277. گیلاس رو تعریف کن 278. آخرین باری که تنبیه شدی کی بود برای چی 279. چرا وقتی ازت پرسیدن شب عروسک بغل میکنی جواب دادی خجالت کشیدی ؟ مگه عروسک بغل کردن خجالت داره
280- نامزدتو به جه قيمتي ميفروشي!!!؟ ١٠ مليون تومن +يه بسر ديكه ٢-١٠٠ مليون تومن+يه مرد زن مرده ولي شديد ثروتمند ٣-١مليارد+تنهايي تا اخر ٤-بيشنهاد خودت سوال بعدي: 281- بعد اين همه سال اكر الان بفهمي كه نامزدت يه بيماري زنتيكي داره كه اكه بجه دار شيد بجه هم مبتلا ميشه، خب در اين صورت تصميمت جيه: ١- كلاًً بيخيالش ميشي عليرغم ميل باطنيت ٢-بيخيالش ميشي ضمن اينكه ناراحت ميشي كه تا حالا نكفته ٤- نازاحت ميشي ولي بازم ادامه ميدي و بجه رو فراموش ميكني ٤-تصميم خاصي داري بكو 282:اكه ميشه يه كم از نحوه اشناييت با نامزدت بكو
.......................... gilas: 11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).
نقل قول: Gormesabzi 227.اگه همین امروز یه خواستگار بیاد از هر لحاظ اکازیون ،وبا فرض اینکه میخای محمد آقا رو بیخیال شی!!!! چه جوری دست بسرش میکنی؟؟
دست به سر کردن نمیخواد.همه کارا مو میکنم بعد میگم دارم ازدواج میکنم نقل قول: Gormesabzi 228.اگه همچی شرایطی دور از جونت واسه اون پیش بیاد فک میکنی چه جوری می پیچوندت؟؟؟!
اونم مطمئنم همینکارو میکنه
جداًاز جوابت زبونم بند اومد...یه جورایی هم خیلی ضربتی بود وازطرفی شاید در نگاهی ویژه منطقی...والبته غیر منصفانه ... ولی خدایی دست به سر کردنت خوبه اکثر جوابا رو یه طوری دور زدی که همون جا تموم شد و حالا سوال من 283اگه کسی مثلاً همین آقا محمد اعصابتو خورد کنه چه جوری حالشو میگیری؟ اصولاً روش خاصی واسه حالگیری داری؟ مثلاً از نقطه ضعف طرف استفاده میکنی؟یا غیره.. 284یه کار بد که بهش علاقه داشته باشی؟(مثال میگم که روشن شه...من ازغیبت خوشم میاد در حالی که گناهِ)
285.به نظر من به بعضی سوالات صادقانه جواب ندادی. نظر خودت در این مورد چیه؟ 286.ادمی هستی که چشم بسته یه مطلب رو قبول میکنی یا راجع بهش تحقیق می کنی؟ 287.به لقمه حلال چه قدر اعتقاد داری؟
270. به نظرت با این جوابهایی که به سوالها دادی ، هیئت مدیره صندلی داغ چند امتیاز بهت میده؟
وااااااااا مگه چه جوری جواب دادم؟ امتیاز بسیار زیاد
نقل قول: بهونه
271-روابط اجتماعی خودتو چطوری میسنجی؟روابط اجتماعی خوبی داری یا نه؟
آره نسبتا خوب میتونم با دیگران ارتباط برقرار کنم.نمیگم خیلی عالیه روابط اجتماعیم ولی در حد معمولی رو به بالاست
272-اگه با کسی اختلاف سنی زیادی باهات داشته باشه حاضری باهاش رفیق باشی یا میگی این که بچس؟یا اصلا به حسابش نیاری
آره حتما.به سن و سال خیلی توجه نمیکنم.هر کسی که باهاش احساس راحتی کنم میتونم باهاش دوست بشم.اتفاقا چند روز پیش با یه دختر 15 ساله آشنا شدم و احساس کردم چقدر میتونه دوست خوبی باشه
273-با چه ماشین هایی تا به حال رانندگی کردی؟
206-پراید
نقل قول: میرزا
کدوم اخلاق یا کدوم خصوصیت یا رفتارشون رو تو نمیپسندی؟ (چون سوال جدیدی محسوب نمیشه، شماره ای براش نذاشتم؛ در واقع تکرار سوال قبلی بود)
274- تو این 5 سالی که با محمد ارتباط داری، تا حالا ازش پرسیدی چرا برای ازدواجتون اقدامی نکرده؟ چه دلایلی رو مطرح میکنه؟ (اقدام برای ازدواج البته دوطرفه س، اما چون توی فرهنگ ما قدم اولو پسر باید برداره، این سوالو پرسیدم)
درباره ش زیاد صحبت کردیم.یه جورایی به توافق رسیدیم 30 سالگی ازدواج کنیم.
275- به صورت خلاصه و با زبان غیر تخصصی، سبک کوبیسم در نقاشی رو توضیح بده.
به ساده ترین شکل اگه بخوام بگم این میشه که نقاش زوایای مختلف یک جسم رو همزمان با هم توی یک تصویر نشون میده.یعنی توی یک تصویر کوبیستی ما همه زوایای یک شی رو همزمان با هم میبینیم.یعنی از بالا،پایین،نیم رخ،سه رخ،پشت و ....
276- گلاب به روت، روم به دیوار، آخرین باری که طبعت روان شده بود، کِی بوده؟
آخه این چیه میپرسی خب؟ هفته پیش
نقل قول: gilas
277. گیلاس رو تعریف کن
فعال و پرجنب و جوش.دقیق،وظیفه شناس.یه جورایی هم احساس میکنم حساس تر از اون چیزیه که نشون میده
278. آخرین باری که تنبیه شدی کی بود برای چی
اوووووووه یادم نمیاد که.بچه بودم حتما.راستش بچه هم که بودم زیاد تنبیه نمیشدم.آخه خیلی مظلوم بودم
280- نامزدتو به جه قيمتي ميفروشي!!!؟ ١٠ مليون تومن +يه بسر ديكه ٢-١٠٠ مليون تومن+يه مرد زن مرده ولي شديد ثروتمند ٣-١مليارد+تنهايي تا اخر ٤-بيشنهاد خودت
به هیچی
نقل قول: sevin
281- بعد اين همه سال اكر الان بفهمي كه نامزدت يه بيماري زنتيكي داره كه اكه بجه دار شيد بجه هم مبتلا ميشه، خب در اين صورت تصميمت جيه: ١- كلاًً بيخيالش ميشي عليرغم ميل باطنيت ٢-بيخيالش ميشي ضمن اينكه ناراحت ميشي كه تا حالا نكفته ٤- نازاحت ميشي ولي بازم ادامه ميدي و بجه رو فراموش ميكني ٤-تصميم خاصي داري بكو
281- بعد اين همه سال اكر الان بفهمي كه نامزدت يه بيماري زنتيكي داره كه اكه بجه دار شيد بجه هم مبتلا ميشه، خب در اين صورت تصميمت جيه: ١- كلاًً بيخيالش ميشي عليرغم ميل باطنيت ٢-بيخيالش ميشي ضمن اينكه ناراحت ميشي كه تا حالا نكفته ٤- نازاحت ميشي ولي بازم ادامه ميدي و بجه رو فراموش ميكني ٤-تصميم خاصي داري بكو
خودش از بچه برام مهمتره.مهم نیست بچه دار نمیشیم خب
282:اكه ميشه يه كم از نحوه اشناييت با نامزدت بكو
قبلا به این سوال جواب دادم یکی از مشکلات من همینه که اصلا انتقام گیر خوبی نیستم هر کی هم اذیتم کنه نمیتونم تلافی کنم و فقط غصه میخورم
نقل قول: Gormesabzi
284یه کار بد که بهش علاقه داشته باشی؟(مثال میگم که روشن شه...من ازغیبت خوشم میاد در حالی که گناهِ)
مردم آزاری یه وقتایی که شیطون میره تو جلدم هرکی دم دستم باشه انقده انگولکش میکنم و اذیتش میکنم که جیغش درمیاد.خواهرم که میاد خونه ما جرات نمیکنه نزدیک من بشینه
نقل قول: پرسپولیس
285.به نظر من به بعضی سوالات صادقانه جواب ندادی. نظر خودت در این مورد چیه؟
ممنون میشم به اون سوالی که میگی اشاره کنی چون من فکر میکنم همه رو صادقانه جواب دادم.
286.ادمی هستی که چشم بسته یه مطلب رو قبول میکنی یا راجع بهش تحقیق می کنی؟
هیچوقت نمیتونم چیزی رو چشم بسته قبول کنم متاسفنه حتی مسائل دینی رو
287.به لقمه حلال چه قدر اعتقاد داری؟
هیچوقت دوست نداشتم چیزی که مال خودم نیستو داشته باشم یا چیزی رو از راه غیر انسانی به دست بیارم.در نتیجه اعتقاد دارم به لقمه حلال
بلاخره تموم شششششششششد خسته نباشم ممنون ار همه تون که سوال کردین نمیدونم نظرتون چیه ولی امیدوارم جوابام راضی کننده بوده باشه ولی ظاهرا و از چیزایی که گفتین اینطور نبوده.همه سعیمو کردم درست جواب بدم ولی اگه راضی نبودین شرمنده
جواب سوال من این نبودا! من پرسیدم چرا تا الان و توی این پنج سال اقدامی نکرده و چه دلایلی برای اقدام نکردنش میاره. ضمناً این حرفت با پاسخی که به سوال 134 دادی، تناقض داره!
نقل قول: Life Dream
134- اگه از خدا تنها يه چيز ميخواستي اون چيز چي بود؟
نقل قول: sib
در حال حاظر اینکه زودتر برم سر خونه زندگی خودم
در پاسخ به سوال 134 گفتی که در حال حاضر بزرگترین خواسته ت اینه که زودتر بری سر خونه و زندگی خودت. کاملا روشنه که معنی این حرف یعنی: بزرگترین خواسته ت در حال حاضر ازدواجه.
در صورتیکه در پاسخ به سوال من (سوال 274) گفتی توافق کردین که 30سالگی برید سر خونه و زندگیتون. با توجه به اینکه خودت و آقا محمد الان 28 ساله هستید (سن هر کدوم رو هم ملاک قرار داده باشین) این یعنی اینکه هنوز دوسال تا توافقتون مونده! پس چرا در حالا حاضر بزرگترین خواسته ت اینه که زودتر بری سر خونه زندگیت؟! وقتی توافق شده روی 30 سالگی و میدونی که دو سال دیگه قراره ازدواج کنید! از نظر من تناقض روشنه ولی خوب دیگران هم باید نظر بدن.
جواب سوال 261 هم برای سوال کننده ( میرزا ) قابل قبول نیست
میرزا, خیلی ببخشیدااااا ولی آدم یه وقتایی به خاطر احترام به دلایل کسی که براش مهمه ممکنه توافقی بکنه که قلبا راضی نباشه!!!چه ربطی داره؟آره دلم میخواد زودتر ازدواج کنم ولی خب باید به شرایط هم احترام بزارم.یعنی بیام بگم یا الان با من ازدواج کن با میرم با یکی دیگه ازدواج میکنم؟وقتی شرایط مهیا نیست یعنی نیست دیگه
ساناز عزيز با اجازت من اين قسمت رو مطابق تبصره قانون 9 صندلي داغ حذف ميكنم. البته نوشته هاتو دارم. اگه خواستي بگو تا دوباره قرار بدم. با تشكر. بچه مثبت
ساناز خانوم صندلی داغ یعنی همین دیگه! وگرنه میشد یه مصاحبه عادی! من شخصاً از سوالایی که میپرسم هدفم ضایع کردن کسی یا خراب کردن رابطه ی دوستی شما با بچه های دیگه نیس.
به جز سوال اخر من که صرفا جنبه خنده و اذیت کردن داشت، بقیه سوالا مثل بیشتر سوالات بچه ها یه نکته ای توش بود.
در مورد سوالی هم که در رابطه با دوستان نزدیکت توی سایت پرسیدم، فکر نمیکنم یه رابطه ی دوستی اونقدر سست باشه که با دوتا سوال من یا کس دیگه خراب بشه.
توی قوانین صندلی داغ نیومده که فقط در مورد خود شخص شرکت کننده سوال پرسیده بشه، بلکه گفته شده شرکت کننده موظفه به سوالات بقیه جواب بده.
شرکت کننده باید خود را برای پاسخگویی به سوالات داغ آماده کرده باشد و موظف است به تمام سوالات با صداقت کامل پاسخ دهد در صورت تناقضگویی به عنوان بازنده شناخته شده و از دور مسابقه حذف می گردد.
در مورد تناقض هم اون نظر من بود. اگر دقت کرده باشی من گفتم که نظر بقیه هم شرطه!
gilas
279. چرا وقتی ازت پرسیدن شب عروسک بغل میکنی جواب دادی خجالت کشیدی ؟
sevin
١٠ مليون تومن +يه بسر ديكه
٢-١٠٠ مليون تومن+يه مرد زن مرده ولي شديد ثروتمند
٣-١مليارد+تنهايي تا اخر
٤-بيشنهاد خودت
سوال بعدي:
281- بعد اين همه سال اكر الان بفهمي كه نامزدت يه بيماري زنتيكي داره كه اكه بجه دار شيد بجه هم مبتلا ميشه، خب در اين صورت تصميمت جيه:
١- كلاًً بيخيالش ميشي عليرغم ميل باطنيت
٢-بيخيالش ميشي ضمن اينكه ناراحت ميشي كه تا حالا نكفته
٤- نازاحت ميشي ولي بازم ادامه ميدي و بجه رو فراموش ميكني
٤-تصميم خاصي داري بكو
282:اكه ميشه يه كم از نحوه اشناييت با نامزدت بكو
..........................
gilas:
11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).
مخلوط کن
227.اگه همین امروز یه خواستگار بیاد از هر لحاظ اکازیون ،وبا فرض اینکه میخای محمد آقا رو بیخیال شی!!!!
دست به سر کردن نمیخواد.همه کارا مو میکنم بعد میگم دارم ازدواج میکنم
228.اگه همچی شرایطی دور از جونت
اونم مطمئنم همینکارو میکنه
جداًاز جوابت زبونم بند اومد...یه جورایی هم خیلی ضربتی بود وازطرفی شاید در نگاهی ویژه منطقی...والبته غیر منصفانه ...
ولی خدایی دست به سر کردنت خوبه اکثر جوابا رو یه طوری دور زدی که همون جا تموم شد
و حالا سوال من
283اگه کسی مثلاً همین آقا محمد اعصابتو خورد کنه چه جوری حالشو میگیری؟ اصولاً روش خاصی واسه حالگیری داری؟ مثلاً از نقطه ضعف طرف استفاده میکنی؟یا غیره..
284یه کار بد که بهش علاقه داشته باشی؟(مثال میگم که روشن شه...من ازغیبت خوشم میاد در حالی که گناهِ)
نمایش یا پنهان متن
خسته نباشی عزیزمپرسپولیس
286.ادمی هستی که چشم بسته یه مطلب رو قبول میکنی یا راجع بهش تحقیق می کنی؟
287.به لقمه حلال چه قدر اعتقاد داری؟
gilas
gilas
تعداد سوالات پرسیده شده 287 سوال
تعداد سوالات پاسخ داده شده -- سوال
تعداد سوال کنندگان 37 نفر
بیشترین سوال کننده میرزا با 21 سوال
کمترین سوال کننده soheyla با 1 سوال
اولین سوال کننده میرزا
آخرین سوال کننده پرسپولیس
ژنرال
gilas
بله باید جواب بده اما دیگه سوال نمیتونید ازش بپرسین
sib
sib
وااااااااا مگه چه جوری جواب دادم؟
آره نسبتا خوب میتونم با دیگران ارتباط برقرار کنم.نمیگم خیلی عالیه روابط اجتماعیم ولی در حد معمولی رو به بالاست
آره حتما.به سن و سال خیلی توجه نمیکنم.هر کسی که باهاش احساس راحتی کنم میتونم باهاش دوست بشم.اتفاقا چند روز پیش با یه دختر 15 ساله آشنا شدم و احساس کردم چقدر میتونه دوست خوبی باشه
206-پراید
فعال و پرجنب و جوش.دقیق،وظیفه شناس.یه جورایی هم احساس میکنم حساس تر از اون چیزیه که نشون میده
اوووووووه یادم نمیاد که.بچه بودم حتما.راستش بچه هم که بودم زیاد تنبیه نمیشدم.آخه خیلی مظلوم بودم
خجالت نداره یعنی؟
١٠ مليون تومن +يه بسر ديكه
٢-١٠٠ مليون تومن+يه مرد زن مرده ولي شديد ثروتمند
٣-١مليارد+تنهايي تا اخر
٤-بيشنهاد خودت
به هیچی
٤-تصميم خاصي داري بكو
٤-تصميم خاصي داري بكو
٤-تصميم خاصي داري بكو
خودش از بچه برام مهمتره.مهم نیست بچه دار نمیشیم خب
قبلا به این سوال جواب دادم
یکی از مشکلات من همینه که اصلا انتقام گیر خوبی نیستم
مردم آزاری
ممنون میشم به اون سوالی که میگی اشاره کنی چون من فکر میکنم همه رو صادقانه جواب دادم.
هیچوقت نمیتونم چیزی رو چشم بسته قبول کنم متاسفنه حتی مسائل دینی رو
هیچوقت دوست نداشتم چیزی که مال خودم نیستو داشته باشم یا چیزی رو از راه غیر انسانی به دست بیارم.در نتیجه اعتقاد دارم به لقمه حلال
بلاخره تموم شششششششششد
ممنون ار همه تون که سوال کردین
gilas
خسته نباشی
سوال 268 و 269 از پست 136 رو جا انداختی
ژنرال
جواب سوال من این نبودا!
من پرسیدم چرا تا الان و توی این پنج سال اقدامی نکرده و چه دلایلی برای اقدام نکردنش میاره.
ضمناً این حرفت با پاسخی که به سوال 134 دادی، تناقض داره!
در پاسخ به سوال 134 گفتی که در حال حاضر بزرگترین خواسته ت اینه که زودتر بری سر خونه و زندگی خودت.
کاملا روشنه که معنی این حرف یعنی: بزرگترین خواسته ت در حال حاضر ازدواجه.
در صورتیکه در پاسخ به سوال من (سوال 274) گفتی توافق کردین که 30سالگی برید سر خونه و زندگیتون.
با توجه به اینکه خودت و آقا محمد الان 28 ساله هستید (سن هر کدوم رو هم ملاک قرار داده باشین) این یعنی اینکه هنوز دوسال تا توافقتون مونده!
پس چرا در حالا حاضر بزرگترین خواسته ت اینه که زودتر بری سر خونه زندگیت؟! وقتی توافق شده روی 30 سالگی و میدونی که دو سال دیگه قراره ازدواج کنید!
از نظر من تناقض روشنه
جواب ندادیااا
فقط اینجوری--->
sib
قطعا رستوران
هیچ کدوم.اینا رو فقط اسمشونو شنیدم و میدونم فوتبالیستن.منم اهل فوتبال نیستم
sib
خیلی ببخشیدااااا ولی آدم یه وقتایی به خاطر احترام به دلایل کسی که براش مهمه ممکنه توافقی بکنه که قلبا راضی نباشه!!!چه ربطی داره؟آره دلم میخواد زودتر ازدواج کنم ولی خب باید به شرایط هم احترام بزارم.یعنی بیام بگم یا الان با من ازدواج کن با میرم با یکی دیگه ازدواج میکنم؟وقتی شرایط مهیا نیست یعنی نیست دیگه
ساناز عزيز با اجازت من اين قسمت رو مطابق تبصره قانون 9 صندلي داغ حذف ميكنم. البته نوشته هاتو دارم. اگه خواستي بگو تا دوباره قرار بدم. با تشكر. بچه مثبت
ژنرال
شیرینو یادت رفت
ساناز خانوم صندلی داغ یعنی همین دیگه!
وگرنه میشد یه مصاحبه عادی!
من شخصاً از سوالایی که میپرسم هدفم ضایع کردن کسی یا خراب کردن رابطه ی دوستی شما با بچه های دیگه نیس.
به جز سوال اخر من که صرفا جنبه خنده و اذیت کردن داشت، بقیه سوالا مثل بیشتر سوالات بچه ها یه نکته ای توش بود.
در مورد سوالی هم که در رابطه با دوستان نزدیکت توی سایت پرسیدم، فکر نمیکنم یه رابطه ی دوستی اونقدر سست باشه که با دوتا سوال من یا کس دیگه خراب بشه.
توی قوانین صندلی داغ نیومده که فقط در مورد خود شخص شرکت کننده سوال پرسیده بشه، بلکه گفته شده شرکت کننده موظفه به سوالات بقیه جواب بده.
در مورد تناقض هم اون نظر من بود.
اگر دقت کرده باشی من گفتم که نظر بقیه هم شرطه!
با این حال من همین جا از شما رسماً عذر میخوام
gilas
مهلت پرسیدن سوالات به پایان رسیده است
جوایز پس از مسابقه جانبی اعلام میشود
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→