میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نغمه, فدات شم آبجی نغمه شما همیشه به من لطف داری ایشالا شما هم سالهای سال زنده و پاینده باشی و از هر چی غمه به دور باشی حضورت اینجا زیباترین تصویره برای من
نخبه, ممنون شیرین جان تو هم همیشه به من لطف خاص داشتی خدا دوستانی مثل تو رو هیچوقت از من نگیره ایشالا صد و بیست و یک ساله بشی تا داغت نبینم دختر شبیه پیرمردای شیرازی گفتم
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
baron jon
تولدتون مبارک با بهترین آرزو ها
garfild
تنها
ژنرال
کیک و کوکام داری کاکو؟
hadi04
بچه مثبت,
baron jon,
garfild,
تنها,
ژنرال,
سپاسگزارم از لطف همیشگیتون
ها کاکو کیک و کوکام پشت کاکائوها هست کاکو
هاچو هاچو
hadi04
نه کی؟
هاچو هاچو
منم بی خبرم
نغمه
نمایش یا پنهان متن
الهی صد و بیست سال سالگرد تولدت رو در کنار خانواده ات جشن بگیری آمین.آپلود سنتر اذیت میکنه شرمنده نمیتونم عکس بگذارم برات ▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
فدات شم آبجی نغمه شما همیشه به من لطف داری ایشالا شما هم سالهای سال زنده و پاینده باشی و از هر چی غمه به دور باشی حضورت اینجا زیباترین تصویره برای من
نخبه
صد و بیست ساله بشی لبت خندون و دلت شاد باشه همیشه
hadi04
ممنون شیرین جان
تو هم همیشه به من لطف خاص داشتی خدا دوستانی مثل تو رو هیچوقت از من نگیره ایشالا صد و بیست و یک ساله بشی تا داغت نبینم دختر
♥Rose♥
hadi04
سپاسگزارم و خودت گلی نیازی به این کارا نبود اگه باورت نمیشه که گلی برو توی آیینه نگاه کن باز هم باورت نشد آیدی بوفیتو نگاه کن
♥Rose♥
ممنونم ، من بیشتر سپاسگزارم، گلی از خودتونه
آیدی یاهومم گل رزه، البته کنار یک فنجان چای گرم
خواهش میکنم قابل شمارو نداشت
zrnznn
♥Rose♥
آره واقعاً، ان شاءالله قسمت شما و همه و خودم
بابا آرسام در پناه خدا باشی، جات همیشه سبز
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→