₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 26 27 28 29 30 31 32 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• ماهی

فراموش کردنت برایم مثل آب خوردن بود ، از همان آب هایی که می پرد توی گلو و سالها سرفه میکنیم ! :2:

• بچه مثبت

:86: تا شنبه منتظر بمانید .... ماهی : چه خبره؟به فوتبال مربوط میشه؟ می خوای زن بگیری؟...:7:رئیس جمهور باز کاری کرده؟ :23: نه عمو جان بله برون پرسپولیسه :92:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• الهام

پرسپوليس با هنرمنداش حسابي معروف شده!!!!اخبار صفحه اول ياهو رو بخونيد

• دلشاد

با داداش کربلایی آرش هم اکنون تلفنی صحبت کردم و به همه بوفیان سلام رسوند و از طرف همتون نائب زیارت بودش « التماس دعا»

• The one

غضنفر گنج پیدا میکنه میگه خدا رو شکر دیگه فقط نقشه ش مونده :23: ... البته این غضنفر دنیش بوده چون امروز سر کار برام تعریف کردن... :4:

• ژنرال

جریان این درخواستهای دوستی چیه؟ 781
    لینک های مشکوک میفرستن تو پیغام خصوصی :22:
    میگن بیا دوست بشیم :9:

• The one

با توجه به امکانات جدید سایت، به یک عدد متخصص پیام حذف کن جهت ارتقای سطح امتیازات نیازمندیم.... :23: چون اگه اینجور پیش بره یا باید تا صبح پیام پارو کنم ،یا اینکه تا همون صبح امتیازام منفی میشه :23: علیرضا: از ویرایش مشخصاتتون می تونید دریافت پیام خصوصی رو در این زمینه غیر فعال کنید» عکس

• METALLICA

سلام سلام صدتا سلام ،
    دلم واسه همه تون تنگوليده شديدا !
    الانم با موبايل اومدم فقط سلام كنم و بگم
    I MISS U ALL

• ژنرال

کلی دوست پیدا کردم :9:

• m3hrdad

If everyone cared and nobody cried,If everyone loved and nobody lied,If everyone shared and swallowed their pride,Then we'd see the day, when nobody died

• mz56mz

اخه چرا اين گوگل بوت ( Google Bot ) با من دوست نميشه درخواست دوستى رو قبول نميكنه 276 276 276 عمو جان ! یعنی ارزش گوگل بت از منِ ماهی خانوم براتون بیشتره که با اون درخواست دوستی دادید و به من ندادید؟ :2: :4:

• mojde

عزيزااگر خدا بخواهد و طياره ها سالم بنشينن و باد و باران و سيل و زلزله و امواج سهمگين و حوادث و اتفاقات اجازه دهند اينجانب يكي دو روز ديگه يه توك پا ميروم پابوس امام رضا دريافت كننده نذورات شما هستم :4: انشاءالله عمو جان :46:

• aliiiiiii

مژدههههههه mojde مژدهههههههه امام رضا به من بدهکاره قربون دستت طلب منو بگیر ازش اگر نداد طلاهاشو بردار بیار واسم
    :23: :23: :23:

mirza ghanone 1 saat ro raayat kon plz

• ژنرال

این بار من ساکت می مانم تو حرف بزن ... این بار تو بگو از تبلور ثانیه ها ...
    از رایحه ی سیبـــ های بهار ... این بار تو بگو از تصویر سرنوشت ...
    از نقاشی یک بوم پر از عشـــق ... از قدم زدن بی من زیر ِ بـــاران ِ پائیزی ... حرفـــ بزن ... از لحظه های غم انگیزت با من بگو ...
    بگو شاید حکایت سیاه و سفید ِ روزگار ِ من و تو ، از قصه های کمرنگ ِ مادر بزرگ بود ...

از تپش های قــلب ِ عاشق ات با من بگو ... از "چشمهایش" با من بگو ... بگو شاید من بی خیال ِ همه ی روزهای با هم بودنمان شدم ... دیدی باز تا کار رسید به دل و دلدادگی ، زوم کردم روی چشمهای دیوانه کننده ات ؟...
    دیدی باز نگذاشتی از خاطر ببرم علت ِ دیوانگی هایم را ؟ ...

این بار من ساکت میمانم تو حرف بزن ... تو بگو که باز هم بی من ...

بگذریم ...

همه اش شد درد ...

بیا اصلا هر دو "سکـــوت" کنیم ...

این بهترین راه حل موجود است ...

بیا باز هم چشمهایمان داوری کنند ...

:24:

نمایش یا پنهان متن :30:

:4:

:9:

• aliiiiiii

مژدههههههه mojde مژدهههههههه امام رضا به من بدهکاره قربون دستت طلب منو بگیر ازش اگر نداد طلاهاشو بردار بیار واسم
    :23: :23: :23:

mirza ghanone 1 saat ro raayat kon plz

• ژنرال

مامان مریم با من دوست شده :4:

الهی دورت بگرده مامان مریمی :6:

• The one

:9: :4: اگه یکی با گاری دنبالت کرد نترس ، نون خشکیه ، اونم فهمیده بانمکی :9: :4:

• نخبه

لباس زیر ملکه ویکتوریا به عنوان کادوی عروسی برای امین و عروسشون خریداری شد مبارک باشه:23: :23: :23:بچه مثبت: عجب خریدار ِ شیرین عقلی بوده! :4:

• پرهام

من در سرزمینی زنگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمیرسند و رسیدن سهم کسانی است که نمی دوند! «دکتر شریعتی»

• The one

:23: :23: کوروش فسقلی :23: :23:
    اسامی با مزه ی بعضی از تازه واردها کم بود اینم اضافه شد.. مبارکه داداش جلال :46: :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: