₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصي hadi04
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 27 28

صفحه شخصي hadi04

1697 بازدید، 558 پست، نویسنده: hadi04

• mz56mz

كاكو من قويتر از اين حرفهاست من حرفهاى زيادى بلد نيستم بزنم كاكو ولى هميشه در دلم جا دارى و مطمئن كه انشاءالله تندرست و سالم باز ميبينمت كاكو من اميدش فقط به خداست دعاى ما هم پيشكش شماست الهى تمام عزيزان رو سالم و تندرست نگه دار به اون شب اربعين سلامتى كاكو هادى و تمام انسانها رو از خداوند متعال ميخوام خدايا خدايا خدايا :48:
    1 سپاس: hadi04

• The one

هادییی گلووو :2: ساری عزیزم من تازه صفحه تو دیدم.. پس عمل قطعی شد؟ یکشنبه هست؟ خدایااا :20:
    هادی نگران نباش داداشی وقتی میگن میخوان عمل کنن تو این بیماری یعنی اطمینان خاطر یعنی اونقدر منتشر نشده که ناامید بشی..
    در واقع الان تو مرحله ی ابتداییش هستی و خیلی خیلی خدا رو شکر.. که زود متوجهش شدی..پس نگران نباش .. همونجور که همیشه گفتم نباید خودتو ببازی میدونم سخته ولی رمز غلبه بر این بیماری مقاومته..
    الان سیستم بدنت به پشتیبانی روحیه ت خیلی نیاز داره ..
    اگه اعصابت اروم و راحت باشه و قوی باشی خود بخود هورمونهای ارامش دهنده تو بدنت ترشح میشن و مانع از ضعف سیستم ایمنیت میشن. بعدا برای مقابله با این سلولها بهت دارویی میدن که سیستم ایمنیت رو صعیف میکنه تا این دارو از طرف سیستم دفاعیت حذف نشه .. برای همین باید خودت توانایی سیستم ایمنیت رو ببری بالا ..
    همین شاد بودن و امید داشتن خودش خیلی مهمه و دست کمش نگیر..
    ساری مهربونم سعی کردم به زبون ساده بنویسم که بهت فشار نیاد.. هادی به یاسی فکر کن به خاطر اون هم که شده باید مقاومت کنی و بجنگی.. میدونی که همیشه برات دعا می کنم..یکشنبه خبرای خوبی بهمون میرسه من مطمئنم مهربون.. تو همیشه با همه مهربون بودی الانم وقتشه که همه ی مهربونیها بهت برگرده .. پس نگران نباش فقط به خوبیها فکر کن اصلا هیچ فکر منفی به خودت را ه نده..خیلی مهمه گلووو باور کن :8:

• gilas

نمیدونم الان چی بگم همینطوری خشکم زده به مانتیور دارم گریه میکنم :20:

از یه طرف میگم خدا رو شکر که زود متوجه شدی و ایشالا با جراحی خوب خوب میشی
    از طرف دیگه ..........

مطمئن باش همون که تو این روز یه زندگی جدید بهت داده نمیزاره این زندگی رو از دست بدی
    خودش مراقبته و نمیزاره از پیش ما بری
    همه ما دعا میکنیم زود زود خوب بشی و برگردی پیش خانواده ات

یه دنیا مراقب خودت باش ما رو هم بی خبر نزار 786

نمایش یا پنهان متنآهان راستی یه چیز دیگه
    تو راه برگشت از بیمارستان هم لباس بگیر علوسی در پیش داریم 824

نمایش یا پنهان متنتلفنت چرا اشغاله اینقدر حرف نزن :10:

• دلشاد

داش آرسام دستام داره میلرزه چشام داره اذیتم میکنه سرفه هامدوباره شدت گرفت نمیدونم چی بگم واقعا درکت میکنم خیلی سخته ولی امیدت بخدا باشه و فقط تمرکز کن که خوب میشی ما هم از تح دل واست دعا میکنیم و امیدواریم که با سلامتی کامل ببینمت خیلی دوست دارم :48: خدایا تو بزرگی و میدونم که در هر کار و اتفاقی حکمتی هست تو را به این بزرگیت به این روزهای عزیز قسم ات میدم سلامتی داداش آرسام را بهش برگردون :48:
    بچه ها منو ببخشید :79:

• hadi04

mz56mz,
    فدات شم کاکو محمود ایشالا دوباره ببینمت کاکو دعام کن :46:
    The one,
    چشم آبجی بزرگه حتما هر چی گفتی رو گوش کردم تو این چند روزه خیلی روحیه ام خوب شده با بچه ها که بودم و گفتیم و خندیدیم اینو به دکتر هم گفتم اون هم تایید کرد درسته دکتر هم بیشتر حرفهای تو رو زد گفت خدا رو شکر در صد بالایی ممکنه خوبه خوب بشم این عمل رو هم برای توقف رشد بیماری و شاید از بین رفتن کلیش انجام میدن بهم گفت امیدم به خدا باشه و فقط دعا کنم ممنون از راهنماییت فقط تو رو خدا تو فکر نرینا همین طوری با صفا و خوش ادامه بدید تا با جوکهای جدیدم برگردم پیشتون :10:

• mojde

نقل قول: gilas
    علوسی در پیش داریم

اوه اوه ببين چه اعترافات تكان دهنده اي تو اين تاپيك ميشه :37:

چرا الان ميگي خواهر زاده جونم ها ها ها ؟

• levrone

hadi04,
    آخه واسه چی؟! علتش چیه؟
    تو شیراز میخوان عملت کنن؟ کدوم بیمارستانه؟

• gilas

نقل قول: mojde
    اوه اوه ببين چه اعترافات تكان دهنده اي تو اين تاپيك ميشه

چرا الان ميگي خواهر زاده جونم ها ها ها ؟

چون در پیشه در پس که نبوده :10:

نمایش یا پنهان متنحالا به آرسام نگید هنوز بابا بچه ها رو پیدا نکردم :4:

• hadi04

تو راه برگشت از بیمارستان هم لباس بگیر علوسی در پیش داریم

ای جانم حتما حتما عروس خانوم
    زودتر میگفتی یه کم برقصیم دام دارام دادام دارام دادارام دام دام :80:
    تلفنت چرا اشغاله اینقدر حرف نزن

امین بود :1:
    دلشاد,
    فدات شم داداش بهروز ناراحت نباش خوب میشم فقط واسم دعا کن من روحیه توپه توپم ناراحت نباشید خدایی که داریم خیلی بزرگه خودش درد داده درمون هم میده ایشالا ای خدا :79:

• hadi04

نقل قول: levrone
    آخه واسه چی؟! علتش چیه؟
    تو شیراز میخوان عملت کنن؟ کدوم بیمارستانه؟

واسه چیشو نمیدونم داداش بهروز
    آره احتمال زیاد یا بیمارستان نفت یا دنا دکتر خبرم میکنه

• gilas

نقل قول: hadi04
    زودتر میگفتی یه کم برقصیم دام دارام دادام دارام دادارام دام دام

اون آهنگ شیرازی رو برات گذاشتم کنار :4:

• hadi04

حالا به آرسام نگید هنوز بابا بچه ها رو پیدا نکردم

ناقلا منو سر کار میذاری؟ تا برگردم باید بابای بچه ها رو پیدا کرده باشیا گفته باشم

• levrone

نقل قول: hadi04
    واسه چیشو نمیدونم داداش بهروز

تو عسلویه بودی نه؟ عوارض کار اونجا نیست؟

• hadi04

نقل قول: levrone
    تو عسلویه بودی نه؟ عوارض کار اونجا نیست؟

آره داداش بهروز به خاطر همین خراب شدست وقتی هوای اینجا 160 برابر استاندارد جهانی کثیفتره میخوای بهتر از این نتیجه بده؟ وقتی هشت سال هر نفسی که کشیدم گاز بلعیدم و بیرون دادم بهتر از این نتیجه میده؟ آره درسته دلیلش همینه وگرنه من توی عمرم نه سیگار و قلیون کشیدم و اصلا اهل دود و دم بودم ولی اینطوری شد

• mati

وای خاک و چوکم شد من چرا ندیده بودم خونه به این قشنگی رو شرمنده شدم به خدا ببخشید منو این گل رو بابت تبریک ازم بپذیرید 282
    عمو آرسام از چیزی که گفتی ناراحت شدم و آرزوی قلبیم شفای هرچه زودتر شماس از صمیم قلبم واست آرزو میکنم مثل سابق صحیح و سلامت پیشمون برگردی امیدوارم خداوند آرزوم رو زود براورده کنه. :48:
    عمو نترس از خدا بزرگتر کسی نیست که مراقبت باشه روز جراحیت روز خوبیه همونطور که خودت گفتی پس به فال نیک بگیر و با انرژی مثبت برو ایشالا در پناه خدا جز خوبی اتفاقی نمی افته به امید تاپیک سلامتی :6:

• maryamlondon1

ارسام باور نمی کنم تو را خدا بگو داری شوخی میکنی :20: ارسام حالم خیلی بده نمی تونم چیزی بنویسم اشکام امان نمیدن :2: ارسام تورا خدا بگو داری شوخی میکنی جون مامان مریم بگو دیگه نمی نمی تونم چیزی بنویسم فقط شماره تلفن تو بده ...

• بچه مثبت

آرسام حال الانت رو کسی درک نمیکنه جز اونی که با این قضیه مواجه شده! اول خدارو شکر میکنم تو مرحله خوبی بیماری شناسایی شد و در مرحله دوم با توجه به روحیه قوی و شادی که داری مطمئن هستم سلامتی خودت رو به زودی به دست میاری. همیشه افکار مثبتت رو تقویت کن. ما هم از خدا میخواهیم زودتر خوب شی تا بتونیم در کنار هم شاد باشیم و بریم ماداگاسکار :4:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• هاچو هاچو

نمایش یا پنهان متنآرسام جان :8: راستش میدونستم راجع به بیماریت داری یه چیزو پنهون میکنی ولی ترسیدم بپرسم :2:

داداش گلم همون کسی که تو این شنبه اربعینش هست خودش داره میبینت و نگهدار توست خدا میدونه این روز که سالگردش داره میرسه چه نور بزرگی تو زندگیته و انشالله به برکت این روز خوب خوب میشی بدون که من همیشه به یادتم خدا شاهده از 2 روز پیش دارم دعات میکنم :9: پس بدون که ما مثل خانواده خودت پشتتیم و واست دعا میکنیم اصلا امشب که رفتم حرم تا سلامتیتو نگرفتم بر نمیگردم 390 انشالله یکشنبه میبینمت :4:
    نمایش یا پنهان متنمملکت بدون آبدارچی که نمیشه :4: (فقط خودت میفهمی منظورمو،پریشبو یادته ؟ :23:

• ماهی

آرسام عزیزم...نمی دونم چی بگم...فقط می دونم که آدم با تسلط بر اعصابش و توکل به خدا می تونه بر بیماریش غلبه کنه...باور کن این رو دور و برم خیلی دیدم.همه چیز به روحیه خودت بستگی داره.آرسام عزیز! مردی که یه انقلاب بزرگ توی افکارش ایجاد کرده باید خیلی قوی باشه و افکارش تحت کنترلش باشن..پس من مطمئنم که می تونی از عهده ش بر بیای...به خدا می سپارمت و با همه ی وجودم از خدا می خوام که کمکت کنه...منتظر خبر های خوب هستم 280 تصویر در دسترس نیست

• hadi04

نقل قول: بچه مثبت
    بریم ماداگاسکار

قربونت برم امین جان از اینکه به داداشت زنگ زدی خیلی خوشحالم خیلی خوشحالم کردی قوت قلبم شدی همه فرمایشاتت رو به گوش جونم شنیدم خصوصا قسمت آخرش رو :4:
    نقل قول: هاچو هاچو
    مملکت بدون آبدارچی که نمیشه (فقط خودت میفهمی منظورمو،پریشبو یادته ؟

قربونت برم مهدی جون شما لطف داری داداشی ممنون بات لطفت ایشالا خوب بشم حتما میام زیارت آقا امام رضا تا تو رو هم ببینم
    آره خوب حالا پستمون رو لو نده میان میترکوننمون دشمنا :83:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: