ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
علیرضا
hadi04
mz56mz
arash52
بچه مثبت
منم مثل ِ تو میدونم تو این خونــه نمی مونم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
masod
سسسس سلام بر همه دوستان گل سایت مسعود هستم و همه شماها را دوست دارم عید همه شما مبارک باشد.
بهونه
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
الهام
حورا
نمایش یا پنهان متن
همگی به صف ایستاده بودند تا از آنها پرسیده شود ؛ نوبت به او رسید : "دوست داری روی زمین چه کاره باشی؟" گفت: می خواهم به دیگران یاد بدهم، پس پذیرفته شد! چشمانش رابست، دید به شکل درختی در یک جنگل بزرگ درآمده است. باخودگفت : حتما اشتباهی رخ داده است! من که این را نخواسته بودم؟!
سالها گذشت تا اینکه روزی داغ تبر را روی کمر خود احساس کرد ، با خود گفت : این چنین عمر من به پایان رسید و من بهره ی خود را از زندگی نگرفتم! با فریادی غم بار سقوط کرد و با صدایی غریب که از روی تنش بلند میشد به هوش آمد!
حالا تخته سیاهی بر دیوار کلاس شده بود
mz56mz
حورا : تولدتون مبارک▧ تصویر در دسترس نیست
چکاوک
نخبه
ماهی
koorosh kabir
اونایی که دوست دارن برن اسکی در خدمتشونیم نقش شوهر رو بازی می کنیم
اول از همه یه شارژ 2000 تومانی ایرانسل مسیج میکنی تا 48 ساعت بعدش زنگ میزنم بهت باهات قرار میزارم
اگه ماشین خودم بیارم 30000 تومان میگیرم اگه ماشین خودت بیاری 25000 تومان میگیرم، اگه 2نفرین میتونم واسه یکیتون بابا شم واسه اونیکی شوهر که اینجوری با تخفیف میشه 50000 تومان
اگه با تریپ و قیافت هم حال کنم دفعه بعد مجانی میام باهات
مسیج الکی نزنین که شارژ نداشته باشه جواب نمیدم...
hadi04
نمایش یا پنهان متن
koorosh kabir
شب اعلام کردن 17 نفر تو انفجار کشته شدن
.
.
.
احتمالا خبر 20:30 فردا شب اعلام می کنه چند نفر هم تو اون گیر و دار به دنیا اومدن!!
حورا
من کتاب (my life without money (living without money نوشته heidemarie schwermer رو میخوام البته ترجمه انگلیسیشو.
سایتی رو میشناسین که دانلودش کنم. خودم هر چی سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم
ماهی
Life Dream: آخي چه عشقولانه...
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→