ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ali41
ماهی
علیرضا
تصمیم مدیران دیگه تصمیم منه علی جان و توهین و تحقیر کاربران توسط هیچ کس پذیرفته نیست! من ضمن تایید عکس العمل صحیح و به موقع مدیرانی که پستهای شما رو ویرایش کردند از دوستانی که بهشون احیانا توهینی صورت گرفته هم به خاطر عدم حضور به موقعم معذرت می خوام.
موضوع تحت بررسی بیشتر و هنوز باز هست.
ژنرال
به گزارش باشگاه خبرنگاران ، گفته میشه طی چند روزه آینده هیچ فایل پیوست شده ایمیلی را تحت عنوان کارت تبریک سال نو(happy new year,it's your card)باز نکنید!
بر اساس اين گزارش : اين ايميل حاوي ويروس رايانه اي خطرناکي است که تمامي اطلاعات شخصي کاربران را از طريق درگاه هاي باز اينترنتي سرقت مي کند.
Ahora Quien
مخلوط کن
sotude
ali41
kamal313
sib
Ahora Quien
هاچو هاچو
آهـــــــــــــــــــای بــگــــــیـــــــــر بشـــــــــــیــــــن! اینقدرغر نزن ، همین که هست بعد یه چشمک میزد و آروم تو گوشم میگفت:همه چی درست میشه!
ماهی : خدا جونم خودشون کار داشتن به من گفتن بهت بگم همه چی درست میشه هاچو هاچو..قول می دم
ماهی
و استیک گوشت توسط ماهی
arash52
garfild
.
.
.
!بی شوخی میگم ، بگوزم
.
.
.
!دو بار بگوزم
.
.
.
چرا میخندی؟
.
.
.
!بابا چیه مگه ، بگوزم
.
.
.
!حالا فهمیدم چرا میخندی
.
.
.
:فکر بد کردی؟ فقط دو بار بگو زم
The one
یعنی روز جهانی زن مبارک .. چیه خب اون بالا نوشته!!
Ahora Quien
اما هرکس نمیتونه لخت با اونها روبرو بشه.
malakeh
نمایش یا پنهان متن
وقتي تصميم مي گيريد واقعاً چه مي خواهيد،خيلي راحت مي فهميد كجا به دنبال آن بگرديد.Ahora Quien
شنیدید که میگن : اونی که گریه می کنه ، یه درد داره
اما اونی که میخنده هزار تا
من میگم : اونی که میخنده هزار تا درد داره
ولی اونی که گریه میکنه
به هزار تا از دردهاش خندیده
اما جلوی یکیشون کـــــــــــم آورده ...!
garfild
بگذار فکر کنند نفهمیدی….
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→