๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien ۲۴ بهمن ۱۳۹۱ سلاااااااااام یلدایی خوبی؟خسته نباشید بهت میگم یلدایییی حس میکنم یجورایی خیلی شبیه همیم شاید اگه منم جای تو روی صندلی داغ بودم خیلی از سوالا رو مثل تو جواب میدادم 252-از شخصیت های کارتونی کد… |
کمی لبخند نوش جان کنید :) ۲۴ بهمن ۱۳۹۱ مرسی |
روز میلاد ۲۴ بهمن ۱۳۹۱ چیییییییییییییی شد؟؟من الا گیج شدم پس قضیه این تاپیک چیه؟؟؟ آهاااااااااااااااااااااان واااااااااااااای آبروم رفت ببخشید من خواستم جلو جلو تبریک بگم |
روز میلاد ۲۴ بهمن ۱۳۹۱ آهاااااااااااااااااااااان واااااااااااااای آبروم رفت ببخشید من خواستم جلو جلو تبریک بگم |
روز میلاد ۲۴ بهمن ۱۳۹۱ نقل قول: هاچو هاچو تنها خانوم تولد من روز آخر ساله چیییییییییییی شد؟من الان گیج شدم که پس قضیه این تاپیک چیه؟؟؟ |
روز میلاد ۲۴ بهمن ۱۳۹۱ چرا آخه هیچ کس تولدو تبریک نگفته؟؟؟؟؟؟ تولدت مبارک هاچوییییییی ایشالا صد ساله شی |
یک نت روی دیوار انجمن ✏ ۲۴ بهمن ۱۳۹۱ یکرنگ که باشی، زود چشمشان را میزنی، خسته میشوند از رنگ تکراریت، این روزها دوره ی رنگین کمان هاست |
๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ 86.از بین شکلکای یاهو کدومش رو خیلی دوست داری و از کدومش بدت میاد؟ 87.دوست داری ازدواج کنی؟ 88.دوست داری همسرت اهل کجا باشه؟ |
๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ 83.با اونایی که کشورت رو به این روز درآوردن دوست داری چیکار کنی؟ 84.دوست داشتی ایرانی باشی؟ 85.بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی چی بوده و از کی؟ |
๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ 74.چه کسی رو تو زندگیت خیلی دوست داری؟ 75.شده به کسی که خیلی دوستش داری دروغ بگی؟ 76.جالب ترین تایپیکی که تو سایت خوندی چی بوده؟ |
๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ 43.تو زندگیت کسی هست که ازش متنفر باشی؟ 44. کسی تو زندگیت بوده که حاضر نباشی هیچ وقت اونو ببخشی؟ 45. تا حالا خیانت رو تو زندگیت تجربه کردی؟ |
تصاویر عشقولانه ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ خیلی قشنگن |
تنها نباش به خداامیدوارباش ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ مرسی نجمه جونم |
๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ Ahora Quien ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ 27.تا حالا تو زندگیت احساس تهنایی کردی؟؟؟؟ اگه بوده کی بوده و اگه دوست داشتی تعریف کن برامون؟ |
یک نت روی دیوار انجمن ✏ ۱۹ بهمن ۱۳۹۱ تا توانی در جهان یک رنگ باش فرش از صد رنگ بودن زیر پا افتاده است |
๑۩۞۩๑ نتیجه مسابقه دكلمه و ترانه خواني๑۩۞۩๑ ۱۷ بهمن ۱۳۹۱ وااااااااااااااااای نجمه جونم مبارکت باشه از اول شدن تو بیشتر از دوم شدن خودم خوشحال شدم عزیزم آقا مرتضی به شما هم تبریک میگم مبارکتون باشه تو همه مسابقه ها برنده شدیااااااا اگه تو این مسابق… |
نتایج مسابقه پازل ۱۷ بهمن ۱۳۹۱ از همه ی دوستای عزیییییییییییییییییییزم که بهم تبریک گفتن خیلی خیلی ممنونم |
نتایج مسابقه پازل ۱۳ بهمن ۱۳۹۱ جــــــــــــــــــــــــــــدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی واقعااااااااااااا… |
صفحه شخصی نخبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۱ ااای وااای الان از حال میرم خاله فدات بشه |
صفحه شخصی بندری ۱۱ بهمن ۱۳۹۱ واای عمو بندری چه دخمل نازی داری ایشالا زود زود بزرگ بشه,بشه دخمل ناز بابا |
|