baron jon، بچه مثبت، ♥Rose♥، zrnznn، بندری، Holtek، ژنرال، garfild، تنها، gilas

• pAshMak

173-فکرکن داری برای یک جمع حرف میزنی رسیدی به جای حساس موضوع یهو میبینی

وسط حرف زدنت، چندنفر دارن خميازه میکشن، چه حسي پيدا ميکني؟ :10:

174-انگشتر به دست میكنی یا نه اصلا نظرت راجع به اینكه خیلی از آقایون چند تا انگشتر تو دستشون میكنن چیه؟

175-بهترین نصیحتی که شنیدی چی بوده و از کی بوده؟

9 سپاس: baron jon، بچه مثبت، ♥Rose♥، zrnznn، بندری، ژنرال، garfild، تنها، gilas

• محسن صائب

نقل قول: pAshMak
    وسط حرف زدنت، چندنفر دارن خميازه میکشن، چه حسي پيدا ميکني؟

مثل الان منو شما داریم حرف میزنیم و باقی خمیازه میکشن ، شاید خودمون هم داریم میکشیم :83:
    .
    خیلی پیش اومده . معمولا هنر حرف زدن در اینکه زودی متوجه بشی کی شنونده ات خسته شده و بحث رو تموم کنی
    174-انگشتر به دست میكنی یا نه اصلا نظرت راجع به اینكه خیلی از آقایون چند تا انگشتر تو دستشون میكنن چیه؟

این سوال خوبه :3:
    انکشتر خواص خاصی داره
    و تاکید زیادی شده که هر کسی بدست کنه
    مثل عقیق یک سری خواص داره و فیروزه هم خاصیت های خودش رو داره
    حالا یکی مثل من یکی فقط عقیق داره
    یکی دوست داره هر چی خوبی هست رو جمع کنه چند تا انگشتر با نگین های مختلف دستش میکنه
    175-بهترین نصیحتی که شنیدی چی بوده و از کی بوده؟

از ایت ا... بها الدینی
    ما چقدر بیچاره ایم

10 سپاس: pAshMak، baron jon، بچه مثبت، ♥Rose♥، zrnznn، بندری، ژنرال، garfild، تنها، gilas

• محسن صائب

خوب دیگه کرکره رو پایین بکشم و برم
    امشب شام دعوتم ، مراسم 7 یکی از پولدارها ، مشهدی ها میشناسندش . مرحوم عدالتی . میخوام یک تاپیک از مراسمش بگذارم
    فقط همین قدر بگم برای مراسمش بیش از 60 تاج کل بزرگ و گران قیمت اورده بودند(حتما میدونید قیمت این تاج گل ها چقدر هست)
    خدا انشاا........ رحمتش کنه

10 سپاس: pAshMak، baron jon، بچه مثبت، ♥Rose♥، zrnznn، بندری، ژنرال، garfild، تنها، gilas

• pAshMak

176-آدمای رک رو دوست داری یا ملاحظه کار؟خودت چجوری هستی؟

177-زخم زبون بدتره با توهین؟تجربه داشتی؟

178-چرا خدا بیشتر سختیا را به یه سری از آدما میده؟

9 سپاس: baron jon، بچه مثبت، ♥Rose♥، zrnznn، بندری، ژنرال، garfild، تنها، gilas

• baron jon

نقل قول: محسن صائب
    ..............خیلی زرنگ

این چندین نقطه دقیقا چه معنایی داشت :22:

حورا و نغمه خانم رو جا انداختین .

و دیگه اینکه بی زحمت چند تا سوال رو که جواب میدین اینجوری نقل قول نکنین جواب ها
    درهم میشه . ممنون

10 سپاس: pAshMak، بچه مثبت، ♥Rose♥، zrnznn، بندری، Holtek، ژنرال، garfild، تنها، gilas

• ♥Rose♥

خجالت هم خوب چیزیه منو صیغه ای :4:

خیلی خب سوال منو میپیچونی :4:
    البته عذر منو بپذیرین، با خجالت هم پرسیدم ولی گفتم سوال داغ بپرسم دیگه
    :19:

نقل قول: محسن صائب
    خودتون رو تا حدود زیادی اگه نگم بالاتر ولی مساوی مردها میدونید
    از نظر شرع و قوانین ایران مردها از نظر مرتبه بالاتر از خانمها هستند
    دختر که خودش رو همه مرتبه و هم پله مرد بدونه بدرد زندگی مشترک با مرد ایرانی نمیخوره

:37:
    هممون خیلی خوب میدونیم که انسان ها چه زن و چه مرد در نظر خداوند یکسان و مساوی هستند فقط و فقط از نظر تقوا یکسان نخواهند بود، گرامی ترین شما در نزد خدا با تقواترین شماست، این از نظر شرعی
    179- میشه لطف کنید بگین که کدوم قوانین حاجی ؟!
    180- برای ازدواج میگن که دختر باید یک قدم پایین تر از پسر باشه، حالا شما میگین که دختر نباید خودش رو هم مرتبه با مرد ایرانی بدونه؟ و چرا بدرد نمیخوره ؟
    181- دوست دارین چه سوالی ازتون پرسیده بشه ؟ و جوابتون رو هم بنویسید، متشکرم

10 سپاس: zrnznn، بندری، محسن صائب، بچه مثبت، pAshMak، Holtek، ژنرال، garfild، تنها، gilas

• محسن صائب

با سلام و صبح بخیر
    قبل از هر موضوعی باید فرا رسیدن ایام عزای سالار شهیدان رو تسلیت عرض کنم
    .
    .

176-آدمای رک رو دوست داری یا ملاحظه کار؟خودت چجوری هستی؟

تقریبا رک هستم .... البته چند سالی هست که سعی کردم یک مقداری از این رک گویی رو کم کنم
    177-زخم زبون بدتره با توهین؟تجربه داشتی؟

تقریبا ریشه دوتا از یک موضوع میاد
    هر دوتا برای تخریب شخصیت استفاده میشه
    تجربه اینکه من استفاده کرده باشم یا دیگران بروی من؟
    178-چرا خدا بیشتر سختیا را به یه سری از آدما میده؟

نمیشه اینجوری گفت
    عیب ما انسانها اینکه در اکثر مواقع پوسته ظاهری یکدیگر رو میبینیم . در اکثر مواقع مردم به قول معروف صورت خودشون رو با سیلی سرخ نگه میدارند
    فکرمیکنیم دیگران و یا عده ای خوشبخت تر هست در صورتی که اینجوری نیست و هر ادمی کسر و کمبودهای زیادی داره که فقط خودش و خدای خودش میدونه
    به هر کسی که نگریستم در شکایت است*** در شگفتم که دور گردون به کام کیست
    خداوند به همه ادمها سر جمع نعمت اعطا کرده .
    به یکی چیزایی رو بیشتر و چیزایی رو کمتر داده مثلا یکی استعداد هنریش بیشتره و استعداد اقتصادیش کمتر . حالا این بابا اگه بتونه استعداد خودش رو کشف کنه پیشرفت میکنه ولی اگه مسیر رو اشتباهی بره شکست میخوره
    اینجوری میشه که یکسره بد میاره چون در مسیر درست حرکت نمیکنه
    بعد سالها غربی ها بفکر افتادند که استعداد یابی کنند و کاری کردند که هر کسی بتونه مسیر درست رو پیدا کنه و خوشبخت تر زندگی کنه

10 سپاس: zrnznn، بندری، بچه مثبت، pAshMak، Holtek، ژنرال، garfild، ♥Rose♥، تنها، gilas

• zrnznn

تو بپرس بگو از حساب من کم کنند

:83: یاد جوابتون افتادم که گفتید بخوام بهت پول بدم چک میگیرم:4: ...الان در عوض این لطفتون من چیزی ندارم که بدم گفته باشم:83:

182.تا به حال شده سوتی بدید؟؟؟ یکی از خنده دار ترینشو بگید

183.نشستن رو صندلی داغ خوبه؟؟؟ پشیمون نشدید؟؟ چی سودی میتونست داشته باشه براتون؟

184.یه تجربه ای که داشتید و در طی عمری که از خدا گرفتید بهش رسیدید و به دردمن میخوره تا بکارش بگیرم تو زندگیم رو بهم بگید لطفا(تو هر زمین ای که باشه مهم نیست....)

