عکس چیز ترسناک!!!و... ۸ اسفند ۱۳۹۰ مرسی باحال بود |
تفاوت خنده دار عروسی رفتن دخترها و پسرها (طنز) ۸ اسفند ۱۳۹۰ نظر منم نظر همه ی خانم های گل سایت هست که اینجا گفتم دوست عزیز |
ترسناک و عجیب ترین عاشق و معشوق دنیا! +عکس ۸ اسفند ۱۳۹۰ اینارووووووووو خدا عقل بده |
&&& مینیـاتورهای استـاد محمـد تجویـدی &&& ۸ اسفند ۱۳۹۰ ممنون خیلی زیبا بود همه چی عالی بود |
فاصله کم ذخایر ارز و طلای ایران و امریکا ۸ اسفند ۱۳۹۰
|
به پاس زحمات قالب جديد تقديم به عليرضا عزيز ۸ اسفند ۱۳۹۰ مرسیییییییییییی عمو جون عالی بود مبارک علیرضای عزیز مدیر و ریس گلمون باشه |
❂ والپیپرهای مشکی و تیره ۸ اسفند ۱۳۹۰ مرسییییییییییییییی عالی بود عزیزم من عاشق مشکی و زمینه های مشکی هستم ممنون |
بيا تا فالت بگيرم سه شنبه 9 اسفند 1390 ۸ اسفند ۱۳۹۰ مرسی مثل همیشه دلشاد جان |
همینه !! ۸ اسفند ۱۳۹۰ عزیزمی خیلی زیبا و پر معنا بود یلدا جوووووووووووووووووووووووووووووووونم بسیار زیبا و عالی بود دوست داشتی خیلی با محبتی مهربون |
♥♥♥ تقدیم به فرزانه جونمممممممممممم ♥♥♥ ۸ اسفند ۱۳۹۰ garfild, مرسی لطف کردی سلامت باشی دوست عزیزم |
♥♥♥ تقدیم به فرزانه جونمممممممممممم ♥♥♥ ۸ اسفند ۱۳۹۰ bijjan, ممنون لطف داری شما دوست عزیزم بیژن جان |
♥♥♥ تقدیم به فرزانه جونمممممممممممم ♥♥♥ ۸ اسفند ۱۳۹۰ Ahora Quien, عزیزمییییییییییییییییییییییییییییی مهربووووووووووووووووووون جوووووووووووووووووووووون یلدای بی همتا و گل خیلی با محبتی دنیا دنیا بازم تشکر و بوووووووووووووووووووووووووووووووووووو… |
تقدیمی به صنم ۸ اسفند ۱۳۹۰
|
♥♥♥ تقدیم به فرزانه جونمممممممممممم ♥♥♥ ۸ اسفند ۱۳۹۰ Aramesh, مرسی عزیز دلم مرسی آرامش مهربونم و نازنینم لطف داری خانومی گل پری سا, مرسی عزیزم ممنونم پریسا جونم دوستای مهربونم |
♥♥♥ تقدیم به فرزانه جونمممممممممممم ♥♥♥ ۸ اسفند ۱۳۹۰ دلشاد, شما از کجا میدونستی آره آشتی آشتی وحید گله از بس ما همیشه آشتی هستیم خودش میدونه هر روز صبح...... بگم وحید میسی میسی لطف دارین شما |
♥خبر داری یا نداری؟!تقدیم به ♥farzane♥ ۸ اسفند ۱۳۹۰ دیااکو, |
♥♥♥ تقدیم به فرزانه جونمممممممممممم ♥♥♥ ۸ اسفند ۱۳۹۰ mz56mz, میسی میسی عمو محمود عزیزم |
♥♥♥ تقدیم به فرزانه جونمممممممممممم ♥♥♥ ۸ اسفند ۱۳۹۰ هاچو هاچو, میسی میسی داداشی جون حورا, مرسی عزیزم دوست گل و مهربونمی |
♥♥♥ تقدیم به فرزانه جونمممممممممممم ♥♥♥ ۸ اسفند ۱۳۹۰ بهونه, مقسی مقسی عزیزم لطف داری وحیییییییییییییییییییید |
♥♥♥ تقدیم به فرزانه جونمممممممممممم ♥♥♥ ۸ اسفند ۱۳۹۰ ♥♥♥♥♥♥♥♥ وااااااااااااااااااااااااااااااای یلدا جوووووووووووووووووووووووووووووون جوووووووووووووووووووووووووووووووونم مرسی مهربووووووووووووووون مرسی با محبت دستت درد نکنه یه دنیاااااااااااااا… |
|