₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 120 121 122 123 124 125 126 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• بچه مثبت

قرعه کشی لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا:
    ميلان --- بارسلونا
    مالاگا ---- پورتو
    والنسيا ---- پاري سن ژرمن
    رئال ---- منچستر
    شاختار --- دورتموند
    سلتيك --- يوونتوس
    آرسنال ---- بايرن مونيخ
    گالاتسراى --- شالكه

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    9 سپاس: Ahora Quien، garfild، levrone، بهونه، hadi04، دلشاد، ژنرال، arash52، تنها

• حورا

به به مامان مریم عزیز اومدن :6: خیلی جاتون خالی بود :46:
    8 سپاس: maryamlondon1، hadi04، دلشاد، بچه مثبت، بهونه، Ahora Quien، ژنرال، تنها

• LIFE

:46: شب یلدای همگی مبارک دوستان :46:

10 سپاس: hadi04، دلشاد، بچه مثبت، Aramesh، بهونه، Ahora Quien، ژنرال، garfild، arash52، تنها

• hadi04

سلامتی اونایی که امشب مثل من تنهای تنهان تصویر در دسترس نیست
    9 سپاس: دلشاد، حورا، بچه مثبت، Aramesh، بهونه، Ahora Quien، ژنرال، garfild، تنها

• SaMaN TaJ

شب یلدای زیبایی داشته باشین...مبارک و لایت :))

جون خودتون هر کی بلده یه فال لایت واسه من بگیره،حرفه ای بلد باشین نه الکیا :4:
    لطفا :46:

10 سپاس: حورا، hadi04، Aramesh، بچه مثبت، zrnznn، بهونه، Ahora Quien، ژنرال، garfild، تنها

• Aramesh

الان حدود 25 دقه س که از 21 دسامبر داره میگذره و ما وارد روز محشر شدیم ... :24:سمت ما که فعلا خبری نیست ... سمتِ شما چطور؟ :5:
    خب من که فکر می کنم مردیم فقط داغیم حالیمون نیست.. 818
    ای گور پدرت نوستر بیناموس! جرات نداریم بخوابیم! میترسم دیگه از خواب پا نشم... 242

8 سپاس: بچه مثبت، zrnznn، بهونه، Ahora Quien، ژنرال، garfild، حورا، تنها

• Ahora Quien

جیگر: ما رفتیم .. رفتیم یا نرفتیمم؟؟ رفتیم یا نرفتییمم؟؟ رفتیم یا نرفتیممممممم؟؟
    فامیل دور: نمک دره نمکدان شوخی ندارد .. که با این در اگر در بند در مانند, درمانند

6 سپاس: بهونه، بچه مثبت، Aramesh، ژنرال، garfild، تنها

• Aramesh

امروز یوم الله 21 دسامبر ... دنیا الان تموووووم شده داره تیتراژ پایانی میره ...بازیگران: آدم , حوا, ابراهیم, کوروش, اسپارتاکوس, ادواردچهارم و .....جلوه های ویژه: چنگیز, هیتلر, مموتی و.....تدارکات: جبرییل عزراییل و....تهیه کننده و کارگردان: خدا ... با تشکر از جنتی که در تمام مسیر ما را یاری نمود 897
    7 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، hadi04، Ahora Quien، garfild، بهونه، تنها

• حورا

باران که می بارد تو می آیی بارانِ گل ، بارانِ نیلوفر
    باران ِمهر و ماه و آئینه بارانِ شعر و شبنم و شبدر

باران که می بارد تو در راهی از دشت شب تا باغ ِ بیداری
    از عطر عشق و آشتی لبریز با ابر و آب و آسمان جاری

غم می گریزد ، غصه می سوزد شب می گدازد ،سایه می میرد
    تا عطرِ آهنگ تو می رقصد..... تا شعر باران تو می گیرد........

از لحظه های تشنه ی بیدار تا روزهای بی تو بارانی

غم می کُشد ما را و می بینی دل می کِشد ما را تو می دا نی.....

6 سپاس: Ahora Quien، garfild، بهونه، ژنرال، Aramesh، تنها

• Ahora Quien

وکی وی بی بی ماها ... با یه قر و چند تا آها .. کاری کرد که بیاد و فارسی حرف بزنه اوباما بدو قر بده تو باما .. بچه ها بیایید وسط اوهههههه :10:
    6 سپاس: garfild، بهونه، ژنرال، دلشاد، Aramesh، تنها

• 13 سپاس: Life Dream، نخبه، حورا، ژنرال، Aramesh، مستانه، بچه مثبت، بهونه، هاچو هاچو، بندری، تنها، Kishe Mehr، Ahora Quien

• نخبه

5 ماهگی دنیز بوفی بر همگان فرخنده باد 256 256 243 243
    14 سپاس: حورا، ژنرال، Aramesh، مستانه، Life Dream، بچه مثبت، بهونه، هاچو هاچو، بندری، garfild، تنها، KuRoSh، Kishe Mehr، Ahora Quien

• Aramesh

فراموش مکن تا باران نباشد رنگين کمان نيست... تا تلخي نباشد شيريني نيست... و گاهي همين دشواري هاست که از ما انساني نيرومند تر و شايسته تر مي سازد... خواهي ديد، آ ري خورشيد بار ديگر درخشيدن آغاز مي کند...

12 سپاس: arash52، مستانه، Life Dream، حورا، بچه مثبت، دلشاد، هاچو هاچو، بندری، garfild، ژنرال، تنها، Ahora Quien

• Life Dream

دوستاني كه از فينگليش استفاده ميكنند و يا ميخواهند فينگليش انها به فارسي تبديل شود، ميتوانند جملات فنگليش را در سايت زير بلافاصله و بدون اشتباه به فارسي تبديل كنند!!

http://www.behnevis.com

10 سپاس: حورا، بچه مثبت، دلشاد، بهونه، sib، هاچو هاچو، بندری، ژنرال، تنها، Ahora Quien

• sib

من تو خونه تنهام.باد داره زوزه میکشه.گربه های کوچه از صبح به جون هم افتادن و ول کن نیستن.نکنه پایان دنیا یه روز به تعویق افتاده باشه 391 397

هاچو : :4: اون کیه پشت سرت؟ :37:

نمایش یا پنهان متننترس سیب پایان دنیا دست خداست هیچکی هم نمیدونه کی هستش غیر خودش،این ذکر رو بگو : 826لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم :24:

10 سپاس: حورا، هاچو هاچو، دلشاد، بچه مثبت، Life Dream، بندری، بهونه، ژنرال، تنها، KuRoSh

• بچه مثبت

ترس برادر مرگ است...
    :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    9 سپاس: sib، Life Dream، بندری، حورا، هاچو هاچو، بهونه، ژنرال، تنها، Ahora Quien

• Aramesh

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن, بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
    11 سپاس: حورا، Kishe Mehr، garfild، Life Dream، هاچو هاچو، بهونه، بچه مثبت، ژنرال، تنها، KuRoSh، Ahora Quien

• هاچو هاچو

:4: انقدر فيسبوك رو مردم تاثير گذاشت،بچه كارنامش رو به باباش نشون ميده ميگه اگر نكته رو گرفتي بكوب چك رو! :51:
    9 سپاس: garfild، بهونه، Life Dream، بچه مثبت، ژنرال، تنها، Kishe Mehr، KuRoSh، Ahora Quien

• Life Dream

اعتراف میکنم 370

دیروز تنهایی با ماشین رفتم نون بخرم 244، نون رو خریدم 286

برگشتم اومدم سمت شاگرد نشستم :21:

یکی دو نفر فهمیدن جریانو! 345345 منم خواستم خیلی دیگه ضایع نشه 453

الکی داشبورد ماشین رو باز کردم و بستم 501

رفتم نشستم پشت فرمون و سریع محل رو ترک کردم! 628

10 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، بهونه، تنها، garfild، حورا، Kishe Mehr، KuRoSh، Ahora Quien، هاچو هاچو

• تنها

دريا برای مرغابی تفریحی بيش نيست, اما برای ماهی زندگيست!
    پس برای کسی كه واقعا دوستت داره ماهی باش, نه مرغابی.

10 سپاس: Life Dream، garfild، نخبه، بچه مثبت، حورا، Kishe Mehr، ژنرال، KuRoSh، Ahora Quien، هاچو هاچو
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: