ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
mz56mz
The one
هادی نگران نباش داداشی وقتی میگن میخوان عمل کنن تو این بیماری یعنی اطمینان خاطر یعنی اونقدر منتشر نشده که ناامید بشی..
در واقع الان تو مرحله ی ابتداییش هستی و خیلی خیلی خدا رو شکر.. که زود متوجهش شدی..پس نگران نباش .. همونجور که همیشه گفتم نباید خودتو ببازی میدونم سخته ولی رمز غلبه بر این بیماری مقاومته..
الان سیستم بدنت به پشتیبانی روحیه ت خیلی نیاز داره ..
اگه اعصابت اروم و راحت باشه و قوی باشی خود بخود هورمونهای ارامش دهنده تو بدنت ترشح میشن و مانع از ضعف سیستم ایمنیت میشن. بعدا برای مقابله با این سلولها بهت دارویی میدن که سیستم ایمنیت رو صعیف میکنه تا این دارو از طرف سیستم دفاعیت حذف نشه .. برای همین باید خودت توانایی سیستم ایمنیت رو ببری بالا ..
همین شاد بودن و امید داشتن خودش خیلی مهمه و دست کمش نگیر..
ساری مهربونم سعی کردم به زبون ساده بنویسم که بهت فشار نیاد.. هادی به یاسی فکر کن به خاطر اون هم که شده باید مقاومت کنی و بجنگی.. میدونی که همیشه برات دعا می کنم..یکشنبه خبرای خوبی بهمون میرسه من مطمئنم مهربون.. تو همیشه با همه مهربون بودی الانم وقتشه که همه ی مهربونیها بهت برگرده .. پس نگران نباش فقط به خوبیها فکر کن اصلا هیچ فکر منفی به خودت را ه نده..خیلی مهمه گلووو باور کن
gilas
از یه طرف میگم خدا رو شکر که زود متوجه شدی و ایشالا با جراحی خوب خوب میشی
از طرف دیگه ..........
مطمئن باش همون که تو این روز یه زندگی جدید بهت داده نمیزاره این زندگی رو از دست بدی
خودش مراقبته و نمیزاره از پیش ما بری
همه ما دعا میکنیم زود زود خوب بشی و برگردی پیش خانواده ات
یه دنیا مراقب خودت باش ما رو هم بی خبر نزار
نمایش یا پنهان متن
آهان راستی یه چیز دیگهتو راه برگشت از بیمارستان هم لباس بگیر علوسی در پیش داریم
نمایش یا پنهان متن
تلفنت چرا اشغاله اینقدر حرف نزندلشاد
بچه ها منو ببخشید
hadi04
فدات شم کاکو محمود ایشالا دوباره ببینمت کاکو دعام کن
The one,
چشم آبجی بزرگه حتما هر چی گفتی رو گوش کردم تو این چند روزه خیلی روحیه ام خوب شده با بچه ها که بودم و گفتیم و خندیدیم اینو به دکتر هم گفتم اون هم تایید کرد درسته دکتر هم بیشتر حرفهای تو رو زد گفت خدا رو شکر در صد بالایی ممکنه خوبه خوب بشم این عمل رو هم برای توقف رشد بیماری و شاید از بین رفتن کلیش انجام میدن بهم گفت امیدم به خدا باشه و فقط دعا کنم ممنون از راهنماییت فقط تو رو خدا تو فکر نرینا همین طوری با صفا و خوش ادامه بدید تا با جوکهای جدیدم برگردم پیشتون
mojde
اوه اوه ببين چه اعترافات تكان دهنده اي تو اين تاپيك ميشه
چرا الان ميگي خواهر زاده جونم ها ها ها ؟
levrone
آخه واسه چی؟! علتش چیه؟
تو شیراز میخوان عملت کنن؟ کدوم بیمارستانه؟
gilas
چرا الان ميگي خواهر زاده جونم ها ها ها ؟
چون در پیشه در پس که نبوده
نمایش یا پنهان متن
حالا به آرسام نگید هنوز بابا بچه ها رو پیدا نکردمhadi04
ای جانم حتما حتما عروس خانوم
زودتر میگفتی یه کم برقصیم دام دارام دادام دارام دادارام دام دام
امین بود
دلشاد,
فدات شم داداش بهروز ناراحت نباش خوب میشم فقط واسم دعا کن من روحیه توپه توپم ناراحت نباشید خدایی که داریم خیلی بزرگه خودش درد داده درمون هم میده ایشالا ای خدا
hadi04
تو شیراز میخوان عملت کنن؟ کدوم بیمارستانه؟
واسه چیشو نمیدونم داداش بهروز
آره احتمال زیاد یا بیمارستان نفت یا دنا دکتر خبرم میکنه
gilas
اون آهنگ شیرازی رو برات گذاشتم کنار
hadi04
ناقلا منو سر کار میذاری؟ تا برگردم باید بابای بچه ها رو پیدا کرده باشیا گفته باشم
levrone
تو عسلویه بودی نه؟ عوارض کار اونجا نیست؟
hadi04
آره داداش بهروز به خاطر همین خراب شدست وقتی هوای اینجا 160 برابر استاندارد جهانی کثیفتره میخوای بهتر از این نتیجه بده؟ وقتی هشت سال هر نفسی که کشیدم گاز بلعیدم و بیرون دادم بهتر از این نتیجه میده؟ آره درسته دلیلش همینه وگرنه من توی عمرم نه سیگار و قلیون کشیدم و اصلا اهل دود و دم بودم ولی اینطوری شد
mati
عمو آرسام از چیزی که گفتی ناراحت شدم و آرزوی قلبیم شفای هرچه زودتر شماس از صمیم قلبم واست آرزو میکنم مثل سابق صحیح و سلامت پیشمون برگردی امیدوارم خداوند آرزوم رو زود براورده کنه.
عمو نترس از خدا بزرگتر کسی نیست که مراقبت باشه روز جراحیت روز خوبیه همونطور که خودت گفتی پس به فال نیک بگیر و با انرژی مثبت برو ایشالا در پناه خدا جز خوبی اتفاقی نمی افته به امید تاپیک سلامتی
maryamlondon1
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
آرسام جانداداش گلم همون کسی که تو این شنبه اربعینش هست خودش داره میبینت و نگهدار توست خدا میدونه این روز که سالگردش داره میرسه چه نور بزرگی تو زندگیته و انشالله به برکت این روز خوب خوب میشی بدون که من همیشه به یادتم خدا شاهده از 2 روز پیش دارم دعات میکنم
نمایش یا پنهان متن
مملکت بدون آبدارچی که نمیشهماهی
hadi04
قربونت برم امین جان از اینکه به داداشت زنگ زدی خیلی خوشحالم خیلی خوشحالم کردی قوت قلبم شدی همه فرمایشاتت رو به گوش جونم شنیدم خصوصا قسمت آخرش رو
قربونت برم مهدی جون شما لطف داری داداشی ممنون بات لطفت ایشالا خوب بشم حتما میام زیارت آقا امام رضا تا تو رو هم ببینم
آره خوب حالا پستمون رو لو نده میان میترکوننمون دشمنا
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→