10 سپاس: بندری، محسن صائب، بچه مثبت، pAshMak، Holtek، ژنرال، garfild، ♥Rose♥، تنها، gilas

• بندری

خسته نباشی برادر

185. پسر قند عسلت بزرگ شده می خواد ازدواج کنه ولی یه دختر که با خانواده مذهبی و مومن شما نمی خوره و از اون دختره و خانواده اش به خوشنامی نام نمی برند . پسرت هم عاشقش شده و کوتاه بیا نیست عکس العملت چیه ، عروست رو می پذیری و یا اینکه به پسرت می گی اگه با این ازدواج کنی باید قید ما رو بزنی؟

186. یه مشتری خانوم می خواد ملک شو به شما نشون بده می بردتون خونه ای که خالی از سکنه است . بعد در همون حین خانومه عشوه میاد و از شما درخواست رابطه ... در همون مکان می کنه همه چی هم مهیاست فکر می کنی می تونی بر نفس عماره خودت غلبه کنی یا نه ؟

187. کشورهای اسلامی چقدر اسلامی هستند
    طبق تحقیق دکتر شهرزاد رحمان و دکتر حسین عسگری از اساتید علوم تهران با عنوان « کشورهای اسلامی چقدر اسلامی هشتند؟» نتایج خیلی جالب بود. متغیرهای بکاررفته در ابعاد حقوق سیاسی ، اقتصادی ، زیست محیطی بر اساس قرآن و سنت پیامبر بوده است.مثلا ولایت به معنی محبت خداوند به انسان و رکامت و میثاق به معنی تعهد انسان در برابر خالق و سایر مخلوقات و خلافت به معنی توانمندی انسان برای بسط محبت خداوند و تغییرات درست در محیط خویش و ... که جمعا 113 شاخص گردید. مثلا در بعد اقتصادی شاخص سلامت و بهره پول و آزادی مدنی در امر به معروف و نهی از منکر صاحبان قدرت و رعایت حقوق زنان بر موازین اسلامی تا 113 شاخص...نتیجه:
    اسلامی ترین کشور زلاند نو (نیوزلند) و دوم لوکزامبورگ ...سپس کشورهای اسکاندیناوی (سوئد و نروژ و فنلاند) و تار رتبه 37 کشور مسلمانی نیست.رتبه 38 مالزی و رتبه متوسط کشورهای اسلامی 138 بود و ایران 163....یعنی مسلمانان در عمل نتونستن به خروجی هایی که ادعا کردند با این نسخه میتونید به اون برسید برسند....اما کشورهای غیر مذهبی که بر اساس حاکمیت قانون و خلاق و انصاف اداره می شوندبه نتایج خوبی رسیدند. منبع: مجله ایران فردا / تیر 93/ صفحه 12
    پس نتیجه می گیریم برای مسلمان بودن الزاما نیازی به جامعه اسلامی نیست و هر فرد با رعایت اصول اخلاقی و انسانی به نوعی مسلمان است. با این مهم صرف میلیاردها ریال هزینه تبلیغات برای اسلام تنها اتلاف وقت و هزینه است که اینها را می توان در راه تولید و اشتغال برای بهبهود وضعیت جامعه بکار برد....

حالا به نظرت محسن صائب با توجه به متن بالا چقدر خودشو مسلمون میدونه از 0 تا صد به خودش نمره چند میده؟

10 سپاس: zrnznn، بچه مثبت، pAshMak، ژنرال، محسن صائب، garfild، ♥Rose♥، levrone، تنها، gilas

• محسن صائب

نقل قول: baron jon
    این چندین نقطه دقیقا چه معنایی داشت

یک عاله حرف که چکیده اش میشه خیلی زرنگ :4:
    نقل قول: baron jon

حیف این دوتا خانم که کمتر تشریف میارند
    حورا ........... ، مطهره
    نغمه ............ فهمیده بی ریاbaron jon,
    نقل قول: ♥Rose♥
    خیلی خب سوال منو میپیچونی

دی عزیزی گفت حافظ میخورد پنهان شراب**** ای عزیز من ، عیب آن به که پنهانی بود :4:
    خدا کنه دیگه جواب سوالت رو گرفته باشی
    179- میشه لطف کنید بگین که کدوم قوانین حاجی ؟!

