▧ تصویر در دسترس نیستمسابقه شعر و داستان نويسى با شكلكها
قوانين مسابقه ▧ تصویر در دسترس نیست 1- كاربران عزيز بايد با به كار بردن اين 25 شكل شعر و يا داستان بنويسند. ▧ تصویر در دسترس نیست 2- موضوع آزاد می باشد. ▧ تصویر در دسترس نیست 3- تمامی شکلکها بایستی در اثر گنجانده شده باشد. ▧ تصویر در دسترس نیست 4- نوشته ها بایستی با شکلک ها همخوانى داشته باشند و همچنین تا حد امکان شکلکها به همین ترتیبی که چیده شده است در اثر منظور شود. ▧ تصویر در دسترس نیست 5- حجم داستان از 10 خط تا 20 خط، و اشعار بایستی حداقل 10 بیت و حداکثر از 25 بیت فراتر نرود. ▧ تصویر در دسترس نیست 6- نحوه ى انتخاب برندگان نظر سنجى در سايت خواهد بود . ▧ تصویر در دسترس نیست 7- مدت مسابقه دو هفته می باشد. ▧ تصویر در دسترس نیست 8- هر کاربر می تواند در هر دو بخش شرکت کند. ▧ تصویر در دسترس نیست 9- اسپانسر می طلبيم!
▧ تصویر در دسترس نیست ضمنا در صورتی که از این مسابقه استقبال شود دوره های بعدی مسابقه با شکلکهای جدید ادامه پیدا خواهد کرد.
لطفا آثار خود را در همین تاپیک قرار دهید.
جوایز :
نفر اول 150 بوفى نفر دوم 100 بوفى نفر سوم 50 بوفى
▧ تصویر در دسترس نیست به تمامی نفرات شرکت کننده 10 بوفی تعلق خواهد گرفت.
▧ تصویر در دسترس نیست
از تمامی دوستان عزیز که ما را در ایجاد و هماهنگی این مسابقه یاری فرمودند تشکر و فدردانی بعمل می آید. از علیرضای عزیز مدیریت کبیر سایت بابت ساپورتهایشان، آقا محمود عزیز بابت همکاری و تلاش بسیار زیاد، دکتر امین آقای عزیز بابت طراحی لوگو و مدیران محترم و محترمه که ما را راهنما بودند و بخصوص از کاربران بسیار گرامی و شرکت کنندگان و شرکت نکنندگان و خانواده ی محترم رجبی تشکر و قدردانی ویژه بعمل می آید...
لیست شکلک ها
نمايش يا پنهان متن برای سهولت در کار شما شرکت کنندگان عزیز در مسابقه، کد شکلکها را بصورت کد قرار داده ام که شما می توانید این کدها را کپی بکنید و متن شعر / داستان را در کنار آن قرار دهید. لطفا هم در شعر هم در داستان اول شکلک را قرار دهید و سپس نوشته ی خود را بعد از آن اضافه فرمایید. متشکرم
به اطلاع کلیه ی عموم، کاربران، هم میهنان و اقوام دور و نزدیک می رساند که کاربر گرامی Galexy ، محمد آقای عزیز لطف کردند و 3 عدد سی دی سیذارتا که کار خودشون هست رو به نفرات اول تا سوم اهدا می کنند.. با تشکر از محمد آقای گل ... به افتخارشون یک دست
ممنون مجتبی جان بابت برگزاری این مسابقه جالب! من هم از دست اندرکاران و عوامل پشت صحنه بسیار ممنونم. همگی خسته نباشید و پیش به سوی یک مسابقه خلاقانه و هیجان انگیز !
آقا خانم معلم دیروز گفت موضوعه انشا اینه که بزرگسالی چه دورانیست . ما اوله کلاس این شکلی بودیم بعد که موضوع رو شنیدیم این شکلی شدیم . خوب منم که در انشا نوشتن استادم شروع کردم
به نامه خدا ما زود میریم سر اصل مطلب
بزرگسالی یعنی اینکه اول کامپیوتر بخری
حتما رانندگی بلد باشی گواهینامه مهم نیست
غذا خوب بخوری بزرگ شی
بعد یه سر و گردن از بچه محلات بلند تر باشی
پول تو جیبیت اونقدر باشه که هی بری غذاهای سالم بخوری
حتما رابطه عشقولانه داشته باشی
و بابامون میگه باید خیلی عاشق هم باشی
و عشق بورزی ( راستش میزان ورزیدن رو نمیدونیم)
بعد وقتی عاشق شدی باید همش شعر بخونی حتا تو حموم
بعد بابامون میگه غیرتی هم باید باشی یعنی دیگه خیلی بزرگی
و هیچ وقتم ناامید نشی وقتی جواب نه میشنوی
باید برای عشقت نامه بنویسی ( گمونم واسه همینم میایم مدرسه با سوات بشیم)
واسه بزرگ شدن باید حتما گیتار بلد باشی
مامانمون میگه باید به همه مهربون باشیم
و دیگه سر علی داد نزنیم یعنی دیگه خیلی بزرگ شدیم
بعد حتما باید خیلی بخوابیم (اجازه همهٔ بزرگسالا همینجورین به خدا)
هر حرفی شنیدیم فکر کردیم جوکه بلند بخندیم غلت بخوریم رو زمین
ولی اگه یه جوکه بی ادبی شنیدیم باید به دوستمون بگیم اینا حرفه زشته
بعد مامانمون میگه اینو حتما بگیم که به افقهای آینده امیدوار باشیم ( گیر داده میگه حتما بنویس)
به عنوان دومین فرد می خوام داستانم رو بنویسم . همین جوری به ذهنم رسید ببخشید اگه جالب در نیومده ================================================================ سلام دوستان حاج حسین ام یه روز صبح که از خواب پا شدم بعد از دوش گرفتن و خوردن صبحانه و سر زدن به بوف بوفی پستچی یه نامه اورد نامه رو خوندم خیلی متعجب شدم آخه خبر غیر منتظره ای بود عروسی یکی از دوستام بود خیلی خوشحال شدم می دونستم خیلی خوش میگذره چون بقیه دوستام هم میان رفتم تو فکر کادو چی ببرم شکلات به ذهنم رسید یه حسی گفت بهترین کادوست پس لیست خرید رو آماده کردم سریع لباس هام رو پوشیدم سوار ماشین شدم تو راه یه صحنه عجیب دیدم حواسم پرت شد تصادف کردم اومدم پایین یه جوون جلف بود طرف خیلی شاکی بود ولی هر طوری بود راضیش کردم خلاصه رسیدم به عروسی و کلی حال کردیم و خندیدیم
نمايش يا پنهان متنمحبوبه خانم خیلی ببخشید ولی این شکلک رو فراموش کردید
Kishe Mehr
قوانين مسابقه
▧ تصویر در دسترس نیست 1- كاربران عزيز بايد با به كار بردن اين 25 شكل شعر و يا داستان بنويسند.
▧ تصویر در دسترس نیست 2- موضوع آزاد می باشد.
▧ تصویر در دسترس نیست 3- تمامی شکلکها بایستی در اثر گنجانده شده باشد.
▧ تصویر در دسترس نیست 4- نوشته ها بایستی با شکلک ها همخوانى داشته باشند و همچنین تا حد امکان شکلکها به همین ترتیبی که چیده شده است در اثر منظور شود.
▧ تصویر در دسترس نیست 5- حجم داستان از 10 خط تا 20 خط، و اشعار بایستی حداقل 10 بیت و حداکثر از 25 بیت فراتر نرود.
▧ تصویر در دسترس نیست 6- نحوه ى انتخاب برندگان نظر سنجى در سايت خواهد بود .
▧ تصویر در دسترس نیست 7- مدت مسابقه دو هفته می باشد.
▧ تصویر در دسترس نیست 8- هر کاربر می تواند در هر دو بخش شرکت کند.
▧ تصویر در دسترس نیست 9- اسپانسر می طلبيم!
▧ تصویر در دسترس نیست ضمنا در صورتی که از این مسابقه استقبال شود دوره های بعدی مسابقه با شکلکهای جدید ادامه پیدا خواهد کرد.
لطفا آثار خود را در همین تاپیک قرار دهید.
جوایز :
نفر اول 150 بوفى
نفر دوم 100 بوفى
نفر سوم 50 بوفى
▧ تصویر در دسترس نیست
به تمامی نفرات شرکت کننده 10 بوفی تعلق خواهد گرفت.
از تمامی دوستان عزیز که ما را در ایجاد و هماهنگی این مسابقه یاری فرمودند تشکر و فدردانی بعمل می آید. از علیرضای عزیز مدیریت کبیر سایت بابت ساپورتهایشان، آقا محمود عزیز بابت همکاری و تلاش بسیار زیاد، دکتر امین آقای عزیز بابت طراحی لوگو و مدیران محترم و محترمه که ما را راهنما بودند و بخصوص از کاربران بسیار گرامی و شرکت کنندگان و شرکت نکنندگان و خانواده ی محترم رجبی تشکر و قدردانی ویژه بعمل می آید...
لیست شکلک ها
نمايش يا پنهان متن
برای سهولت در کار شما شرکت کنندگان عزیز در مسابقه، کد شکلکها را بصورت کد قرار داده ام که شما می توانید این کدها را کپی بکنید و متن شعر / داستان را در کنار آن قرار دهید. لطفا هم در شعر هم در داستان اول شکلک را قرار دهید و سپس نوشته ی خود را بعد از آن اضافه فرمایید. متشکرم
:1228:
:997:
:1145:
:1121:
:266:
:65:
:243:
:352:
:204:
:402:
:890:
:93:
:452:
:362:
:367:
:348:
:852:
:1007:
:921:
:271:
:315:
:287:
:322:
:1130:
:23:
mz56mz
دست شما هم درد نكنه بابت فكر مسابقه كاكو گلوووووووووووو
KuRoSh
نمايش يا پنهان متن
خیلی دوست داشتم شرکت کنم ولی نمی تونساحل ناقلا
من متوجه نشدم چه جوری بنویسیم میشه احساستون رو بگین و وقتش رو بیشتر گنید و بیشتر توضیح بدین
hosseinhn82
تموم شد میزارمش
راستی مهلت ارسال آثار تا چه زمانیه ؟
بهونه
mz56mz
حاج حسين عزيز مدت مسابقه دو هفته است در نتيجه آخرين مهلت ميشه 11 ارديبهشت
علیرضا
من هم از دست اندرکاران و عوامل پشت صحنه بسیار ممنونم. همگی خسته نباشید و پیش به سوی یک مسابقه خلاقانه و هیجان انگیز !
Kishe Mehr
داداش تا قبل از رفتن وقت داشتیا
دایی هر موقع که گریه نکردی جوابتو میدم
ما در خدمتیم حاجی
خواهش میشه مدیر کبیر! خوشحال میشیم شما هم مثل دیگر کاربران عزیز افتخار بدین و در این مسابقه شرکت کنید
حورا
بهونه
Mahboob
داستان : انشا در مورده بزرگسالی چه دورانیست ؟
آقا خانم معلم دیروز گفت موضوعه انشا اینه که بزرگسالی چه دورانیست . ما اوله کلاس این شکلی بودیم
به نامه خدا ما زود میریم سر اصل مطلب
بزرگسالی یعنی اینکه اول کامپیوتر بخری
حتما رانندگی بلد باشی گواهینامه مهم نیست
غذا خوب بخوری بزرگ شی
بعد یه سر و گردن از بچه محلات بلند تر باشی
پول تو جیبیت اونقدر باشه که هی بری غذاهای سالم بخوری
حتما رابطه عشقولانه داشته باشی
و بابامون میگه باید خیلی عاشق هم باشی
و عشق بورزی
بعد وقتی عاشق شدی باید همش شعر بخونی حتا تو حموم
بعد بابامون میگه غیرتی هم باید باشی
و هیچ وقتم ناامید نشی وقتی جواب نه میشنوی
باید برای عشقت نامه بنویسی ( گمونم واسه همینم میایم مدرسه با سوات بشیم)
واسه بزرگ شدن باید حتما گیتار بلد باشی
مامانمون میگه باید به همه مهربون باشیم
و دیگه سر علی داد نزنیم
بعد حتما باید خیلی بخوابیم (اجازه همهٔ بزرگسالا همینجورین به خدا)
هر حرفی شنیدیم فکر کردیم جوکه بلند بخندیم غلت بخوریم رو زمین
ولی اگه یه جوکه بی ادبی شنیدیم باید به دوستمون بگیم اینا حرفه زشته
بعد مامانمون میگه اینو حتما بگیم که به افقهای آینده امیدوار باشیم
این بود انشای من.
hosseinhn82
================================================================
سلام دوستان
نمايش يا پنهان متن
محبوبه خانم خیلی ببخشید ولی این شکلک رو فراموش کردیدKuRoSh
دیگه حسی نمونده کاکو برام
خیلی عزیزی
انشای دوستان هم قشنگ بود مرسی