9. شرکت کننده باید خود را برای پاسخگویی به سوالات داغ آماده کرده باشد و موظف است به تمام سوالات با صداقت کامل پاسخ دهد در صورت تناقضگویی به عنوان بازنده شناخته شده و از دور مسابقه حذف می گردد. تبصره : سؤالات به گونه ای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره...
سوال 78 در پست 33 رو جواب بده لطفا
نقل قول: Kishe Mehr
78- اگر قرار باشه فوق لیسانس نقاشی رو با چیزی عوض کنی اون چیز چیه؟
229. حاظری پنج ملیون تومان بدی و در فیلم ایرج تهماسب بازی کنی؟ (ضمن پاسخگویی به سوال بگو این سوالم چندتا غلط املایی داره )
نه حازر نیستم 4 تا غلط داشتی
نقل قول: بچه مثبت
230. سوال 180 در صندلی داغ بوسه رو پاسخ بده؟
نه نداشتم
نقل قول: بچه مثبت
231. به نظرت من چه جور آدمی هستم؟ تفاوت و شباهت های بچه مثبت مجازی و امین حقیقی به نظرت چیست؟
خب درواقع هیچ شباهتی با هم ندارین توی واقعیت خیلی سنگین تر و جدی تر و جا افتاده تر به نظر میای
نقل قول: پرسپولیس
232/.این مفهومش اینه که شما عاشق هم نیستین و فقط هم رو دوست دارید درسته؟ .نظرت راجع به عاشق های واقعی چیه؟ چرا تو قصه ها عاشق ها بهم نرسیدن؟عین لیلی و مجنون...
لیلا جان سوال کرد بر فرض اینکه بخوایم بپیچونیم راستش به عشق به اون شکلی که توی قصه ها هست اعتقاد چندانی ندارم.در ضمن دلیلی نداره چون لیلی و مجنون و غیره به هم نرسیدن هیچکدوم از عاشقای واقعی هم به هم نرسن.خب اونا قصه بودن واقعی که نبودن.
233.شما گفتی نماز میخونی ... و روزه نمیگیری و خوب حجاب رو هم اون تعریفی که خودت ازش داری اعمال میکنی... به نظرت این اسلامه؟ ادم یا یه چیزی رو قبول میکنه یا نمیکنه... اگه شما اسلام رو قبول کردی .. دین عین یه برنامه میمونه .. نمیشه هر جاش رو دوست داری انجام بدی و هر جا سخته انجام ندیش...
اگه اینجوری که شما میگین بخوایم نگاه کنیم خب آره من حاضر نیستم چشم بسته چیزی رو قبول کنم.نماز هم میخونم چون بهم آرامش میده و بیشتر از اینکه بخوام ظاهرمو حفظ کنم ترجیح میدم توی قلبم ایمان داشته باشم.منظور خاصی از حرفم ندارم ولی از خیلیایی که به ظاهر همه قوانین دین رو رعایت میکنن ایمانم قوی تره و همیشه هم خدا رو توی مراحل زندگیم حس کردم.
234.اگه بهتون بگن شما میتونی برای مسافرت (مجانی) بری این دو جا کدام انتخاب میکنی: مکه...ایتالیا
241. حاضری برای ساختن آینده ت از خونوادت دور بشی؟ مثلا بری یه کشور دیگه از صفر شروع کنی ولی در عوض بعد از چندین سال به جایی برسی که همه آرزوشو داشته باشن؟ به نظرت میارزه؟ یا اینکه میگی دنیا دو روزه آرزوهاتم به همین دو روز محدود می کنی؟ 242. اگه علوس شدی عروسیت دعوتم می کنی؟ نه این سوال بیمزه رو حساب نکنید چقدر در رفتارت با نومزدونگت یا همون محمد خان رمانتیکی؟ تا حالا براش نقاشی کشیدی که مخصوص اون باشه؟ در جمع چطورید؟ از اونهایی هستید که تظاهر می کنن و قربون صدقه ی هم میرن یا اینکه به شوخی تو سر هم میزنید که به خاطر عشقولانه بودن شرمنده نشید؟ 243. تا حالا شده به خاطر محمد غرورتو فراموش کنی؟ آیا اونهم به خاطر تو این فداکاری رو می کنه؟
244.چرا ما ایرانی ها مرده پرستیم؟ خودت هم همین جوری؟ 255. استاد فرشچیان دستشون لرزه داره به علت کهولت سن.. به نظرت چه طوری با این لرزش دست هنوز میتونن نقاشی های به این شاهکاری بکشن؟ 256. یکی از نقاشی های استاد فرشچیان رو که دوست داری برام بزار و بگو چرا دوسش داری؟
خوب من تصمیم گرفتم علیرغم سوتفاهم هایی که ممکنه ایجاد بکنه ، چند تا سوال واقعاً داغ بپرسم! تا اینجا که ولرم بوده!
