₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » /*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » /*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*
1 2 3 4 5 6 ... 18 19

بدون عکس

/*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*

780 بازدید، 374 پست، نویسنده: نخبه

• ژنرال

نقل قول: نخبه
    دروغ میگه یه عکس ازشون دارم با سامان سر دیس دعوا دارن :4:

من که با امین شریک بودم 427

• gilas

نقل قول: SaMaN TaJ
    منم یه بسته ازش گرفتم،آخه کوچولو تو خونه داریم

لُپشو بکش :4:

• SaMaN TaJ

روغ میگه یه عکس ازشون دارم با سامان سر دیس دعوا دارن

وای این فامیل ما از من خیلی عکس داره.... :2:
    نقل قول: میرزا
    شیرین نسبت به پارسال خیلی اضافه وزن پیدا کرده

اوهوم...تازه همه نون برنجی ها هم خودش خورد،آرش خان بم گفت هیچی نداده اون بنده خدا بخوره :56:

• gilas

نقل قول: Kishe Mehr
    کاکو هادی رو اذیت میکردی؟

چرا دست کاری میکنی نقل قول منو :50:

نمایش یا پنهان متن:4:

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    اخه اون قسمت جزئیات ایدیت رو روز قبلش خونده بودم شیرین جون که نوشته بودی تو ذهنم مونده بود :23: دیگه واسه خاطر همین گفتم شیرین جووووووون؟

هههههههههه دیدی که چه جونی هم بهت گفتم :23: ترکیدی از خنده :23: همون لحظه یهو نگاها چرخید سمت من بعد که گفتم مرگ بر تو که نیومدی همه فهمیدن تونی :23:

خیلی جات خالی بود.. جای همه خالی بود اخی جای جلال هم خیلی خالی بود.. دوست داشتیم همه باشن ولی خب هر کی میتونست بیاد خودش بهمون پیام داده بود

نقل قول: gilas
    نبودی بیرون سر عکس چقدر اذیتم کردم

من داشتم با متین مهربون و نیکوی عزیز گپ میزدم وای که چقدر متین 57 دختر اروم و مهربونیه.. :8: هنوز پس تصویرش توی ذهنمه خیلی ملوسه :6:

• Kishe Mehr

میگم گیلاسی اون باغ مال خودته؟ :4: خوش به حالت :65:

نقل قول: SaMaN TaJ
    تازه عکس مورد دار هارو نذاشته :4:

:13: هان؟ چی؟ :68: شیرین راس میگه؟ :37:

• نخبه

نقل قول: ساحل ناقلا
    موج منفی تابلوه بین این همه آدم :4:
    من فقط موج منفی شرک رو شناختم

اتفاقا اونجا هم همه موج منفی کچل مو فرفری صداش میکردن :23:

• SaMaN TaJ

راستی این هادی خان یا همون آرسام خیلی خیلی شبیه دایی منه......یعنی کپی پیست همن :6:
    هان؟ چی؟ :68: شیرین راس میگه؟ :37:

پس خبر نداری.....یه رم 2 گیگ ازم عکس داره،ولی بم نمیدش :2:

• SaMaN TaJ

نقل قول: ساحل ناقلا 
    موج منفی تابلوه بین این همه آدم

:23:
    gilas,
    تورو خدا گیلاس اون روز هیچی نخورد.... :2:
    من بیشتر حواسم به فامیلمون بود که آقاشون اونو سپرده بود دست من :9:

• Kishe Mehr

میرزا محسن دیسی :23: میگم اونجا داره بوی جوراب میاد :30: بوی جوراب کیه؟ :41:

• gilas

نقل قول: The one
    اتفاقا من اولش فکر میکردم باغ خونه ی شما رو میگن بعد فهمیدم رستورانه

مال فامیلامونه :23: :23:

میگم گیلاسی اون باغ مال خودته؟ خوش به حالت

ما و فامیلامون نداریم هممون گیلاسیم :4:

نقل قول: The one
    جدی؟ ولی من اونروز اصلا به کسی نزنگیدم گوشیم همش تو کیفم بود

احتمالا خطا اشغال بوده :2:
    کم سعادتی ما بود دیگه :44:

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    باشه تا اونموقعی که من میام ایران تو رو تو خانه ی سالمندان می بینم 23 حتما باهات کنار میاد :23: نه مهریه نمیگیرن عروسی میگیرن بالای بیست هزار یورو دستتم باید تو جیب خودت باشه خونوادتم سه طلاقه کرده باشی :23: غذا هم بلد باشی بپزی بچه رو هم بتونی عوض کنی از اون مهمتر زبون دنیشت فول باشه که تازه بتونه برات ویزا بگیره :4:

نه قربون دستت نخواستیم :26: قربون دخترای کور و کچل خودمون برم :23:

نقل قول: gilas
    چرا دست کاری میکنی نقل قول منو

شیرین هم نقل قولتو دست کاری کرده :23:

هههههههههه دیدی که چه جونی هم بهت گفتم :23: ترکیدی از خنده :23: همون لحظه یهو نگاها چرخید سمت من بعد که گفتم مرگ بر تو که نیومدی همه فهمیدن تونی :23:

:23: اره خودم مرده بودم از خنده :23: اونجا هم آبرومو بردی؟ :37:
    خیلی جات خالی بود.. جای همه خالی بود اخی جای جلال هم خیلی خالی بود.. دوست داشتیم همه باشن ولی خب هر کی میتونست بیاد خودش بهمون پیام داده بود

مرسی دوستان به جای ما ولی........ به قول شاپری تف به این شانس :45: ایشالله سری بعدی برج میلاد :82:

وای که چقدر متین 57 دختر اروم و مهربونیه.

اتفاقا دوس داشتم متین خانم رو هم ببینم :4: راستی با لهجه ی شیرازی و اصفهانی و... حرف نمیزدن؟ :4:

• gilas

من داشتم با متین مهربون و نیکوی عزیز گپ میزدم وای که چقدر متین 57 دختر اروم و مهربونیه.. هنوز پس تصویرش توی ذهنمه خیلی ملوسه

وای راست میگی چقدر خانم و دوست داشتنی بود :6:
    نشد باهاش هم کلام بشم اما همون یه کوچولو که صحبت کردیم معلوم بود واقعل متین هستش :11:

• نخبه

اسم این عکس رو گذاشتم در ارزوی ازدواج:23: ببین موج منفی چه جوری رفته تو فکر:23: کسری هم داره بهش میخنده.. :23:

تصویر در دسترس نیست
    اینجا هم باغ بهشت برای صرف چائی و ...... که البته من و پرستو و سامان بعد از صرف چائی از دوستان خداحافظی کردیم و به طرف منزل راه افتادیم .. هر سه با هم بودیم با ماشین اقا سامان که تو راه هم کلی صحبت کردیم.. دستش درد نکنه من و پرستو رو هم رسوند
    سامان جان دستت درد نکنه برای نون برنجی خوشمزه.. که البته تو خونه سرش دعوا بود بین من و ارش .. من میگفتم همه نون برنجیا مال من کاک و نون خرما یی ها مال تو نامرد قبول نمیکرد :23: اخر سر هم همشو خودم قورت دادم :9:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: