وای خدای من چه آهنگ غمگینی گذاشتی داداشی آرسام چه را اینجور شده آخه من اومدم خونت ولی دلم میخواد شاد باشی ترو خدا شاد شو مثل قبلنا خدایا کمکش کن نزار داداشم ناراحت باشه
maryamlondon1, چکاوک, سلام مامان مریم و آبجی ترگل ببخشید توی این مدت اینقدر ناراحت بودم که ناخواسته این احساس بد رو به اطرافیام هم منتقل کردم از این بابت از همه پوزش میخوام امیدوارم منو ببخشید دیگه همه چی درست شد ولی قیمتی که بابتش پرداختم خیلی سنگین بود از امروز بهتر زندگی میکنم شما هم دعام کنید گاهی باید بعضی ها رو شناخت ولی برای شناختنشون باید رفت تو قلب آتش با اینکه سوختم ولی خیلی خوب شناختم که چه نیت شومی پشت افکار پلیدش بود فکر میکرد من میدون رو خالی میکنم و میرم ولی نمی دونست که با کسی طرفه که اگر قرار بود توی زندگیش میدون رو خالی کنه الان سالها بود که زیر خروارها خاک خوابیده بود بازم پوزش میخوام
دیگه همه چی درست شد ولی قیمتی که بابتش پرداختم خیلی سنگین بود
وای اینقده خوشحالم که نگو خدارو شکر که درست شد
نقل قول: hadi04
با کسی طرفه که اگر قرار بود توی زندگیش میدون رو خالی کنه الان سالها بود که زیر خروارها خاک خوابیده بود
خدا اون روز رو نیاره
نقل قول: hadi04
از امروز بهتر زندگی میکنم شما هم دعام کنید گاهی باید بعضی ها رو شناخت ولی برای شناختنشون باید رفت تو قلب آتش با اینکه سوختم ولی خیلی خوب شناختم که چه نیت شومی پشت افکار پلیدش بود فکر میکرد من میدون رو خالی میکنم و میرم
به هر حال همه چیز قیمت داره اما خدا رو شکر که به جاش چیز مهمی بدست آوردی
ایشالا خونه شادیها باشه نمایش یا پنهان متندورادور جویای حالتون بودم خوشحالم که همه چی روبه راهه بعضی وقتا آدم واسه حق مسلمش هم کلی عذاب میکشه همش فدای یه نگاه یاسی ومامان گلش زندگی زیبا مبارکتون باشه
وقتیکه تو مريض می شی قناری بی نفس میشه/ بغض میزنه توی صداش/ زندونی قفس میشه وقتیکه تو مريض می شی ماه از تو آسمون میره/آفتاب به آسمون میگه/ از تابیدن دیگه سیره وقتیکه تو مريض می شی ابرا دلاشون میگیره/اشکا با هر سرفه تو/ توی چشاشون می میره وقتیکه تو مريض می شی رنگین کمونا می میرن/ سیاهی می مونه و شب/ که جای روزو میگیرن وقتیکه تو مريض می شی فرشته ها دست به دعان/ پیش خدا گریه کنون/ سلامت تورو می خوان وقتیکه تو مريض می شی من از همه دل می کنم/ یه تار مو کم شه ازت/دنیا رو آتیش میزنم
امیدوارم زودتر خوب شی پسرم خیالت راحت من سنگرت رو توی این سایت خالی نمیذارم به دوستان قول دادم
The one
maryamlondon1
▧ تصویر در دسترس نیست
Life Dream
maryamlondon1
چکاوک
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
چکاوک,
سلام مامان مریم و آبجی ترگل ببخشید
توی این مدت اینقدر ناراحت بودم که ناخواسته این احساس بد رو به اطرافیام هم منتقل کردم از این بابت از همه پوزش میخوام امیدوارم منو ببخشید
دیگه همه چی درست شد ولی قیمتی که بابتش پرداختم خیلی سنگین بود
از امروز بهتر زندگی میکنم شما هم دعام کنید گاهی باید بعضی ها رو شناخت ولی برای شناختنشون باید رفت تو قلب آتش
با اینکه سوختم ولی خیلی خوب شناختم که چه نیت شومی پشت افکار پلیدش بود فکر میکرد من میدون رو خالی میکنم و میرم
ولی نمی دونست که با کسی طرفه که اگر قرار بود توی زندگیش میدون رو خالی کنه الان سالها بود که زیر خروارها خاک خوابیده بود
بازم پوزش میخوام
نخبه
حالتت رو هم عوض کن
gilas
وای اینقده خوشحالم که نگو
خدا اون روز رو نیاره
با اینکه سوختم ولی خیلی خوب شناختم که چه نیت شومی پشت افکار پلیدش بود فکر میکرد من میدون رو خالی میکنم و میرم
به هر حال همه چیز قیمت داره اما خدا رو شکر که به جاش چیز مهمی بدست آوردی
hadi04
آره یکیش همین بغل دستیه نگاش کن تورو خدا دیشب تا صبح همش داشت واسم میخندید
gilas
ای عمه قربون اون خندهاش بشه
نگو دلم میخواد دیگه
hadi04
زنده باشی ایشالا
دیشب جاتون خالی رفتیم شام بیرون وقتی اومدیم خونه دیر وقت بود هرکاری میکردیم نمیخوابید وروجک تا ساعت 3 داشتم باهاش بازی میکردم غش غش میخندید
gilas
ای جووووووووووووونم
مخلوط کن
نمایش یا پنهان متن
دورادور جویای حالتون بودم خوشحالم که همه چی روبه راهه بعضی وقتا آدم واسه حق مسلمش هم کلی عذاب میکشه همش فدای یه نگاه یاسی ومامان گلش زندگی زیبا مبارکتون باشهنمایش یا پنهان متن
این جو جه کوچولو واسه یاسی جون که بازی کنه شما رو تا ساعت ۳ منتظر نذارهژنرال
خوشحالم که بحران رو پشت سر گذاشتی
انشالا همیشه سرحال و باانرژی باشی
ابوفاضل
قناری بی نفس میشه/ بغض میزنه توی صداش/ زندونی قفس میشه
وقتیکه تو مريض می شی
ماه از تو آسمون میره/آفتاب به آسمون میگه/ از تابیدن دیگه سیره
وقتیکه تو مريض می شی
ابرا دلاشون میگیره/اشکا با هر سرفه تو/ توی چشاشون می میره
وقتیکه تو مريض می شی
رنگین کمونا می میرن/ سیاهی می مونه و شب/ که جای روزو میگیرن
وقتیکه تو مريض می شی
فرشته ها دست به دعان/ پیش خدا گریه کنون/ سلامت تورو می خوان
وقتیکه تو مريض می شی
من از همه دل می کنم/ یه تار مو کم شه ازت/دنیا رو آتیش میزنم
امیدوارم زودتر خوب شی پسرم
خیالت راحت من سنگرت رو توی این سایت خالی نمیذارم به دوستان قول دادم
The one
چی شده هادی گلو مریضه خدای نکرده؟
ساری داداشی من دیر متوجه صفحه ت شدم از وقت یخودم دیگه صفحه ندارم اصلا نمیام دور ور واحدهای مسکونی
خدا همیشه خونواده نازتو برات نگه داره گلو.
The one
چی شده هادی گلو مریضه خدای نکرده؟
ساری داداشی من دیر متوجه صفحه ت شدم از وقتی که خودم دیگه صفحه ندارم اصلا نمیام دور ور واحدهای مسکونی
خدا همیشه خونواده نازتو برات نگه داره گلو.
ابوفاضل
آره یه کم اوضاعش به هم ریخته الان مدتیه بهش مرخصی دادیم رفته دنبال مداوا و استراحت دورادور هواشو داریم شما خیالتون راحت باشه
ژنرال
یه مدته خیلی حضور پررنگی در سایت داری1 جریان چیه؟
نمایش یا پنهان متن
جات خالیه آرسام جانThe one
وای جدی؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→