آقا ارسام زیارت قبول خوشبسعادتتتتتون...منم خیلی دلم میخواد بیام مشهد ....دلم نمیخواد امسال برم مسافرت...میخوام برم مشهد... . . . آهنگ جلال اینقده بحث رو به بیراههه کشوندن که پست اعلام سفر مشهد شما گم شده
نقل قول: jaj
سید مجتبی
مگه کیش بی مهر هم سیده؟
سیده پارمیس(شایدم پارمیس السادات)
پارمیس جون رو از فامیلیش حدس میزدم
سیده نجمه (شاید هم نجمه السادات)
هیچ کدومالبته نجمه سادات صدام میکنن ولی اسم من تو شناسنامه بی بی نجمه اس، هر چند که هیچ وقت لیاقت همچین اسمی رو نداشتم ولی به معنی ستاره و سرور زنان سیده اس تو دزفول زمان ما دهه شصت و ما قبلش اول اسم دختر های سیده رو بی بی میزاشتن ...الان وی دیگه نه خیلی کمتر شده و همه سیده و سادات میزارن....
سلام کاکو مشهدی آرسام زیارت قبول باشه انشاالله خوش به سعادتت کم پیدایی گویا اومدم نخود و کشمش و مهر و تسبیحم رو بگیرم
سلام به آبجی گل خودم ممنون از لطفت جای شما خالی بود ایشالا امام رضا بطلبه یه بار دیگه برم همشو از همونجا واست میفرستم آخه تا اینجا چیزی نمیمونه همشو میخورم خودم
سلام مشهدی قمی آرسام ! کربلا هم رفتی؟ بگیم کربلایی آرسام؟ یه سفرم سوریه برو بگیم سور آرسام!
سلام حاج محسن تهرانی پدر موشکی ایران قم رفتم زیارت حضرت معصومه و مسجد جمکران هم شب نوزدهم ماه رمضون احیا بودم مشهد هم رفتم ایشالا کربلا هم برم حج هم میخوام برم ایشالا سوریه هم میریم تو فقط همون هادی بگو این پیشوند و پسوندها برای من خیلی زیاده خیلی
چی شده خوووووووو؟ از صبح میخواستم بپرسم ولی هی گفتم بزارم یکم آروم تر شد...... به خدا دلم از صبح تو فکرتون بودهههه
چی بگم والا...؟ از وقتی فاطمه وارد سه ماهگی بارداریش شد دردای زودرس اومد سراغش تا اینکه دیروز دیگه زایمان زودرس کرد اونم زیر نظر توی بیمارستان هیچ کاری نشد بکنن بچه هم از بین رفت یعنی اینقدر نارس و کوچیک بود که گفتن نمیشه نگهش داشت .... هیچی دیگه همه چی پرید
pAshMak
نترس ما همگی بی خطریم باورکن
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
خوشبسعادتتتتتون...منم خیلی دلم میخواد بیام مشهد ....دلم نمیخواد امسال برم مسافرت...میخوام برم مشهد...
.
.
.
اینقده بحث رو به بیراههه کشوندن که پست اعلام سفر مشهد شما گم شده
مگه کیش بی مهر هم سیده؟
پارمیس جون رو از فامیلیش حدس میزدم
هیچ کدوم
تو دزفول زمان ما دهه شصت و ما قبلش اول اسم دختر های سیده رو بی بی میزاشتن ...الان وی دیگه نه خیلی کمتر شده و همه سیده و سادات میزارن....
hadi04
خبر میدادی یه آهنگ مناسب تر میزاشتم
راستی یه سوال
شما سیدید؟ یا نه؟ شاید هم داماد سادات باشید
آخه هر کی رو توی این سایت من می بینم سید
سید مجتبی
سیده پارمیس(شایدم پارمیس السادات)
سیده نجمه (شاید هم نجمه السادات)
سید امین
و . . .
اگه اینجوریاست که من کلا پیشنهاد میدم اسم سایت عوض کنیم بزاریم بوفی السادات
ممنون جلال جان
نه من سید نیستم ولی سیدها رو دوست دارم
مارو که فراموش نکردی
ممنون دخملکم معلومه که نه برای همه جوونها اول عاقبت بخیری بعد هم خوشبختی خواستم
ممنون دخملکم ایشالا دعات هر چه زودتر مستجاب بشه
خوشبسعادتتتتتون...منم خیلی دلم میخواد بیام مشهد ....دلم نمیخواد امسال برم مسافرت...میخوام برم مشهد...
ممنون نجمه جان ایشالا آقا امام رضا بطلبه همین امسال بری پا بوسش
اینقده بحث رو به بیراههه کشوندن که پست اعلام سفر مشهد شما گم شده
قصد داشتم فضا روحانی بشه با آهنگ جلال فضا اوباما شد
نغمه
نمایش یا پنهان متن
احساس خباثت بهم دست دادنغمه
hadi04
سلام به آبجی گل خودم ممنون از لطفت جای شما خالی بود ایشالا امام رضا بطلبه یه بار دیگه برم همشو از همونجا واست میفرستم آخه تا اینجا چیزی نمیمونه همشو میخورم خودم
تنها
hadi04
علیک سلام شیدا جان ممنونم
baron jon
زیارت قبول آقا هادی
hadi04
زیارت قبول آقا هادی
سلام بارون جون عزیز ممنونم جای شما خالی بود
ژنرال
کربلا هم رفتی؟ بگیم کربلایی آرسام؟
یه سفرم سوریه برو بگیم سور آرسام!
ژنرال
hadi04
سلام حاج محسن تهرانی پدر موشکی ایران
قم رفتم زیارت حضرت معصومه و مسجد جمکران هم شب نوزدهم ماه رمضون احیا بودم مشهد هم رفتم ایشالا کربلا هم برم حج هم میخوام برم ایشالا سوریه هم میریم تو فقط همون هادی بگو این پیشوند و پسوندها برای من خیلی زیاده خیلی
ژنرال
پس باید بگیم جم آرسام!
البته این القاب برات خیلی زیاده
hadi04
آره خیلی خیلی زیاده
hadi04
zrnznn
hadi04
zrnznn
از صبح میخواستم بپرسم ولی هی گفتم بزارم یکم آروم تر شد......
به خدا دلم از صبح تو فکرتون بودهههه
hadi04
از صبح میخواستم بپرسم ولی هی گفتم بزارم یکم آروم تر شد......
به خدا دلم از صبح تو فکرتون بودهههه
چی بگم والا...؟
از وقتی فاطمه وارد سه ماهگی بارداریش شد دردای زودرس اومد سراغش تا اینکه دیروز دیگه زایمان زودرس کرد اونم زیر نظر توی بیمارستان هیچ کاری نشد بکنن بچه هم از بین رفت یعنی اینقدر نارس و کوچیک بود که گفتن نمیشه نگهش داشت .... هیچی دیگه همه چی پرید
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→