47- 5تا از چيزايي كه با پشتكار زياد بدست آوردي نام ببر
چیزایی نیست که بخوام یا بتونم نام ببرم منظورم حتما چیزای خیلی بزرگ نبود.کلا هیچ مانعی به راحتی ناامیدم نمیکنه و روی همه چیز پیگیری مستمر دارم مگر اینکه وسط راه به این نتیجه برسم که چیزی که دارم براش تلاش میکنم ارزششو نداره
نقل قول: بچه مثبت
من تو زندگيم خيلي چيزها بوده كه براي بدست آوردنشون تلاش كردم و هر وقتم بهشون رسيدم يك نفس راحت كشيدم اما بعدش روز از نو روزي از نو دوباره هدف جديد و تلاش جديد! حالا سوالم اينه : 48- مطمئني اگر به اون چيزي كه مد نظرت هست برسي احساس خوشبختي خواهي كرد؟ و آيا الان كه براي رسيدن بهش تلاش ميكني چنين احساسي نداري؟
خب اینکه آدما هیچ وقت راضی نمیشن درسته ولی در حال حاظر این بزرگترین هدفمه بازم در شرایط کنونی احساسم اینه که با بدست آوردنش احساس خوشبختی خواهم کرد ولی معلوم نیست واقعا همینطور باشه!الان که دارم برای به دست آوردنش تلاش میکنم گاهی به خاطر مشکلاتی و موانعی که سر راهم میاد احساس درموندگی میکنم واسه همین در حال حاظر خیلی نسبت بهش احساس خوشبختی ندارم.
49- به نظرت مثبت ترين بچه سايت كيه؟ چرا؟ (از بين اونايي كه ميشناسي يك پسر و يك دختر نام ببر)
نمیدونم دقیقا منظورت از مثبت چیه ولی من از دیدگاه خودم کسایی رو میگم که روحیه مثبتی دارن و انرژی که ازشون دریافت میکنم از هر نظر مثبته.اگه بگم به کسی برنمیخوره یعنی؟ توی دخترا بوسه و توی آقایون عمو محمود
نقل قول: Life Dream
سلام بر تو اي بانوي پاكدامن
علیک سلام
50- شما از گوگل كروم استفاده ميكني؟!
تا حالا استفاده نکردم
51- چرا سيب به دنيا اومدي و مثلاً خرمالو يا كيوي به دنيا نيومدي؟!
یه چیزی شبیه اینو توی سوال 19 جواب دادم
52- رنگ زندگيت چيه؟!
یه چیزی تو مایه های بنفش روشن.یاسی
نقل قول: میرزا
53- اسم مترجمش و ناشر کتاب؟ نسخه ای از این کتاب میشناسی که متنش حذف و سانسور نشده باشه؟ معرفی کن اگر میشناسی.
اینی من خوندم یه نسخه الکترونیکی هستش ترجمه بهمن فرزانه که از سایت http://ketabnak.com دانلودش کردم.تر جمه خیلی خوبیه. اونایی که بیرون چاپ میکنن سانسور شده ست.
54- اگر لازم بشه زیراب کسی رو میزنی یا تحت هر شرایطی اخلاق برات مهم و لازم الاجراس؟ تا حالا زیراب کسی رو زدی؟
تا حالا این کارو نکردم ولی در کل صرفا به خاطر منافع خودم هیچوقت اینکارو نمیکنم.
55- بزرگترین لذت مادی و بزرگترین لذت معنوی زندگیت در حال حاضر چه چیزایی هستن؟ دوس داری در آینده چه چیزایی جایگزین این لذتهای مادی / معنوی بشن؟
47- 5تا از چيزايي كه با پشتكار زياد بدست آوردي نام ببر
چیزایی نیست که بخوام یا بتونم نام ببرم منظورم حتما چیزای خیلی بزرگ نبود.کلا هیچ مانعی به راحتی ناامیدم نمیکنه و روی همه چیز پیگیری مستمر دارم مگر اینکه وسط راه به این نتیجه برسم که چیزی که دارم براش تلاش میکنم ارزششو نداره
من تو زندگيم خيلي چيزها بوده كه براي بدست آوردنشون تلاش كردم و هر وقتم بهشون رسيدم يك نفس راحت كشيدم اما بعدش روز از نو روزي از نو دوباره هدف جديد و تلاش جديد! حالا سوالم اينه : 48- مطمئني اگر به اون چيزي كه مد نظرت هست برسي احساس خوشبختي خواهي كرد؟ و آيا الان كه براي رسيدن بهش تلاش ميكني چنين احساسي نداري؟
خب اینکه آدما هیچ وقت راضی نمیشن درسته ولی در حال حاظر این بزرگترین هدفمه بازم در شرایط کنونی احساسم اینه که با بدست آوردنش احساس خوشبختی خواهم کرد ولی معلوم نیست واقعا همینطور باشه!الان که دارم برای به دست آوردنش تلاش میکنم گاهی به خاطر مشکلاتی و موانعی که سر راهم میاد احساس درموندگی میکنم واسه همین در حال حاظر خیلی نسبت بهش احساس خوشبختی ندارم.
49- به نظرت مثبت ترين بچه سايت كيه؟ چرا؟ (از بين اونايي كه ميشناسي يك پسر و يك دختر نام ببر)
نمیدونم دقیقا منظورت از مثبت چیه ولی من از دیدگاه خودم کسایی رو میگم که روحیه مثبتی دارن و انرژی که ازشون دریافت میکنم از هر نظر مثبته.اگه بگم به کسی برنمیخوره یعنی؟ توی دخترا بوسه و توی آقایون عمو محمود
سلام بر تو اي بانوي پاكدامن
علیک سلام
50- شما از گوگل كروم استفاده ميكني؟!
تا حالا استفاده نکردم
51- چرا سيب به دنيا اومدي و مثلاً خرمالو يا كيوي به دنيا نيومدي؟!
52- رنگ زندگيت چيه؟!
53- اسم مترجمش و ناشر کتاب؟ نسخه ای از این کتاب میشناسی که متنش حذف و سانسور نشده باشه؟ معرفی کن اگر میشناسی.
اینی من خوندم یه نسخه الکترونیکی هستش ترجمه بهمن فرزانه که از سایت http://ketabnak.com دانلودش کردم.تر جمه خیلی خوبیه. اونایی که بیرون چاپ میکنن سانسور شده ست.
54- اگر لازم بشه زیراب کسی رو میزنی یا تحت هر شرایطی اخلاق برات مهم و لازم الاجراس؟ تا حالا زیراب کسی رو زدی؟
55- بزرگترین لذت مادی و بزرگترین لذت معنوی زندگیت در حال حاضر چه چیزایی هستن؟ دوس داری در آینده چه چیزایی جایگزین این لذتهای مادی / معنوی بشن؟
چه سوال سختی بزرگترین لذت مادی زندگیم خوردن-خوابیدن-مطالعه کردن و مسافرت رفتنه لذت معنوی هم این که بتونم سنگ صبور کسی باشم و بهش آرامش بدم.درآینده نمیدونم ذهنیتم چه تغییراتی قراره بکنه
61. نام کاربری قبلی بچه مثبت چی بود؟ 62. تو مبارزه بوکس بین کلچینکو و دیوید های که چند وقت پیش تو هامبورگ برگزار شد کی برنده شد؟ 63. بدترین ضد حالی که خوردی چی بوده؟ آخرینشم بگو!
سلام خانم ساناز خسته نباشید 64 _ برای مطالعه کتاب الکترونیک را ترجیح میدین یا چاپی؟ 65 _ از دیدگاه احساسی , رسیدن به معشوق و پشیمونی رو میپسندین یا فراق اما جاودانگی عشق؟ 66_ موقع بیرون رفتن چه چیزی رو فراموش کنی ببری کلافه میشین؟
خیلی به شانس اعتقاد ندارم،هیچوقت اتفاقی رو به حساب شانس نزاشتم
نقل قول: ماهی
57-آخرین بار که به طرز وحشتناکی خوش شانسی یا بد شانسی آوردی رو تعریف کن.
والا چیز وحشتناکی یادم نمیاد ولی خب چیزای کوچولو زیاد اتفاق افتاده.مثلا همین چند روز پیش روز سورپرایز از خونه که اومدم بیرون تو خیابون هیچ ماشینی نبود .چند نفری هم منتظر ماشین بودن.بعد یه تاکسی که فقط یه دونه هم جا داشت جلوی پام نگه داشت.مطمئنم بفقیه حد اقل نیم ساعتی معطل شدن تا ماشین گیرشون بیاد.آی چسبییییید
58- از زير سوالم در نرو! چرا كيوي نشدي؟!
خواست خدا بود
59- قدرت رو در چي ميبيني؟!
توی اعتماد به نفس
60- امروز دانلود و نصب ميكني؟!
در اولین فرصت این کارو میکنم
نقل قول: levrone
61. نام کاربری قبلی بچه مثبت چی بود؟
مگه از اول بچه مثبت نبود؟ نمیدونم
62. تو مبارزه بوکس بین کلچینکو و دیوید های که چند وقت پیش تو هامبورگ برگزار شد کی برنده شد؟
کلچینکو
63. بدترین ضد حالی که خوردی چی بوده؟ آخرینشم بگو!
والا چیزی که الان یادم میاد اینه که مثلا چند وقت پیش موقع دوچرخه سواری یکی از پشت کوبید بهم افتادم زانوی شلوارم پاره شد بعد مجبور شدم تا خونه کیفمو بگیرم جلوی پام
67- با خوندن هر كدوم از این كلمه ها اولین چيزي که به ذهنت ميرسه رو سریع بنویس فداكاري: عشق: پاييز: زندگي: ایمان: بهار: ایثار: انسان: حیوان: مهمان: بی وفائی: بد قولی: بدگوئی: بدزبانی: برداشت بد: بد ذاتی: بد نامی: 68- بهترین و بدترین خاطرت توی بوفیلند؟
69-نظرت در مورد خواستگاری خانمها از آقایون چیه؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ساناز خانوم خسته نباشی 70 . بابایی هستی یا مامانی ؟ 71 . یه شب یه جای تاریک خلوت باماشین داری میری که یه دفعه یکی رو زیر می گیری ؟ چه کار می کنی وایمی ایستی و کمکش می کنی یا فرار می کنی؟ 72 . چرا اکثر تهرانی ها با اینکه تهرانی نیستند خودشون رو بچه ناف تهرون می دونند ؟
75- اگه یه آدم 40 ساله که آرزو داشته دکتر بشه اما هیچ وقت شرایطش رو نداشته اما حالا تصمیم بگیره واقعا بره دانشگاه و به هدفش برسه و نظر تو رو بخواد تو چی بهش میگی ؟ 76 - اگه برای رسیدن به یکی از اهدافت باید چندین سال سختی زیادی تحمل کنی اما بدونی آخرش به هدفت می رسی چه کار می کنی تا سختی ها رو تحمل کنی؟ 77- به نظرت درمان بدبینی چیه ؟
67- با خوندن هر كدوم از این كلمه ها اولین چيزي که به ذهنت ميرسه رو سریع بنویس فداكاري:مادر عشق:احساس امنیت بهم میده پاييز:عاشقشم زندگي:بدو بدو ایمان:قوت قلب بهار:نسیم خنک ایثار:از خودگذشتگی چی بگم آخه انسان:حیوان دوپا حیوان:عاشق همه جورش هستم مهمان:حبیب خدا بی وفائی:قلب آدمو میشکونه بد قولی:خیلی ازش متنفرم بدگوئی:کار زشتیه بدزبانی:خودم یه وقتایی اینجوری میشم برداشت بد:اینم زیاد برام پیش میاد.ولی بیشتر خود آدمو آزار میده تا دیگرانو بد ذاتی:تو ذاتم نیست بد نامی:رسوایی
نقل قول: نخبه
68- بهترین و بدترین خاطرت توی بوفیلند؟
بهترین خاطره هام مال اون موقع هاست که تاپیک میزاشتی میرفتیم توش چرت و پرت میگفتیم و تو سر و کله هم میزدیم و میخندیدیم.بدترینش چیز خاصی مد نظرم نیست
نقل قول: نخبه
نظرم کاملا مثبته.فکر میکنم فرقی نداره کی پیشنهاد بده.
نقل قول: بندری
70 . بابایی هستی یا مامانی ؟
مامانی
نقل قول: بندری
71 . یه شب یه جای تاریک خلوت باماشین داری میری که یه دفعه یکی رو زیر می گیری ؟ چه کار می کنی وایمی ایستی و کمکش می کنی یا فرار می کنی؟
75- اگه یه آدم 40 ساله که آرزو داشته دکتر بشه اما هیچ وقت شرایطش رو نداشته اما حالا تصمیم بگیره واقعا بره دانشگاه و به هدفش برسه و نظر تو رو بخواد تو چی بهش میگی ؟
نقل قول: Mahboob
75- اگه یه آدم 40 ساله که آرزو داشته دکتر بشه اما هیچ وقت شرایطش رو نداشته اما حالا تصمیم بگیره واقعا بره دانشگاه و به هدفش برسه و نظر تو رو بخواد تو چی بهش میگی ؟
سلام ساناز جان خسته نباشی 81-بین نقاشی و رانندگی و آواز کدومش رو انتخاب میکنی؟(ای خدا نکشتت بهروز با اون آهنگت همش دارم حرکات موزون میکنم دست خطم بد شده )
92. لباس عمو محمود روز سورپرایز چه رنگی بود؟ 93.روز سورپرایز از کدوم غذا بیشتر خوشت اومد؟ 94.چرا تو وبلاگت یه سوال پرسیدم جواب ندادی؟حرف 6 7 ماه پیش ها؟
ماهی
57-آخرین بار که به طرز وحشتناکی خوش شانسی یا بد شانسی آوردی رو تعریف کن.
sib
چیزایی نیست که بخوام یا بتونم نام ببرم
نمیدونم دقیقا منظورت از مثبت چیه ولی من از دیدگاه خودم کسایی رو میگم که روحیه مثبتی دارن و انرژی که ازشون دریافت میکنم از هر نظر مثبته.اگه بگم به کسی برنمیخوره یعنی؟
علیک سلام
تا حالا استفاده نکردم
اینی من خوندم یه نسخه الکترونیکی هستش ترجمه بهمن فرزانه که از سایت http://ketabnak.com دانلودش کردم.تر جمه خیلی خوبیه.
اونایی که بیرون چاپ میکنن سانسور شده ست.
sib
چیزایی نیست که بخوام یا بتونم نام ببرم
نمیدونم دقیقا منظورت از مثبت چیه ولی من از دیدگاه خودم کسایی رو میگم که روحیه مثبتی دارن و انرژی که ازشون دریافت میکنم از هر نظر مثبته.اگه بگم به کسی برنمیخوره یعنی؟
علیک سلام
تا حالا استفاده نکردم
اینی من خوندم یه نسخه الکترونیکی هستش ترجمه بهمن فرزانه که از سایت http://ketabnak.com دانلودش کردم.تر جمه خیلی خوبیه.
اونایی که بیرون چاپ میکنن سانسور شده ست.
چه سوال سختی
Life Dream
58- از زير سوالم در نرو! چرا كيوي نشدي؟!
59- قدرت رو در چي ميبيني؟!
60- امروز دانلود و نصب ميكني؟!
http://www.google.com/chrome
levrone
62. تو مبارزه بوکس بین کلچینکو و دیوید های که چند وقت پیش تو هامبورگ برگزار شد کی برنده شد؟
63. بدترین ضد حالی که خوردی چی بوده؟ آخرینشم بگو!
man_sahraa
64 _ برای مطالعه کتاب الکترونیک را ترجیح میدین یا چاپی؟
65 _ از دیدگاه احساسی , رسیدن به معشوق و پشیمونی رو میپسندین یا فراق اما جاودانگی عشق؟
66_ موقع بیرون رفتن چه چیزی رو فراموش کنی ببری کلافه میشین؟
sib
خیلی به شانس اعتقاد ندارم،هیچوقت اتفاقی رو به حساب شانس نزاشتم
والا چیز وحشتناکی یادم نمیاد ولی خب چیزای کوچولو زیاد اتفاق افتاده.مثلا همین چند روز پیش روز سورپرایز از خونه که اومدم بیرون تو خیابون هیچ ماشینی نبود .چند نفری هم منتظر ماشین بودن.بعد یه تاکسی که فقط یه دونه هم جا داشت جلوی پام نگه داشت.مطمئنم بفقیه حد اقل نیم ساعتی معطل شدن تا ماشین گیرشون بیاد.آی چسبییییید
خواست خدا بود
توی اعتماد به نفس
در اولین فرصت این کارو میکنم
مگه از اول بچه مثبت نبود؟
کلچینکو
والا چیزی که الان یادم میاد اینه که مثلا چند وقت پیش موقع دوچرخه سواری یکی از پشت کوبید بهم افتادم زانوی شلوارم پاره شد بعد مجبور شدم تا خونه کیفمو بگیرم جلوی پام
sib
چاپی رو.حتی اگه کتاب الکترونیک هم باشه ترجیح میدم چاپ کنم بعد بخونم
رسیدنو حتی اگه پشیمون بشم.ترجیح میدم حتی شده یه مدت کوتاه باهاش باشم حتی اگه بعدش پشیمون بشم ولی یه عمر حسرت نخورم
گوشیمو
نخبه
67- با خوندن هر كدوم از این كلمه ها اولین چيزي که به ذهنت ميرسه رو سریع بنویس
فداكاري:
عشق:
پاييز:
زندگي:
ایمان:
بهار:
ایثار:
انسان:
حیوان:
مهمان:
بی وفائی:
بد قولی:
بدگوئی:
بدزبانی:
برداشت بد:
بد ذاتی:
بد نامی:
68- بهترین و بدترین خاطرت توی بوفیلند؟
بندری
70 . بابایی هستی یا مامانی ؟
71 . یه شب یه جای تاریک خلوت باماشین داری میری که یه دفعه یکی رو زیر می گیری ؟ چه کار می کنی وایمی ایستی و کمکش می کنی یا فرار می کنی؟
72 . چرا اکثر تهرانی ها با اینکه تهرانی نیستند خودشون رو بچه ناف تهرون می دونند ؟
هاچو هاچو
74. تا حالا حال یک نفرو گرفتی که دلت خنک بشه ؟
Mahboob
انشالله خوب و سلامت باشی هیشوقته هیشوقتم دندون درد نگیری ... اگرم دندون عقلتو کشیدی زود خوب بشی ... حالا سوالات من :
76 - اگه برای رسیدن به یکی از اهدافت باید چندین سال سختی زیادی تحمل کنی اما بدونی آخرش به هدفت می رسی چه کار می کنی تا سختی ها رو تحمل کنی؟
77- به نظرت درمان بدبینی چیه ؟
اینم سوالات من بید
Kishe Mehr
78- اگر قرار باشه فوق لیسانس نقاشی رو با چیزی عوض کنی اون چیز چیه؟
نمایش یا پنهان متن
(مثلا با پول، یا با رشته ی دیگه، یا با سوپر استار شدن و... )79- اگه من یک عکسی رو بهتون بدم و بگم اون رو تابلو کنید این کار رو میکنید؟
نمایش یا پنهان متن
البته منظور نگارنده در متن فوق از کلمه ی تابلو ، به معنی تابلوی نقاشی می باشد80- آیا با این جمله ی شیرازی موافق هستید که میگوید روزها را خوب استراحت بکنیم تا شب ها بتوانیم خوب بخوابیم؟
نمایش یا پنهان متن
چون میرزا محسن الدین فرموده اند زیاد سوال نکنیم بنده سوال هایم را در همینجا پایان میدهمsib
فداكاري:مادر
عشق:احساس امنیت بهم میده
پاييز:عاشقشم
زندگي:بدو بدو
ایمان:قوت قلب
بهار:نسیم خنک
ایثار:از خودگذشتگی
انسان:حیوان دوپا
حیوان:عاشق همه جورش هستم
مهمان:حبیب خدا
بی وفائی:قلب آدمو میشکونه
بد قولی:خیلی ازش متنفرم
بدگوئی:کار زشتیه
بدزبانی:خودم یه وقتایی اینجوری میشم
برداشت بد:اینم زیاد برام پیش میاد.ولی بیشتر خود آدمو آزار میده تا دیگرانو
بد ذاتی:تو ذاتم نیست
بد نامی:رسوایی
بهترین خاطره هام مال اون موقع هاست که تاپیک میزاشتی میرفتیم توش چرت و پرت میگفتیم و تو سر و کله هم میزدیم و میخندیدیم.بدترینش چیز خاصی مد نظرم نیست
نظرم کاملا مثبته.فکر میکنم فرقی نداره کی پیشنهاد بده.
مامانی
شرایط خیلی سختیه.ولی فکر نکنم دلم بیاد اونجوری ولش کنم
فکر میکنن تهرانی بودن کلاس میاره
آدم باشید
آره
فدات
اگه بگم تشویقش میکنم دروغ گفتم.بهش پیشنهاد میکنم منطقی فکر کنه!
به راحتی تحمل میکنم و از خدا میخوام بهم صبر بده
اگه درمانشو کشف کردی به منم بگو چون خیلی وقتا اینجوریم
فقط با یه چیز حاظرم عوض کنم که نمیتونم بگم
علاقه ای به کپی کار کردن ندارم ولی اگه پول خوبی بهم بدی شاید
بدجور موافقم
hadi04
81-بین نقاشی و رانندگی و آواز کدومش رو انتخاب میکنی؟(ای خدا نکشتت بهروز با اون آهنگت همش دارم حرکات موزون میکنم دست خطم بد شده
پرهام
82-بنظرت چرا تنباکو میوه ای با طعم گیلاس تو بازار نیس؟
83-شبا عروسک بغل میکنی میخوابی یا متکا؟
84-اگه بخوای منو نصیحت کنی بهم چی میگی؟
نخبه
Kishe Mehr
86- این جمله یعنی چی؟
87- کیش مهر یعنی چی؟
88- اگه بخواهید جای یک نفر دیگه باشید اون فرد کیه و ویژگی های اون فرد چیه که شما رو علاقه مند کرده؟
بندری
90. اهل رشوه دادن یا رشوه گرفتن هستی ؟
91 . خانواده ات از دوستی شما به آقا محمد خبر دارند ؟
SaMaN TaJ
93.روز سورپرایز از کدوم غذا بیشتر خوشت اومد؟
94.چرا تو وبلاگت یه سوال پرسیدم جواب ندادی؟حرف 6 7 ماه پیش ها؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→