₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ sib
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ sib
1 2 3 4 5 6 7 8

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ sib

1089 بازدید، 156 پست، نویسنده: gilas

• carlos

173 ـ اگه توی یه استخر یا دریا , یه پسر خوشتیپ 30 ساله در حال غرق شدن باشه . و کنارش یه دختر 25 ساله در حال غرق شدن باشه. شما میپری توی استخر و کدوم رو نجات میدی ؟؟(در اون مکان فقط شما و این 2 نفر هستین ):4:

• بندری

174. دو تا دختر بچه در حالت کاملا یکسان دارن از پرتگاهی پرت میشن یکی بور و چشم آبی و مامانی و خوشگل و تپل مپل و یکی هم سیاه و زشت و کثیف و بدریخت شما فقط می تونی یک نفر رو نجات بدی کدوم یکی رو نجات می دی ؟ حتما یکی رو نجات بده . :1:
    175. حاضری چقدر بگیری و بری برای پوشک محافظ بزرگسالان ایزی لایف تو تلوزیون تبلیغ کنی ؟ :4: :23:
    176. تا حالا بندری خوردی ؟ ( خیلی خوشمزه است :85: مگه نه) حالا فرق بین بندری با بندری چیه ؟

نمایش یا پنهان متنساناز جان امیدوارم بابت سوالاتم باعث ناراحتیتون نشده باشم سوالاتم بیشتر جنبه اذیت داره :1:

• sib

نقل قول: maryamlondon1
    روم سیاه خیلی دیر رسیدم من فکر کردم هنوز دارن رای گیری می کنن :62: ببخش ساناز جونم :2:

فدات بشم :6:
    162- ساناز جون نقاشی شما انتزاعی هستش درسته هنر انتزاعي چند نوع هستش ؟؟.چه فرقی بین نقاشی انتزاعی ( آبستره ) .وایا اکسپرسیونیسم انتزاعی داره ؟؟نقاشی تصویری و نقاشی انتزاعی چه هست؟؟

اول باید این توضیح رو بدم که نقاشی انتزاعی با آبستره متفاوته.توی نقاشی انتزاعی شما هنوز میتونین ار تباطی بین تصویر و دنیای واقعی پیدا کنید.حتی ممکنه چیزایی که توی تصویر هست برگرفته از دنیای واقعی ولی به شکلی تغییر یافته باشه.اما نقاشی آبستره اینطور نیست و ارتباطش رو با دنیای واقعی تاحد زیادی و یا به طور کلی قطع کرده و شما دیگه کوچکترین نشانه ای از دنیای واقعی توش نمیبینید.کما اینکه نقاشی انتزاعی ممکنه به مرز نقاشی آبستره هم برسه ولی همچنان یه فاصله هرچند اندک رو حفظ میکنه.
    در مورد نقاشی اکسپرسیونیسم انتزاعی باید بگم،همونطور که میدونید اکسپرسیونیسم یعنی بیان گرایی.توی هنر اکسپرسیونیسم به اثری اطلاق میشه که بیان و احساست و مفاهیم رو به صورتی هیجانی و رنگ ها،خطوط و فرم های تند و گاهی وحشیانه نشون میده.ولی نقاشی انتزاعی و آبستره لزوما از این هیجان بهره ای نمیبره.
    نمیدونم منظورتون از نقاشی تصویری چیه :7: ولی نقاشی انتزاعی به نقاشی گفته میشه که هنرمند توی اون،تصاویر دنیای واقعی رو از فیلتر ذهن خودش عبور میده و تغییراتی توش ایجاد میکنه که خیلی وقتا کاملا مشخصه که چه چیزی رو داره توی تابلو نشون میده و گاهی همون جوری که گفتم به مرز نقاشی آبستره نزدیک میشه.
    163-ساناز جون ایا مادر محمد از رابطه شما دلخور نیست وچرا 5 سال وخورده طول کشید وازدواج نکردید ؟؟؟؟؟

دلخور نمیشه گفت ولی دوست داره زودتر ازدواج صورت بگیره.ولی خب خیلی چیزا بین دو نفر هست که باید اون آمادگی لازم برای ازدواج رو به وجود بیاره
    164-ایا مال وثروت برا زوجهای جوان خوشبختی میاره ..منظورم ایا باید حتما دادماد پر باشه تا دختر راضی به ازدواج باشه؟؟

نمیگم لزوما خوشبختی میاره ولی نبودنش بدبختی میاره :4: نه که حالا خیلی زیاد ولی اندازه ای که بشه راحت زندگی کرد

