صفحه شخصی zrnznn ۱۱ بهمن ۱۳۹۱ سلام نجمه جونم صفحه شخصیت مبارک باشه شرمنده که من دیر اومدم اینم یه هدیه نا قابل به به آشپز نمونه منم دلم کیک میخواد ااای جاااانم علی کوچولو رو نگاه کن چقدر ناااازه شیرینی عمه شدنتو باید زود… |
یک نت روی دیوار انجمن ✏ ۳ بهمن ۱۳۹۱ حواسمون باشه دل آدما شیشه نیست که رو اون "ها" کنیم بعد با انگشت قلب بکشیم بعد وایسیم آب شدنش رو تماشا کنیم و کیف کنیم!! رو شیشه نازک دل آدما اگه قلبی کشیدی باید مردونه پاش وایسی! |
یک نت روی دیوار انجمن ✏ ۲۳ دی ۱۳۹۱ دل من گم شد: اگر پيدا شد بسپاريد به امانات رضا، و اگر از تپش افتاد دلم،ببريدش به ملاقات رضا، از رضا خواسته ام بگذارد كه غلامش بشوم،همه گفتند محال است، ولى دلخوشم من به محالات رضا. التماس دعا |
تصادف ماشین های میلیاردی ۲۲ دی ۱۳۹۱ با تشکر از همه دوستان |
جوک ۲۲ دی ۱۳۹۱ با تشکر از همه دوستان |
صفحه شخصی نخبه ۲۲ دی ۱۳۹۱ خاله قربون دنیز خود کفا بشه آفرین به مامان شیرین چه کرده برا دنیز کوچولو تو شب یلدا کلی خوش بحالت شده ها دنیز جونم الهی قربون دندون کوچولوت بشم مبارکت باشه عروسک ناز نازی قابل توجه همه اطراف… |
صفحه شخصی garfild ۲۲ دی ۱۳۹۱ اااااا.....قرار بود تولد بگیری؟؟؟؟؟ من پیشواز رفتم که چه کیک خوشگلی فکر کنم خوشمزه هم باشه بازم تبریک میگم تولدت مبارک باشه نمایش یا پنهان متن کیک سلیقه کی هست ؟ مشکوک میزنیااااااا من باید ب… |
صفحه شخصی garfild ۲۲ دی ۱۳۹۱ نقل قول: garfild بله پس چی که میشناسم....هوش من بیشتر از این چیزهاست که نشون میده بر منکرش صلوات نقل قول: garfild آره خوبه.....اگه این مرخصی 1-2 روزه نبود که اونجا کپک زده بودم خدا رو شکر که… |
شاید فردا دیر باشد! ۲۱ دی ۱۳۹۱ ممنون |
صفحه شخصی garfild ۲۱ دی ۱۳۹۱ نقل قول: garfild کوروش خودش نمیاد چه برسه با لباس مبدل اونم با چادر بله خودم میدونم خواستم ببینم شما چقدر باهوشی آیا منو میشناسی یا نه که دیدم شناختی مرخصی خوش میگذره؟؟ راستی پیشاپیش تولدتم … |
صفحه شخصی garfild ۲۱ دی ۱۳۹۱ نقل قول: garfild سلام شیدا خانوم اینطرفهااااا؟؟ راه گم کردین اونم وقتی که صابخونه رفته سربازی؟ سلام من که شیدا نیستم کوروشم لباس مبدل پوشیدم |
غرفه خرید هدایا ๑ فروشگاه بوف بوفی ๑ ۲۱ دی ۱۳۹۱ یه بوفی زر برای گارفیلد: تولدت مبارک |
تصادف ماشین های میلیاردی ۲۱ دی ۱۳۹۱ تصادف ماشین های میلیاردی |
▚ تاپیک پستهای تک عکسی ▞ ۲۱ دی ۱۳۹۱
|
جوک ۲۱ دی ۱۳۹۱ بخوريد و بياشاميد اما تابلو نكنيد !! . . رازي پس از كشف الكل **** امروز رفتم سر کوچه ماست بخرم دیدم نسبت به هفته گذشته گرون نشده!!! مسئولان خواهشا رسیدگی کنند! **** پیغام گیر معتاده:هشتم ولی… |
صفحه شخصی تنها ۲۱ دی ۱۳۹۱ برای انسان ها همون قدر باش که برای تو هستن .... بیشتر که باشی ؛ باعث سو ء تفاهم میشه... !!! * * * روزگار عجیبیست...!! این روزها انگار که انسان ها به دست هم پیر میشوند... نه به پای هم..!! * *… |
یک نت روی دیوار انجمن ✏ ۲۱ دی ۱۳۹۱ این روزها ساکت که بمانی… می رود به حساب جواب نداشتنت عمرا اگر بفهمند داری جان میکنی تا احترامشان را نگه داری ….. |
&& ماجراهاى آقوی هم ساده (12) && ۲۱ دی ۱۳۹۱ مرسی عمو محمود |
یکی از فانتزیام اینه که توی دانشگاه یکی از اساتید تهدیدم کنه که بهت صف ۲۱ دی ۱۳۹۱ مرسی خیلی قشنگ بود نقل قول: بندری سلامتی همه استادایی که امتحان میگیرن نه انتقام ! قابل توجه همه ی استادای محترم سایت واقعا به سلامتیشون |
طنز نامه هفته ۲۱ دی ۱۳۹۱
|
|