₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 28 29 30 31 32 33 34 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• حورا

614 614
    نمایش یا پنهان متن
    ده مرد و یک زن به طنابی آویزان بودند. طناب تحمل وزن یازده نفر را نداشت.
    باید یکنفر طناب را رها می کرد وگرنه همه سقوط می کردند.
    زن گفت من در تمام عمر همیشه عادت داشتم که داوطلبانه خودم را وقف فرزندان و همسرم کنم و در مقابل چیزی مطالبه نکنم.
    من طناب را رها می کنم چون به فداکاری عادت دارم. در این لحظه مردان سخت به هیجان آمدند و شروع به کف زدن کردند.

• METALLICA

یاروو زده با ماشین بنده خدارو لهو لورده کرده ، میاد پایین برمیگرده میگه : یعنی مرده ؟
    پ نه پ ، چون امتیازش به 1000 رسیده یه جون میگیره الانه که دوباره زنده بشه !!!!
    :4:

• دلشاد

توجه توجه به اطلاع دوستان و آشنایان بوفیلند میرسانم داداش کربلایی آرش هم اکنون به سلامت از زیارت کربلای معلی بازگشت و الان از فرودگاه به همتون سلام میرسوند و بخاطر استقبال گرمتون و قربونی کردن چندین گوسفند شرمنده کردید ! حجت الاسلام والمسلمین کربلایی آرش

• malakeh

به كسي عشق بورز كه لايق عشق تو باشد نه تشنه عشق ... چون تشنه عشق روزي سيراب ميشود ...
    ويكتور هوگو

• METALLICA

یه کبریته سرشو میخارونه آتیش میگیره !!! 453 453

• carlos

:24:دو سالگيم در سايت مبارك:9::9: ايشالاه 120 ساله بشم ! :24:

دلشاد:داش علی دوسالگی در سرزمین بوفلند مبارک

حورا :دو سالگیتون خیلی مبارک :46:

gilas : دوسالگیت مبارک علی جان 826

مبارک باشه علی جان! آبان 88 شهر ال.. بود! ماهی از ماه‌های خدا بود! برگی زرین در تاریخ بوفیلند بود! خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوب بود! «دکتر مثبت»

carlos : ممنون دوستان خيلي خيلي لطف داريد . :46: به قول امين آبان 88 يكي از ماههاي خدا بود .
    به نظر من بايد حداقل يه 100 -200 بوفي بريزن به حساب آباني هاي 88 :50:

• بچه مثبت

در این هوای سرد برفی ضمن تبریک دو ساله شدن علی کارلوس، جهت شادی روح مخترعان چتر، هدبند، شال گردن، دستکش و ... اجماعاً یک دست و یک هورااااااااااا :78: :82:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ژنرال

زندگی، پیوسته باید در حال به وجود آمدن و به وجود آوردن باشد، وگرنه باری است بر دوش انسان !

• METALLICA

حواسم نبود با صورت رفتم توو در ،مامانم گفت ندیدیش ؟
    پَ نه پَ ! من دارکوبم میخوام با منقارم یه سوراخ واسه خودم وا کنم ازونجا برم توو !!!!

• The one

صل علی محمد کبله ای دابل خوش آمد

• The one

:4: صل علی محمد کبلا یی دابل خوش آمد :4: ... علیرضا: صلی علی کبلآرش ول کام بکت خوش آمد
    حورا : قبول باشه آرش خان :48:

• Kishe Mehr

فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر در اطلاعیه ای ضمن خوش آمدگویی به حبه انگور گرامی ، اعلام می دارد که رؤیت هلال حضرت دابل کربلایی آرش فیفتیتو بر معظم له محرز گردیده و بدینوسیله فردا هجدهم آبانماه مصادف با دوازدهم ذیحجه را عید اعلام می دارد :82:

• حورا

تصویر در دسترس نیست

امروز ...

امروز یک زیبایی دیگری پیدا کن ...

امروز یک آرزوی دیگری درخواست کن ...

امروز یک اشک بیشتر پنهان کن ...

امروز یک زندگی دیگری را زندگی کن ...

از کجا معلوم ...

شاید فردایی باشد

یا نباشد

• baron jon

دلتنگي عين آتيش زير خاكستره گاهي فكر مي كني تموم شده اماا يك دفعه همه ات را آتش مي زنه.....

• چکاوک

خمره ای عشق به دست به سراغ شب من می آیی به سراغ همه تاب و تب من می آیی پشت آن پنجره ی صبحدمان پشت آن پلک زدن های مدام هیجان روی رگبرگ کدامین گل سرخ اسم مان حک شده است؟بر تن نازک آن تازه درخت نغمه ای ساخته ام تو بگویی لبخند،من لب خاطره خواهم آمدبه تو خواهم خندیدبغض را پشت سکوت،دفن خواهم کردباغ بارانی من به نفس های تو خواهد پیوست ساکن لحظه ی پروانه شدن ،پیله ی پنجره ام رابه تپش های سه تارت بگشا

• malakeh

کسی را که امیدوار است هیچگاه نا امید نکن ، شاید امید تنها دارائی او باشد . . .

• The one

عيد همگي مبارك

كوپنش ديشب تو دفترچه ي ايت السايت مجي قدّس تيره و دام تبره اعلام شد :23:

• دلشاد

صل علی محمد کربلایی آرش خوش آمد

• الهام

كسي را كه اميدوار است هيچگاه نا اميد مكن.. شايد اميد تنها دارايي او باشد... :46:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: