باشه تا اونموقعی که من میام ایران تو رو تو خانه ی سالمندان می بینم 23 حتما باهات کنار میاد نه مهریه نمیگیرن عروسی میگیرن بالای بیست هزار یورو دستتم باید تو جیب خودت باشه خونوادتم سه طلاقه کرده باشی غذا هم بلد باشی بپزی بچه رو هم بتونی عوض کنی از اون مهمتر زبون دنیشت فول باشه که تازه بتونه برات ویزا بگیره
نه قربون دستت نخواستیم قربون دخترای کور و کچل خودمون برم
نقل قول: gilas
چرا دست کاری میکنی نقل قول منو
شیرین هم نقل قولتو دست کاری کرده
نقل قول: نخبه
هههههههههه دیدی که چه جونی هم بهت گفتم ترکیدی از خنده همون لحظه یهو نگاها چرخید سمت من بعد که گفتم مرگ بر تو که نیومدی همه فهمیدن تونی
اره خودم مرده بودم از خنده اونجا هم آبرومو بردی؟
خیلی جات خالی بود.. جای همه خالی بود اخی جای جلال هم خیلی خالی بود.. دوست داشتیم همه باشن ولی خب هر کی میتونست بیاد خودش بهمون پیام داده بود
مرسی دوستان به جای ما ولی........ به قول شاپری تف به این شانس ایشالله سری بعدی برج میلاد
وای که چقدر متین 57 دختر اروم و مهربونیه.
اتفاقا دوس داشتم متین خانم رو هم ببینم راستی با لهجه ی شیرازی و اصفهانی و... حرف نمیزدن؟
اسم این عکس رو گذاشتم در ارزوی ازدواج ببین موج منفی چه جوری رفته تو فکر کسری هم داره بهش میخنده..
▧ تصویر در دسترس نیست اینجا هم باغ بهشت برای صرف چائی و ...... که البته من و پرستو و سامان بعد از صرف چائی از دوستان خداحافظی کردیم و به طرف منزل راه افتادیم .. هر سه با هم بودیم با ماشین اقا سامان که تو راه هم کلی صحبت کردیم.. دستش درد نکنه من و پرستو رو هم رسوند سامان جان دستت درد نکنه برای نون برنجی خوشمزه.. که البته تو خونه سرش دعوا بود بین من و ارش .. من میگفتم همه نون برنجیا مال من کاک و نون خرما یی ها مال تو نامرد قبول نمیکرد اخر سر هم همشو خودم قورت دادم
The one
ژنرال
من که با امین شریک بودم
gilas
لُپشو بکش
SaMaN TaJ
وای این فامیل ما از من خیلی عکس داره....
اوهوم...تازه همه نون برنجی ها هم خودش خورد،آرش خان بم گفت هیچی نداده اون بنده خدا بخوره
gilas
چرا دست کاری میکنی نقل قول منو
نمایش یا پنهان متن
The one
نخبه
هههههههههه دیدی که چه جونی هم بهت گفتم
خیلی جات خالی بود.. جای همه خالی بود اخی جای جلال هم خیلی خالی بود.. دوست داشتیم همه باشن ولی خب هر کی میتونست بیاد خودش بهمون پیام داده بود
من داشتم با متین مهربون و نیکوی عزیز گپ میزدم وای که چقدر متین 57 دختر اروم و مهربونیه..
Kishe Mehr
نخبه
من فقط موج منفی شرک رو شناختم
اتفاقا اونجا هم همه موج منفی کچل مو فرفری صداش میکردن
The one
The one
SaMaN TaJ
پس خبر نداری.....یه رم 2 گیگ ازم عکس داره،ولی بم نمیدش
The one
SaMaN TaJ
gilas,
تورو خدا گیلاس اون روز هیچی نخورد....
من بیشتر حواسم به فامیلمون بود که آقاشون اونو سپرده بود دست من
Kishe Mehr
gilas
مال فامیلامونه
ما و فامیلامون نداریم هممون گیلاسیم
احتمالا خطا اشغال بوده
کم سعادتی ما بود دیگه
Kishe Mehr
نه قربون دستت نخواستیم
شیرین هم نقل قولتو دست کاری کرده
مرسی دوستان به جای ما ولی........ به قول شاپری تف به این شانس
اتفاقا دوس داشتم متین خانم رو هم ببینم
The one
gilas
وای راست میگی چقدر خانم و دوست داشتنی بود
نشد باهاش هم کلام بشم اما همون یه کوچولو که صحبت کردیم معلوم بود واقعل متین هستش
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
اینجا هم باغ بهشت برای صرف چائی و ...... که البته من و پرستو و سامان بعد از صرف چائی از دوستان خداحافظی کردیم و به طرف منزل راه افتادیم .. هر سه با هم بودیم با ماشین اقا سامان که تو راه هم کلی صحبت کردیم.. دستش درد نکنه من و پرستو رو هم رسوند
سامان جان دستت درد نکنه برای نون برنجی خوشمزه.. که البته تو خونه سرش دعوا بود بین من و ارش .. من میگفتم همه نون برنجیا مال من کاک و نون خرما یی ها مال تو نامرد قبول نمیکرد
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→