به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند. ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
شیرین و قس علیهذا!!!۴ اسفند ۱۳۹۰ carlos,چه خوشگل شدی امشب دیااکو, مقسی مقسی چقدر طولانی بود ولی مرسی بسیار جالب و زیبا بود دستت درد نکنه دیااکو جان
شیرین و قس علیهذا!!!۴ اسفند ۱۳۹۰ carlos,چه خوشگل شدی امشب دیااکو, مقسی مقسی چقدر طولانی بود مرسی بسیار جالب و زیبا بود دستت درد نکنه دیااکو جان
برای شادی روح دیااکو و قس علیهذا...۴ اسفند ۱۳۹۰ مرسی آرامش عزیزم فکر کنم روح تمام آقایون رو شاد کردی عزیز دلم والا چی بگم خوشا به حال دیااکو و آقایون مبارکتون باشه
یه کوچولو بخند۴ اسفند ۱۳۹۰ هی وای آرامش جونم مهربونم یه ذره نمیشه عالیییییییییییی بود عزیزدلم مرسی مرسی همیشه شادو شادی بخش باشی گلم
♥تقدیم به خانوم های گل سایت♥۴ اسفند ۱۳۹۰ عزیزمی مرسی گلم عااااااالی بود خیلی زیبا بودن خانومه خوشگلو مهربوووووووووونم خیلی زیبا بودن خوش سلیقه ممنون از محبتت
سمت غروب..۴ اسفند ۱۳۹۰ مرسی مرسی عزیزم بسیار زیبا و عالی بود بسیار هم جالب بودن
کشف هیولاهایی ترسناک در اعماق دریا۴ اسفند ۱۳۹۰ نههههههههههههههه این چیهههههههه کوروشیییییییی دوسش ندارم اینووووووووو من که ببینمش غش میکنم از ترس
سمت غروب..۴ اسفند ۱۳۹۰ مرسی مرسی عزیزم بسیار زیبا و عالی بود بسیار هم جالب بودن