در همین قوانین اسلامی بنا به شرایطی به زن گفته شده حق ارث تو نصف مرد هست چرا ؟چون مرد در اسلام مسئول تامین مالی زندگی هست
    در قوانین ایران حق طلاق با مرد هست حق سکنا با مرد هست مرد وطیفه داره نفقه زن رو تامین کنه
    نگیم مرد بالاتر از زن هست
    منظور من اینکه ستون اصلی خمیه زندگی و یک خانواده بر دوش مرد و چادر و حجاب و محافظ این خانواده زن هست
    هیچ کدام از این دو نباید در جای یکدیگر قرار بگیرند
    زنی که فمینیست هست احساس میکند که میتونه ستون این خانواده بشود . شاید هم بتواند . ولی این خانواده رو نباید یک خانواده محکم و خوشبخت نباید چون بر خلاف فطرت بشریت هست
    180- برای ازدواج میگن که دختر باید یک قدم پایین تر از پسر باشه، حالا شما میگین که دختر نباید خودش رو هم مرتبه با مرد ایرانی بدونه؟ و چرا بدرد نمیخوره ؟

حالا چه فرقی میکنه :83: یک قدم پایین تر یا هم مرتبه نباشند :7:
    توضیحات رو در سوال بالا دادم
    181- دوست دارین چه سوالی ازتون پرسیده بشه ؟ و جوابتون رو هم بنویسید، متشکرم

این دیگه از اون سوال هاست :4:
    بزار فکر کنم
    نقل قول: zrnznn
    یاد جوابتون افتادم که گفتید بخوام بهت پول بدم چک میگیرم ...الان در عوض این لطفتون من چیزی ندارم که بدم گفته باشم

همین که تشریف میاری و سوال میکنی برام کافیه
    از حق نگذریم اکثر سوالهات جالب هستند
    182.تا به حال شده سوتی بدید؟؟؟ یکی از خنده دار ترینشو بگید

تا دلت بخواد
    3سال قبل قرار شد مجتبی رو ببریم گواهی دکتر بگیریم (مدرسه ها این گواهی رو از بچه ها میگیرند تا برای ورزش کردند خیالشون راحت باشه)رفتم یک درمانگاه خیلی با کلاس رفیتم داخل .
    خانم دکتری نشسته بود
    بعد از اینکه معاینه کرد گفتم بزار حالا که دکتر اومدیم نگاهی به دهن مجتبی بکنه . اخه یکسره افت میزد
    گفتم
    شرمنده خانم دکتر ، یک نگاهی به دهن بنده زاده بکنید اخه تافت زده
    یکدفعه خانم دکتر با تعجب برگشت و نگاهی کرد و مجتبی زد زیر خنده :83:
    خدا خیر خانم دکتر بده شرایط رو دید به مجتبی گفت پسرم بابا زبونش نچرخید میخواست بگفت افت گفت تافت .........
    هنوز مجتبی میگه بابا بریم دکتر ، اخه دهنم تافت زده :4:
    183.نشستن رو صندلی داغ خوبه؟؟؟ پشیمون نشدید؟؟ چی سودی میتونست داشته باشه براتون؟

خیلی خوب بود . بعضی سوالها بنظرم خیلی جالب بودند
    شاید به بعضی سوال ها جایزه بدم :3:
    184.یه تجربه ای که داشتید و در طی عمری که از خدا گرفتید بهش رسیدید و به دردمن میخوره تا بکارش بگیرم تو زندگیم رو بهم بگید لطفا(تو هر زمین ای که باشه مهم نیست....)

یک رفیق اهوازی دارم که دوتا دختر داره و یک پسر -دختر بزرگش ازدواج کرد و همسرش واقعا بی کلاس و بی کاره بود و طلاق گرفت . دختر کوچیکترش اما زندگی خوبی داره پسرش هم هنوز ازدواج نکرده
    در سفر چهار سال پیشش که اومد مشهد گفت که دلم برای دخترم میسوزه اخه انقدر دختر تحصیل کرده و مجرد و عالی توی اهواز وجود داره که شوهر خوب گیرشون نماید که حدی نداره
    خیلی نگران بود
    نکته جالبش روحیه دخترش بود
    گفت اقا محسن ، من به هیچ عنوان ناامید نیستم . میدونم خدایی دارم که بزرگه و اینده ای هم دارم که میتونه هزاران سرنوشت برام زقم بزنم .
    واقعا مثبت اندیش بود
    پارسال با همسرش که تازه ازدواج کرده بودند اومدن مشهد، پسری خوب و نجیب واقعا از پسره خوشم اومد
    البته یخورده زیادی لاف میزد :83:
    من همیشه به خودم و دیگران میگم مثبت اندیش باشید و به اینده امیدوارم
    باور کنید خداوند بزرگ هست و باور کنید که میتونیم به ارزو هامون برسیم

11 سپاس: بندری، zrnznn، بچه مثبت، baron jon، pAshMak، Holtek، ژنرال، garfild، ♥Rose♥، تنها، gilas

• zrnznn

باور کنید خداوند بزرگ هست و باور کنید که میتونیم به ارزو هامون برسیم

من اینو باور دارم :105:
    خدا خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ....بزرگه (الان که دارم اینو مینویسم یکدفعه اشکممم سرازیر شد.....)خدا به من یکی که خیلی لطف داشته
    .
    .
    .
    188:و اما سوال آخرم :1:
    سوالات مهم و جالب رو دوستان ازتون پرسیدن...الان با توجه به جوابهاتون یه سوال برام پیش اومده که دوست دارم نظرتون رو بدونم

حرفاتون در مورد حق زن و مرد درست....ولی میخوام ببینم این انصافه که:
    وقتی یه زن و مرد میرن دادگاه برای کاری مثل طلاق، مرد بیاد به راحتی دروغ بگه و قاضی فقط به راحتی صحبت های مرد رو قبول کنه و ولی به زن بگه برای تصدیق حرفات باید فلان تعداد شاهد مرد بیاری؟؟؟

چرا یه زن تو خونه، که تا به حال پاش به همچون جاهای مثل دادگاه و کلانتری و ...چه میدونم این جور جا ها باز نشده و حاضر نیست مثل اون شوهر بی انصافش به هر دروغی متوصل بشه چرا باید برای اثبات حقش مجبور باشه که بره شاهد مرد بیاره؟؟؟

آخه بی انصاف! زن وسط دعوای زن وشوهری نصف شب تو خونه خودشون از کجا چهار شاهد مرد بیاره برای اثبات حرفاش؟؟؟؟

آخه بی انصافی که این قوانین رو برا این نامردای این دوره زمونه گذاشتی! یه زن مظلوم چجوری از حق خودش در مقابل دروغ هایی که شوهرش برای در رفتن از زیر بار مسئولیت عواقب کارهای که انجام داده میگه، دفاع کنه؟ هان؟؟؟؟

من نمیگم همیشه زنها حق دارن...ولی میگم مواقعی که واقعا در حق زن ظلم میشه چیییی؟؟؟؟؟ این قوانین که همه به نفع مرده....مرد برای اثبات حرفش نیاز به شاهد نداره ولی زن باید شاهد بیاره؟؟؟؟
    مرد به براحتی دروغ بگه و ........

نمایش یا پنهان متن
    آقا محسن قضاوت خیلی سخته...خیلی... :21: هیچ وقت...هیچ وقت حاضر نیستم سمت یه قاضی رو داشته باشم...چون واقع از همین حق و ناحق شدن ها میترسم و میگم خداییی نکرده خداییی نکرده منم بخوام با قضاوت اشتباهم ذره ای حق یه فرد مظلوم رو پایمال کنم....

10 سپاس: بچه مثبت، بندری، pAshMak، Holtek، ژنرال، محسن صائب، garfild، ♥Rose♥، تنها، gilas

• محسن صائب

نقل قول: بندری
    185. پسر قند عسلت بزرگ شده می خواد ازدواج کنه ولی یه دختر که با خانواده مذهبی و مومن شما نمی خوره و از اون دختره و خانواده اش به خوشنامی نام نمی برند . پسرت هم عاشقش شده و کوتاه بیا نیست عکس العملت چیه ، عروست رو می پذیری و یا اینکه به پسرت می گی اگه با این ازدواج کنی باید قید ما رو بزنی؟

اولا خانواده ما مومن و مذهبی به اون شکلی که فکر میکنید نیستیم
    و اما جواب
    امیدوارم اتفاقی که شما عنوان کردید نیفته واقعا شرایط سختی برای یک خانواده هست ولی فکر نکنم که عکس العمل بصورتی باشه قید فرزند رو بزنیم

10 سپاس: zrnznn، بچه مثبت، بندری، pAshMak، Holtek، ژنرال، garfild، ♥Rose♥، تنها، gilas

• بچه مثبت

مسلماً به بهشت و جهنم اعتقاد داری. اسمت رو میذارم محسن صائب1
    فرض کن بهشت و جهنمی در کار نبود. اسمت رو میذارم محسن صائب2

189. محسن صائب1 با محسن صائب2 چه فرقی داره؟ (بیشتر فرق در کردار مدنظرمه)

مسلماً سر سفره پدر و مادر، بزرگ شدی و از اول در راه راست قرار گرفتی. اسمت رو میذارم همون محسن صائب1
    فرض کن دور از جون یتیم بودی یا اینکه دور و بریات از اولِ زندگی، افرادِ نا اهلی بودن و تو به راه همونا منحرف میشدی. اسمت رو میذارم محسن صائب3
    (توضیح: محسن صائب1 و 3 از بقیه جهات کاملاً شبیه هم هستند و فقط محیطشون فرق داره و هر دو قالب محیط رو به خودشون میگیرن.)

190.
    محسن صائب3 میگه منم اگر جای محسن صائب1 بودم حتما به راه راست هدایت میشدم. چرا من باید برم جهنم اما محسن صائب1 بره بهشت؟ جواب محسن صائب3 رو بده

مسلماً صحیح و سالم به دنیا اومدی. اسمت رو میذارم همون محسن صائب1
    فرض کن دور از جون معلول جسمی یا ذهنی متولد میشدی. اسمت رو میذارم محسن صائب4

191. محسن صائب4 میگه چرا محسن صائب1 سالم بدنیا اومده اما من ناقص؟ گناه من چی بوده؟ آیا این عدالته؟ جواب محسن صائب4 رو بده

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    10 سپاس: zrnznn، بندری، pAshMak، Holtek، ژنرال، محسن صائب، garfild، تنها، ♥Rose♥، gilas

• baron jon

یک عاله حرف که چکیده اش میشه خیلی زرنگ :4:
    نقل قول: baron jon

حیف این دوتا خانم که کمتر تشریف میارند
    حورا ........... ، مطهره
    نغمه ............ فهمیده بی ریا

دورادور احوال حورا رو میپرسم . حالش خوبه ایشالا کارش کم بشه میاد

ممنون از اینکه به سوالاتم جواب دادین . ترجیح میدم همون فعالیت کم رنگ خودم رو تو سایت داشته باشم . صندلی داغ خوبی بود ...
    موفق باشید .

11 سپاس: بچه مثبت، zrnznn، بندری، pAshMak، Holtek، ژنرال، محسن صائب، garfild، تنها، ♥Rose♥، gilas

• pAshMak

تجربه اینکه من استفاده کرده باشم یا دیگران بروی من؟

خب هردو...کلا زخم زبون خوردی؟ یا بهت زخم زبون زدن؟

192-خدا چرا اینقدر بنده هاشو امتحان میکنه؟

193-چرا مردم همه چیزا میندازند گردن حکمت خدا؟

194-بیشتر به بخشش خدا فکر میکنی یا عذابش؟

10 سپاس: zrnznn، Holtek، بندری، بچه مثبت، ژنرال، محسن صائب، garfild، تنها، ♥Rose♥، gilas

• محسن صائب

186. یه مشتری خانوم می خواد ملک شو به شما نشون بده می بردتون خونه ای که خالی از سکنه است . بعد در همون حین خانومه عشوه میاد و از شما درخواست رابطه ... در همون مکان می کنه همه چی هم مهیاست فکر می کنی می تونی بر نفس عماره خودت غلبه کنی یا نه ؟

خدا انشاا... اینجور مشتری ها رو نصیب همه مردها بکنه :4:
    خارج از شوخی
    واقعا تا موقعی که در این موقعیت قرار نگیریم نمیتونیم در این مورد خاص اظهار نظر بکنیم . خییییییلی مرد میخواد که کسی بتونه بر شهوتش غلبه کنه
    شیخ رجبعلی خیاط(یک خیاط ساده که روحانی نبود) با چنین موقعیتی توسط یکی از اقوامش روبرو میشه و او بخاطر خداوند پا روی شهوتش میگذارد و اینطوری که خودش تعریف میکنه بعد از این موضوع او چشم برزخی پیدا میکند
    حالا به نظرت محسن صائب با توجه به متن بالا چقدر خودشو مسلمون میدونه از 0 تا صد به خودش نمره چند میده؟

عجب نوشته جالبی
    ممنون از این نوشته و این سوال جالب
    راستش وضعیت من نباید بهتر از وضعیت کلی کشورم باشد حالا چند شماره پایین تر یا بالاتر در اصل قضیه فرقی وارد نیست
    بقول حافظ
    می خور، که شیخ و حافظ و مفتی و محتسب ** چونیک بنگری ، همه تزویر میکنند :2:
    آخه بی انصافی که این قوانین رو برا این نامردای این دوره زمونه گذاشتی!

راستش خیلی کلی گفتی
    ولی یک نکته رو قبول کن
    در قوانین اسلامی اصل برای دادگاه اثبات حرف خواهان هست . یعنی اینکه مثلا شما کلی فحاشی بکن ولی تا شاهدی نباشد نمیتونید و نباید حکمی به نفع خواهان شماصادر بشود
    و یا کلی کت بخورید ولی شاهدی نباشد (در این زمینه خاص شاهد میتواند ضرب خوردی بدنی باشد) نمیتوانید کاری بکنید
    این از یک طرف
    من در دعوا های خانوادگی زیاد بودم
    دادگاه های ما بیشتر از اونیکه بنفع مرد باشند بیشتر بنفع زن کار میکنند
    شما نگاهی به امار بالای زندانی نفقه و مهریه بکنید
    متوجه عرایض من میشوید
    .
    فقط یک موضوع خدا نکند طرف انسان کسی باشد که خدا و اخرت سرش نشود معمولا اینجور ادمها میتوانند دادگاهها(با ابزار های مختلف مثل مظلوم نمایی ؛مالی ،پارتی ) تطمیع کنند

شما سوالت رو بپرسم
    از حساب من کم کنند
    189. محسن صائب1 با محسن صائب2 چه فرقی داره؟ (بیشتر فرق در کردار مدنظرمه)

این دوتا اختلاف زیادی با هم دارند
    تقریبا میشه گفت جهان بینی اینا با هم مخصوصا اگه هر دوشون در کشوری مثل ایران ساکن باشند فرق میکننه
    در ایران محسن 2 چون در قوانین نقایص بزرگی وجود داره میتونه بهترین استفاده رو بکنه کلاه برداری اختلاس وووووو
    ولی محسن 1 در همین کشور و با وجود همین نقایض یک خط قرمز برزگ جلوی روی داره
    اخرت و دنیای پس از مرگ .
    سوال خوبی بود
    ممنون
    190. محسن صائب3 میگه منم اگر جای محسن صائب1 بودم حتما به راه راست هدایت میشدم. چرا من باید برم جهنم اما محسن صائب1 بره بهشت؟ جواب محسن صائب3 رو بده

یکدفعه چقدر محسن صائب زیاد شد :4: یاد فیلم اخراجی ها افتادم :83:
    میدونم راه محسن 3 خیلی سخت بوده ولی باز هم نمونه هایی هست که خداوند جلوش بزاره بگه اقا جان اینهم مثل تو بوده ولی خودش رو حفظ کرده
    بعنوان مثل کسی بگه اقاجان من خوشکل بودم چکار کنم زنها و دخترها ولم نمیکردند تقصیر من نبود محیط منو به این مسیر انداخت
    خداوند حضرت یوسف رو نشونش میده و میگه این یوسف ما هم خوشکل بود هم زن خوشکل خفتش کرد ولی تونست خودش رو حفظ کنه
    پس میتونستی خودت رو حفظ کنی ، البته سخت بود
    هر ادمی در هر شرایطی که باشد فطرتش اونو بسوی خوبی میکشونه . اینکه چرا کلی لات و دزد داریم که مرد هستند و دوست دارند در کنار خلافشون اعمال خوب انجام رو حتما همه قبول داریم و دیده ایم
    از طرف دیگه بسیار متدینی داریم که درزیر پوسته دینداری هزار جنایت رو انجام میدهند رو هیچ کسی نمیتونه منکر باشه
    .
    یک همسایه ای ما داریم که اسم معروفی داره
    الان یک خونه داره توی بلوار وکیل اباد 4000 متری دقیقا مثل قصر ماشینش همیشه اخرین مدل الان یک بنز ای 300 داره
    این بابا نه پدر داره و نه مادر . یک بچه پروش گاهی . چطوری تونسته به این جایگاه برسه
    چطوری تونسته از ان محیط خودش رو بر عرش اجتماع برساند؟
    پس محسن 3
    تو کم کاری کردی
    تو نخواستی حرف فطرت و وجدانت رو گوش کنی
    اینا بهانه ای بیش نیست
    تو حتی اگه خانواده هم داشتی باز هم همین بودی
    تو با محسن صائب اصلی فرق میکنی تو رو امین درست کرد، چی شد کجا رفتیم :4:
    191. محسن صائب4 میگه چرا محسن صائب1 سالم بدنیا اومده اما من ناقص؟ گناه من چی بوده؟ آیا این عدالته؟ جواب محسن صائب4 رو بده

ای بابا محسن صائب 4 هم پا به عرصه گذاشت :4:
    برم نماز برگرم جواب محسن 4 رو هم به اندازه درکم میدم

10 سپاس: zrnznn، بچه مثبت، pAshMak، Holtek، ژنرال، بندری، garfild، تنها، ♥Rose♥، gilas

• zrnznn

شما نگاهی به امار بالای زندانی نفقه و مهریه بکنید

کنارش نگاهی هم به امار اون حق و ناحق شدن های زنان مظلوم هم بکن!

اونی که مهریه رو فقط و فقط به عنوان مهر مرد به زنش میدونه رو با اونی که مهریه رو یه وسیله برای انتقام از مرد میدونه رو با هم یکی نگیرید
    .............................
    میدونی اصلا من در یه شرایط ایده ال، مخالف اینم که حتی زن یا خانواده زن بخوان دخالتی تو میزان مهریه داشته باشن...چه برسه به اینکه بخوان در مواقع خطر به عنوان یه ابزار بهش نگاه کننن

مهریه، میزان مهریه که مرد به زن داره و این مرده که باید میزانشو تعیین کنه (این اعقیده شخصیه من در شرایط ایده آله.....نه الان)

دادگاه های ما بیشتر از اونیکه بنفع مرد باشند بیشتر بنفع زن کار میکنند

صد در صد مخالفم..... البته اینو بگم که حالا شاید تو یه شرایط خوب این درست باشه ولی وقتی همه کارها شده دوز و کلک و فریب، خیر

.......
    حرف برا گفتن زیاده ولی من حوصله بحث ندارم (از نظر ذهنی خیلی خیلی خسته ام )

10 سپاس: pAshMak، Holtek، بچه مثبت، بندری، محسن صائب، ژنرال، تنها، garfild، ♥Rose♥، gilas

• بچه مثبت

محسن جان استثنائات رو بذار کنار. شرایط محیطی تاثیر زیادی رو شکل گیری شخصیت انسان داره. به نظرم واقع بینانه به ابهامات محسن 3 پاسخ ندادی.

از پاسخت به سوال محسن 2 برداشت میکنم که شما خوبی رو صرفاً به خاطر پاداشش انجام میدید و از بدی به خاطر ترس از مجازاتش پرهیز میکنی.

195. برداشتم درست بود؟
    196. یک جمله کلیشه ای وجود داره که میگه تحصیلات ربطی به شخصیت افراد نداره. به نظرت این جمله درسته؟
    197. اگر شما جای خانواده دکتر سربندی بودی از قصاص صرف نظر میکردی؟ چرا؟

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    10 سپاس: pAshMak، بندری، محسن صائب، ژنرال، zrnznn، Holtek، تنها، garfild، ♥Rose♥، gilas

• ژنرال

سلام بر محسن صائب 1 و 2 و 3 و 4 :83:

متاسفانه این روزا خیلی گرفتار بودم و نتونستم سوال بپرسم.
    خیلی گذرا پست هارو مرور کردم.
    الانم تو شرایط میزونی نیستم و تمرکز سوال پرسیدن ندارم :4:

فعلا این یکی رو میپرسم:

198. حاضری یک زندگی فقیرانه و سخت داشته باشی اما تا آخر عمر با زیباترین و خوش اندام ترین زن دنیا (طبق سلیقه خودت) زندگی کنی؟

10 سپاس: pAshMak، بندری، بچه مثبت، zrnznn، Holtek، محسن صائب، تنها، garfild، ♥Rose♥، gilas
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: