دستگیری 173تن از اراذل و اوباش و زورگیران پایتخت ۲۱ دی ۱۳۹۱ حالا چرا لختشون کردن؟؟؟؟؟؟؟؟ |
صفحه شخصی garfild ۲۱ دی ۱۳۹۱
|
یک نت روی دیوار انجمن ✏ ۲۱ دی ۱۳۹۱ هر وقت در خیانت و فریب دادن کسى موفق شدى، به این فکرنکن که اون چقدر احمق بوده، به این فکرکن که اون چقدر به تو اعتماد داشته ... |
صفحه شخصی بندری ۷ دی ۱۳۹۱ قدم نو رسیده خیلی خیلی خیلی مبارک باشه |
صفحه شخصی تنها ۶ دی ۱۳۹۱ garfild, زیاد سخت نگیرید انشاالله هرچه زودتر تموم بشه کارت پایان خدمتتون رو بگیرید برگردید به آغوش گرم خانواده |
صفحه شخصی تنها ۶ دی ۱۳۹۱ garfild, زیاد سخت نگیرید انشاالله هرچه زودتر تموم بشه کارت پایان خدمتتون رو بگیرید برگردید به آغوش گرم خانواده |
صفحه شخصی نخبه ۶ دی ۱۳۹۱ نقل قول: نخبه اخه میترسم قاشق رو بکنه تو حلقش داغون کنه خودشو و الا من از خدامه خودش غذا بخوره منم برم پی کارم نه حالا من یچیزی گفتم فعلا برا خودکفایی زوده مراقبش باش بزرگ که شد دیگه خودش غذ… |
چه زود رفتیم تو 4سال ۵ دی ۱۳۹۱ 4سالگیتون مبارک باشه |
صفحه شخصی تنها ۵ دی ۱۳۹۱ نقل قول: garfild ولی باز برمیگردم مگه خونه خاله است که بری برگردی وقتی اومدن دم در پادگان همشو باهات حساب کردم من این شکلی میشم از اطلاع رسانیتون ممنونم انشاا.. به سلامتی برید و برگردید نارا… |
صفحه شخصی نخبه ۵ دی ۱۳۹۱ نقل قول: نخبه بچه ام تازگیها یاد گرفته تا میری طرفش دستش رو میاره بالا که بغلم کن اونقدر هم وول وول میخوره و تقلا میکنه که ادم دلش نمیاد بغلش نکنه ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا… |
یک نت روی دیوار انجمن ✏ ۵ دی ۱۳۹۱ نقدر به انسان های روی زمين بی اعتماد شده ام که میترسم اگر از خوشحالی به هوا بپرم, زمين را از زير پايم بكشند... |
صفحه شخصی نخبه ۳ دی ۱۳۹۱ ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااانم خاله قربونت بره دنیز ناز نازی قربون اون نگات بشم فرشته خوردنی نقل ق… |
@چرا اين آيدي ؟ چرا اين آواتار؟@ ۳ دی ۱۳۹۱ نقل قول: ژنرال بعد از مدتی به نظرم رسید این اسم یه کم پیرمردیه! البته اصولا پیرمردا به اطرافشون دقت نمیکنن و بی دقت هستن |
یک نت روی دیوار انجمن ✏ ۳ دی ۱۳۹۱ دريا برای مرغابی تفریحی بيش نيست, اما برای ماهی زندگيست! پس برای کسی كه واقعا دوستت داره ماهی باش, نه مرغابی. |
@چرا اين آيدي ؟ چرا اين آواتار؟@ ۳ دی ۱۳۹۱ اسم تنها رو برا این گذاشتم که اون زمانی که عضو سایت شدم بخاطر اتفاقی که برام افتاده بود حس میکردم که واقعا تنها شدم و خیلی ناراحت بودم ولی الان بعد از گذشت چند ماه خدا رو شکر میکنم بخاطر این… |
یک نت روی دیوار انجمن ✏ ۲۶ آذر ۱۳۹۱ محبت به نامرد کردم بسی / محبت نشاید به هر ناکسی تهی دستی و بی کسی درد نیست / که دردی چو دیدار نامرد نیست |
سرهنگ ساندرس ۲۶ آذر ۱۳۹۱ عجب پشتکاری |
&& ماجراهاى آقوی هم ساده (9) && ۲۶ آذر ۱۳۹۱
|
صفحه شخصی تنها ۲۶ آذر ۱۳۹۱ mahsa joon, سلامت باشی مهسا جوون نقل قول: ژنرال من کلاً آدم بی دقتی هستم! بار آخرت باشه از این به بعد بیشتر دقت کنید نقل قول: garfild اگه تونستی منو دیگه پیدا کنی بیا پولشو بگیر نترس پیدات م… |
&& ماجراهاى آقوی هم ساده (7) && ۲۵ آذر ۱۳۹۱
|
|