₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » معرفی مدیران جدید و تقدیر و تشکر از مدیران قبلی
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » معرفی مدیران جدید و تقدیر و تشکر از مدیران قبلی
1 2 3 4 5 6

بدون عکس

معرفی مدیران جدید و تقدیر و تشکر از مدیران قبلی

1435 بازدید، 106 پست، نویسنده: علیرضا

• علیرضا

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

با تشکر از تمام دوستان مخصوصاً افرادی که برای مدیریت انجمن ثبت نام نموده بودند، نتایج به شرح زیر اعلام می‌گردد:

mojde، arash52، دلشاد، mhboob، sib، حورا، levrone، Life Dream، mz56mz، maryamlondon1 و ماهی برای یک دوره دیگر در گروه کاربری مدیران انجمن ابقا شدند.

LIFE و بچه مثبت برای یک دوره دیگر در گروه کاربری مدیر ابقا شدند.

ضمن قدردانی فراوان از زحمات Aramesh عزیز، ایشان به گروه مدیران قبلی منتقل شده و بهونه به کادر مدیران انجمن اضافه می‌شود.

همچنین gilas عزیز نیز به گروه کاربری مدیر منتقل می‌شود.

با تشکر
    بچه مثبت
    یکشنبه 29 آبان 1390

• mojde

ممنون از انهایی که رفتند 988
    ممنون از آنهایی که ماندند 797
    ممنون از آنهایی که آمدند 793

ممنون از علیرضای عزیز 282

نمايش يا پنهان متنچه حالی میده تاپیک بندون 85

• بهونه

مبارکشون باشه 78
    ولی ما که نشدیم 4

• gilas

نقل قول: mojde
    چه حالی میده تاپیک بندون

آره مخصوصا اگه مال آرش باشه 93

• kasragtr

منم دیدم زشته نیام و یه تبریک به مدیران جدید و یه خسته نباشید به مدیران قدیمی بگم... 46
    مدیران جدید صمیمانه پذیرای شیرینی مدیریتتون هستیم 4 23 هر کی شیرینی نده بعدا از من توقع شیرینی نداشته باشه ها خدا رو چه دیدی شاید کنتور قبول شدیم 86

• mojde

نقل قول: gilas
    آره مخصوصا اگه مال آرش باشه

85

• Aramesh

علیرضا,

علیرضا جان ممنونم به خاطر زحماتت امیدوارم مفید واقع بشم،
    در ضمن از مدیران عزیز قبلی هم kurosh, blustar, MAJID ART تشکر میکنم.

به امید جذابیت و موفقیت بیشتر سایت.

تصویر در دسترس نیست

• حورا

من مدیریت اجرایی رتبه 2000 و خورده مجاز شدم تصویر در دسترس نیست

مامانم میگن به انتخاب رشته فکر نکن .خاطره کن برای آینده با بچه هات بخندین 79

• بچه مثبت

جا داره از عليرضاي عزيز كه مجدد اين فرصت رو در اختيارم قرار داد تا در خدمت شما باشم تشكر كنم
    از مديران قبلي كه در دوران مديريت خودشون مارو همراهي كردند صميمانه تشكر ميكنم و اميدوارم همراهيشون ادامه دار باشه
    به مديران جديد نيز تبريك عرض ميكنم. اميدوارم دوران مديرت پرباري رو در كنار هم داشته باشيم

همچنين تشكر ويژه دارم از تمام دوستان عزيزي كه مديران رو در جهت بهبود هر چه بيشتر بوفيلند همراهي مي‌نمايند.

نقل قول: hadi04
    بهتر نیست یه دوسه تا از مدیران رو با هم ادغام کنیم ؟ الان مد شده ها4
    الان به ازاي904 كاربر فعال، 18 مدير داريم يعني تقربياً به ازاي هر 50 كاربرفعال يك مدير! در برنامه توسعه چهارم بايد به ازاي هر 10 كاربر يك مدير داشته باشيم 83

نقل قول: حورا
    من مدیریت اجرایی رتبه 2000 و خورده مجاز شدم
    ايشالا سال بعد حتماً قبول ميشي!

چقدر زود گذشت! پارسال همين موقع‌ها نتايج ژولي پولي اعلام شده بود 65

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• sib

منم همونایی که بقیه گفتن 4
    آخه تکرار مکررات میشه 713 83

• carlos

تبریک میگم به مدیران جدید 11
    خسته نباشید مدیران فعلی 11
    تشکر میکنم از مدیران قبلی 11

• Holtek

منم به سیروس جان و جلال جان و مجید جان ، خسته نباشید میگم و به مدیران جدید در پذیرفتن مسولیت سنگین مدیریت در بوف بوفی تبریک میگم. 46
    انشالله اگه مشکلات ما هم حل شد ، افتخاری خواهد بود که خدمتگذار بوفی لند باشیم 1

• محسن صائب

انشاا... مبارک این دوستان باشه
    یادش بخیر
    یک پیرمرد زنده دلی که حدود 80سال سن داشت و انسان جالبی بود یکبار سکته کرده بود و بیهوش توی بیمارستان بستریش کردند وقتی به هوش امد
    خندون و شاد میگفت
    میدونی چرا من برگشتم
    عزراییل امده بود سراغم،گفت حاضر شو که بریم ، گفتم تورو خدا یخورده بهم وقت بده ، اخه من یک کار دیگه ام مونده
    انجام بدم و بیام بریم
    گفت چه کاری
    گفتم باور کن خیلی دوست دارم برم تایلند ، نزار ارزو بدل بمونم
    اینجوری شد که عزراییل بهم رحم کرد
    83
    خلاصه
    خداکنه عزراییل به ما هم رحم کنه ، ما ارزوی مدیر شدن به دلمون نمونه 4

• Kishe Mehr

به مدیرانی که انتخاب شدند و انتخاب نشدند و انتخاب می شوند و انتخاب شده بودند و انتخاب خواهند شد و انتخاب گردیدند و خلاصه همه و همه تشکر ویژه می شود بخصوص به معمار کبیر سایت علیرضا جان 4

نمايش يا پنهان متنمن هم فعلا چهل روزی بیشتر در خدمت شما دوستان گلم نیستم و بعدش فقط میتونم سر بزنم به سایت و متاسفانه نمی تونم در سایت فعالیت داشته باشم. دیگه مثل اینکه جام رزرو میشه 4 حق منو کسی نخوره ها... از حسن نظری که دوستان نسبت به بنده داشتند صمیمانه سپاسگزارم 8 6 11: 311

mojde,
    نمايش يا پنهان متناینقده توپ تانک فشفشه 860 مژده باید مدیر شه کردید که بالاخره مرداتونو یافتید 83

• چکاوک

مریم 90 حورا 90 آرامش 90 مژده 90 محبوب 90 ماهی 90 دلشاد 46

تصویر در دسترس نیست

وای چه خوب شد که دوستای گلم مدیر شدن 8 بلخصوص برادر خوبم دلشاد (بهروز) امیدوارم همیشه در کنار هم سالها زندگی کنیم 6

به داداش سیروس 826 داداش مجید 826 و داداش گلم کوروش جان 826 هم خسته نباشید میگم .•**•.¸ .•**•.¸ تصویر در دسترس نیست

نمايش يا پنهان متنعلیرضا جان من شرمندم اگه نمیتونم زیاد بیام تو سایت چون هم سر کار میرم هم کلاس ولی بعدن جبران میکنم من هیچ وقت اون شبهای تنهاییم رو فراموش نمیکنم که بوف بوفی و دوستام تا صبح همدم من بودن 8

• دلشاد

نقل قول: چکاوک
    بلخصوص برادر خوبم دلشاد (بهروز) امیدوارم همیشه در کنار هم سالها زندگی کنیم

مرسی آبچی ترگل مهربونم 11 8 6

• levrone

منم صمیمانه از مدیران قبلی به ویژه دوست خوبم سیروس همچنین کوروش جان و مجید عزیز تشکر میکنمو به مدیران انتخاب شده تبریک میگم.
    یه تشکر ویژه هم میکنم از آقا علیرضای گل بابت زحماتش46

• mz56mz

سلام
    من هم از مدير كل عليرضا عزيز بابت همه چيز و زحماتشان متشكرم و همچنيمن از مديران قبلى داداشهايم اقا كوروش , اقا مجيد و اقا سيروس سپاس گذارم و به مديران جديد كه ماشاءالله همشون به غير از يك نفر ,بقيه خانم266 هستند خدا وكيلى اين اقا بهروز ابروى ما مردها رو خريده ها 4 تبريك عرض ميكنم انشاءالله كه براى بهتر شدن بوفى در كنار هم( مديران و كاربران عزيز )تلاش و همفكرى كنيم buff سربلند و موفق باشيد 48

• aliiiiiii

gabele tavajohe modirane jadid

tapike man baste she koshtameton

43

havasetono jam konid kholase

نمايش يا پنهان متن23

نمايش يا پنهان متنmobaraketon bashe

• بندری

maryamlondon1 (مریم عزیز)، حورا (bibigoli_1 عزیز)، Mahboob، mojde، Aramesh، ماهی و بهروز (دلشاد) عزیز!

مبارک تون بشه ان شالله همیشه موفق و پاینده باشید 46

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: