₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 69 70 71 72 73 74 75 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• Ahora Quien

تو ترافیک گیر کرده بودیم که یه BMW 530 اومد بغلمون, به بابام گفتم بابا یه دونه از این بی ام و ها بگیر، بابام گفت ماشین ماشینه دیگه چه فرقی داره..؟ ببین الان هم ما تو ترافیک گیر کردیم هم این یارو....!! یعنی خداوکیلی تا حالا اینجوری قانع نشده بودم :21:
    5 سپاس: garfild، malakeh، kamal313، zrnznn، بهونه

• Ahora Quien

پسر گرسنه اش می شود ، شتابان به طرف یخچال می رود در یخچال را باز می کند عرق شرم بر پیشانی پدر می نشیند پسرک این را می داند دست می برد بطری آب را بر می دارد ... کمی آب در لیوان می ریزد صدایش را بلند می کند ، " چقدر تشنه بودم " . . . . . پدر این را می داند پسر کوچولو اش چقدر بزرگ شده است ...

4 سپاس: malakeh، kamal313، بهونه، garfild

• چکاوک

بی انصـــــــــــــــــــــاف!!!لباســی را که از تنـــت در می آوری و بی توجه پرتـــش می کنی مـــن ... آرزویِ بوییدنـش را دارم

4 سپاس: kamal313، zrnznn، بهونه، garfild

• kamal313

دارم از اولین محبوبیت هایی که دادن تا الان رو می خونم دلم برای تمامی دوستان قدیمی تنگ شده :20: امیداورم هرجا که هستن سالم و سلامت باشن بهترین هارا برای شما و دوستان قدیمی اروز می کنم
    1 سپاس: بهونه

• sib

مدیرا لطفا به اطلاعات :4:

• Aramesh

قرار نبود تنهایی بری مسافرت... محســــــــن 368

• ژنرال

نقل قول: Aramesh
    قرار نبود تنهایی بری مسافرت... محســــــــن 368

من که مسارفت نرفتم 453

البته خوب اگر برم معلومه که تنها نمیرم :4:

1 سپاس: Aramesh

• garfild

این روزها

احساس بـچـه ای رو دارم

كه رفـتـه تـو كــوچــه تــا بـازی كـنــه

ولـی كــسـی بـازیــش نـمـیــده!!!

1 سپاس: علیرضا

• بچه مثبت

علی دایی تصادف کرد و به بیمارستان منتقل شد
    سرمربی تیم فوتبال راه‌آهن که پس از دیدار تیمش مقابل سپاهان اصفهان با وسیله شخصی به تهران باز می‌گشت، دچار سانحه رانندگی شد و به علت جراحات وارده به بیمارستان منتقل شد.
    علی دایی که پس از شکست ۳ بر ۲ راه‌آهن برابر سپاهان اصفهان به همراه برادرش محمد و دستیارش میاچ با وسیله‌ی شخصی از اصفهان عازم تهران شده بود، در حوالی کاشان دچار سانحه رانندگی شد. در این سانحه علی دایی از ناحیه سر دچار صدمه‌دیدگی جزئی شد و برای مداوا به بیمارستان شهید بهشتی کاشان منتقل شد.

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    1 سپاس: علیرضا

• Aramesh

همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت‌ها به ما دهد. کسانی را که دوست داری همیشه کنار خود داشته باش و بگو چقدر به آن‌ها علاقه و نیاز داری. مراقبشان باش. به خودت این فرصت را بده تا بگویی: «مرا ببخش» «متاسفم» «خواهش می‌کنم» «ممنونم» و از تمام عبارات زیبا و مهربانی که بلدی استفاده کن... هیچکس تو را به خاطر نخواهد آورد اگر افکارت را چون رازی در سینه محفوظ داری.خودت را مجبور به بیان آنها کن. به دوستان و همه‌ی آنهایی که دوستشان داری بگو چقدر برایت ارزش دارند. اگر نگویی فردایت مثل امروز خواهد بود و روزی با اهمیت نخواهد گشت. ...
    2 سپاس: علیرضا، garfild

• noting

يشاپيش سال ١٣٩١ خورشيدى برابر با سالِ :
    ٧٠٣٤ ميترايى آريايى و
    ٣٧٥٠ زرتشتى و
    ٢٥٧١ شاهنشاهى را شاد باش ميگويم
    هرچند از هجرت ١٣٩١ سال ميگذرد ولى سرزمين آريايىِ من :
    ٥٦٤٩ سال قبل از آن نوروز را جشن ميگرفت و
    ٢٣٤٧ سال پيش از آن مردمانِ اين ديار خدايى را ستايش ميكردند و كوروش
    ١١٨٥ سال قبل از آن دوستى را در جهان گُستراند.
    آرى پيشينهِ سرزمين من بسى بيشتر از ١٣٩١ سال است.

• noting

يشاپيش سال ١٣٩١ خورشيدى برابر با سالِ :٧٠٣٤ ميترايى آريايى و ٣٧٥٠ زرتشتى و ٢٥٧١ شاهنشاهى را شاد باش ميگويم. هرچند از هجرت ١٣٩١ سال ميگذرد ولى سرزمين آريايىِ من : ٥٦٤٩ سال قبل از آن نوروز را جشن ميگرفت و ٢٣٤٧ سال پيش از آن مردمانِ
    اين ديار خدايى را ستايش ميكردند و كوروش ١١٨٥ سال قبل از آن دوستى را در جهان گُستراند آرى پيشينهِ سرزمين من بسى بيشتر از ١٣٩١ سال است.

2 سپاس: kamal313، SaMaN TaJ

• kamal313

بچه ها بازم که هیلتر شدیم :2:
    اگه گذاشتن یه اب خوش از گلمون پایین بره || بچه مثبت: مطمئنی؟ پس چرا برای من همه چیز عادی هست؟||بله

• علیرضا

یکی از دوستان لطف کنه دقیق اطلاع بده که سایت ف. شده یا نه.

آدرس جدید:
    com. :buff:
    BOOFBOOFI.COM تا دقایقی دیگر...

مریم مال من فلتر نیست :1:

8 سپاس: بچه مثبت، نغمه، hadi04، دلشاد، بهونه، چکاوک، kamal313، Aramesh

• نخبه

سلامتی ، سعادت ، سیادت ،سرور، سروری،سبزی سرزندگی هفت سین سفره زندگیتان باشد.
    نوروز پیشا پیش مبارک :8: :11:

3 سپاس: kamal313، بهونه، hadi04

• kamal313

عجب الکی الکی سال تموم شدش فردا هم عیده
    عید همتون مبارک

• hadi04

سلام.اومدم دوتا عید رو با هم بهتون تبریک بگم که از بزرگترین روزها برای ملت ایرانند اول روز ملی شدن صنعت نفت که نمادی از مردانگی و ایستادگی در مقابل دشمنان این خاکه و دوم نوروز که نماد اصالت ملت ایرانه. :8:
    1 سپاس: Aramesh

• چکاوک

گوش کن عزیزم میشنوی :8: صدای پای خانم بهاره که داره به خونمون نزدیک می‌شه بیأیید قدمشو با گلهای صورتی‌ فرش کنیم با یه قلب پاک به پیشواز این نازنین بریم از صمیم قلب عاشقانه دوستتون دارم فدای همه شما دنیاتون همیشه بهاری و عیدتون مبارک :8:

• چکاوک

سال نو مبارک دوستای مهربون تنها بودم امسال تو سایت :8:

• Kishe Mehr

سال نو رو به همه ی عزیزان تبریک میگم :8:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: