₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 121 122 123 124 125 126 127 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• پری سا

من فقط با ف* ی * ل* ت*ر * شکن میتونم وارد سایت بشم . :7:
    9 سپاس: Life Dream، نخبه، بچه مثبت، حورا، Kishe Mehr، ژنرال، بهونه، Ahora Quien، هاچو هاچو

• نخبه

خبر خبر.... آیسان گلی دختر عمو بندری ساعت 8 صبح امروز به دنیا اومد هورااااااااااا 256 256 243 243 296 296 271 271 265 265 786 786 337
    13 سپاس: بچه مثبت، carlos، حورا، Kishe Mehr، ژنرال، garfild، بندری، تنها، Life Dream، KuRoSh، بهونه، Ahora Quien، هاچو هاچو

• بچه مثبت

اختصاصی بوفیلند:           ----> بلندترین دختر نوجوان جهان            ----> لاغرترین زن جهان (رژیم او بلای جان او)
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    6 سپاس: ژنرال، Life Dream، KuRoSh، بهونه، Ahora Quien، هاچو هاچو

• حورا

تصویر در دسترس نیست

:46:

10 سپاس: Kishe Mehr، بچه مثبت، garfild، ژنرال، تنها، Life Dream، KuRoSh، بهونه، Ahora Quien، هاچو هاچو

• بچه مثبت

خدمتی دیگر از گوگل: تبدیل فینگلیش به فارسی         http://www.google.com/transliterate/Persian
    8 سپاس: ژنرال، حورا، تنها، Life Dream، KuRoSh، بهونه، Ahora Quien، هاچو هاچو

• تنها

نقدر به انسان های روی زمين بی اعتماد شده ام که میترسم اگر از خوشحالی به هوا بپرم, زمين را از زير پايم بكشند...
    7 سپاس: Life Dream، حورا، garfild، ژنرال، KuRoSh، Ahora Quien، هاچو هاچو

• حورا

امشب اتاق عطر نگاه تو را نداشت

دنياي کوچکي شده بود و خدا نداشت

از بس که بغض پنجره ها را گرفته بود

ديگر براي ابر نيازي به "ها" نداشت

در وسعت هواي مه آلود پنجره

شيشه براي اسم کسي جز تو جا نداشت

اسم تو روي شيشه ي دل اشک شد چکيد

لبخند که بدون تو ديگر صفا نداشت

شايد خداي من شده اي اين عجيب نيست؟!

اما نمي شود که خدا شد وفا نداشت

7 سپاس: garfild، تنها، ژنرال، KuRoSh، بهونه، Ahora Quien، هاچو هاچو

• 6 سپاس: ژنرال، KuRoSh، gilas، Ahora Quien، هاچو هاچو، تنها

• KuRoSh

یعنی گیلاس چه خبر خوبی می تونه گرفته باشه :37: :24: :50: :86: یعنی میشه بفهممم :93:

gilas : حالا دیگه :74:

5 سپاس: Ahora Quien، حورا، ژنرال، هاچو هاچو، تنها

• Ahora Quien

میگویند .. فردا بهتر خواهد شد ... مگر امروز فردای دیروز نیست؟ :2:
    6 سپاس: حورا، garfild، ژنرال، هاچو هاچو، بهونه، تنها

• mz56mz

سلام بر بوفيان عزيز باز برگشتيمممممممممممممممممممممممم 786
    7 سپاس: ژنرال، حورا، Kishe Mehr، هاچو هاچو، Ahora Quien، بهونه، تنها

• بهونه

یره(هاچو هاچو) چقدر خوشحالم میبینمت :79: مشهد هوا 15- درجه :89: یره یخ نزنی :17: رادیاتتو روشن کن میری بیرونا :83:
    جناب هاچو : نوکرت برم :11: :4: الان 3 روزه نخوابیدم یره...فک کنم اگه بخوابم بمیرم :40:

3 سپاس: حورا، هاچو هاچو، Ahora Quien

• حورا

بادیگاردامو ! 648

Yandex Bot, حورا, Google Bot

4 سپاس: بهونه، ژنرال، Ahora Quien، تنها

• بهونه

برکت پروردگار مثل باران است .

اگر میبینی خیس نمیشوی جایت را عوض کن...

3 سپاس: حورا، ژنرال، Ahora Quien

• ماهی

ضمن پوزش از علاقمندان به بخش غذا بیار! بوفی ببر! به اطلاع می رساند اجرای این بخش به دلیل گرفتاریهای سرآشپز ماهی خانومِ ... :4: ، با یک هفته تاخیر ، هفته آینده برگزار خواهد شد... :1:
    5 سپاس: ژنرال، بهونه، Ahora Quien، حورا، تنها

• بچه مثبت

̸̶͚͖͖̩̻̩̗͍̮̙̈͊͛̈͒̍̐ͣͩ̋ͨ̓̊̌̈̊́̚͝͠ͅ ̷̧̢̛͖̤̟̺̫̗͚̗͖ͪ̏̔̔̒́ͥ̓ͫ̀ͤ̇ͥ͝ ̡̊͛̇ ͫ̉ͦ̊̀̔ͧͮ͆̽ͦͩ͋̌͗̚̚҉̵͖̟ !̸̶͚͖͖̩̻̩̗͍̮̙̈͊͛̈͒̍̐ͣͩ̋ͨ̓̊̌̈̊́̚͝͠ͅ ̷̧̢̛͖̤̟̺̫̗͚̗͖ͪ̏̔̔̒́ͥ̓ͫ̀ͤ̇ͥ͝ ̡̊͛̇ ͫ̉ͦ̊̀̔ͧͮ͆̽ͦͩ͋̌͗̚̚҉̵͖̟دلمُ تو چمدونم می‌ذارم ........... گُلدونای گُلمُ برمی‌دارم....... ̸̶͚͖͖̩̻̩̗͍̮̙̈͊͛̈͒̍̐ͣͩ̋ͨ̓̊̌̈̊́̚͝͠ͅ ̷̧̢̛͖̤̟̺̫̗͚̗͖ͪ̏̔̔̒́ͥ̓ͫ̀ͤ̇ͥ͝ ̡̊͛̇ ͫ̉ͦ̊̀̔ͧͮ͆̽ͦͩ͋̌͗̚̚҉̵͖̟ !̸̶͚͖͖̩̻̩̗͍̮̙̈͊͛̈͒̍̐ͣͩ̋ͨ̓̊̌̈̊́̚͝͠ͅ ̷̧̢̛͖̤̟̺̫̗͚̗͖ͪ̏̔̔̒́ͥ̓ͫ̀ͤ̇ͥ͝ ̡̊͛̇ ͫ̉ͦ̊̀̔ͧͮ͆̽ͦͩ͋̌͗̚̚҉̵͖̟
    ̸̶͚͖͖̩̻̩̗͍̮̙̈͊͛̈͒̍̐ͣͩ̋ͨ̓̊̌̈̊́̚͝͠ͅ ̷̧̢̛͖̤̟̺̫̗͚̗͖ͪ̏̔̔̒́ͥ̓ͫ̀ͤ̇ͥ͝ ̡̊͛̇ ͫ̉ͦ̊̀̔ͧͮ͆̽ͦͩ͋̌͗̚̚҉̵͖̟ !̸̶͚͖͖̩̻̩̗͍̮̙̈͊͛̈͒̍̐ͣͩ̋ͨ̓̊̌̈̊́̚͝͠ͅ ̷̧̢̛͖̤̟̺̫̗͚̗͖ͪ̏̔̔̒́ͥ̓ͫ̀ͤ̇ͥ͝ ̡̊͛̇ ͫ̉ͦ̊̀̔ͧͮ͆̽ͦͩ͋̌͗̚̚҉̵͖̟برای ادامه‌ی این سرنوشت ...... .... می‌رَم از شهرِ فرشته‌های زشت ̸̶͚͖͖̩̻̩̗͍̮̙̈͊͛̈͒̍̐ͣͩ̋ͨ̓̊̌̈̊́̚͝͠ͅ ̷̧̢̛͖̤̟̺̫̗͚̗͖ͪ̏̔̔̒́ͥ̓ͫ̀ͤ̇ͥ͝ ̡̊͛̇ ͫ̉ͦ̊̀̔ͧͮ͆̽ͦͩ͋̌͗̚̚҉̵͖̟ !̸̶͚͖͖̩̻̩̗͍̮̙̈͊͛̈͒̍̐ͣͩ̋ͨ̓̊̌̈̊́̚͝͠ͅ ̷̧̢̛͖̤̟̺̫̗͚̗͖ͪ̏̔̔̒́ͥ̓ͫ̀ͤ̇ͥ͝ ̡̊͛̇ ͫ̉ͦ̊̀̔ͧͮ͆̽ͦͩ͋̌͗̚̚҉̵͖̟

13 سپاس: Ahora Quien، zrnznn، ماهی، حورا، ژنرال، hadi04، farzane، بهونه، Kishe Mehr، garfild، بندری، Life Dream، تنها

• Ahora Quien

خدايا سراي محبت كجاست - من آواره ام شهر الفت كجاست
    13 سپاس: zrnznn، ژنرال، mz56mz، hadi04، بچه مثبت، farzane، بهونه، Kishe Mehr، حورا، garfild، بندری، Life Dream، تنها

• mz56mz

سه تاپيک شيرازى همزمان :: خدا نعلتش كنه , تخت جمشيد , شيراز تقديم به بوفيان عزيز :buff: :1:
    9 سپاس: hadi04، بچه مثبت، farzane، بهونه، Kishe Mehr، ژنرال، بندری، Life Dream، تنها

• farzane

296 244 سلام سلام بوف بوفی های عزیز دوستای گلم آمدم خوشحالیه 14 دی ماه تولدمو که 22 ساله میشم و 19 دی سالگرد عضویتمو که 1ساله میشم رو با شما شریک بشم که اینجا پر از دوستای عزیزی پیدا کردم که همشون میدونن چقدر دوسشون دارم 244 296
    246 369 246
    دلم برای همه ی بچه ها تنگ شده مثبت هاتونو دیدم و دیدم همه به یادم بودین یه دنیا تشکر دوستای عزیزم و برای بوف بوفی جونمم تنگ شده اما خوب توو فیس بووک که سر میزنم گاهی از حال بچه ها و بوف بوفی باخبرم به یاد همتون بودم و الان فهمیدم شماها هم به یادم بودین خیلی عزیزین دوستای عزیزم فقط چون خیلی درگیر امتحانات بودم چند وقتی اینجا نیومدم
    :buff: 786 369 786 :buff:

271 وای چقدر این لوگوی جدید خوشمله 271
    282 280 دست داداشی مجید در نکنه و دست مدیر جون و همه ی مدیران درد نکنه 280 282
    787 811 811 811 811 811 811 811 787
    243 296 261 296 243
    256

12 سپاس: دلشاد،  ، بهونه، Kishe Mehr، حورا، m3hrdad، بچه مثبت، garfild، ژنرال، بندری، نخبه، Life Dream

• m3hrdad

و بالاخره 1000 :20: سه سال طول کشید :20: خدایا شکرت :20: فردا شام همه مهمون خودمین :4:

10 سپاس: hadi04، بچه مثبت، Kishe Mehr، بهونه، garfild، farzane، ژنرال، بندری، نخبه، Life Dream
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: