به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند. ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
صفحه شخصی بهونه۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ من آمدم متی کوشمولوی خودم ای جاااااااااااااام من آمدم خواهلی خوشملم نقل قول: mati اونو چرا باز کردی فضول مال فرزانه بود عسیسمی به این قشنگی و شیرین زبونی و با نمکی کی داره که ما متی جونمونو …
صفحه شخصی mati۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ mati, متی جوووووووووووووووووووونم من آمدمممممممممممم مهلبونم مهتابی جونیم خواهلی خوشملم نجات پیدا کلدم ولی بازم شیطونی دوس دالمممممممممم ای جووووووووونم آخه خونه ی متی جونمه قلبونت بشممممممم…
نوبرانه های بهاری!۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ واااااااااااااااااااااااااای نغمه جونم چه کردی تو قربونت بشممممممممممم خیلی خوشملن وااااااااااااای به به چه خوشمزن خیلی تاپیک خوش آب و رنگو قشنگی زدی عزیز دلم آبجی جونم ولی من فقط اون توت فر…
.•*¨(¸.•*¨ღلحظه های بی کسیمღ•*´¨)¸.•*´¨۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ lion1360, هاشم جان دوست عزیزم خوش آمدی به لحظه ی بی کسی من برادر گلم مرسی خیلی لطف کردی و خیلی با محبتی واقعا لذت بردم و برای من این خرف های زیبا ی شماها هم یه دلگرمی چشم حتما نمیدونم در برا…