₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصي hadi04
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6 7 ... 27 28

صفحه شخصي hadi04

1697 بازدید، 558 پست، نویسنده: hadi04

• gilas

نقل قول: hadi04
    یه توده توی ریه ام توی عکس برداری دیده شده که گاهی باعث تنگی نفسم میشه سینه ام خیلی درد میگیره گاهی وقتها احساس میکردم از قلبمه نگو ریه هام بوده

الهی بمیرم :20:
    نمیشه کارتو کاریش کرد ؟ :2:

1 سپاس: hadi04

• hadi04

نقل قول: gilas
    الهی بمیرم نمیشه کارتو کاریش کرد ؟

تیم پزشکی قراره درخواست ریلیز بدن ببینن جای دیگه ای میتونم برم یا نه ولی توی منطقه هر جا باشه هواش آلودست مگر اینکه از اینجا کلا برم که اونم خیلی طول میکشه :2:
    خدا بزرگه ناراحت نباش خودش درد داده درمونشم میده :1:

• SaMaN TaJ

دایی جان مبارک باشه
    296 296 265 265 296 296

• hadi04

نقل قول: SaMaN TaJ
    دایی جان مبارک باشه

سلومت باشی دایی فدات شم سامان جان دلم واست شده اینقدر . دیدی؟ :4: :6:

• هاچو هاچو

آرسام جان خیلی متاسف شدم :2: الان حالت خوبه که ؟ :2: انشالله که زود خوب بشی :48:

• hadi04

نقل قول: هاچو هاچو
    آرسام جان خیلی متاسف شدم الان حالت خوبه که ؟ انشالله که زود خوب بشی

سرت سلامت داداشی ناراحت نباش ناراحتی نداره که بیماری واسه همست دعام کن خوب بشم
    خدا رو شکر
    آره یه مشت دارو داده دکتر از وقتی میخورم بهترم البته دکتر گفت بیشتر باید مراقب باشم تا بدتر نشه وگرنه برگشت به حالت قبلی یه کم ... :3:

• arash52

چطوری همسایه ؟
    اومدم خداحافظی
    داریم میریم کربلا
    خوبی بدی دیدی حلال کن :11:

• hadi04

نقل قول: arash52
    چطوری همسایه ؟
    اومدم خداحافظی
    داریم میریم کربلا
    خوبی بدی دیدی حلال کن :11:

كوچيكتم همسايه گلم
    برو به سلامت
    ما رو فراموش نكن دعامون كن
    ايشالا كه به سلامتي بري و برگردي
    مراقب خودت باش داداش التماس دعا :46:

• The one

امروز برات دعا کردم داداش گلم :46: انشالله خدا خودش مواطب شما و خونوادت هست :48:

• hadi04

نقل قول: The one
    امروز برات دعا کردم داداش گلم :46: انشالله خدا خودش مواطب شما و خونوادت هست :48:

زنده باشي آبجي ممنون از لطفت :1:
    ايشالا خدا همه بيمارها رو سلامتي بده :48:
    براي همه دعا ميكردي اينطوري خدا بيشتر قبول ميكنه :8:

• بچه مثبت

آرسام جان کجایی؟
    مهمون دعوت میکنی بعد فرار میکنی؟ :4:

نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• hadi04

نقل قول: بچه مثبت
    آرسام جان کجایی؟
    مهمون دعوت میکنی بعد فرار میکنی؟

آی قربون دستت امین جون رفته بودم چار تا نون بگیرم بشینیم با پیاز بخوریم :4:
    خیلی خوش اومدی صفا آوردی :6:

• farzane

خانه جدید مبارک :1:
    زیبا بود مرسی

• hadi04

نقل قول: farzane
    خانه جدید مبارک
    زیبا بود مرسی

قربون قدمتون خوش اومدی فرزانه خانوم صفا آوردی ممنون از لطفت :46:

• hadi04

سلام به همه مهمونایی که میان به خونه من و شاید مدتی ببینن که من نیستم
    نمیدونم چی بگم و از کجا شروع کنم ولی خیلی با خودم کلنجار رفتم و آخر به این نتیجه رسیدم که بهتره بگم موضوع رو شاید دیگه نشه و فرصت نباشه بهتون بگم
    از اونجایی که همه شما دوستان گلم سهمی از زندگی من دارید و بخشی از زندگی من هستید باید شما رو هم در جریان میذاشتم البته اصلا دوست نداشتم ناراحتتون کنم ولی چکار کنم قسمت این بود که اینطوری بشه
    یه آدم نیازمند همیشه دستش جلوی کسایی دراز میشه که ازشون توقع داره و به خیرشون امید داره من هم امروز نیازمند دعای خیر شما دوستان هستم مثل اینکه نا ملایمات زندگی برای من تمومی نداره و داستان دراز رنج کشیدن های من ادامه داره
    تا حالا از خدا گله نکردم چون معتقدم هر چی سرم بیاد حقمه من بنده خوبی برای او نبودم که توقعی ازش داشته باشم
    ((مدتیه حدودا از 4 ماه پیش تا حالا درگیر بیماری مهلک و رنج آوری هستم که خواب و خوراک و آسایشم رو ازم گرفته دوست دارم یه بار هم که شده یه نفس عمیق ،یا یه خمیازه مشت بکشم ولی نمیشه چون بعدش سرفه تا یک ساعت امونمو میبره و باید همین طور خون بالا بیارم تا آروم شه اوایل دکترا به سل مشکوک بودن ولی با کلی آزمایش معلوم شد که نه سل نیست تست ها و آزمایش ها و نمونه برداری ها ادامه اشت تا دوماه پیش حدودا که دکتر گفت سرطانه سرطان ریه خیلی شوکه کننده بود ولی باید قبول میکردم دکتر گفت که البته خدا رو شکر خفیفه و هنوز در مراحل شروع رشده و میشه از رشدش جلوگیری کرد امروز رفتم برای تکمیل معایناتم که دکتر گفت خدا رو شکر میشه گفت با عمل جراحی و خارج کردن توده از ریه میشه رشدش رو تقریبا متوقف کرد حالا قراره که جراحی بشم چند روز دیگه خواستم بگم تا برام دعا کنید میدونم دعای شما بهتر و گیراتره شنبه اربعینه روزی که من مسلمون شدم یکشنبه تاریخ عمل جراحی برام معین کردن نمیدونم شاید توی این روز حکمتی برای من توی زندگیم نهفتست گفتنش شایدسخت باشه ولی امیدوارم روزی که مسلمون شدم روز ی نباشه که این دنیا و شما رو ترک کنم عمل جراحی ریه یه کم خطرناکه دروغ نمیگم ترسیدم خیلی هم ترسیدم ولی دعای شما میتونه منو قوی و دلم و محکم کنه تو رو خدا فراموشم نکنید و اگر دیگه همدیگه رو ندیدیم مواظب همدیگه باشید و من رو هم حلال کنید خوبی که از من ندیدید بدی ها رو ببخشید امیدوارم باز هم بتونم ببینمتون به امید اون روز :46:

• mojde

آرسام منم ترسيدم خيليم ميترسم براي تو براي ياسي و فاطمه براي خودم براي بوف بوفي اما اين ترسا بازندگي ماها عجين شده مخصوصا تو كه قبلا تو اين روز يكي از بزرگترين ريسكاي زندگيتو كردي و تغيير دين دادي من فكر ميكنم اين تغيير دين يه تولد دوباره بوده واين اربعينم تولدي نو با اين تفاوت كه بعد از اين اربعين تو از نظر جسمي سبك و سالم ميشي .عزيزم ما همه برات دعا ميكنيم .تو هم براي ما دعا كن كه بتونيم يكشنبه رو تحمل كنيم تا تو دوباره بهمون سلام كني و ما رو از نگراني دربياري. الان هيچ آرزويي ندارم جز سلامتي كامل تو به اميد ديدار

• hadi04

mojde,
    ممنونم مژده تو رو خدا منو ببخشید قصد ناراحتیتون رو نداشتم :20: فقط نمیتونستم نگم احساس گناه میکنم از اینکه اوقاتتون رو خراب کردم ولی منو ببخشید و برام دعا کنید از اینکه توی این مدت خیلی بهم کمک کردی ممنونم لطفت رو فراموش نمیکنم امیدوارم بتونم جبرانش کنم

• mojde

hadi04,
    چرا نگي؟ به ما نگي به كي بگي ؟ ناراحت شدم آره معلومه ولي نميشه كه هميشه كنار هم بخنديم بايد بتونيم تو بغل هم گريه كنيم بايد بتونيم كنار هم فرياد بزنيم .من الان بايد شيراز بودم پيش تو و فاطمه و ياسي اما گيرم به خدا مبينا امتحان داره ميدونم توجيه بديه اما تنهاست اين بچه . تو رو خدا ما رو بيخبر نذار من دلم ميتركه تا تو از اطاق عمل بياي بيرون

• hadi04

mojde,
    فدات شم همینکه مثل خواهرم برام هستی و منو مثل برادرت میدونی برام قدر صد تا دنیا با ارزشه مراقب مبینا باش توی فکر نرو خدا کمک میکنه باشه حتما خبرتون میکنم حتما ایشالا بخیر میگذره :48:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: