ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
Ahora Quien
Ahora Quien
پسر گرسنه اش می شود ، شتابان به طرف یخچال می رود در یخچال را باز می کند عرق شرم بر پیشانی پدر می نشیند پسرک این را می داند دست می برد بطری آب را بر می دارد ... کمی آب در لیوان می ریزد صدایش را بلند می کند ، " چقدر تشنه بودم " . . . . . پدر این را می داند پسر کوچولو اش چقدر بزرگ شده است ...
چکاوک
kamal313
sib
Aramesh
ژنرال
من که مسارفت نرفتم
البته خوب اگر برم معلومه که تنها نمیرم
garfild
احساس بـچـه ای رو دارم
كه رفـتـه تـو كــوچــه تــا بـازی كـنــه
ولـی كــسـی بـازیــش نـمـیــده!!!
بچه مثبت
سرمربی تیم فوتبال راهآهن که پس از دیدار تیمش مقابل سپاهان اصفهان با وسیله شخصی به تهران باز میگشت، دچار سانحه رانندگی شد و به علت جراحات وارده به بیمارستان منتقل شد.
علی دایی که پس از شکست ۳ بر ۲ راهآهن برابر سپاهان اصفهان به همراه برادرش محمد و دستیارش میاچ با وسیلهی شخصی از اصفهان عازم تهران شده بود، در حوالی کاشان دچار سانحه رانندگی شد. در این سانحه علی دایی از ناحیه سر دچار صدمهدیدگی جزئی شد و برای مداوا به بیمارستان شهید بهشتی کاشان منتقل شد.
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Aramesh
noting
٧٠٣٤ ميترايى آريايى و
٣٧٥٠ زرتشتى و
٢٥٧١ شاهنشاهى را شاد باش ميگويم
هرچند از هجرت ١٣٩١ سال ميگذرد ولى سرزمين آريايىِ من :
٥٦٤٩ سال قبل از آن نوروز را جشن ميگرفت و
٢٣٤٧ سال پيش از آن مردمانِ اين ديار خدايى را ستايش ميكردند و كوروش
١١٨٥ سال قبل از آن دوستى را در جهان گُستراند.
آرى پيشينهِ سرزمين من بسى بيشتر از ١٣٩١ سال است.
noting
اين ديار خدايى را ستايش ميكردند و كوروش ١١٨٥ سال قبل از آن دوستى را در جهان گُستراند آرى پيشينهِ سرزمين من بسى بيشتر از ١٣٩١ سال است.
kamal313
اگه گذاشتن یه اب خوش از گلمون پایین بره || بچه مثبت: مطمئنی؟ پس چرا برای من همه چیز عادی هست؟||بله
علیرضا
com.
BOOFBOOFI.COM تا دقایقی دیگر...
مریم مال من فلتر نیست
نخبه
نوروز پیشا پیش مبارک
kamal313
عید همتون مبارک
hadi04
چکاوک
چکاوک
Kishe Mehr