نقل قول: sib
من کلا دوست دارم هر چیزی رو یه بار هم شده امتحان کنم(حالا نه هر چیزیااااااا )ولی اینکه انجام ندادم به خاطر دستورات شرعی یا ترس از برملا شدنشون نبوده.واسه این بوده که نتونستم با خودم کنار بیام.البته چیزای خیلی مهمی هم نیستن.چیزایی در حد اینکه مثلا مشروب رو امتحان کنم یا سیگارو(فقط امتحاناااااا)
257- در مورد س/ک/س چطور؟ تا حالا وسوسه شدی تا قبل از ازدواجت تجربه کنی؟ (نپرسیدم دوس داری یا نه؛ چون معلومه که هر انسان سالم و نرمالی، دوست داره!)
258- فرض کن بهت بگن به هر دلیلی تا آخر عمر حق ازدواج نداری. در اینصورت ترجیح میدی که لااقل یکبار هم که شد س/ک/س رو تجربه کنی یا نه ترجیح میدی اصلا این کارو نکنی؟ 259- به نظر تو پسر و دختری که واقعاً و حقیقتاً همدیگه رو دوس دارن، اگر با هم س/ک/س داشته باشن، ایرادی داره یا حتماً باید صبر کنن تا بعد از ازدواجشون؟ خودت با عشقت همچین تجربه ای حالا در هر سطحیش، داشتی؟
یه سری سوالای دیگه هم دارم که دیگه لوتی خورش کردم
نمایش یا پنهان متن پانوشت اول: لطفاً کلی جواب نده! مسلماً هر کسی در این مورد نظر خودشو داره و نظرات هخم خیلی گوناگونه. اینجا صندلی داغ سیبه و نظر سیب رو باید بدونیم!
پانوشت دوم: برای شماره سوالات، از فرمول ساده ی شماره سوال قبلی به اضافه عدد یک، استفاده کردم
241. حاضری برای ساختن آینده ت از خونوادت دور بشی؟ مثلا بری یه کشور دیگه از صفر شروع کنی ولی در عوض بعد از چندین سال به جایی برسی که همه آرزوشو داشته باشن؟ به نظرت میارزه؟ یا اینکه میگی دنیا دو روزه آرزوهاتم به همین دو روز محدود می کنی؟
یعنی تنهایی برم یه کشور دیگه؟نه!هیچوقت حاظر نمیشم.دق میکنم.شاید بیارزه ولی من آدمش نیستم
نقل قول: The one
242. اگه علوس شدی عروسیت دعوتم می کنی؟ نه این سوال بیمزه رو حساب نکنید چقدر در رفتارت با نومزدونگت یا همون محمد خان رمانتیکی؟ تا حالا براش نقاشی کشیدی که مخصوص اون باشه؟ در جمع چطورید؟ از اونهایی هستید که تظاهر می کنن و قربون صدقه ی هم میرن یا اینکه به شوخی تو سر هم میزنید که به خاطر عشقولانه بودن شرمنده نشید؟
نقاشی نکشیدم تاحالا.رفتارمون هم توی جمع خیلی جدی و معمولیه
نقل قول: The one
243. تا حالا شده به خاطر محمد غرورتو فراموش کنی؟ آیا اونهم به خاطر تو این فداکاری رو می کنه؟
آره واسه هردومون یه چیزایی پیش اومده ولی خیلی جدی نبوده.چیزی که بخوام بهش اشاره کنم نیست
244.چرا ما ایرانی ها مرده پرستیم؟ خودت هم همین جوری؟
چون قدر همدیگه رو تا وقتی پیش هم هستیم نمیدونیم.وقتی کسی رو از دست میدیم تازه میفهمیم که چیو از دست دادیم.من همیشه سعی میکنم آدما رو تا وقتی هستن دوست داشته باشم که بعدا پشیمون نشم.
255. استاد فرشچیان دستشون لرزه داره به علت کهولت سن.. به نظرت چه طوری با این لرزش دست هنوز میتونن نقاشی های به این شاهکاری بکشن؟
من شنیده بودم شفا گرفت ن و لرزش دستشون خوب شده که چی بگم والا نظری ندارم.نمیخوای بگی که معجزه ست؟
256. یکی از نقاشی های استاد فرشچیان رو که دوست داری برام بزار و بگو چرا دوسش داری؟
اوه کاش اینو نپرسیده بودی آخه من اصلا نقاشی های ایشون رو دوست ندارم.یعنی درواقع ایشون بیشتر صنعتگرن تا نقاش
نقل قول: میرزا
257- در مورد س/ک/س چطور؟ تا حالا وسوسه شدی تا قبل از ازدواجت تجربه کنی؟ (نپرسیدم دوس داری یا نه؛ چون معلومه که هر انسان سالم و نرمالی، دوست داره!)
بهش فکر کردم ولی هیچوقت وسوسه انقدر قوی نبوده که بخوام عملیش کنم.
258- فرض کن بهت بگن به هر دلیلی تا آخر عمر حق ازدواج نداری. در اینصورت ترجیح میدی که لااقل یکبار هم که شد س/ک/س رو تجربه کنی یا نه ترجیح میدی اصلا این کارو نکنی؟
احتمالا ترجیح میدم تجربه کنم.
259- به نظر تو پسر و دختری که واقعاً و حقیقتاً همدیگه رو دوس دارن، اگر با هم س/ک/س داشته باشن، ایرادی داره یا حتماً باید صبر کنن تا بعد از ازدواجشون؟ خودت با عشقت همچین تجربه ای حالا در هر سطحیش، داشتی؟
به نظرم دوست داشتن با این قضیه کاملا فرق داره.یعنی به خاطر این نیست که بهم نزدیک شدن و همدیگه رو دوست دارن پس حتما میتونن صبر هم بکنن.نه تجربه نکردم
نقل قول: چکاوک
سانازم از اینکه اینقد دیر اومدم شرمندم اومدم بگم خسته نباشی گلم
با توجه به اینکه با شاپری و گیلاس و نخبه بنا به گفته ی خودت و همچنین مشاهدات شخصی خودم و ایضاً بنا بر گزارشات واصله دوستی و رفاقت داری...
261- بزرگترین ایراد هر کدومشون به نظرت چیه؟ از کدوم اخلاقشون خوشت نمیاد؟
لطفا نگو هیچ عیبی ندارن! چون گُل بی خار فقط خداس! برای هر کدوم باید حداقل یه نمونه بگی
نه تجربه نکردم
البته منظور من از س/ک/س لزوماً ارتباط ج/ن/س/ی نبود ها... میتونه در آغوش کشیدن یا بوسه ها و نوازشهای عاشقانه هم باشه.
262-حتی تجربه های در این حد هم با پسری که عاشقانه دوسش داری و میخوای باهاش ازدواج کنی هم نداشتی؟ (بحث ارزش گذاری نیستا! فقط سواله)
263- گالری سیحون رو که حتمن میشناسی. توی تهران معروفه و تا جایی که من میدونم در خارج از ایران هم شعبه داره. چقدر در مورد آقا و خانوم سیحون اطلاعات داری؟ هرچی در موردشون میدونی بگو.
دیدم ادامه داره اومدم بازم سوال بپرسم 265. دوست داری مهمان بعدی صندلی داغ کی باشه؟ چرا؟ 266. از صندلی داغت راضی بودی؟ اگه بخوای از لحاظ جذابیت نمره 1 تا 10 بدی، چند میدی؟ 267. دوست داری برای عروسیت از شیرین، گیلاس و شاپری چه کادویی بگیری؟ (رویایی نظر نده )
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
260. منظورت اینه که اصلا رمانتیک نیستی؟ یعنی تا حالا براش سورپرایز نگرفتی؟ اون چی؟
نه،خیلی این مدلی نیستم
اینا چیه میپرسی خخخخخخخخخخخخب میخوای بینمونو بهم بزنی؟ آخه من چیزی ازشون ندیدم تا حالا.یعنی در حد اون رابطه ای که با هم داریم اوکی هستن اگه هم چیزی هست که من خوشم نمیاد مربوط به زندگی شخصی خودشونه نه تو رفتارشون در رابطه با من.به خدا راست میگم
البته منظور من از س/ک/س لزوماً ارتباط ج/ن/س/ی نبود ها... میتونه در آغوش کشیدن یا بوسه ها و نوازشهای عاشقانه هم باشه.
262-حتی تجربه های در این حد هم با پسری که عاشقانه دوسش داری و میخوای باهاش ازدواج کنی هم نداشتی؟ (بحث ارزش گذاری نیستا! فقط سواله)
آهان چرا تا یه حد کمی
263- گالری سیحون رو که حتمن میشناسی. توی تهران معروفه و تا جایی که من میدونم در خارج از ایران هم شعبه داره. چقدر در مورد آقا و خانوم سیحون اطلاعات داری؟ هرچی در موردشون میدونی بگو.
آره گالری رو میشناسم.خیلی درباره خودشون اطلاعات ندارم.چند وقت پیش یه فیلم مستند نشون میداد ماهواره که با خانم سیحون مصاحبه کرده بود.از دوستیش با سهراب سپهری میگفت و اینکه موقع مرگش بالا سرش بوده. چیزای زیادی ازشون نمیدونم
270. به نظرت با این جوابهایی که به سوالها دادی ، هیئت مدیره صندلی داغ چند امتیاز بهت میده؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
271-روابط اجتماعی خودتو چطوری میسنجی؟روابط اجتماعی خوبی داری یا نه؟ 272-اگه با کسی اختلاف سنی زیادی باهات داشته باشه حاضری باهاش رفیق باشی یا میگی این که بچس؟یا اصلا به حسابش نیاری 273-با چه ماشین هایی تا به حال رانندگی کردی؟ خسته نباسی سیبی خانوم
اینا چیه میپرسی خخخخخخخخخخخخب میخوای بینمونو بهم بزنی؟
آخه من چیزی ازشون ندیدم تا حالا.یعنی در حد اون رابطه ای که با هم داریم اوکی هستن اگه هم چیزی هست که من خوشم نمیاد مربوط به زندگی شخصی خودشونه نه تو رفتارشون در رابطه با من.به خدا راست میگم
مگه من گفتم دروغ میگی؟
سوال من مطلق بود نه مقید! نگفتم در ارتباط با تو از چه رفتارهاییشون خوشت نمیاد، گفتم: بزرگترین ایراد هر کدومشون به نظرت چیه؟ از کدوم اخلاقشون خوشت نمیاد؟ کدوم اخلاق یا کدوم خصوصیت یا رفتارشون رو تو نمیپسندی؟ (چون سوال جدیدی محسوب نمیشه، شماره ای براش نذاشتم؛ در واقع تکرار سوال قبلی بود)
چرا تا یه حد کمی
خوب مبارکه دیگه بیشتر از این داغش نمیکنم گناه داری 274- تو این 5 سالی که با محمد ارتباط داری، تا حالا ازش پرسیدی چرا برای ازدواجتون اقدامی نکرده؟ چه دلایلی رو مطرح میکنه؟ (اقدام برای ازدواج البته دوطرفه س، اما چون توی فرهنگ ما قدم اولو پسر باید برداره، این سوالو پرسیدم)
275- به صورت خلاصه و با زبان غیر تخصصی، سبک کوبیسم در نقاشی رو توضیح بده.
276- گلاب به روت، روم به دیوار، آخرین باری که طبعت روان شده بود، کِی بوده؟
............................. gilas: 6. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 21 سوال از شرکت کننده داشته باشد با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
سهمیه سوالات شما به پایان رسیده است در صورت تمایل به پرسیدن سوالات بیشتر با پرداخت 5 بوفی برای هر سوال می توانید به سوال پرسیدن ادامه دهید. با سپاس از حضور شما شماره پست سوالات شما : 2 یک سوال ، 14 سه سوال ، 20 سه سوال ، 67 دو سوال ، 108 سه سوال ، 129 سه سوال ، 132 سه سوال و 140 سه سوال
aliiiiiii
agar garar bashe ba 3 ta az dokhtaraye sait beri biron kiya ro entekhab mikoni???
236
age pesar bashan kiya???
237
hala farz kon bekhay ba ye pesar va ye dokhtar beri mosaferate chand roze
on do ta kiyan ???
gilas
تبصره : سؤالات به گونه ای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره...
سوال 78 در پست 33 رو جواب بده لطفا
sib
نه حازر نیستم
نه نداشتم
خب درواقع هیچ شباهتی با هم ندارین
لیلا جان سوال کرد بر فرض اینکه بخوایم بپیچونیم
اگه اینجوری که شما میگین بخوایم نگاه کنیم خب آره من حاضر نیستم چشم بسته چیزی رو قبول کنم.نماز هم میخونم چون بهم آرامش میده و بیشتر از اینکه بخوام ظاهرمو حفظ کنم ترجیح میدم توی قلبم ایمان داشته باشم.منظور خاصی از حرفم ندارم ولی از خیلیایی که به ظاهر همه قوانین دین رو رعایت میکنن ایمانم قوی تره و همیشه هم خدا رو توی مراحل زندگیم حس کردم.
به احتمال 90 درصد مکه رو انتخاب میکنم
sib
agar garar bashe ba 3 ta az dokhtaraye sait beri biron kiya ro entekhab mikoni???
با همونایی که همیشه میرم.شیرین و مرجان و گیل گیلی
داداشم و عمو محمود و همین
hala farz kon bekhay ba ye pesar va ye dokhtar beri mosaferate chand roze
on do ta kiyan
با هیچکدوم
فقط با یه چیز حاظرم عوض کنم که نمیتونم بگم
حالا که خوب فکر میکنم با چیزی عوض نمیکنم.اون چیزی هم قبلا گفتم اونقدرا ارزششو نداره
aliiiiiii
bache ke bodi dost dashti chi kare shi?
239
bache saketi bodi ya sholog???
240
ta hala dava kardi
bezan bezana ??
:
sib
مجری برنامه کودک تلوزیون!
ساکت بودم خیلی
ta hala dava kardi
bezan bezana ??
با خواهرم آره زیاد
The one
242. اگه علوس شدی عروسیت دعوتم می کنی؟
243. تا حالا شده به خاطر محمد غرورتو فراموش کنی؟ آیا اونهم به خاطر تو این فداکاری رو می کنه؟
پرسپولیس
255. استاد فرشچیان دستشون لرزه داره به علت کهولت سن.. به نظرت چه طوری با این لرزش دست هنوز میتونن نقاشی های به این شاهکاری بکشن؟
256. یکی از نقاشی های استاد فرشچیان رو که دوست داری برام بزار و بگو چرا دوسش داری؟
ژنرال
تا اینجا که ولرم بوده!
257- در مورد س/ک/س
258- فرض کن بهت بگن به هر دلیلی تا آخر عمر حق ازدواج نداری. در اینصورت ترجیح میدی که لااقل یکبار هم که شد س/ک/س رو تجربه کنی یا نه ترجیح میدی اصلا این کارو نکنی؟
259- به نظر تو پسر و دختری که واقعاً و حقیقتاً همدیگه رو دوس دارن، اگر با هم س/ک/س داشته باشن، ایرادی داره یا حتماً باید صبر کنن تا بعد از ازدواجشون؟ خودت با عشقت همچین تجربه ای حالا در هر سطحیش، داشتی؟
یه سری سوالای دیگه هم دارم که دیگه لوتی خورش کردم
نمایش یا پنهان متن
پانوشت اول: لطفاً کلی جواب نده! مسلماً هر کسی در این مورد نظر خودشو داره و نظرات هخم خیلی گوناگونه.
اینجا صندلی داغ سیبه و نظر سیب رو باید بدونیم!
پانوشت دوم: برای شماره سوالات، از فرمول ساده ی شماره سوال قبلی به اضافه عدد یک، استفاده کردم
sib
یعنی تنهایی برم یه کشور دیگه؟نه!هیچوقت حاظر نمیشم.دق میکنم.شاید بیارزه ولی من آدمش نیستم
نقاشی نکشیدم تاحالا.رفتارمون هم توی جمع خیلی جدی و معمولیه
آره واسه هردومون یه چیزایی پیش اومده ولی خیلی جدی نبوده.چیزی که بخوام بهش اشاره کنم نیست
چون قدر همدیگه رو تا وقتی پیش هم هستیم نمیدونیم.وقتی کسی رو از دست میدیم تازه میفهمیم که چیو از دست دادیم.من همیشه سعی میکنم آدما رو تا وقتی هستن دوست داشته باشم که بعدا پشیمون نشم.
من شنیده بودم شفا گرفت ن و لرزش دستشون خوب شده که
اوه کاش اینو نپرسیده بودی
بهش فکر کردم ولی هیچوقت وسوسه انقدر قوی نبوده که بخوام عملیش کنم.
احتمالا ترجیح میدم تجربه کنم.
به نظرم دوست داشتن با این قضیه کاملا فرق داره.یعنی به خاطر این نیست که بهم نزدیک شدن و همدیگه رو دوست دارن پس حتما میتونن صبر هم بکنن.نه تجربه نکردم
دشمنت شرمنده عزیز دلم
The one
نمایش یا پنهان متن
خاککککک عالمممممم تو سرررر تتتششششمممم260. منظورت اینه که اصلا رمانتیک نیستی؟ یعنی تا حالا براش سورپرایز نگرفتی؟ اون چی؟
ژنرال
لطفا نگو هیچ عیبی ندارن! چون گُل بی خار فقط خداس!
برای هر کدوم باید حداقل یه نمونه بگی
263- گالری سیحون رو که حتمن میشناسی.
توی تهران معروفه و تا جایی که من میدونم در خارج از ایران هم شعبه داره.
چقدر در مورد آقا و خانوم سیحون اطلاعات داری؟ هرچی در موردشون میدونی بگو.
EVANESCENCE
بچه مثبت
265. دوست داری مهمان بعدی صندلی داغ کی باشه؟ چرا؟
266. از صندلی داغت راضی بودی؟ اگه بخوای از لحاظ جذابیت نمره 1 تا 10 بدی، چند میدی؟
267. دوست داری برای عروسیت از شیرین، گیلاس و شاپری چه کادویی بگیری؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
sib
نه،خیلی این مدلی نیستم
اینا چیه میپرسی خخخخخخخخخخخخب
آهان
توی تهران معروفه و تا جایی که من میدونم در خارج از ایران هم شعبه داره.
چقدر در مورد آقا و خانوم سیحون اطلاعات داری؟ هرچی در موردشون میدونی بگو.
آره گالری رو میشناسم.خیلی درباره خودشون اطلاعات ندارم.چند وقت پیش یه فیلم مستند نشون میداد ماهواره که با خانم سیحون مصاحبه کرده بود.از دوستیش با سهراب سپهری میگفت و اینکه موقع مرگش بالا سرش بوده.
چیزای زیادی ازشون نمیدونم
levrone
269. مسي يا رونالدو؟
sib
خودمو واسه هر سوالی آماده کرده بودم.زیاد داغ نشدم
ساحل چون خیلی دوست دارم بیشتر بشناسمش.برام مثل معما میمونه
آره بد نبود.بعضی سوالا به فکر وادارم کرد.فکر کنم نمره 7 بدم
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بهونه
272-اگه با کسی اختلاف سنی زیادی باهات داشته باشه حاضری باهاش رفیق باشی یا میگی این که بچس؟یا اصلا به حسابش نیاری
273-با چه ماشین هایی تا به حال رانندگی کردی؟
خسته نباسی سیبی خانوم
ژنرال
مگه من گفتم دروغ میگی؟
سوال من مطلق بود نه مقید! نگفتم در ارتباط با تو از چه رفتارهاییشون خوشت نمیاد، گفتم: بزرگترین ایراد هر کدومشون به نظرت چیه؟ از کدوم اخلاقشون خوشت نمیاد؟
کدوم اخلاق یا کدوم خصوصیت یا رفتارشون رو تو نمیپسندی؟ (چون سوال جدیدی محسوب نمیشه، شماره ای براش نذاشتم؛ در واقع تکرار سوال قبلی بود)
خوب مبارکه
دیگه بیشتر از این داغش نمیکنم گناه داری
274- تو این 5 سالی که با محمد ارتباط داری، تا حالا ازش پرسیدی چرا برای ازدواجتون اقدامی نکرده؟ چه دلایلی رو مطرح میکنه؟ (اقدام برای ازدواج البته دوطرفه س، اما چون توی فرهنگ ما قدم اولو پسر باید برداره، این سوالو پرسیدم)
275- به صورت خلاصه و با زبان غیر تخصصی، سبک کوبیسم در نقاشی رو توضیح بده.
276- گلاب به روت، روم به دیوار، آخرین باری که طبعت روان شده بود، کِی بوده؟
.............................
gilas:
6. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 21 سوال از شرکت کننده داشته باشد
با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
سهمیه سوالات شما به پایان رسیده است
در صورت تمایل به پرسیدن سوالات بیشتر با پرداخت 5 بوفی برای هر سوال می توانید به سوال پرسیدن ادامه دهید.
با سپاس از حضور شما
شماره پست سوالات شما : 2 یک سوال ، 14 سه سوال ، 20 سه سوال ، 67 دو سوال ، 108 سه سوال ، 129 سه سوال ، 132 سه سوال و 140 سه سوال
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→