تا که بر گنبد تو دیده ام از دور افتاد ناگهان بر دل آلوده ی من شور افتاد اولین بار که دیدم حرمت را گفتم ای سلیمان به سرایت گذر مور افتاد بالاخره انتظار من هم به سر رسید و تونستم به زیارت امام رضا(ع) برم خدایا شکرت شکرت هزاران بار شکرت که این سعادت بزرگ رو نصیب من هم کردی بارها به مشهد سفر کرده بودم ولی توفیق زیارت رو فقط همین بار داشتم خدایا شکرت اینم عکسی که اولین باری که چشمام گنبد زیباشو دید گرفتم ▧ تصویر در دسترس نیست
دوستان دعا کنید به آرزوی دیگرم هم برسم که دیدار حرم امام حسینه
بالاخره انتظار من هم به سر رسید و تونستم به زیارت امام رضا(ع) برم خدایا شکرت شکرت هزاران بار شکرت که این سعادت بزرگ رو نصیب من هم کردی بارها به مشهد سفر کرده بودم ولی توفیق زیارت رو فقط همین بار داشتم خدایا شکرت
سلام کاکو... زیارتت قبول باشه.. خبر میدادی ما هم از دور یه سلامی به آقا بکنیم البته گفتی میخوام برم ولی نمیدونستم دقیق کی هست.. دو سالی هست پابوسشون نرفتم زیارتت قبول باشه. ایشالله بزودی نصیبت بشه زیارت حرم آقا امام حسین (ع) هم مشرف بشی
نقل قول: pAshMak
البته باورکن اونقدری که افرادی مثل تو قدرش رومیدونند مامسلمان زاده ها
درکشون نمیکنیم.
واقعا همینطوره. قبلا به خودم هادی هم گفتم چیزایی که کاکو هادی از ما میدونه و قدر میدونه علاوه بر اینکه برام جالب هست، باعث بیشتر شدن ایمانم هم میشه.. خدا رو شکر که رفیقمی کاکو
کاملا درسته. ان شاالله که بتونیم اونطورکه شایسته هست قدردان باشیم
ان شا الله
نقل قول: pAshMak
راستی آرسام جان برومسابقات پیش بینی توی تاپیک اختتامیه بگو تاامتیازاتت روبدن. تبریک میگم دوم شدی
ممنون باید برم بگم مگه؟ نمیدونستم ممنون بابت راهنماییت
نقل قول: Kishe Mehr
سلام کاکو... زیارتت قبول باشه.. خبر میدادی ما هم از دور یه سلامی به آقا بکنیم البته گفتی میخوام برم ولی نمیدونستم دقیق کی هست.. دو سالی هست پابوسشون نرفتم زیارتت قبول باشه. ایشالله بزودی نصیبت بشه زیارت حرم آقا امام حسین (ع) هم مشرف بشی
سلام کاکو مجی ممنون ایشالا قسمت باشه با هم یه بار دیگه بریم زیارت برای سلام دادن هیچ جا و هیچ وقت دیر نیست سلام بر سلطان ابوالحسن علی ابن موسی الرضا المرتضی (ع) ایشالا خدا کمک کنه امام حسین بطلبتمون بریم پا بوسش باور کن شبها خوابشو میبینم
نقل قول: Kishe Mehr
واقعا همینطوره. قبلا به خودم هادی هم گفتم چیزایی که کاکو هادی از ما میدونه و قدر میدونه علاوه بر اینکه برام جالب هست، باعث بیشتر شدن ایمانم هم میشه.. خدا رو شکر که رفیقمی کاکو
ممنون این از بزرگواریته من اینقدرها هم که لطف داری بهم خوب نیستم
سلام کاکو مجی ممنون ایشالا قسمت باشه با هم یه بار دیگه بریم زیارت برای سلام دادن هیچ جا و هیچ وقت دیر نیست سلام بر سلطان ابوالحسن علی ابن موسی الرضا المرتضی (ع)
خیلی دوس دارم باهات بریم سفر اونم زیارتی... سلام بر آقا امام رضا (ع)...
نقل قول: hadi04
جدی میگم کاکو... به بابام هم اون دفعه ذکر خیرت بود تعریفتو کردم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
jaj
سندی-صیغه
hadi04
ناگهان بر دل آلوده ی من شور افتاد
اولین بار که دیدم حرمت را گفتم
ای سلیمان به سرایت گذر مور افتاد
بالاخره انتظار من هم به سر رسید و تونستم به زیارت امام رضا(ع) برم خدایا شکرت شکرت هزاران بار شکرت که این سعادت بزرگ رو نصیب من هم کردی بارها به مشهد سفر کرده بودم ولی توفیق زیارت رو فقط همین بار داشتم خدایا شکرت
اینم عکسی که اولین باری که چشمام گنبد زیباشو دید گرفتم
▧ تصویر در دسترس نیست
دوستان دعا کنید به آرزوی دیگرم هم برسم که دیدار حرم امام حسینه
pAshMak
به به زیارت قبول آرسام جان. خوشا به سعادتت
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
ممنون پارمیس جان خوشا به سعادت شما که سالهاست همچین گوهری رو دارید
pAshMak
من که یکجورایی جدم هم هست بخاطر سادات بودنم.
درکشون نمیکنیم.
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
درود خدا بر جدت
درکشون نمیکنیم.
فقط همینو بگم نعمت بزرگیه که خیلی ها ازش بی بهره اند کاش همه مسلمین قدرشون رو بدونن
pAshMak
ممنونم
کاملا درسته. ان شاالله که بتونیم اونطورکه شایسته هست قدردان باشیم
راستی آرسام جان برومسابقات پیش بینی توی تاپیک اختتامیه بگو تاامتیازاتت روبدن. تبریک میگم دوم شدی
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
درکشون نمیکنیم.
hadi04
ان شا الله
ممنون باید برم بگم مگه؟ نمیدونستم ممنون بابت راهنماییت
سلام کاکو مجی ممنون ایشالا قسمت باشه با هم یه بار دیگه بریم زیارت برای سلام دادن هیچ جا و هیچ وقت دیر نیست سلام بر سلطان ابوالحسن علی ابن موسی الرضا المرتضی (ع)
ایشالا خدا کمک کنه امام حسین بطلبتمون بریم پا بوسش
Kishe Mehr
خیلی دوس دارم باهات بریم سفر اونم زیارتی... سلام بر آقا امام رضا (ع)...
جدی میگم کاکو... به بابام هم اون دفعه ذکر خیرت بود تعریفتو کردم
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
فکر میکنم تشریف آورده
hadi04
ایشالا کربلا ...
لطف داری ایشالا خدا خودت و بابات رو تندرست و سربلند نگهداره
خودمو
Kishe Mehr
ایشالله. ایشالله خودتو و بابا و مادر گرامی و فاطمه خانم و دویی یاسی...
ایشالله...
jaj
خبر میدادی یه آهنگ مناسب تر میزاشتم
راستی یه سوال
شما سیدید؟ یا نه؟ شاید هم داماد سادات باشید
آخه هر کی رو توی این سایت من می بینم سید
سید مجتبی
سیده پارمیس(شایدم پارمیس السادات)
سیده نجمه (شاید هم نجمه السادات)
سید امین
و . . .
اگه اینجوریاست که من کلا پیشنهاد میدم اسم سایت عوض کنیم بزاریم بوفی السادات