₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 66 67 68 69 70 71 72 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• بچه مثبت

ایشالا کره، ازبکستان، قطر و لبنان رو پشت سر میذاریم میریم جام جهانی!!! 781
    برنامه دیدارهای تیم ملی با حریفان به شرح زیر خواهد بود:

دور رفت:
    یکشنبه چهارده خرداد 91 ازبکستان - ایران
    جمعه 19 خرداد 91 تیم ملی ایران استراحت خواهد داشت.
    سه شنبه 23 خرداد 91 ایران - قطر
    سه شنبه 21 شهریور 91 لبنان - ایران
    سه شنبه 25 مهر 91 ایران - کره جنوبی

دور برگشت:
    چهارشنبه 24 آبان 91 ایران - ازبکستان
    سه شنبه 6 فروردین 92 تیم ملی ایران استراحت خواهد داشت.
    سه شنبه 14 خرداد 92 قطر - ایران
    سه شنبه 21 خرداد 92 ایران - لبنان
    سه شنبه 28 خرداد 92 کره جنوبی - ایران

پس از صعود دو تیم اول هر گروه به مرحله بعد، دو تیم سوم برای انجام دیدار اول پلی آف در دو تاریخ جمعه 15 شهریور 92 و سه شنبه 19 شهریور 92 به مصاف هم خواهند رفت.

در بازی رفت تیم سوم گروه اول میزبان خواهد بود و در بازی برگشت تیم سوم گروه دوم میزبان خواهد بود.فیفا اعلام کرده تاریخ بازیهای پلی آف به هیچ وجه تغییر نخواهد کرد.
    گفتنی است، برنده این دو دیدار در دو تاریخ سه شنبه 23 مهر 92 و سه شنبه 28 آبان 92 به مصاف نماینده آمریکای جنوبی خواهد رفت. در دیدار اول پلی آف تیم آسیایی میزبان و در دیدار برگشت میهمان خواهد بود.

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• Galexy

اینقدر...ورق های زندگیم را...بهم نریز...! حکم...همان دل است... :90:

• carlos

عروس خانـــوم شاغل هستن ؟ بـــــعـــله, کارشون اینترنتی هست… چه عالـــــــــی !. چیـــــه کارشون؟ وب میدن شـــــارژ ایرانسل میگیرن

• Life Dream

اينو يه جايي خوندم!! شنیدید که بعضی از سارقین با تهدید شخص طرفو مجبور می کنن که با کارتش از عابر بانک پول بکشه و پولو بگیره و الفرار!
    چیزی که جالبه اینه که تمام عابر بانکا یک قابلیت رو دارن که اگه رمز ورود رو از آخر به اول بزنی نتها قبول می کنه بلکه یه خبری هم به پلیس میده و اونا به جای خودش می کشونه! حالا اگه یه بار همچین موردی به پستتون خورد یه امتحانی بکنید تیری به تاریکیه!

• shaparak64

خانوم مانومای سایت :4: روز زن من و خانوم مانوم و اینا مبارکتون باشه :4: به جان خودم حسش نیست برم به تک تکتون مثبت بدم 391 وگرنه به همه تون میدادم :4:

• malakeh

بزرگترين نبرد فكري،نبرد با افكار مشوش و ناآرام است.پاراماهانزايوگاناندا
    براي پيروزي در اين نبرد،به ذهن خويش استراحت دهيد.

• arash52

هم اكنون از اتاق فرمان به من اطلاع دادند كه sib عزيز جايزه اش رو دريافت كرده :46:
    اين هم سندش :4: sib:1026

• garfild

قدیما یه چیپسایی بود تو شهربازی و… که هیچ نوع اسم و بسته بندی نداشت، تو پلاستیکای شفاف و دراز میریختن و سرشو منگنه میکرد. خیلی خوشمزه بودن ۱ دونه اش می ارزید به ۱۰ تا بسته از این چیپسا که همش توش هواست !

• Ahora Quien

ســــــــــــلام
    .
    .
    .
    .
    .
    وقت شما بخیر
    .
    .
    .
    .
    شمايي كه قوز كردي جلوي صفحه مانيتور !
    .
    .
    .
    .
    بله با شمام
    الهی من فدات بشم ،صاف بشين !
    آ باریکلا

• garfild

یکی از چالش های بزرگی که در کودکی فراروی ِ من بودُ باهاش درگیر بودم ، این بود که چه جوری "فریبرز عرب‌نیا" و "ابوالفضل پور‌عرب" رُ از هم تفکیک کنم !!!

• Kishe Mehr

این شهر که معروف به شهر راز است ، ، ، دربش به سوی هر مسافری باز است
    الحین، حافظیه میزبان بنده ی حقیر و ، ، ، مولانا کاکوی هادی شیراز است
    جای شما خالیست در شهر گل و بلبل ، ، ، که مردمانش اهل شعر و طرب و ساز است

• toranj

بودنم در آغــوش مردانه ی توست؛

بگذار حـسودان

هرچـه می خواهند بگویند

جز تو و عـشق تو

تموم دنیا پر...

• Galexy

تو در شمالی و من در جنوب ! کاش دستی نقشه را از میانه تا کند!

• بهونه

آنان که بودنت را قدر نمی دانند رفتنت را “نامردی” میخوانند !

• هاچو هاچو

677 وقتی خدا از پشت ، دستهایش را روی چشمانم گذاشت ، از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم منتظر است نامش را صدا کنم...677

• علیرضا

سایت (بخش انجمن) با مرورگر کروم با اخطار باز میشه! احتمالا به علت تاپیکهای حاوی دانلود نرم افزار باشه. لطفا از ایجاد تاپیکهای دانلود نرم افزار از هر نوعش جدا خودداری کنید. تاپیکهای قبلی حذف میشن. لطفا مدیران عزیز برای حذف باقیمانده ها کمک کنند.

نمایش یا پنهان متن

Advisory provided by
    تصویر در دسترس نیست

Safe Browsing
    Diagnostic page for AS43239 (SPETSENERGO)

What happened when Google visited sites hosted on this network?

Of the 3048 site(s) we tested on this network over the past 90 days, 5 site(s), including, for example, hotlogupdate.com/microsearchstat.com/,savebotstat.com/, served content that resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent.
    The last time Google tested a site on this network was on 2012-03-10, and the last time suspicious content was found was on 2012-03-10.

Has this network hosted sites acting as intermediaries for further malware distribution?

Over the past 90 days, we found 700 site(s) on this network, including, for example, tds123.1dumb.com/tds122.1dumb.com/91.196.216.0/, that appeared to function as intermediaries for the infection of 8190 other site(s) including, for example, anti-grav.net/cityspur.com/spitzwatch.com/.

Has this network hosted sites that have distributed malware?

Yes, this network has hosted sites that have distributed malicious software in the past 90 days. We found 1989 site(s), including, for example,assexyas.com/newstaticup.com/svyaz122.1dumb.com/, that infected 18386 other site(s), including, for example, lablae.com/cityspur.com/,lovesite.ro/.

Next steps:

Return to the previous page.

• Ahora Quien

یک جایی باید دست آدم‌ها را بکشی ...
    نگه‌شان داری...
    صورت‌شان را میان دستانت محکم بگیری...
    بگویی ببین...
    من دوستت دارم ...نــــــــــــــــــرو .. :8:

• kamal313

از امروز مدرسه نمیرم 256 241 256

• علیرضا

چند وقت پیش تو یکی از کانالها یه ویدئو کلیپ فارسی دیدم که با تصاویری از انیمیشن Up میکس شده بود. کسی اسم این آهنگ / اسم خواننده اش رو میدونه؟
    یافت شد...SIAMAK MICROPHONE TO BA TARANE
    ممنون gilas جان

• sib

مدیران محترم و محترمه لطفا به همون تاپیک که خودتون میدونید :4: تشریف بیارید.
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: