به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند. ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
.•*¨(¸.•*¨ღلحظه های بی کسیمღ•*´¨)¸.•*´¨۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ نغمه جونم , عزیزمی خواهری جونم مرسی تو همیشه به من لطف داری خواهری مهربونم خوش آمدیی منم از اینکه برگشتم و روزای سختی رو گذروندم اما الان اینجام خیلی خوشحالم فدات بشم خیلی دلم براتون تنگ شده…
@حل جدول نوروزي + اعلام اسامي برندگان@۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ سلام سلام به روی ماه همگی تبریک میگم به برندگان عزیزممممممممم هورااااااااااااا هورااااااااااااااا مبارک باشه واقعا شاد شدم از دیدم 4تا مسابقه ایی که دیدم و در آخر این نظر براتون میزارم مبارک…
اسامی برنگان مسابقه عکاسی۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ سلام سلام به روی ماه همگی تبریک میگم به برندگان عزیزممممممممم هورااااااااااااا هورااااااااااااااا مبارک باشه واقعا شاد شدم از دیدم 4تا مسابقه ایی که دیدم و در آخر این نظر براتون میزارم مبارک…
اسامی برندگان مسابقه هفت سین۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ سلام سلام به روی ماه همگی تبریک میگم به برندگان عزیزممممممممم هورااااااااااااا هورااااااااااااااا مبارک باشه واقعا شاد شدم از دیدم 4تا مسابقه ایی که دیدم و در آخر این نظر براتون میزارم مبارک…
اسامی برندگان مسابقه خاطره نویسی۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ سلام سلام به روی ماه همگی تبریک میگم به برندگان عزیزممممممممم هورااااااااااااا هورااااااااااااااا مبارک باشه واقعا شاد شدم از دیدم 4تا مسابقه ایی که دیدم و در آخر این نظر براتون میزارم مبارک…
صفحه شخصی بهونه۲۷ فروردین ۱۳۹۱ چقدر وقت بود شاد نبودم و خوشحال و شادی نکرده بودم برای کسی وااااااااااااااااااااااااااااااااااااای سلام سلام داداشی جوووووووووووووووونم دیدی بلاخره از صنم خبری شد مهربوووووووووووووووون با مح…
๑۩۞۩๑ مسابقه خاطره نویسی نوروزی๑۩۞۩ ๑۲۳ فروردین ۱۳۹۱ سلام من آمدم از قبل عید تا حالا و الانم باید زودی برم عزیزم البته دوباره برمیگردم چند روزهای دیگه ما عیدی نداشتیم و برای عید و سفره هفت سینو عکس ها و مسافرت ها خیلی برنامه ریزی کرده بودیم خی…