صفحه شخصی بهونه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ mati, ای جاااااااااااااااااااااااانم متی جونم منم میام خاله بازی مهلبونم |
.•*¨(¸.•*¨ღلحظه های بی کسیمღ•*´¨)¸.•*´¨ ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ mati joonaam عزیزمی قربونت بشم مرسی مهلبونم تو هم خوش آمدی عزیزدلم ، دل منم برات یه ذره شده بود ممنون عزیزمی متی کوشمولوی خودم مثل دل خودمه |
بيا تا فالت بگيرم سه شنبه 5 اردیبهشت 1391 ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ مرسی بهروز جان |
صفحه شخصی sib ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ عزیزمی قربون تو و اون دلت ساناز جووووووووووووووووووونم که حرف دل منو هم زدی مهربونم خیلی زیبا بود کمی از حرف های ول منم بود سیب جون خوشملم |
شرافت هنوز زنده است! باور نمی کنم ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ مرسی واقعا عالی بود بیژن جان ممنون |
یک سوالی فکر منو مشغول کرده ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
.•*¨(¸.•*¨ღلحظه های بی کسیمღ•*´¨)¸.•*´¨ ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ هاچو هاچو, مهربون میسی میسی میتی جون نمایش یا پنهان متن نقل قول: هاچو هاچو منم دوست دارم فرزانه جان شما رو شاد ببینم،پس چرا خودت نیستی؟ مرسی عزیزم حتما کنار شماها منم دیگه شاد میشم دوستای گل… |
صفحه شخصی بهونه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ بهونه جونم , دیدی من آمدم ای وای سلام سلام بازم سلام به روی ماهت داداشی جونم خیلی خوشحالم برات و الانم خیلی خوشحالم که باز آمدم پیشت از یه طرف خوشحالی صنم از یه طرف هم ذوق مرگیه خودم الهی هم… |
.•*¨(¸.•*¨ღلحظه های بی کسیمღ•*´¨)¸.•*´¨ ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ هاچو هاچو, مرسی مهدی جون لطف داری شادم کردی هاچو ماچویی مهربونم نمایش یا پنهان متن نقل قول: هاچو هاچو فرزانه جان مثل اینکه خیلی ها مثل شما دلشون گرفته....اسم منو هم بنویسین نه تو دیگه نه نه … |
.•*¨(¸.•*¨ღلحظه های بی کسیمღ•*´¨)¸.•*´¨ ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ malakeh, ببخشید عزیزمممممممم shaparak64, قربووووووووونت بشم من عزیزمیییییییییی خوش آمدی مرجان جونم دلت با دله من یکیه شاپری مهربونم با وجود شماها قشنگه فدای اون دلت عسیسم نمایش یا پنهان متن … |
اردیسم چیست؟ ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ بسیار عالی و جالب بود مرسی دوست عزیزم |
&&& گلچينى از سخنان اُشو (11) &&& ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ مرسی عمو جونم عالی بود ممنون عموی عزیزم |
@@ چگونه خانه خود را ضد سرقت كنيم @@ ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ مرسی رضا جان عالی و زیبا بود ممنون فقط آخرشو دوست ندارم دلم گرفت آره مثل زندانه |
@گلچين قند و نمك 2 / ادامه حرف آ@ ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ مرسی |
.•*¨(¸.•*¨ღلحظه های بی کسیمღ•*´¨)¸.•*´¨ ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ Dr.GSM, مرسی خیلی لطف داری تو رضا جان خوشحالم کردی سر زدی به تاپیکم دوست عزیز نقل قول: Dr.GSM چند روز پيش تولد منم همينجوري بود وای نه آخه چرا.......!!!!!!! نهههههههههههه الهیییییییییییییییی… |
.•*¨(¸.•*¨ღلحظه های بی کسیمღ•*´¨)¸.•*´¨ ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ baron jon, مرسی عزیزم خوش آمدی بارون جونم مامي, ممنون عزیزمی خوش امدی مامی جونم sib, ساری ببخشید ساناز جونم |
.•*¨(¸.•*¨ღلحظه های بی کسیمღ•*´¨)¸.•*´¨ ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ mz56mz, مرسی عمووووووووووووووو جونم وااااااااااااااااای من تا شماها و خانواده ی بوفیلندیمو دارم غم ندارم ممنون عمو ی عزیزم خوش امدی خیلی شادم کردی انشاالله صد سال کنار هم باشیم همه |
بيا تا فالت بگيرم دوشنبه 4 اردیبهشت 1391 ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
.•*¨(¸.•*¨ღلحظه های بی کسیمღ•*´¨)¸.•*´¨ ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ gilas, مرسی گیلاسی جونم خوش آمدی گیل گیلی مهلبون با وجود شماها زیباست عزیزم نمایش یا پنهان متن الان مثبتت رو دیدم قربونت بشم من تا شماهارو دارم غم ندارم با شماها عالیم عزیز دلمممممممممممی با… |
°• ღ مـعـشـوقـﮧ ے مــآهـے هــا شـو ღ • ° ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ خیلی عالی و زیبا بود گیلاسی جونم واقعا لذت بردم عزیزمممممممممممممممم |
|