201.به نظرت حجاب محدودیت میاره؟ اگه حجاب ازاد چه به نظرت جامعه ما ظرفیتش رو داره؟ 202. می شه بگی جز زبان فارسی چه زبانی بلدی؟ 203.اگه میتونستی یه خصلت و رفتار بد ایرانی ها رو حذف کنی کدوم رو حذف می کردی؟
203 - سیب جونم حالا اگه یه آدم 32 ساله که خیلی سختی کشیده و فرصت و شرایط نداشته بره دانشگاه و بخواد درس بخونه و نظرتو بخواد چی میگی ؟ 204- اگه یه بچه ای ازت سوال بکنه بچه چه طوری درست میشه چه میگی بهش ؟ 205 - افطاری دوست داری اول با ی روزه ت رو باز کنی ؟
206-(چه جالب عجب ماشينيه ميتونه تا تهران بياد شماره سوال رو ميگم )چه کاری بوده که به خاطر دختر بودن نتونستی بری سراغش؟ 207- اگر انتخاب با خودت بود دوست داشتي دختر باشي يا پسر؟ 208-یه سوال از خودت بکن و خودتم جواب بده بهش!؟(اينگونه سوالات رو فقط قشر شيرازي ميپرسن دليلش هم اينه كه الان حوصلمون نميشه فكر كنيم )
پیش اومده بدون اینکه از چند و چون یه قضیه کاملا اطلاع داشته باشم با خودم یه فکر دیگه ای کردم و به اون طرف هم گفتم بعد ناراحت شده که چرا فکر اشتباه کردم در موردش.ولی تهمت به اون شکل واقعیش نبوده
نقل قول: malakeh
189-آياپشيمون شدين؟آياجبران كردين؟
آره پشیمون شدم معذرت خواهی هم کردم
نقل قول: علیرضا
ساناز جان خسته نباشی. و ممنون به خاطر جوابهای قشنگت.
ممنون که تشریف آوردین
190-در مورد فروش تابلوهات آیا وضعیت مالی و ظاهر مشتری روی قیمیتی که بهش میگی تاثیر میذاره؟ مثلا اون تابلوی 500 هزار تومنی رو اگه یه معلم میخواست برای عروسی خواهرش فرض کن بخره، همون قیمت رو بهش می گفتی؟
راستش خب خیلی سخته چون تازه همون 500000 تومن هم مبلغ خیلی زیادی واسه یه تابلو میست ولی خب ممکنه دلم بسوزه ارزون تر بدم
191- اگه محمد (نامزدت) کارش، نقاشی عین تو بود و تو شغل مثلا خانه داری داشتی، چه چیزی در مورد شغلش تو رو اذیت میکرد؟
این که روی درآمد این کار اصلا نمیشه حساب کرد.
192-تا حالا شده برای یکی از کارهات به هر دلیلی اشک بریزی؟ خوب چی بوده؟
منظورتون نقاشی هامه؟فقط یه بار یکی از کارام که داشت تموم میشد یه چیزی افتاد روش گوشه ش سوراخ شد یه کم سراون بغضم گرفت ولی گریه نکردم
199- سا ناز جون ایا حسودی میکنی محمد اقا پیش از اندازه مادرش دوست داره وهمیشه از مادرش تعریف کنه
نه ناراحت نمیشم چون خودمم مادرمو بیش از اندازه دوست دارم خب
نقل قول: maryamlondon1
200- ایا موقع که خانه محمد میری خانواده او با شما چه رفتاری دارن .البته ببخشی به عنوان دوست دختر محمد اخه من با حسن پسر بزرگم کمی مشکل دارم میخواستم ببینم ایا فرهنگ دوست دختر وپسر تو ایران جا افتاده یا مثل زمان قدیم اون بد میدونن شرمنده این سوال میپرسم ..ممنون
اینجا خب نسبت به کشورهای دیگه هنوز خیلی جا نیوفتاده ولی با این حال توی خیلی خانواده ها هم خیلی معمول شده و به راحتی به خونه همدیگه رفت و آمد میکنن.
201.به نظرت حجاب محدودیت میاره؟ اگه حجاب ازاد چه به نظرت جامعه ما ظرفیتش رو داره؟
تا حد زیادی محدودیت میاره.این فقط نظر منه.به نظرم هرکسی باید آزاد باشه که خودش انتخاب کنه.ولی توی جامعه ما انقدر که جلوی این آزادی گرفته شده نمیدونم اگه یه وقت آزاد بشه حجاب،چه اتفاقی بیوفته
نقل قول: پرسپولیس
202. می شه بگی جز زبان فارسی چه زبانی بلدی؟
انگلیسی
نقل قول: پرسپولیس
203.اگه میتونستی یه خصلت و رفتار بد ایرانی ها رو حذف کنی کدوم رو حذف می کردی؟
چشم و هم چشمی و تعارف کردن زیادی
نقل قول: Mahboob
203 - سیب جونم حالا اگه یه آدم 32 ساله که خیلی سختی کشیده و فرصت و شرایط نداشته بره دانشگاه و بخواد درس بخونه و نظرتو بخواد چی میگی ؟
اون چیزی که من توی سوال قبلیت گفتم درباره دانشگاه رفتن نبودا درباره رشته پزشکی بود.والا از هر سنی میشه رفت دانشگاه و درس خوند.توی این شرایطی که الان گفتی حتما تشویقش میکنم.
204- اگه یه بچه ای ازت سوال بکنه بچه چه طوری درست میشه چه میگی بهش ؟
بستگی داره بچه چه سنی داشته باشه.اگه خیلی کوچیک باشه میگم وقتی بزرگ بشی میفهمی ولی اگه بزرگتر باشه شاید بتونم یه توضیحات ساده ای بهش بدم
205 - افطاری دوست داری اول با ی روزه ت رو باز کنی ؟
چای شیرین
نقل قول: hadi04
206-(چه جالب عجب ماشينيه ميتونه تا تهران بياد شماره سوال رو ميگم 264 245 )چه کاری بوده که به خاطر دختر بودن نتونستی بری سراغش؟
خیلی چیزا.یعنی خیلی کارا هست که تو جامعه ما به خاطر دختر بودنت محدودیت داری.ولی چیزی که چند وقته دلم میخواد انجام بدم و نمیشه اینه که برم توی باشگاه بیلیارد و یاد بگیرم و بازی کنم ولی دخترا رو نمیزارن برن توی این باشگاه ها انگار
207- اگر انتخاب با خودت بود دوست داشتي دختر باشي يا پسر؟
بازم دوست داشتم دختر باشم
208-یه سوال از خودت بکن و خودتم جواب بده بهش!؟(اينگونه سوالات رو فقط قشر شيرازي ميپرسن دليلش هم اينه كه الان حوصلمون نميشه فكر كنيم 245 1106 1105)
ااااااااااااا یعنی مسئولیت فکر کردنتون هم میندازین رو دوش دیگران؟ یه سوالی خیلی وقتا با دوستام که هستم پیش میاد.اینکه دوست داریم به زمان مدرسه برگردیم یانه،یا اینکه دوران مدرسه دوران خوبی بوده یا نه.منم جواب میدم عمرااااااااااااااا
209- اسم اولین و آخرین فیلمی که توی سینما دیدی رو بگو. اسم کارگردان و دونفر از بازیگران اصلی رو هم ذکر کن.
210- به نظرت تو جامعه ما، مردان هم حقوقشون تضییع شده یا میشه؟ (بدون مقایسه با زنها) اگر شده تو چه زمینه هایی؟
211- چه کاری یا کارهایی بوده که ته دلت بدت نمیومده انجام بدی یا لااقل یه بار تجربه ش کنی اما به خاطر دستورات اخلاقی یا شرعی یا ترس از برملا شدنش یا هر چیز دیگه ای ... (حتمن باید جز به جز توضیح بدم؟ ) ازش صرف نظر کردی.
212- به نظر شما میرزا چیرو میخاد بدونه تو این سوال ؟
نقل قول: میرزا
211- چه کاری یا کارهایی بوده که ته دلت بدت نمیومده انجام بدی یا لااقل یه بار تجربه ش کنی اما به خاطر دستورات اخلاقی یا شرعی یا ترس از برملا شدنش یا هر چیز دیگه ای، ازش صرف نظر کردی.
213 . تا حالا مشروبات الکلی یا مواد مخدر استفاده کردی ؟ 214 . نظرت راجع به اعدام چیه و آدمایی که خون بیگناهی رو رویختن یا تجاوز کار بودن رو باید اعدام کرد یا نه ؟ 215 . قشنگ ترین جای ایران به نظرت کجاست ؟
216.تا به حال از کلمه میلیون در نوشتن استفاده کردی؟اصلا بانک رفتی کار بانکی بکنی 217.دیدم راجع به عمو در دیدگاه اول بهش نظر داده بودی خواستم نظرتو در مورد خودم بدونم؟ 218.چرا تو یک جمعی که نفر جدیدی باشه خود به خود خجالتی و کم حرف میشی؟دلیلش میتونه چی باشه؟
ااااااااااااا یعنی مسئولیت فکر کردنتون هم میندازین رو دوش دیگران؟
نه فقط يه كم ميدون رو ميديم به جوونها تا خودمون راحت باشيم 219-به نظرشما چرا بعضي از خانومها عادت دارن سنشون رو كمتر از اون چيزي كه هست بگن؟ 220-کدومش وحشتناکتره و چرا؟ سوسک، موش، گربه، سگ، مار، زنبور، عقرب، مارمولک، مگس، پشه، اژدها،من ؟ 221-كدوم يك بدتره؟خيانت، طلاق، سوختن و ساختن، سرد شدن تو زندگی؟
222. شده تو آینه با خودت حرف بزنی ؟ چی به خودت میگی ؟ آخرین بار کی بوده ؟ 223. چقدر پرد مادرتو قبول داری تو همه چیز ، اخلاق ، عقیده ، منطق و..... 224. عشق رو معنی کن .( با رسم نمودار )
225.تفاوت سنیت با محمد چند ساله؟ 226.چرا مودت عشقولانه اس؟
........................... gilas: 11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).
209- اسم اولین و آخرین فیلمی که توی سینما دیدی رو بگو. اسم کارگردان و دونفر از بازیگران اصلی رو هم ذکر کن.
اولین فیلمی که دیدم خیلی کوچیک بودم.اسم فیلم فقط یادمه و یکی از بازیگراش.اسمش بر پشت بام های شهر بود.ایرج تهماسب هم بازی میکرد.آخرین فیلمی هم دیدم طلا و مس بود.کارگردانش همایون اسعدیان.بازیگراش هم نگار جواهریان و بهروز شفیعی
210- به نظرت تو جامعه ما، مردان هم حقوقشون تضییع شده یا میشه؟ (بدون مقایسه با زنها) اگر شده تو چه زمینه هایی؟
نه فکر نمیکنم.تازه حق و حقوق زیادی هم دارن
211- چه کاری یا کارهایی بوده که ته دلت بدت نمیومده انجام بدی یا لااقل یه بار تجربه ش کنی اما به خاطر دستورات اخلاقی یا شرعی یا ترس از برملا شدنش یا هر چیز دیگه ای ... (حتمن باید جز به جز توضیح بدم؟ ) ازش صرف نظر کردی.
من کلا دوست دارم هر چیزی رو یه بار هم شده امتحان کنم(حالا نه هر چیزیااااااا )ولی اینکه انجام ندادم به خاطر دستورات شرعی یا ترس از برملا شدنشون نبوده.واسه این بوده که نتونستم با خودم کنار بیام.البته چیزای خیلی مهمی هم نیستن.چیزایی در حد اینکه مثلا مشروب رو امتحان کنم یا سیگارو(فقط امتحاناااااا)
نقل قول: carlos
لابد میخواد بدونه اگه کارهای بخصوصی رو انجام نمیدم از ترسه یا خودم نمیخوام
نقل قول: بندری
213 . تا حالا مشروبات الکلی یا مواد مخدر استفاده کردی ؟
نه استفاده نکردم.
214 . نظرت راجع به اعدام چیه و آدمایی که خون بیگناهی رو رویختن یا تجاوز کار بودن رو باید اعدام کرد یا نه ؟
شاید به نظر بیاد اعدام مجازات به حقیه ولی من همیشه دلم میسوزه واسه جانی ها و آدم کش ها و اینا فکر میکنم خب تحت شرایط خاصی دست به این کار زدن که نمیدونم اگه من توی شرایط اونا قرار میگرفتم چه عکس العملی نشون میدادم
215 . قشنگ ترین جای ایران به نظرت کجاست ؟
آخه من که جای زیادی از ایرانو ندیدم حتما جای قشنگ زیاد داره خب یکی از جاهایی که شنیدم خیلی قشنگه کردستانه
نقل قول: بهونه
216.تا به حال از کلمه میلیون در نوشتن استفاده کردی؟اصلا بانک رفتی کار بانکی بکنی
بله استفاده کردم.بانک هم رفتم.حالا ببیناااااااااااااا
217.دیدم راجع به عمو در دیدگاه اول بهش نظر داده بودی خواستم نظرتو در مورد خودم بدونم؟
آروم و خجالتی به نظر میومدی
218.چرا تو یک جمعی که نفر جدیدی باشه خود به خود خجالتی و کم حرف میشی؟دلیلش میتونه چی باشه؟
بحث خجالت نیست.معمولا تا بخوام طرف جدیدو بسنجم و رفتارمو با رفتارش تنظیم کنم یه کم طول میکشه.
اولین فیلمی که دیدم خیلی کوچیک بودم.اسم فیلم فقط یادمه و یکی از بازیگراش.اسمش بر پشت بام های شهر بود.ایرج تهماسب هم بازی میکرد.آخرین فیلمی هم دیدم طلا و مس بود.کارگردانش همایون اسعدیان.بازیگراش هم نگار جواهریان و بهروز شفیعی
من کلا دوست دارم هر چیزی رو یه بار هم شده امتحان کنم(حالا نه هر چیزیااااااا )ولی اینکه انجام ندادم به خاطر دستورات شرعی یا ترس از برملا شدنشون نبوده.واسه این بوده که نتونستم با خودم کنار بیام.البته چیزای خیلی مهمی هم نیستن.چیزایی در حد اینکه مثلا مشروب رو امتحان کنم یا سیگارو(فقط امتحاناااااا)
نقل قول: carlos
213 . تا حالا مشروبات الکلی یا مواد مخدر استفاده کردی ؟
نه استفاده نکردم.
214 . نظرت راجع به اعدام چیه و آدمایی که خون بیگناهی رو رویختن یا تجاوز کار بودن رو باید اعدام کرد یا نه ؟
شاید به نظر بیاد اعدام مجازات به حقیه ولی من همیشه دلم میسوزه واسه جانی ها و آدم کش ها و اینا فکر میکنم خب تحت شرایط خاصی دست به این کار زدن که نمیدونم اگه من توی شرایط اونا قرار میگرفتم چه عکس العملی نشون میدادم
آخه من که جای زیادی از ایرانو ندیدم حتما جای قشنگ زیاد داره خب یکی از جاهایی که شنیدم خیلی قشنگه کردستانه
216.تا به حال از کلمه میلیون در نوشتن استفاده کردی؟اصلا بانک رفتی کار بانکی بکنی
بله استفاده کردم.بانک هم رفتم.حالا ببیناااااااااااااا
217.دیدم راجع به عمو در دیدگاه اول بهش نظر داده بودی خواستم نظرتو در مورد خودم بدونم؟
218.چرا تو یک جمعی که نفر جدیدی باشه خود به خود خجالتی و کم حرف میشی؟دلیلش میتونه چی باشه؟
بحث خجالت نیست.معمولا تا بخوام طرف جدیدو بسنجم و رفتارمو با رفتارش تنظیم کنم یه کم طول میکشه.
219-به نظرشما چرا بعضي از خانومها عادت دارن سنشون رو كمتر از اون چيزي كه هست بگن؟
خب میخوان بگن هنوز جوونیم دیگه من که همیشه سن واقعیمو میگم.حالا مثلا سنمو کمتر بگم ولی خودم که میدونم چند سالمه
227.اگه همین امروز یه خواستگار بیاد از هر لحاظ اکازیون ،وبا فرض اینکه میخای محمد آقا رو بیخیال شی!!!! چه جوری دست بسرش میکنی؟؟ 228.اگه همچی شرایطی دور از جونت واسه اون پیش بیاد فک میکنی چه جوری می پیچوندت؟؟؟! فرض اینه که واقعاً میخوایید دست بسر کنید پس نگو که نمیتونی و امکان نداره ...
نمایش یا پنهان متنشرمنده دیگه ...صندلی و هزار درد سر وگرنه میدونم که خیلی گلی
........................... gilas: 11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).
229. حاظری پنج ملیون تومان بدی و در فیلم ایرج تهماسب بازی کنی؟ (ضمن پاسخگویی به سوال بگو این سوالم چندتا غلط املایی داره ) 230. سوال 180 در صندلی داغ بوسه رو پاسخ بده؟ 231. به نظرت من چه جور آدمی هستم؟ تفاوت و شباهت های بچه مثبت مجازی و امین حقیقی به نظرت چیست؟
این آخرین سوالات من از سیب ِ پیچان بود جا داره از تمام عوامل روی صحنه و پشت صحنه (ترابری، نودال، تدارکات، نور، صدا و...) کمال تشکر و قدرانی را داشته باشم
معرفی اعضای گروه: گیتار الکتریک: گیلاس تار و سه تار: گیلاس ویلن : گیلاس ساکسیفون و فلوت: گیلاس پبانو: گیلاس کیبورد: گیلاس سنتور: گیلاس آواز: گیلاس دف و تنبک: گیلاس ساز دهنی: گیلاس
با تشکر از سیب و گیلاس
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اگه همین امروز یه خواستگار بیاد از هر لحاظ اکازیون ،وبا فرض اینکه میخای محمد آقا رو بیخیال شی!!!! چه جوری دست بسرش میکنی؟؟دست به سر کردن نمیخواد.همه کارا مو میکنم بعد میگم دارم ازدواج میکنم نقل قول: Gormesabzi228.اگه همچی شرایطی دور از جونت واسه اون پیش بیاد فک میکنی چه جوری می پیچوندت؟؟؟!اونم مطمئنم همینکارو میکنه
232/.این مفهومش اینه که شما عاشق هم نیستین و فقط هم رو دوست دارید درسته؟ .نظرت راجع به عاشق های واقعی چیه؟ چرا تو قصه ها عاشق ها بهم نرسیدن؟عین لیلی و مجنون... 233.شما گفتی نماز میخونی ... و روزه نمیگیری و خوب حجاب رو هم اون تعریفی که خودت ازش داری اعمال میکنی... به نظرت این اسلامه؟ ادم یا یه چیزی رو قبول میکنه یا نمیکنه... اگه شما اسلام رو قبول کردی .. دین عین یه برنامه میمونه .. نمیشه هر جاش رو دوست داری انجام بدی و هر جا سخته انجام ندیش... 234.اگه بهتون بگن شما میتونی برای مسافرت (مجانی) بری این دو جا کدام انتخاب میکنی: مکه...ایتالیا
پرسپولیس
202. می شه بگی جز زبان فارسی چه زبانی بلدی؟
203.اگه میتونستی یه خصلت و رفتار بد ایرانی ها رو حذف کنی کدوم رو حذف می کردی؟
Mahboob
204- اگه یه بچه ای ازت سوال بکنه بچه چه طوری درست میشه چه میگی بهش ؟
205 - افطاری دوست داری اول با ی روزه ت رو باز کنی ؟
hadi04
207- اگر انتخاب با خودت بود دوست داشتي دختر باشي يا پسر؟
208-یه سوال از خودت بکن و خودتم جواب بده بهش!؟(اينگونه سوالات رو فقط قشر شيرازي ميپرسن دليلش هم اينه كه الان حوصلمون نميشه فكر كنيم
sib
تهمت که نمیشه گفت.ولی بیشتر به محمد
پیش اومده بدون اینکه از چند و چون یه قضیه کاملا اطلاع داشته باشم با خودم یه فکر دیگه ای کردم و به اون طرف هم گفتم بعد ناراحت شده که چرا فکر اشتباه کردم در موردش.ولی تهمت به اون شکل واقعیش نبوده
آره پشیمون شدم معذرت خواهی هم کردم
ممنون که تشریف آوردین
راستش خب خیلی سخته چون تازه همون 500000 تومن هم مبلغ خیلی زیادی واسه یه تابلو میست ولی خب ممکنه دلم بسوزه ارزون تر بدم
این که روی درآمد این کار اصلا نمیشه حساب کرد.
منظورتون نقاشی هامه؟فقط یه بار یکی از کارام که داشت تموم میشد یه چیزی افتاد روش گوشه ش سوراخ شد
sib
معمولا زیاد عصبانی میشم.انقد که حسابش از دستم در رفته.باورکن یادم نیست آخریش کی بود بسکه زیاده
آخه منطق اونا با من فرق داره.احتمالا انقده اصرار میکنم تا راضی بشن
سفید
خیلی تجملاتی نه ولی خیلی معمولی هم دوست ندارم.
گریه میکنم
هیچوقت نمیشه از چیزی کاملا مطمئن بود.یه سری چیزا رو تا با کسی زندگی نکنی متوجه نمیشی.ولی تا اندازه لازم مطمئنم.
sib
پس منظورتون نقاشی واقع گرایانه ست
نه ناراحت نمیشم چون خودمم مادرمو بیش از اندازه دوست دارم خب
اینجا خب نسبت به کشورهای دیگه هنوز خیلی جا نیوفتاده ولی با این حال توی خیلی خانواده ها هم خیلی معمول شده و به راحتی به خونه همدیگه رفت و آمد میکنن.
sib
تا حد زیادی محدودیت میاره.این فقط نظر منه.به نظرم هرکسی باید آزاد باشه که خودش انتخاب کنه.ولی توی جامعه ما انقدر که جلوی این آزادی گرفته شده نمیدونم اگه یه وقت آزاد بشه حجاب،چه اتفاقی بیوفته
انگلیسی
چشم و هم چشمی و تعارف کردن زیادی
اون چیزی که من توی سوال قبلیت گفتم درباره دانشگاه رفتن نبودا درباره رشته پزشکی بود.والا از هر سنی میشه رفت دانشگاه و درس خوند.توی این شرایطی که الان گفتی حتما تشویقش میکنم.
چای شیرین
خیلی چیزا.یعنی خیلی کارا هست که تو جامعه ما به خاطر دختر بودنت محدودیت داری.ولی چیزی که چند وقته دلم میخواد انجام بدم و نمیشه اینه که برم توی باشگاه بیلیارد و یاد بگیرم و بازی کنم ولی دخترا رو نمیزارن برن توی این باشگاه ها انگار
بازم دوست داشتم دختر باشم
ااااااااااااا یعنی مسئولیت فکر کردنتون هم میندازین رو دوش دیگران؟
یه سوالی خیلی وقتا با دوستام که هستم پیش میاد.اینکه دوست داریم به زمان مدرسه برگردیم یانه،یا اینکه دوران مدرسه دوران خوبی بوده یا نه.منم جواب میدم عمرااااااااااااااا
ژنرال
اسم کارگردان و دونفر از بازیگران اصلی رو هم ذکر کن.
210- به نظرت تو جامعه ما، مردان هم حقوقشون تضییع شده یا میشه؟ (بدون مقایسه با زنها)
اگر شده تو چه زمینه هایی؟
211- چه کاری یا کارهایی بوده که ته دلت بدت نمیومده انجام بدی یا لااقل یه بار تجربه ش کنی اما به خاطر دستورات اخلاقی یا شرعی یا ترس از برملا شدنش یا هر چیز دیگه ای ... (حتمن باید جز به جز توضیح بدم؟
carlos
بندری
بهونه
hadi04
نه فقط يه كم ميدون رو ميديم به جوونها تا خودمون راحت باشيم
219-به نظرشما چرا بعضي از خانومها عادت دارن سنشون رو كمتر از اون چيزي كه هست بگن؟
220-کدومش وحشتناکتره و چرا؟ سوسک، موش، گربه، سگ، مار، زنبور، عقرب، مارمولک، مگس، پشه، اژدها،من
221-كدوم يك بدتره؟خيانت، طلاق، سوختن و ساختن، سرد شدن تو زندگی؟
gilas
223. چقدر پرد مادرتو قبول داری تو همه چیز ، اخلاق ، عقیده ، منطق و.....
224. عشق رو معنی کن .( با رسم نمودار
EVANESCENCE
226.چرا مودت عشقولانه اس؟
...........................
gilas:
11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).
sib
من کلا دوست دارم هر چیزی رو یه بار هم شده امتحان کنم(حالا نه هر چیزیااااااا
نه استفاده نکردم.
شاید به نظر بیاد اعدام مجازات به حقیه ولی من همیشه دلم میسوزه واسه جانی ها و آدم کش ها و اینا
آخه من که جای زیادی از ایرانو ندیدم
sib
من کلا دوست دارم هر چیزی رو یه بار هم شده امتحان کنم(حالا نه هر چیزیااااااا
نه استفاده نکردم.
شاید به نظر بیاد اعدام مجازات به حقیه ولی من همیشه دلم میسوزه واسه جانی ها و آدم کش ها و اینا
آخه من که جای زیادی از ایرانو ندیدم
خب میخوان بگن هنوز جوونیم دیگه
زنبور.نمیدونم چرا ولی وحشت عجیبی از زنبور دارم
سرد شدن تو زندگی
آره شده.بیشتر وقتایی که غصه دارم تو آینه با خودم حرف میزنم و قربون صدقه خودم میرم و خودمو آروم میکنم
فکر کنم یه نفر دیگه هم اینو پرسیده بودااااا
به نظر من عشق یعنی اینکه کنار یه نفر احساس آرامش و امنیت مطلق کنی.بدون هیچ دغدغه ای
مخلوط کن
227.اگه همین امروز یه خواستگار بیاد از هر لحاظ اکازیون ،وبا فرض اینکه میخای محمد آقا رو بیخیال شی!!!!
228.اگه همچی شرایطی دور از جونت
فرض اینه که واقعاً میخوایید دست بسر کنید پس نگو که نمیتونی و امکان نداره ...
نمایش یا پنهان متن
شرمنده دیگه ...صندلی و هزار درد سر وگرنه میدونم که خیلی گلی...........................
gilas:
11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).
sib
یه هفته
چرا نداره.خب عشقولانه ست دیگه
دست به سر کردن نمیخواد.همه کارا مو میکنم بعد میگم دارم ازدواج میکنم
اونم مطمئنم همینکارو میکنه
بچه مثبت
230. سوال 180 در صندلی داغ بوسه رو پاسخ بده؟
231. به نظرت من چه جور آدمی هستم؟ تفاوت و شباهت های بچه مثبت مجازی و امین حقیقی به نظرت چیست؟
این آخرین سوالات من از سیب ِ پیچان بود
معرفی اعضای گروه:
گیتار الکتریک: گیلاس
تار و سه تار: گیلاس
ویلن : گیلاس
ساکسیفون و فلوت: گیلاس
پبانو: گیلاس
کیبورد: گیلاس
سنتور: گیلاس
آواز: گیلاس
دف و تنبک: گیلاس
ساز دهنی: گیلاس
با تشکر از سیب و گیلاس
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
پرسپولیس
232/.این مفهومش اینه که شما عاشق هم نیستین و فقط هم رو دوست دارید درسته؟ .نظرت راجع به عاشق های واقعی چیه؟ چرا تو قصه ها عاشق ها بهم نرسیدن؟عین لیلی و مجنون...
233.شما گفتی نماز میخونی ... و روزه نمیگیری و خوب حجاب رو هم اون تعریفی که خودت ازش داری اعمال میکنی... به نظرت این اسلامه؟ ادم یا یه چیزی رو قبول میکنه یا نمیکنه... اگه شما اسلام رو قبول کردی .. دین عین یه برنامه میمونه .. نمیشه هر جاش رو دوست داری انجام بدی و هر جا سخته انجام ندیش...
234.اگه بهتون بگن شما میتونی برای مسافرت (مجانی) بری این دو جا کدام انتخاب میکنی: مکه...ایتالیا
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→