• نخبه

177- اهل نماز و روزه هستی؟ موقع دعا کردن اولین کسی که میاد تو ذهنت کیه .. یعنی اول برای کی دعا میکنی؟اول خودت یا دیگرون ؟ اگر دیگرون اول برای کی و یا چه کسانی؟
    178-دوست داری یک روز با محمد برای قرار سایت بیای؟ و با بچه ها اشنا بشه؟ فکر میکنی نظرش راجع به بچه ها چی باشه؟ و اینکه تو یه قرار اینترنتی که هیچ کسی رو نمیشناسه شرکت کنه؟

179- تا حالا شده بترسی کسی محمد رو از چنگت در بیاره؟ بین دوستات کسی بوده که دوست نداشته باشی به محمد معرفیش کنی؟ دوستایی داری که از این خصلتهای بدداشته باشن که بخوان دوست یکی دیگه رو بر بزنن؟
    نمایش یا پنهان متن
    تو یو خدا کوتاه جواب نده یکم توضیح بده هیجان داشته باشه

• sib

نقل قول: پرسپولیس
    166.نظرت راجع به این جمله چیه؟ از دل برود هر انکه از دیده برفت؟

خیلی اعتقاد ندارم چون یه سری خاطره ها هیچوقت از ذهن آدم پاک نمیشن و باعث میشن نتونی کسی رو فراموش کنی.
    167. نظرت راجع به انسانی که دین نداره چیه؟(یعنی هیچ دینی رو قبول نداره)

به نظر من هرکسی مسئول زندگی و افکار و ذهنیات خودشه و در هر صورت قابل احترامه.به نظر من دین وسیله ایه برای اینکه انسان یه جور اطمینان و قوت قلب تو وجودش احساس کنه و در مواقع ناامیدی چیزی باشه که بهش متوسل بشه.فکر میکنم اونایی که هم که به هیچ دینی اعتقاد ندارن،یه همچین چیزی رو توی وجودشون دارن ولی حالا به شکلی دیگه.
    168.اگه الان بهت پاسپرت امریکایی یا یه کشور اروپایی رو بدن قبول میکنی؟(میدونی که در این صورت ملیتت رو دیگه نمینویسن ایرانی)

پاسپورتو بدن که برم اونجا زندگی کنم واسه همیشه؟نه!

• sib

نقل قول: نخبه
    169- فکر میکنی حالا که از هنر اشپزی کلا تعطیل میباشی :83: محمد چقدر بتونه غذاهای عجیب غریب یا بد مزه یا بی مزه رو تحمل کنه.. فکر میکنی صبوری میکنه تا دست پختت خوب بشه یا خیلی راحت بهت میگه دست پختت بده و هر بار بزنه تو ذوقت؟ :2: فکر میکنی ممکنه سر این مسئله دعواتون بشه :40:

اون فقط یه چیزی میخواد بخوره سیر بشه.هر چی بزاری جلوش میخوره :4: خدا رو شکر :58:

نقل قول: gilas
    170. بزرگترین ترس زندگیت چیه ؟

این که یه روز بیاد که هیچ امیدی توی زندگیم نداشته باشم و به پوچی برسم.یا اینکه یه روز احساس کنم چیزبه درد بخوری از زندگیم حاصلم نشده
    171. یه عکس بزار برای تعریف عشق .

172 . کلبه رویاییت کجا است ؟

تو یه دره مه آلود جنگلی.البته تنها نه هااااااا با یه نفر :4:

نقل قول: carlos
    173 ـ اگه توی یه استخر یا دریا , یه پسر خوشتیپ 30 ساله در حال غرق شدن باشه . و کنارش یه دختر 25 ساله در حال غرق شدن باشه. شما میپری توی استخر و کدوم رو نجات میدی ؟؟(در اون مکان فقط شما و این 2 نفر هستین ):4:

به احتمال 90 درصد به دختره کمک میکنم.پسر خرس گنده که نتونه خودشو از توی استخر نجات بده همون بهتر که غرق شه :45: :4:

• sib

169- فکر میکنی حالا که از هنر اشپزی کلا تعطیل میباشی :83: محمد چقدر بتونه غذاهای عجیب غریب یا بد مزه یا بی مزه رو تحمل کنه.. فکر میکنی صبوری میکنه تا دست پختت خوب بشه یا خیلی راحت بهت میگه دست پختت بده و هر بار بزنه تو ذوقت؟ :2: فکر میکنی ممکنه سر این مسئله دعواتون بشه :40:

اون فقط یه چیزی میخواد بخوره سیر بشه.هر چی بزاری جلوش میخوره :4: خدا رو شکر :58:

170. بزرگترین ترس زندگیت چیه ؟

این که یه روز بیاد که هیچ امیدی توی زندگیم نداشته باشم و به پوچی برسم.یا اینکه یه روز احساس کنم چیزبه درد بخوری از زندگیم حاصلم نشده
    171. یه عکس بزار برای تعریف عشق .

172 . کلبه رویاییت کجا است ؟

تو یه دره مه آلود جنگلی.البته تنها نه هااااااا با یه نفر :4:

نقل قول: carlos

به احتمال 90 درصد به دختره کمک میکنم.پسر خرس گنده که نتونه خودشو از توی استخر نجات بده همون بهتر که غرق شه :45: :4:

نقل قول: بندری
    174. دو تا دختر بچه در حالت کاملا یکسان دارن از پرتگاهی پرت میشن یکی بور و چشم آبی و مامانی و خوشگل و تپل مپل و یکی هم سیاه و زشت و کثیف و بدریخت شما فقط می تونی یک نفر رو نجات بدی کدوم یکی رو نجات می دی ؟ حتما یکی رو نجات بده . :1:

چقده سخته.خب بچه بچه ست چه فرقی داره :20: اگه مجبور بشم احتمالا میرم سراغ اون سیاه کثیفه :2:
    175. حاضری چقدر بگیری و بری برای پوشک محافظ بزرگسالان ایزی لایف تو تلوزیون تبلیغ کنی ؟ :4: :23:

چون پای آبرو درمیونه باید انقدری باشه که راضیم کنه.خیلی هم متوقع نیستم البته.100 ملیون کافیه :23:

• sib

176. تا حالا بندری خوردی ؟ ( خیلی خوشمزه است :85: مگه نه) حالا فرق بین بندری با بندری چیه ؟

راستش تا حالا نخوردم.منظورتون سوسیس بندریه دیگه؟باید خوشمزه باشه :85:

ساناز جان امیدوارم بابت سوالاتم باعث ناراحتیتون نشده باشم سوالاتم بیشتر جنبه اذیت داره :1:

خواهش میکنم.نه بابا ناراحت واسه چی بشم :4:

• sib

راستش تا حالا نخوردم.منظورتون سوسیس بندریه دیگه؟باید خوشمزه باشه :85:

ساناز جان امیدوارم بابت سوالاتم باعث ناراحتیتون نشده باشم سوالاتم بیشتر جنبه اذیت داره :1:

خواهش میکنم.نه بابا ناراحت واسه چی بشم :4:
    177- اهل نماز و روزه هستی؟ موقع دعا کردن اولین کسی که میاد تو ذهنت کیه .. یعنی اول برای کی دعا میکنی؟اول خودت یا دیگرون ؟ اگر دیگرون اول برای کی و یا چه کسانی؟

آره هستم.نماز میخونم ولی روزه نمیگیرم چون ضعف میکنم :4: راستش فکر کنم خیلی خودخواهم چون اول واسه خودم دعا میکنم :17:
    178-دوست داری یک روز با محمد برای قرار سایت بیای؟ و با بچه ها اشنا بشه؟ فکر میکنی نظرش راجع به بچه ها چی باشه؟ و اینکه تو یه قرار اینترنتی که هیچ کسی رو نمیشناسه شرکت کنه؟

فکر نکنم از نظر اون مشکلی نداشته باشه.اتفاقا آدمیه که خیلی راحت با همه ارتباط برقرار میکنه.ولی خودم زیاد علاقه ای ندارم چون دوست ندارم زندگی خصوصیم وارد زندگی که تو سایت دارم بشه.هر چی جای خودشو داره

179- تا حالا شده بترسی کسی محمد رو از چنگت در بیاره؟ بین دوستات کسی بوده که دوست نداشته باشی به محمد معرفیش کنی؟ دوستایی داری که از این خصلتهای بدداشته باشن که بخوان دوست یکی دیگه رو بر بزنن؟

این که ترس همیشگیمه.نسبت به دوستای خودم ترس ندارم ولی خواهر کلی گرگ ریخته تو خیابون.آدم باید بترسه دیگه خب :23:

• بندری

نقل قول: sib
    174. دو تا دختر بچه در حالت کاملا یکسان دارن از پرتگاهی پرت میشن یکی بور و چشم آبی و مامانی و خوشگل و تپل مپل و یکی هم سیاه و زشت و کثیف و بدریخت شما فقط می تونی یک نفر رو نجات بدی کدوم یکی رو نجات می دی ؟ حتما یکی رو نجات بده .
    چقده سخته.خب بچه بچه ست چه فرقی داره اگه مجبور بشم احتمالا میرم سراغ اون سیاه کثیفه

180 . حالا چرا اون سیاهه و چرا اینکه نرفتی سراغ اون خوشگله چشم آبی . با چه نیتی رفتی سراغ سیاهه ؟
    181 . نژاد پرست هستی یا نه ؟

• ماهی

182-اگه قرار بعدی سایت شیراز باشه می آی؟ :5:

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    این که ترس همیشگیمه.نسبت به دوستای خودم ترس ندارم ولی خواهر کلی گرگ ریخته تو خیابون.آدم باید بترسه دیگه خب

اره خواهر دو دستی بچسب :83:

چون دوست ندارم زندگی خصوصیم وارد زندگی که تو سایت دارم بشه.هر چی جای خودشو داره

موافقم منم همین فکرو نظر رو دارم

183- اگه یه روز با محمد ازدواج کنی فکر میکنی میزاره با دوستات رفت و امد داشته باشی..؟ اصلا خودت دوست داری بعد از ازدواج هم همینجوری بمونی و با دوستای قدیمت در ارتباط باشی منظورم تلفنی نیستا.. رفت و امد؟ تو چی دوست داری محمد با دوستای دوران مجردی باشه یا نه سعی میکنی جلوش رو بگیری حالا به هر شکلی.. البته اینم بگو اگه خواستی جلوی محمد رو بگیری که با دوستاش نگرده از چه روشی استفاده میکنی؟ کاری میکنی ناراحت بشه و یا بلدی چیکار کنی اصلا نفهمه کی از دوستاش جدا شد :15:

.........................
    gilas:
    11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).

• بچه مثبت

184. در موارد زیر بگو از چه محصول یا مارکی استفاده میکنی؟
    شامپو
    صابون
    خمیر دندون
    ساعت
    لپ تاپ

185. خرج ماهیانت به طور متوسط چقدره؟ و به نظرت در ماه با چقدر پول میشه یک زندگی دونفره رو چرخوند؟ (با فرض زندگی در تهران و داشتن خانه)
    186. اگر من مهمون صندلی داغ باشم اولین سوالی که از من میپرسی چه خواهد بود؟ (به اون سوال پاسخ بده :4:)

.......................
    gilas:
    شماره سوالات درست شد

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• sib

180 . حالا چرا اون سیاهه و چرا اینکه نرفتی سراغ اون خوشگله چشم آبی . با چه نیتی رفتی سراغ سیاهه ؟

نمیدونم شاید چون در حالت عادی دلم واسه این جور بچه ها بیشتر میسوزه و بیشتر دوسشون دارم :65:

181 . نژاد پرست هستی یا نه ؟

نه به هیچ وجه.اصلا برام نژاد و رنگ پوست و این چیزا اهمیتی نداره

نقل قول: ماهی
    182-اگه قرار بعدی سایت شیراز باشه می آی؟ :5:

از خدامه :93:

180- اگه یه روز با محمد ازدواج کنی فکر میکنی میزاره با دوستات رفت و امد داشته باشی..؟ اصلا خودت دوست داری بعد از ازدواج هم همینجوری بمونی و با دوستای قدیمت در ارتباط باشی منظورم تلفنی نیستا.. رفت و امد؟ تو چی دوست داری محمد با دوستای دوران مجردی باشه یا نه سعی میکنی جلوش رو بگیری حالا به هر شکلی.. البته اینم بگو اگه خواستی جلوی محمد رو بگیری که با دوستاش نگرده از چه روشی استفاده میکنی؟ کاری میکنی ناراحت بشه و یا بلدی چیکار کنی اصلا نفهمه کی از دوستاش جدا شد :15:

آره فکر نمیکنم نخواد اجازه بده.دلیلی نداره.خودم هم دوست دارم ادامه بدم و اصلا هم جلوی محمدو نمیگیرم که با دوستاش رفت و آمد کنه.به نظرم هر کسی این حقو داره و نباید ازش گرفت.

• sib

نقل قول: بچه مثبت
    182. در موارد زیر بگو از چه محصول یا مارکی استفاده میکنی؟
    شامپو:Minoxa
    صابون:Ave
    خمیر دندون:Aquafresh
    ساعت:Citizen
    لپ تاپ:ندارم

183. خرج ماهیانت به طور متوسط چقدره؟ و به نظرت در ماه با چقدر پول میشه یک زندگی دونفره رو چرخوند؟ (با فرض زندگی در تهران و داشتن خانه)

حول و حوش 160،70 تومن ماهیانه خرجمه البته بدون در نظر گرفتن خرج لباسم که هر چند ماه یه بار جداگانه میگیرم،فکر میکنم در ماه حد اقل 800 هزار تا یک میلیون لازم باشه.حداقل گفتما تازه کمه این مقدار.
    184. اگر من مهمون صندلی داغ باشم اولین سوالی که از من میپرسی چه خواهد بود؟ (به اون سوال پاسخ بده :4:)

میپرسم درست تموم بشه دوست داری برای زندگی برگردی شمال یا تهران بمونی.
    من که تهرانیم همینجا هم میمونم دیگه خب :23:

• malakeh

خسته نباشيدسيب عزيز :46:
    187-به كي تهمت زدين؟
    188-چه تهمتي زدين؟
    189-آياپشيمون شدين؟آياجبران كردين؟

.........................
    gilas:
    11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).

• علیرضا

ساناز جان خسته نباشی. و ممنون به خاطر جوابهای قشنگت.

خوب من هم چند تا سؤال در مورد شغلت بپرسم..
    190-در مورد فروش تابلوهات آیا وضعیت مالی و ظاهر مشتری روی قیمیتی که بهش میگی تاثیر میذاره؟ مثلا اون تابلوی 500 هزار تومنی رو اگه یه معلم میخواست برای عروسی خواهرش فرض کن بخره، همون قیمت رو بهش می گفتی؟
    191- اگه محمد (نامزدت) کارش، نقاشی عین تو بود و تو شغل مثلا خانه داری داشتی، چه چیزی در مورد شغلش تو رو اذیت میکرد؟
    192-تا حالا شده برای یکی از کارهات به هر دلیلی اشک بریزی؟ خوب چی بوده؟

..............................
    gilas:
    شماره سوالات درست شد.

• gilas

193. آخرین باری که عصبانی شدی کی بود ؟ برای چی ؟
    194. اگه خانوادت با ازدواج با محمد مخالفت کنن چکار میکنی ؟ ( دلیلشون هم برای مخالفت قابل قبول هستش )
    195. خدا چه رنگیه ؟

• EVANESCENCE

سلام سانازی خسته نباشی خیلی دوست داشتم زود بیام ولی نشد :2:

196.دوست عروسیت چه جوری باشه؟خیلی تجملاتی یا برات فرقی نمیکنه
    197.وقتی دلت میگیره چیکار میکنی؟
    198.کامل از انتخابت مطمئنی؟یعنی حتی یه درصدم احتمال نمیدی اشتباه باشه انتخابت؟

• maryamlondon1

مرسی ساناز جون به خاطر جوابها کامل وجامع :8:

نمیدونم منظورتون از نقاشی تصویری چیه

ـ نقاشی تصویری :

این نقاشی شامل سبکهای متنوعی است. هنرمند با توجه به اشکال موجود مثل انسان ، حیوان ، درخت و میوه ترکیباتی می آفریند و با سلیقه ای که در رنگ آمیزی و ترکیب اشیاء به کار می برد اثری می آفریند که نمایشگر شکلهای شناخته شده است. نقاشانی که طبیعت را مدل قرار داده اند ( در هر زمان و مکتبی ) با وجود وفاداری به شکلهای طبیعی هرگز آنچه را که می بینند عیناً نقاشی نمی کنند بلکه طبیعت را از دیدگاه مخصوص به خود نشان می دهند و اثری به وجود می آورند که با وجود شباهت به طبیعت با آن متفاوت است. به عبارت دیگر نقاشی برداشت تصویری هنرمند از محیط اطراف خود می باشد و این تفاوت عمل هنرمند نقاش است با دوربین عکاسی که عیناً واقعیات را ثبت می کند

199- سا ناز جون ایا حسودی میکنی محمد اقا پیش از اندازه مادرش دوست داره وهمیشه از مادرش تعریف کنه :4:
    200- ایا موقع که خانه محمد میری خانواده او با شما چه رفتاری دارن .البته ببخشی به عنوان دوست دختر محمد :98: اخه من با حسن پسر بزرگم کمی مشکل دارم میخواستم ببینم ایا فرهنگ دوست دختر وپسر تو ایران جا افتاده یا مثل زمان قدیم اون بد میدونن شرمنده این سوال میپرسم ..ممنون

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: